|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
26.12.2007 23:05:33   
madejka
Freycha ja ker greniš tule jauser posted image Uživaj s prijateljem iz omarceuser posted image Pa fajn se mejte na Krvavcu!
Nočko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
26.12.2007 23:17:32   
baja*
Samo Freychi sem še prišla rečt: uživaj na Krvavcu! Pa držim pesti za dobro smukouser posted image

zdaj pa res grem

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
26.12.2007 23:21:04   
Anonimen
Čer..

Smo bili danes pri sestri, mali je bil zelo priden, nečakinja ga je skozi cartala, ga hotela vzeti v naročje, on jo je za lase cukal, ona ga je lupčkala.. Prav lepo je to za videti user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem od sestre dobila pumpico za nosek, ki se ga da na sesalec.. Hvala ti, draga moja sestra user posted image Tako si želim, da bi jo imela blizu... user posted image Tako mi je zelo lepo z njo, lahko se pogovarjaš o vsem, je res dobra sestra... No, ne bom jamrala...

Afnica, zelo lepo si zavila darila... Jaz sem se z mamo ****la, pa nama ni ratalo lepo narediti user posted image

Poldy, najbolj važno je, da je s teboj vse vredu... user posted image

Freycha, si pa zelo pridna... Uživaj na Krvavcu user posted image

Češnca, tudi pri mojemu je tako, če ga pravi čas ne dam spat, nič ne pomaga, le malo se mora zdreti, da lahko zaspi...

Nia, hvala za čestitko... user posted image

Madejka, čestitke za dva zobka user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, super, da se Dino ne boji novih obrazov, korenjak mali... user posted image

Freycha, zakaj bi morala za uvajanje GH biti skozi doma? Jaz kupim kakšen frutek, ali pa prej doma sama naredim... Link je pa super user posted image

Kapica, se čisto strinjam z Freycho, da nas ne mantra firbec, ampak nimamo rade, da si žalostna, .... Upam, da porihtata, ker včasih je res težko biti sam... user posted image

Heheh, Šiškamiška full dobro... Luštni ste..

Ojej, Mateya... Vi pa imate res veliko problemov.. Upam, da bo mala Zala hitro zdrava user posted image user posted image user posted image

Poldy, mleka pa ni zaradi tega, ker si imela skrbi... Ne sekiraj se glede avta... Upam, da bo mleko hitro nazaj... user posted image user posted image user posted image

Jutri pa par novih slik naložiti na prenosnega... Uh, upam, da bom znala inštalirati program za slike user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3253
26.12.2007 23:36:06   
Češnca
Joj, že spet sm neki pomembnega spregledala... user posted image user posted image user posted image  Maj za zobka!!!

IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Češnca ja, jaz tebi peglam, ti pa meni stanovanje pospravljašuser posted image Samo jaz peglam samo od malega bodye pa srajce od dragega, ki jih pa zdaj ni, ker ne hodi v službouser posted image Zdaj mi pa reči, da ti še gate peglašuser posted image  

user posted image  Ne, pretiravam pa ne! user posted image

Poldy, Ajvy user posted image user posted image user posted image

Mateya tebi in Zali pa še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Boščka mala!

No, grem tudi jest v Mižale.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.12.2007 7:57:10   
bačko
Dobro jutro!
Mateya
upam da se bo Zala kmalu pozdravila.user posted image user posted image
Žana dobila drugega zobka spodaj.user posted image user posted image Drugače pa noč taka kot vsaka.Nekaj me zanima.A se vaši otroci full premetavajo ko spijo?Naša do 2 lepo spi.Po hranjenju pa potem do 7 pa se kar naprej nekaj muva.Včasih me prav živčno naredi.Samo ni tako vsako noč.Kdaj pa kdaj!
Freycha ni ti treba biti doma zato, ker uvajaš GH.Jaz naredim sama potem pa shranim v aventove lončke in če kam gremo vzamem s seboj za vsaki slučaj če bo madam lačna.Do zdaj sem ji dva krat dala Hippovo kašico in je obe zmazala.Samo ne na enkrat celo.Je imela za dva dni.Drugače pa vse sama naredim.Danes bova jedli ali krompir ali pa cvetačo.Se bova še odločili.Oči pa dela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.12.2007 8:01:46   
Freycha
ne ne.. sej ni problem s sabo nest. Itak imam več ali manj Hippove kašice in ji pač vzamem s sabo. Problem je bolj v tem, da če smo kje na poti, da je mleko najhitrejše za nahraniti..... Sej če smo pri nekomu doma, potem ni problema, če pa smo kje zunaj, potem pa se mi ne da ukvarjat še s pitanjem, ampak dam mleko, kar je najhitrejše in je.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.12.2007 8:06:59   
bačko
To pa je res!Na poti pa je malo težje!user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.12.2007 8:10:51   
SANEK1
Dobro jutro!user posted image

