Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka ni panike, boš ko boš al pa ne. Nisem zato pisala, da bi mi odpisala, povedat sem mogla samo, da boš vedla Verjamem, da boš imela več časa v službi Sej verjetno si že povedala pa sem pozabla: kam boš pa deco dala? Je pa lažje ker ne dojiš več, ne? Jaz si težko predstavljam kak bi blo it zdaj v službo, čeprav uradno delam Ja, saj vem, samo bi rada in imam namen odpisat. Kdaj bo ratalo, pa ne vem. Otroka bosta doma. Večinoma bom najbrž itak zvečer delala in se bova z dragim šihtala, ko bova oba zjutraj bosta pa babici uleteli. Enkrat ena, drugič druga. Ampak ker sem že zdaj nervozna zaradi tega, bom verjetno kar forsirala še sama, da me dajo bolj zvečer delat. Isto sem pri Špeli. Je pa vse dvorezen meč. V vsakem primeru nekaj trpi. Definitivno je pa lažje, ker ne dojim, to pa. Kar se službe tiče. A_R, super! Ulla, še enkrat moram rečt, da se mi zdi tvoja logika okrog GH ful dobra. Pumpanje mleka - zdej bom pa jaz, ki ne dojim, eno ful pametno usekala. Otrok sesa tako, da potegne ven mleko, ki ga mamica z nobeno pumpico na svetu niti v sanjah ne more ven povlečt. IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Aja, včeraj sem bila pa zadnja, Samo zato, ker ste zdravi. Baja, če spravljaš mleko sproti v hladilnik, ne smeš sveže napumpanega zraven dolit. Skupaj lahko mešaš samo mleko z enako temperaturo. Mi smo imeli pa zdajle zvečer spet celo sranje. Za Špelo smo bili že prepričani, da je zdrava, ker včeraj in danes čez dan ni nič bruhala, včeraj je imela samo enkrat drisko, prejle pred spanjem je pa revica zbruhala vse kosilo, večrjat splh hotela ni in zdaj vem zakaj, pa potem je še nekajkrat v kratkem razmaku bruhala. Tako boga je. Zdaj spi in upam, da bo prespala noč. Jaz perem in sušim že drugo rundo pobruhanih cunj. Še Jure je popoldne pobruhal pol stanovanja, skratka samo bruhanje in driskanje nas je. Je bil pa vsaj Jure zdajle zvečer ok, samo malo driske je imel in vsaj bruhal ni in tudi spi zdaj. Jaz pa zdaj še pesota ven peljem, potem pa mogoče spat, ali pa tudi ne. Nekam preveč sem živčna za spat.
|