|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
28.12.2007 21:50:03   
madejka
Baja jaz sem si ravno včeraj začela delat zalogo za kašice (mojega mleka), pa sem si 60ml ven spumpalauser posted image user posted image user posted image In to po treh urah odkar je mali jedeluser posted image Mi ni jasno al mam res tak malo mleka al na pumpico pač ne gre več ven. Kje je še 150ml... si bom 3 dni zalogo delala za en obrokuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
28.12.2007 21:57:11   
Anonimen
Jokam.. Jokam od sreče... Mali spušča takšne glasove po novem, ki se slišijo kot mama... user posted image user posted image user posted image user posted image Lih updejtam na youtube user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
28.12.2007 21:59:20   
Anonimen
ooo a se vam zdi da je vredu logikauser posted image ko še sama nisem ziher, se lovim ful, ampak sem se odločla da bomo sproščeno tole sfuraliuser posted image itak je ziza še zmeri...no da mal bolj podrobno še razložimuser posted image odločla sem se da ne bom kamuflirala zelenjave z banano al pa japko ( ker tud pol ko zelenjavno juho al pa rižoto kuhaš, ne morš dat banane not...) se mi zdi da ni fora v tem, da otrok za vsako ceno poje oni brokoli, ampak da sprejme okus ( če ga pa ne, pač ne - jaz tud ne maram vsega, pa je lohk še tak zdravouser posted image ) tudi ji ne bom pasirala skupaj več vrst zelenjave, ker se mi to zdi ogabnouser posted image sploh pa pol k je meso zraven, da se vse zmiksa, mislim men to ne potegne - lepo vsako posebej - malo korenčka, pa krompirča, mmmm pa mesek, kak je dobrouser posted image tko nekak...za večerje kot sem rekla mlečni obrok, al rižolino, polenta, ajdova kašica, kaj brez glutena v glavnem, potem še sadje za malico, pač po želji vmes, ko bom pa začela uvajat gluten, bom pa uvedla še zajtrk - kruh, kosmiči, čokolino itd....uf, cela znanostuser posted image sam po moje se bo tole fajn obneslo, no....bomo vidliuser posted image

baja jaz ji naredim rižolino na 60 do ml mleka, samo ji naredim gosto, da na žlico je, pa ma vrh glave dostuser posted image jo kar vrže, pol še ziza pa zaspi...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3328
28.12.2007 22:00:59   
baja*
madejka točno to se tudi meni zdi problem: najmanj 2 dni rabim, da mu spacam skup za en obrokuser posted image . Na začetku mi je pa tak teklo, ko sem pumpala - to je bil pravi vodomet oz. mlekometuser posted image . Po mojem je mleka še dosti (če ne bi že mali zdavnaj protestiraluser posted image ), sam ne teče več tak kot na začetku...

A_R bom pogledala. Moj mali je tudi že parkrat rekel mam user posted image , samo a še na koncu faliuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
28.12.2007 22:02:07   
Anonimen
madejka in baja jaz si ful težko kaj ven spumpam, tak da čez celi dan po malo, da spravim 80 skpuser posted image enostavno ne gre....ko pa mala vleče, pa mleko kar vre, ful čutim, pri pumpici pa nič in nikakor ne rata komkretno kaj ven spravituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3330
28.12.2007 22:02:16   
madejka
Ulla uuu ti maš pa že do mesa vse splaniranouser posted image Jaz sem šele o zelenjavi študiralauser posted image Se mi zdi kar fajn logika jauser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
28.12.2007 22:04:15   
Anonimen
Eh, sploh nevem, če bo kaj user posted image Bom pa prilepila link, ko bo kaj....

Aja, včeraj sem bila pa zadnja, user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3332
28.12.2007 22:04:45   
Anonimen
madejka jaz mam do prvega razreda že naštudirano kak in kaj bo jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
28.12.2007 22:05:13   
madejka
A_R, Baja ja se jim vserje kak tak glas jauser posted image   Je full lušno! Naš ma take čudne, ko hoče "govorit" z dudo v ustih, pa pride ven bnjbnj, gljugljuuser posted image

Baja jaz tud upam, da je še dost mleka. Maj nikoli ne protestira za hrano, tak da še to ne vem, če ni še lačen. Poje pa tak vedno kolko mu damo, recimo dodatka zvečer.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
28.12.2007 22:15:57   
baja*
ulla jaz mu tudi gosto riževo kašo naredim in z žlico mu dajem, pa vseeno poje najmanj 130ml, požeruhuser posted image . Ko sem naredila manj, je začel jokat, ker je sfalilo. Dam mu pa okoli 18-ih, ob pol osmih se gre kopat, po kopanju pa še ziza za lahko noč.user posted image
Samo to še, ker sem že pozablauser posted image : če si npr. čez celi dan sproti po malem pumpam, lahko to v isti lonček zlivam, ne? Zvečer pa samo pogrejem in zmešam kašo?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
28.12.2007 22:24:24   
Anonimen
ojej, a tolko res pojeuser posted image user posted image ulo pa res že onih 80 vržeuser posted image ji pa dam nekaj čez 8, pol pa še ziza in nekje okol 9ih spi...mleko pa jaz tko pumpam čez dan, da kar pustim na flaški zmontirano črpalko in kar notri pumpam, zvečer prelijem, pogrejem in operem flašo in črpalkouser posted image

