Anonimen
|
Čer.. Smo bili danes pri sestri, mali je bil zelo priden, nečakinja ga je skozi cartala, ga hotela vzeti v naročje, on jo je za lase cukal, ona ga je lupčkala.. Prav lepo je to za videti Sem od sestre dobila pumpico za nosek, ki se ga da na sesalec.. Hvala ti, draga moja sestra Tako si želim, da bi jo imela blizu... Tako mi je zelo lepo z njo, lahko se pogovarjaš o vsem, je res dobra sestra... No, ne bom jamrala... Afnica, zelo lepo si zavila darila... Jaz sem se z mamo ****la, pa nama ni ratalo lepo narediti Poldy, najbolj važno je, da je s teboj vse vredu... Freycha, si pa zelo pridna... Uživaj na Krvavcu Češnca, tudi pri mojemu je tako, če ga pravi čas ne dam spat, nič ne pomaga, le malo se mora zdreti, da lahko zaspi... Nia, hvala za čestitko... Madejka, čestitke za dva zobka Kapica, super, da se Dino ne boji novih obrazov, korenjak mali... Freycha, zakaj bi morala za uvajanje GH biti skozi doma? Jaz kupim kakšen frutek, ali pa prej doma sama naredim... Link je pa super Kapica, se čisto strinjam z Freycho, da nas ne mantra firbec, ampak nimamo rade, da si žalostna, .... Upam, da porihtata, ker včasih je res težko biti sam... Heheh, Šiškamiška full dobro... Luštni ste.. Ojej, Mateya... Vi pa imate res veliko problemov.. Upam, da bo mala Zala hitro zdrava Poldy, mleka pa ni zaradi tega, ker si imela skrbi... Ne sekiraj se glede avta... Upam, da bo mleko hitro nazaj... Jutri pa par novih slik naložiti na prenosnega... Uh, upam, da bom znala inštalirati program za slike
|