|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
27.12.2007 11:28:24   
madejka
Naša nočka je bila za spremembo od prejšnjih dveh malo boljša. Zjutraj pa je mali zategnil z mano do 10.20! Sem pa spet samohranilkauser posted image Sem mislila, da bo zdaj, ko nima službe več doma... pa je manjuser posted image

Češnca
hvala za čestitke!
Bačko čestitke za drugi zobek!
Sanek1 poznam touser posted image Mi gre prav na živce da mali lepo spi, jaz pa ne morem!user posted image In ker mi gre na živce še težje zaspimuser posted image
Zvesta user posted image za nočko!
Ajvy pol pa le pojdi pokazat to k zdravniku! Ziher je ziher!
Bojana2 ojoj, boga družina!user posted image zanje!
Kapica hvala za čestitke!user posted image A si v MB? Se te bo dalo kaj videt al se nočeš srečat z nikomer z RRa?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
27.12.2007 11:44:23   
Češnca
Freycha srečno, pa lepo se imejte!

Žana user posted image user posted image user posted image  za 2. zobek!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
27.12.2007 12:04:04   
bačko
Madejka je zoperno ko misliš da bo dragi doma in ti pomagal on pa samo luta okoli.Hvala bogu da moj ni tak!Zato sem mu rekla, da naj gre ta vikend s kolegom na pivo ker je tako priden.Ko je doma gre samo v trgovino in potem je z nama.user posted image Povej tvojemu dragemu da bi rada da je več z vama.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
27.12.2007 12:10:52   
Anonimen
Evo... nardila zalogo hrane za malega v AUT, popoldne sem pa zmenjena z babami iz službe, da gremo nekaj pojest in na čvek. Zdaj pa ne vem, če bom lahko šla. Ker je mali naenkrat zakuhal. Joj, revček... Sicer je dobrovoljček, ampak vroč dobrovoljček..

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
27.12.2007 12:11:46   
madejka
Bačko težko mu je to rečt, ker ima take stvari, ki nam bojo dnar prinesleuser posted image Saj popoldne bo načeloma domauser posted image user posted image Saj v bistvu mi nič ne fali, sem se kar navadla da sva sama, pričakovala sem pa res da bo več doma. Drugo leto bo boljšeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
27.12.2007 12:14:31   
bačko
No potem pa mu je pol oproščeno.Če bo evrčke domov prinesel!user posted image
Zvesta upam, da boš lahko šla in uživala.Zmeri mu vročino!Mogoče mu je samo vroče!user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
27.12.2007 12:35:40   
Anonimen
Evo... 37,8 v ritki.... toej 0,5 odbijem... ni ravno visoka vročina.... če ne naraste, domnevam, da so to zobki....

če bo tako kot je zdaj, bom šla, če ne bom pa ostala doma...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
27.12.2007 12:36:58   
baja*
Danuser posted image

Mi smo po starem, zato grem kar na komentarjeuser posted image
bačko čestitke Žani za zobekuser posted image
SANEK bravo Živi za dolg spanecuser posted image . Naš se zadnje čase zbudi 2x na noč in sem kar zadovoljna s temuser posted image , je pa šit, ker jaz tudi zelo težko nazaj zaspim. Na začetku me je kar metalo (še poleg dojenja sem zakinkala), zdaj pa imam kar težave s temuser posted image . Kar naprej nekaj študiram - kam naj dam vlogo za pripravništvo, kaj bom drugi dan kuhala, kam bi lahko šli... pa take brezvezne.
zvesta tudi tebi čestitke za prespano nočuser posted image  Pa hvala za članek, sem si ga shranila, ker ga zdaj nimam časa prebrat.
bojana o šit, boga družina, ki je ostala brez hišeuser posted image .
u madejka jaz bi tudi tak dolgo zategnila zjutraj pa mi mali ne pusti, ni šansuser posted image
zvesta user posted image  za Izaka.