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3336
28.12.2007 22:35:05   
Anonimen
evo vam : http://www.youtube.com/watch?v=VqxbrNjuAVQ

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3337
28.12.2007 22:37:37   
krkatja
Ojla,
da se še jaz vključim v debato o GH. Mi je kar všeč ullina teorija. Danes sem sicer pristala na jabolki, prej je bil 3 dni korenček, v ponedeljek mu nameravam dati krompir, nato pa ostalo zelenjavo. Sadje (razen jabolka) bo bolj na koncu. Zanima me, kdaj ste dale vašim malim riževo kašico. Kar hkrati z uvajanjem sadja/zelenjave?
Jaz bi mu najraje jutri dala, ker se mi zdi rahlo slabokrven, kašica pa vsebuje tudi železo. Ima tak plavkasto pod očmi, kot da bi imel grozne podočnjake. Sem pa brala, da pri dojenih otrocih pogosto pride do slabokrvnosti po petem mesecu, ker svoje zaloge ponavadi že pokurijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.12.2007 22:38:18   
Ajvy
AR,,,,,,,,,kako lepo, jst bi jokala kot dež...po mojem- od veseljauser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.12.2007 22:38:38   
rumba
Čer!
Kako fajn, da vam gre tako lepo z GH.user posted image  No, Julija še vedno štrajka...user posted image  Bom čez kak teden spet probala.
Ulla, imaš fajn naštudirano.user posted image  A veš, da meni je bilo pa prav dobro, ko sem začela z meskom, pa sem ga skuhala skupaj z zelenjavo (kot juhico) in potlej vse spasirala... Njami.user posted image  Drugače pa sem tudi jaz posebej spasirala meso, posebej krompirček in posebej zelenjavo. Da okuša vsako posebej.user posted image  
No, kar se tiče pumpanja, jaz si prav nič ne spravim ven.user posted image  Ampak ko se doji, ful teče. Tako da se niti ne matram, ni cajta, imam kar riževo kašico, ki že vsebuje mleko. Še sreča, da nima nobenih problemov zaradi tega mleka.
Ma, kakorkoli, Julija še noče jesti, tako da imam še cajt kaj pametnega naštudirat.user posted image
corfu, joj a ti pa kar na antibiotikih.... Bogica. Držim pesti, da se ti ponudba čimprej urihta.user posted image
Tašonka, user posted image user posted image user posted image  še zate in Jureta, da se čimprej pocajta.
mateya24, joj, evo te so zate user posted image user posted image user posted image ! Pa naj se pri vas že končajo te nadloge, no! Bogi ste.
Freycha, me veseli, da uživate.user posted image  Le tako naprej!
zvesta, še zate in Izaka user posted image user posted image user posted image
*maja, upam, da se ti nočke čimprej poboljšajo! Držim pesti.user posted image user posted image
A_R oziroma Patrik, user posted image user posted image user posted image  

Pa še, Filip, Neža in Milla, vse naj, naj, naj...!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.12.2007 22:44:13   
rumba
krkatja, Anej se je polno dojil do 7 meseca pa je bila kri bp. Tudi Hana, ki mi je štrajkala do 9 meseca in se je pač polno dojila, je imela dobro kri, tako da ni panike.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.12.2007 22:46:53   
Anonimen
A_R user posted image kolk je dobr.....ula tudi tak čveka, samo se zadržujemuser posted image da nisem preveč vzhičena, pa mi ne uspeva najboljuser posted image user posted image kar rastem, ko čeblja oni mamamamamauser posted image

Rumba jaz pa ne upam onih kašic ko je mleko že zraven dat, sem še zmeri na brezmlečni, po moje nebi dobr preneslauser posted image pa nekak se mi zdi da je najbolš kr ta naveden rižolino, še boljš bi blo, če bi sama rižka skuhala, samo še nisem tak dalečuser posted image me pa zanima, kak bi blo, če ji kr ta rižolino na vodi zmešamuser posted image ok, še bolj pust okus, pa malo manj hranljivo verjetno, samo načeloma pa se lahko ali kajuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.12.2007 22:48:17   
rumba
Aja, sem se pozabila pohvaliti user posted image , moji so bili danes že vsi v horizontali do devetih! Anej in Hana že ob osmih, Julija ob devetih. Rekord!user posted image  Pa se ni še niti 1x zajokala.... mi je prav čudno, saj se vedno do polnoči kar nekajkrat zbudi.