Jaz pa moram, ampak res moram najprej pohvalit Živo, ki je po zelo doooooooooooolgem cajtu spala od 8 zvečer do 5 zjutraj. user posted image user posted image user posted image  
Samo zgleda, da moj spanec tega ni več navajen in sem bila posledično že ob 2 naspanauser posted image user posted image user posted image , tak da sem do 5 tahanirala, zdaj pa sem spet aufuser posted image user posted image user posted image
Kak sem nora, namesto da bi user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.12.2007 8:15:43   
bačko
Sanek1 kaj pa si naredila da je spala celo noč?
Freycha uživaj na Krvavcu!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.12.2007 8:20:05   
SANEK1
Bačko, poleg dojenje sem ji dala še rižrvo kašo zmešano z mojim mlekom. Zdaj pa ne vem al je bil to zgolj slučaj al je res to pomagalo. user posted image user posted image user posted image  Poročam jutri.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.12.2007 8:23:58   
bačko
A pa si ji dala riževo kašo po žliči ali v flaško?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.12.2007 8:31:11   
Anonimen
Za vse, ki se ubadamo z nočnim (ne)spanjem naših otrok:

http://med.over.net/forum5/read.php?94,4476929

Čeprav smo mi po dolgem dolgem času zbujanj na uro, današnjo noč prespali. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.12.2007 8:41:23   
bačko
Zvesta  hvala bom prebrala.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.12.2007 8:43:04   
Freycha
oo zvesta, super hvala! Si bom enkrat vzela čas in prebrala... upam, da tudi kaj pametnega izvem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.12.2007 8:48:02   
bačko
Jaz sem slišala da je zelo dobro knjiga Spi dete spi!Bi jo najraje kar kupila!Jo moram pa najti kje jo prodajajo!
V tej knjigi je veliko dobrih nasvetov.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.12.2007 8:56:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jaz sem slišala da je zelo dobro knjiga Spi dete spi!Bi jo najraje kar kupila!Jo moram pa najti kje jo prodajajo!
V tej knjigi je veliko dobrih nasvetov.user posted image

To knjigo sem jaz dobila za darilo in sem jo samo odprla in zaprla. Nikoli več ne pogledam v njo. Temelji na metodi, da otroka odložiš v posteljo in ga pustiš jokati dokler ne zaspi. user posted image  Tega pa jaz nisem sposobna, nočem in ne bom.

Mi je pa zelo dobra knjiga Pantleyeve: Spanje, brez joka v sanje. Ta pa je uporabna. Miroljubna in uporabna.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.12.2007 8:58:46   
Anonimen
Evo povezavo do kratke obnove knjige Pantleyeve:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=682492&mpage=1&#

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.12.2007 9:19:10   
SANEK1
Bačko, dala sem ji po flaški, drugače ji vedno naredim bolj gosto in ji dam po žlici, samo nikoli ji še nisem dala pred spanjem. Bomo vidli kaj to pomeni za naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.12.2007 10:00:37   
Anonimen
Joj, punce... Upam, da vam bo uspelo imeti prespane nočke, ker je res hudo, če se otrok zbuja, noče zaspati, ... Sem pa na enem forumu brala, da se dveletniki ( ne vsi ) sredi noči odločijo, da so naspani, in da se bodo igrali.. Upam, da mene to ne doleti...

