|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
31.12.2007 11:03:18   
kapica
Tasonka, tvoj Jure je pa res ze pravi asuser posted image .

Grem zdaj malo potelovadit, je Dino sel na sprehod z dedijemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
31.12.2007 11:30:10   
Češnca
Tašonka a spet sva se sfalile?! user posted image  Škoda!

Kapica potelovadi še malo namesto mene... Čeprav bi blo bolš, če bi sama! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
31.12.2007 11:42:52   
Anonimen
Toliko, da povem, da smo zgoraj pridelali dva zobka... Jeeeeeeeeeej user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
31.12.2007 12:24:03   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Toliko, da povem, da smo zgoraj pridelali dva zobka... Jeeeeeeeeeej user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
31.12.2007 13:48:56   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Aja sem pozabla včeraj NRMM rečt hvala za info. glede smučanja.

Sej drugič ti pa ne bom povedla user posted image user posted image user posted image .

baja(zvezdice zgoraj ne najdemuser posted image )....ne ne, reče se tak.Zdaj vas malo več berem,ko ste začele intenzivno z GH,čeprav že Maša papa od 3,5 mesecev na žličko.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
31.12.2007 14:30:42   
madejka
NRMM ti kar špegaj, da se še česa naučišuser posted image
Ah seveda mi boš povedlauser posted image In jaz bom takrat lepo rekla hvalauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
31.12.2007 14:32:57   
madejka
NRMM Take lepe babike maš!user posted image Full sta srčkani! Pa fajn razliko maš!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
31.12.2007 14:56:25   
siskamiska
A_R vauuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zobke, Patrik je pa res napreden otrok.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
31.12.2007 15:20:57   
kapica
A_R suuuper za zobkeuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
31.12.2007 15:54:40   
Ajvy

Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam.. 

ožje sorodstvo, umrla dojenčica, pravkar rojena........nisem vas htela žalostit in obremenjevat...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
31.12.2007 15:55:07   
Ajvy

čestitke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
31.12.2007 15:55:35   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Nam je pa dedek mraz prinesel prvi zobek - no Domnu ga je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

čestitke.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3537
31.12.2007 16:15:52   
bojana2
Hana, Izak, Ian ter Živa vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy...sožalje...user posted image

Vsem čestitke za prve zobke....user posted image user posted image ..mi pa še kar čakamo....user posted image

Tudi jaz sem strogo proti hojci...user posted image ...ni ok za hrbtenico pa lahko se zgodi, da otroci kasneje hodijo po prstih. Se pa strinjam s teboj Corfu, če je notri le kratek čas, najbrž ne bi blo nič narobe. Mi je vseeno ne bomo imeli.

Kapica lepo da se malo oglasiš...zdaj najbrž uživata z malim, ko sta pri tvojih...noči so pa tudi pri nas obup - vstajam skoraj vsako uro...user posted image

Tašonka upam, da ste se pozdravili...od vseh bolezni mi je pa tole bruhanje ter stalno obiskovanje WC-ja najhuje kar me lahk doleti...za vse štiri user posted image user posted image , pa še za kužka (sta cartkana!!) user posted image

Freycha bravo za DIto...naš mali je skoz tkole dobre volje...se 90% dneva smeji in vriska ter piska...user posted image , sam noči so bolj tko, tko.

Češnca a Anžej kar sam sedi v banji..frajer...moj mali se hitro prekucne, tko da ga še kr z eno roko držim. Sej mu moram mal več svobode dat, sam ponavadi pohitim k me je strah, da se ne prehladi. Sicer pa tud moj ful uživa in tko čofota, da je v sobi prava luža na tleh....user posted image

No tko, za letos se poslavljam...mamo večerjo pri naših, pol bomo pa mal užival, dokler ne gremo ninat. Upam, da ne bo preveč pokal user posted image .

Vsem želim čudovit začetek novega leta, lepo silvestrujte in maximalno uživajte!!!!
Lepo, veselo, zdravo, srečno in zaljubljeno 2008!!!user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
31.12.2007 16:23:56   
baja*
Tašonka pa kak korenjak je Jureuser posted image adijo pamet mene kap rukne, da bi našega takole zagledala na tlehuser posted image
Čestitke Domnu za zobekuser posted image
Čestitke tudi Patricku za 2 zobkauser posted image  Naš nima še ničuser posted image

Ajvy sožaljeuser posted image  user posted image . Naj jo čuvajo angelčki user posted image user posted image user posted image

NRMM tista zvezdica zgoraj je tak brezveze zraven, je bla baja že zasedena pa se mi je tak mudilo registrirat, da sem kr zvezdico zraven prilimalauser posted image . Ja saj vem, da se samo tak reče, da tu pa tam napišemo kaj pametnega. Ker v resnici smo že preveč pametneuser posted image .
Hana, Ian in Živa vse naj najuser posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3539
31.12.2007 16:26:12   
baja*
Babike lepo silvestrovanje vam želim,
v novem letu pa naj bo sreča na vaši strani!!!

lupčka user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
31.12.2007 17:06:29   
siskamiska
Punce za vse vas:

Naša družina vam želi veliko zdravja, sreče, prespanih dni, medsebojnega razumevanja in osebnega zadovoljstva v letu ki prihaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo praznujte!!!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
31.12.2007 17:44:12   
SANEK1
Babe, zdravo, veselo in debelo ( mišljeno v denarniciuser posted image user posted image user posted image ) leto 2008!!!user posted image user posted image user posted image

Fajn praznujte!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa fejst se radi mejte!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
31.12.2007 18:03:26   
julij
Punce, vse najlepše v novem letu. Da bi mali srčki bili zdravi in nam vsak dan znova pokazali kako lepo je živeti.
Torej srečno, zdravo in polno ljubezni v letu 2008!

Lepo se imejte!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
31.12.2007 18:10:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy, katero novico pa? Se opravičujem, ker drezam.. 

ožje sorodstvo, umrla dojenčica, pravkar rojena........nisem vas htela žalostit in obremenjevat...

Moje sožalje user posted image user posted image user posted image To je najhujše, kar se zgodi ženski user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
31.12.2007 18:23:26   
Anonimen
Čestitke Domnu za zobeeek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
31.12.2007 18:29:24   
yudit
Drage Julijke Srečno ter veselo novo leto, veliko zdravlja sreče in  ljubezni naj prinese v letu 2008user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo praznujte in uživajte nocoj... Lea z mamo in atejemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
31.12.2007 18:30:29   
Anonimen
V letu ki prihaja
naj se izpolnijo vse skrite in odkrite želje,
naj vas vsak dan spremlja smeh, veselje in ljubezen.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3547
31.12.2007 18:37:34   
pupi
Ne bom danes nič bluzla, vam samo zaželilm da lepo praznujte srečnega pa zdravega pa jutri user posted image

ČAO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
31.12.2007 18:38:44   
pupi
Aja pa vse naj, naj ob obmesečnicah, Hana, Ian, Živa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
31.12.2007 18:40:07   
pupi
Ajvy tudi moje iskreno sožalje tebi in sorodnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?