To me še zanima: ko pravite, da same naredite kaše in jih vzamete zraven na pot v Aventovih lončkih - a pol to user posted image  kar hladno poje al kak? Ajde japka še gre nekak, sam mrzli krompir, mrzle bučke....?!user posted image  Kak sistem imate?user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
27.12.2007 12:55:28   
corfu
A naše noči ne bo pa nobena pohvalila, me ignorirate, ker ste fovš, ne?user posted image user posted image user posted image

Kje se pa Rumba skriva, pa Ulla, Tašonka...?

Uživaj življenje...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
27.12.2007 13:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baja*
To me še zanima: ko pravite, da same naredite kaše in jih vzamete zraven na pot v Aventovih lončkih - a pol to user posted image  kar hladno poje al kak? Ajde japka še gre nekak, sam mrzli krompir, mrzle bučke....?!user posted image  Kak sistem imate?user posted image

Jaz zaenkrat nisem šla še nikamor, zato nimam pojma. Se pa da tudi po moje v topli vodi pogret, tako kot steklenička. No, krompirja jaz ne bi pogrevala.

Ulla ima gužvo, pri Tašonki so bolani. Jaz pa pogrešam še *majo.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3285
27.12.2007 13:26:07   
baja*
Če prav vem, je Rumba na Koroškem...
corfu sem spregledla, da ste tudi vi prespali nočuser posted image . važičiuser posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
27.12.2007 13:27:41   
madejka
Corfu mah sem res spregledala vašo nočuser posted image No user posted image zanjo!user posted image
Sem si pa zapomnila da si dobila sexy kompletek za božička, dva celouser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
27.12.2007 13:34:06   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Corfu mah sem res spregledala vašo nočuser posted image No user posted image zanjo!user posted image
Sem si pa zapomnila da si dobila sexy kompletek za božička, dva celouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dva ja...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
27.12.2007 14:04:36   
bačko
Corfu čestitke za prespano noč!user posted image user posted image user posted image
Baja jaz kar pogrejem pod vodo.No mi itak gremo bolj malo naokoli.Imam vse v bližini.Krompirja pa ne pogrevat!Ostalo pa ni panike!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
27.12.2007 15:44:16   
majrim
corfuuser posted image user posted image user posted image ...naj bo takih noči čimvečuser posted image ...ti pa vseeno malo zavidamuser posted image ...moja ima zadnje čase čudne izpade in se me drži ko klop...pa jok ponoči...booooooo...je že nekaj čutit zgoraj in zgleda,da bosta spet oba naenkratuser posted image
zvesta...user posted image ta je za Izaka in upam,da boš vseeno si privoščila en čvek...zgleda,da smo vse potrebne malo sprostitveuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
27.12.2007 16:23:05   
krkatja
Prvi val praznikov je za nami. Še dobro. Cele dneve smo okrog skakali, včeraj pa smo imeli obiske. Prišla je sestrična s svojimi tremi srčki, ki so me spravili v fuuul dobro voljo.

Drugače pa naš tamali pridno spi, problem je le v tem, da ful pozno zaspi. Po osmi uri postane tak naspidiran, da nori, vriska, se smeje vse do pol dvanajstih. Saj ga je lepo videt dobre volje, ampak jaz nimam tistih par ur za sebe, ko lahko odklopim in kaj pogledam na tv-ju, surfam po netu itd. Dejansko sem cel čas poleg tamalega in sem zmozgana. Ni čudno,da sem se včeraj s sestričninim 6 letnim sinkom na čase pogovarjala kot z Jurijem. Ko je šel, sem mu rekla, naj da pa-pa user posted image   Mali si je mislil, da sem z lune.
Pa še to: začeli smo z gosto hrano.Slinčke smo barvno uskladil s korenčkom. Jupi. Jutri pa je navrsti jabolko. Ne vem zakaj se ob tem vedno spomnim na Sneguljčico user posted image

