Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 11:28:24
|
|
|
|
madejka
|
Naša nočka je bila za spremembo od prejšnjih dveh malo boljša. Zjutraj pa je mali zategnil z mano do 10.20! Sem pa spet samohranilka Sem mislila, da bo zdaj, ko nima službe več doma... pa je manj Češnca hvala za čestitke! Bačko čestitke za drugi zobek! Sanek1 poznam to Mi gre prav na živce da mali lepo spi, jaz pa ne morem! In ker mi gre na živce še težje zaspim Zvesta za nočko! Ajvy pol pa le pojdi pokazat to k zdravniku! Ziher je ziher! Bojana2 ojoj, boga družina! zanje! Kapica hvala za čestitke! A si v MB? Se te bo dalo kaj videt al se nočeš srečat z nikomer z RRa?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 11:44:23
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha srečno, pa lepo se imejte! Žana za 2. zobek!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:04:04
|
|
|
|
bačko
|
Madejka je zoperno ko misliš da bo dragi doma in ti pomagal on pa samo luta okoli.Hvala bogu da moj ni tak!Zato sem mu rekla, da naj gre ta vikend s kolegom na pivo ker je tako priden.Ko je doma gre samo v trgovino in potem je z nama. Povej tvojemu dragemu da bi rada da je več z vama.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:10:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo... nardila zalogo hrane za malega v AUT, popoldne sem pa zmenjena z babami iz službe, da gremo nekaj pojest in na čvek. Zdaj pa ne vem, če bom lahko šla. Ker je mali naenkrat zakuhal. Joj, revček... Sicer je dobrovoljček, ampak vroč dobrovoljček..
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:11:46
|
|
|
|
madejka
|
Bačko težko mu je to rečt, ker ima take stvari, ki nam bojo dnar prinesle Saj popoldne bo načeloma doma Saj v bistvu mi nič ne fali, sem se kar navadla da sva sama, pričakovala sem pa res da bo več doma. Drugo leto bo boljše
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:14:31
|
|
|
|
bačko
|
No potem pa mu je pol oproščeno.Če bo evrčke domov prinesel! Zvesta upam, da boš lahko šla in uživala.Zmeri mu vročino!Mogoče mu je samo vroče!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo... 37,8 v ritki.... toej 0,5 odbijem... ni ravno visoka vročina.... če ne naraste, domnevam, da so to zobki.... če bo tako kot je zdaj, bom šla, če ne bom pa ostala doma...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:36:58
|
|
|
|
baja*
|
Dan Mi smo po starem, zato grem kar na komentarje bačko čestitke Žani za zobek SANEK bravo Živi za dolg spanec . Naš se zadnje čase zbudi 2x na noč in sem kar zadovoljna s tem , je pa šit, ker jaz tudi zelo težko nazaj zaspim. Na začetku me je kar metalo (še poleg dojenja sem zakinkala), zdaj pa imam kar težave s tem . Kar naprej nekaj študiram - kam naj dam vlogo za pripravništvo, kaj bom drugi dan kuhala, kam bi lahko šli... pa take brezvezne. zvesta tudi tebi čestitke za prespano noč Pa hvala za članek, sem si ga shranila, ker ga zdaj nimam časa prebrat. bojana o šit, boga družina, ki je ostala brez hiše . u madejka jaz bi tudi tak dolgo zategnila zjutraj pa mi mali ne pusti, ni šans zvesta za Izaka. To me še zanima: ko pravite, da same naredite kaše in jih vzamete zraven na pot v Aventovih lončkih - a pol to kar hladno poje al kak? Ajde japka še gre nekak, sam mrzli krompir, mrzle bučke....?! Kak sistem imate?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 12:55:28
|
|
|
|
corfu
|
A naše noči ne bo pa nobena pohvalila, me ignorirate, ker ste fovš, ne? Kje se pa Rumba skriva, pa Ulla, Tašonka...?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 13:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* To me še zanima: ko pravite, da same naredite kaše in jih vzamete zraven na pot v Aventovih lončkih - a pol to kar hladno poje al kak? Ajde japka še gre nekak, sam mrzli krompir, mrzle bučke....?! Kak sistem imate? Jaz zaenkrat nisem šla še nikamor, zato nimam pojma. Se pa da tudi po moje v topli vodi pogret, tako kot steklenička. No, krompirja jaz ne bi pogrevala. Ulla ima gužvo, pri Tašonki so bolani. Jaz pa pogrešam še *majo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 13:26:07
|
|
|
|
baja*
|
Če prav vem, je Rumba na Koroškem... corfu sem spregledla, da ste tudi vi prespali noč . važiči
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 13:27:41
|
|
|
|
madejka
|
Corfu mah sem res spregledala vašo noč No zanjo! Sem si pa zapomnila da si dobila sexy kompletek za božička, dva celo
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 13:34:06
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Corfu mah sem res spregledala vašo noč No zanjo! Sem si pa zapomnila da si dobila sexy kompletek za božička, dva celo Dva ja...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 14:04:36
|
|
|
|
bačko
|