Bačko, čestitke za zobke... Jaz pa samo čakam, pa čakam, kdaj bo moj dobil.. Bom že dočakala user posted image

Zdaj pa grem narediti jabolko s keksom za malega...

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.12.2007 10:05:55   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Ajvy si kaj delala takšnega kot sicer nisi ali kaj jedla takega? Se sekirala preveč? Vse to vpliva na alergije. Vprašaj mene... dva dni ne spim pa sem cela mehurjastauser posted image

Nič posebnega, sam mislim ,da bo treba it dohterju- spet...ker mi sploh ni dober....vrti se mi, glava me boli, slabo mi je.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.12.2007 10:32:13   
bojana2
Dobro jutro...

Naša noč je bila katastrofalna...mali je bil sicer ful priden..no razen ob 5 zjutraj on nabi več spal...ampak smo vseeno potegnili do 8!! user posted image

Uglavnem, v našem kraju se pa dogaja...lih zdele gledam skozi okno in na cesti pop tv...pa folk skoz hodi gor in dol...vzrok je bil pa ponoči...kriza. Ko sem že spala, pride moj user posted image  v sobo - okoli 23.30 - me zbudi in greva v dnevno, kjer mava veliko okno in ko pogledava ven... - hiša blizu nas je bila popolnoma v ognju...user posted image ...šit. Meni ni blo nič jasno...sem se cela tresla... Jim je baje dimnik razneslo in je hiša popolnoma pogorela, pa še en prizidek zraven, kjer je ne študent živel...user posted image ...noro in žalostno vam rečem!!
Gaslici so sicer poskušali požar zajeziti, vendar jim ni uspevalo kaj dobro...user posted image
Ja, ena družina je ostala brez strehe nad glavo...pred prazniki...pred novim letom, ko je vzunaj mraz...user posted image
Sem pa pozitivno presenečena nad sovaščani, ker vsi res pridno pomagajo...mi bomo najbrž finančno kej prispevali...tko da upam, da bodo kmalu spet na toplem.

Še user posted image user posted image user posted image  za njih!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.12.2007 10:58:18   
bačko
Bojana to pa je hudo!Tega se jaz v našem bloku bojim.V našem nadstropju živi ena ženska in pije in je že parkrat gorelo, samo je še vedno pravi čas soseda opazila in ji zvonila na vratih.Kaj bo pa takrat ko te sosede ne bo doma.Tega je mene strah!
Boga družina!user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.12.2007 11:05:10   
kapica
Bojana, to je pa huda nesreca. Tudi jay upam, da se jim dobro iytece in da so imeli hisko yavarovano.
Ajvy, da nisi ti nosecauser posted image _
Freycha, fajn se mej na Krvavcuuser posted image .
Siskamiska, problem ni v slov. tipkovnici temvec v tem, da brat igra neko anglesko igro preko neta in ima nastimano na njihov jeyik al kaj, yato so nekatere crke zamenjane. Ja, tak me bo vsaj zanimivo brat, a neuser posted image !
Zvesta, kak fajn, da ste prespali nocko. Pri nas je se vedno na 3 ure, veckrat tud na 2user posted image . Pocasi bom yacela dajat vec goste hrane, bo upam da, boljse.

Vidim da se imate lepo, cestitam ya yobke, madejka in backo * ce imam prav v spominu* in cestitke ya vse obmesecniceuser posted image .

Hvala vsem ya vypodbudne besedeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.12.2007 11:24:34   
Češnca
O, joj, bojana2, to je pa res grozno... user posted image  Je pa lepo, da vsi pomagajo (čeprav je zanje mal slaba tolažba).

kapica tipkovnico ma naštimano na angleščino user posted image  (z=y; pa sej si ziher že sama opazla) user posted image

Ajvy kaj pa je s tabo? user posted image  Pa ne se hecat, le pojdi k zdravniku!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.12.2007 11:27:19   
Freycha
evo, zdej pa koooonnnčno gremo user posted image

se zvečer kaj javim user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?