Upam da ste preživele čudovite praznike. Čestitke vsem otročičkom, ki so že zakorakali v nov mesec, pa seveda A_R, ki se je verjetno že navadila, da ni več najstnica user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
27.12.2007 18:40:29   
rumba
user posted image
Hvala vsem, ki ste se spomnile name.user posted image  user posted image  Mi smo doma, a imamo fajn gužvo. Ta večja dva sta bolana, tako da imamo Julijo izolirano v spalnici. Danes je bila cepljena (redno + proti rota), tako da bomo morali biti še bolj pazljivi, da ne zboli.... Drugače pa se trenutno ubadam z Julijino neješčostjo. Sprva je z veseljem sprejela GH, sedaj pa jo popolnoma odklanja. Ju ne spravim niti ene žlice.user posted image  Pišuka, pa sem spet tam, kjer res nisem želela biti. Pa ravno zaradi tega sem začela pred 6m....user posted image  No, tako se že več kot teden dni samo dojiva. Nočke so težke, ker se zeloooo pogosto zbuja, ta teden se zbujata tudi Anej in Hana. Kašljata kot pri norcih.user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne, user posted image user posted image user posted image  za vse neprespane nočke, user posted image user posted image user posted image  za vse zamujene obmesčnice, aja pa še user posted image user posted image user posted image  za zobke.
Se bom poskusila še kaj javiti danes zvečer, če mi otroci zaspijo, saj sem sama, user posted image  gre na kuhančka.

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
27.12.2007 18:42:00   
rumba
Kristina_1, ojla, vidim te.user posted image  Kako ste kaj pri vas? Te že nekaj časa pogrešam....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
27.12.2007 19:44:48   
Ajvy
Rumba, glede GH- meni je isto naredila...se pljune ven, razen riževe kašice.....sem bila čist žalostna....tak da ne vem....bomo že.....šnicl ji bom speklauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
27.12.2007 20:48:40   
Anonimen
Tako.... našega bolančkota smo dali spat... zdaj me pa samo zanima kakšna bo noč....

Sicer je bil cel dan dobrovoljček kot vedno, jedel je normalno, vročina konstantno 37,8 v ritki... edino zdaj večer mu je pa narasla na 38,2 v ritki... zbijali nismo pa nič....

Grem pod tuš in v posteljo, da me kaj ne preseneti...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
27.12.2007 21:04:03   
ikonca
Ajvy user posted image user posted image  
pozdravček!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
27.12.2007 21:10:58   
rumba
Joj, Ajvy, a Tarja tudi štrajka? Julija še riževe kašice noče.user posted image  Pa jo je prej z veseljem jedla.... kamot 2 deci. Ah, sej se man še ne mudi, tako da.... bojo že jedle, ko bo cajt. Pa šmicl, če bo treba.user posted image
Danes pa jo fuuuul matra po cepljenju. Izgleda, da jo cepivo proti rota črviči.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
27.12.2007 22:28:23   
pupi
Pozdravljene!

Sem se odločla da zaradi mene me lahko iz seznama zbrišete, da ne bo predolg, ker sem neresna user posted image  taka da mate moj blagoslov user posted image

Za plavanje sem očitno prepoznauser posted image  Je tak Freycha al sem spregledala tvoj mail user posted image

Čestitke za zobeke, prespane noči, obmesečnice, itd. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica user posted image user posted image user posted image  da bo vse OK

Fajn se mejte in še naprej lepo praznujte

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
27.12.2007 23:31:49   
madejka
A nobene ni več tu?user posted image

Mi smo imeli obisk prijateljev in ko smo dali Maja spat smo gledali film I am a legend. Peekola je grozljiv!user posted image Spet me bo strahuser posted image

No pa lahko noč!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
28.12.2007 0:36:22   
Anonimen
Prazniki so, Madejka, zato je tuga... user posted image

Jaz grem pa zdaj spat, upam, da sem zadnja na julijkah user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?