Corfu čestitke za prespano noč! Baja jaz kar pogrejem pod vodo.No mi itak gremo bolj malo naokoli.Imam vse v bližini.Krompirja pa ne pogrevat!Ostalo pa ni panike!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 15:44:16
|
|
|
|
majrim
|
corfu ...naj bo takih noči čimveč ...ti pa vseeno malo zavidam ...moja ima zadnje čase čudne izpade in se me drži ko klop...pa jok ponoči...booooooo...je že nekaj čutit zgoraj in zgleda,da bosta spet oba naenkrat zvesta... ta je za Izaka in upam,da boš vseeno si privoščila en čvek...zgleda,da smo vse potrebne malo sprostitve
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 16:23:05
|
|
|
|
krkatja
|
Prvi val praznikov je za nami. Še dobro. Cele dneve smo okrog skakali, včeraj pa smo imeli obiske. Prišla je sestrična s svojimi tremi srčki, ki so me spravili v fuuul dobro voljo. Drugače pa naš tamali pridno spi, problem je le v tem, da ful pozno zaspi. Po osmi uri postane tak naspidiran, da nori, vriska, se smeje vse do pol dvanajstih. Saj ga je lepo videt dobre volje, ampak jaz nimam tistih par ur za sebe, ko lahko odklopim in kaj pogledam na tv-ju, surfam po netu itd. Dejansko sem cel čas poleg tamalega in sem zmozgana. Ni čudno,da sem se včeraj s sestričninim 6 letnim sinkom na čase pogovarjala kot z Jurijem. Ko je šel, sem mu rekla, naj da pa-pa Mali si je mislil, da sem z lune. Pa še to: začeli smo z gosto hrano.Slinčke smo barvno uskladil s korenčkom. Jupi. Jutri pa je navrsti jabolko. Ne vem zakaj se ob tem vedno spomnim na Sneguljčico Upam da ste preživele čudovite praznike. Čestitke vsem otročičkom, ki so že zakorakali v nov mesec, pa seveda A_R, ki se je verjetno že navadila, da ni več najstnica .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 18:40:29
|
|
|
|
rumba
|
Hvala vsem, ki ste se spomnile name. Mi smo doma, a imamo fajn gužvo. Ta večja dva sta bolana, tako da imamo Julijo izolirano v spalnici. Danes je bila cepljena (redno + proti rota), tako da bomo morali biti še bolj pazljivi, da ne zboli.... Drugače pa se trenutno ubadam z Julijino neješčostjo. Sprva je z veseljem sprejela GH, sedaj pa jo popolnoma odklanja. Ju ne spravim niti ene žlice. Pišuka, pa sem spet tam, kjer res nisem želela biti. Pa ravno zaradi tega sem začela pred 6m.... No, tako se že več kot teden dni samo dojiva. Nočke so težke, ker se zeloooo pogosto zbuja, ta teden se zbujata tudi Anej in Hana. Kašljata kot pri norcih. Se bom poskusila še kaj javiti danes zvečer, če mi otroci zaspijo, saj sem sama, gre na kuhančka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 18:42:00
|
|
|
|
rumba
|
Kristina_1, ojla, vidim te. Kako ste kaj pri vas? Te že nekaj časa pogrešam....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 19:44:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Rumba, glede GH- meni je isto naredila...se pljune ven, razen riževe kašice.....sem bila čist žalostna....tak da ne vem....bomo že.....šnicl ji bom spekla
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 20:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako.... našega bolančkota smo dali spat... zdaj me pa samo zanima kakšna bo noč.... Sicer je bil cel dan dobrovoljček kot vedno, jedel je normalno, vročina konstantno 37,8 v ritki... edino zdaj večer mu je pa narasla na 38,2 v ritki... zbijali nismo pa nič.... Grem pod tuš in v posteljo, da me kaj ne preseneti...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 21:04:03
|
|
|
|
ikonca
|
Ajvy pozdravček!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 21:10:58
|
|
|
|
rumba
|
Joj, Ajvy, a Tarja tudi štrajka? Julija še riževe kašice noče. Pa jo je prej z veseljem jedla.... kamot 2 deci. Ah, sej se man še ne mudi, tako da.... bojo že jedle, ko bo cajt. Pa šmicl, če bo treba. Danes pa jo fuuuul matra po cepljenju. Izgleda, da jo cepivo proti rota črviči.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 22:28:23
|
|
|
|
pupi
|
Pozdravljene! Sem se odločla da zaradi mene me lahko iz seznama zbrišete, da ne bo predolg, ker sem neresna taka da mate moj blagoslov Za plavanje sem očitno prepozna Je tak Freycha al sem spregledala tvoj mail Čestitke za zobeke, prespane noči, obmesečnice, itd. Kapica da bo vse OK Fajn se mejte in še naprej lepo praznujte
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 27.12.2007 23:31:49
|
|
|
|
madejka
|
A nobene ni več tu? Mi smo imeli obisk prijateljev in ko smo dali Maja spat smo gledali film I am a legend. Peekola je grozljiv! Spet me bo strah No pa lahko noč!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 28.12.2007 0:36:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Prazniki so, Madejka, zato je tuga... Jaz grem pa zdaj spat, upam, da sem zadnja na julijkah
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?