Grrrrrrrrr, sem jezna na petarde. Spet je usekalo pod oknom.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.12.2007 22:49:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

ko sem začela z meskom, pa sem ga skuhala skupaj z zelenjavo (kot juhico) in potlej vse spasirala...

user posted image no, tole sem jaz študirala da bi tak skuhala ( ko bomo tam, seveda ), pol bi pa pobrala ven meso in nekaj zelenjave, juhico zmiksala in bi najprej pojedla to, pol bi zmiksala meso, pa posebej ono zelenjavo, k bi jo ven vzela in ji to dala....da bi mela orenk kosilouser posted image

sj pravim, mam naštudirano do OŠ skorajuser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.12.2007 22:54:33   
rumba
Ulla, če ti uspe kaj napumpat, kar delaj s svojim mlekom. Super! Ko sem imela čas, se pravi pri Anejuuser posted image , sem vse delala s svojim mlekom. Če si na brezmlečni dieti, pa je še toliko bolj pomembno. Sem poskusila tudi z vodo, pa moji niso marali...user posted image  user posted image . Sem ga pa včasih dodala k zelenjavi, da sem zgostila. Sem pa tudi sama kuhala riž, celo uni divji, ki je kao bolj zdrav... pa mi je pediatrinja rekla, da je bolje rižolino, ker ima dodane vitamine in železo.user posted image  Ne vem... se mi pa zdi, da se potlej preveč navadijo na gladko hrano in pol ne marajo oz. zelo težko sprejmejo drugačno teksturo, npr. kako proseno kašo, ajdova že gre lažje....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.12.2007 22:56:07   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80
sj pravim, mam naštudirano do OŠ skorajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.12.2007 23:02:13   
Anonimen
rumba zato ji pa jaz nič ne miksamuser posted image samo z vilico pretlačim, da nebi blo problemov, ko bi bla sam na čist gladko in tekoče navajenauser posted image sam se mi je pa zanč "zadavla" skor na korenčkuuser posted image sta bla ena dva malo večja koščka, jezus kake face  so to ble...in zvokiuser posted image user posted image da dol padeš....valda od mleka pa kar grizt tud ne gre..takle ga serjemouser posted image

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.12.2007 23:17:51   
krkatja
Ma sej drugače ful nisem panik, če bi bilo po moje, bi itak non stop mleko žulil, ker nisem ravno navdušena kuharica. Pa bojim se, da mu bom kdaj kr pozabila jesti dat, tako ko npr. ribicam user posted image   Je pa res, da je naš tudi malo bolj glasen kot ribice.
No zadnja dva dneva ima res izrazito temno pod očmi, kot da bi že tri noči žural.V resnici pa že čez dan več spi kot ponavadi. Danes ga je tudi sfalilo tri ure prej kot ponavadi (saj ne, da se pritožujem). Itak pa imava 15.januarja pregled, pa kri bo dal, tak da ne mislim komplicirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.12.2007 23:31:33   
madejka
A_R kak luškano!!!user posted image user posted image user posted image Sma oba z dragim gledla pa sma bla čisto fertiguser posted image Full dobro! Komaj čakam, da bo Maj začel tak...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu krkatja)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
29.12.2007 1:22:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tašonka ni panike, boš ko boš al pa ne. Nisem zato pisala, da bi mi odpisala, povedat sem mogla samo, da boš vedlauser posted image Verjamem, da boš imela več časa v službiuser posted image Sej verjetno si že povedala pa sem pozabla: kam boš pa deco dala? Je pa lažje ker ne dojiš več, ne? Jaz si težko predstavljam kak bi blo it zdaj v službo, čeprav uradno delamuser posted image

Ja, saj vem, samo bi rada in imam namen odpisat. Kdaj bo ratalo, pa ne vem.
Otroka bosta doma. Večinoma bom najbrž itak zvečer delala in se bova z dragim šihtala, ko bova oba zjutraj bosta pa babici uleteli. Enkrat ena, drugič druga. Ampak ker sem že zdaj nervozna zaradi tega, bom verjetno kar forsirala še sama, da me dajo bolj zvečer delat. Isto sem pri Špeli. Je pa vse dvorezen meč. V vsakem primeru nekaj trpi.
Definitivno je pa lažje, ker ne dojim, to pa. Kar se službe tiče.

A_R, super!user posted image

Ulla, še enkrat moram rečt, da se mi zdi tvoja logika okrog GH ful dobra.user posted image

Pumpanje mleka - zdej bom pa jaz, ki ne dojim, eno ful pametno usekala.user posted image Otrok sesa tako, da potegne ven mleko, ki ga mamica z nobeno pumpico na svetu niti v sanjah ne more ven povlečt.

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Aja, včeraj sem bila pa zadnja,

Samo zato, ker ste zdravi.user posted image

Baja, če spravljaš mleko sproti v hladilnik, ne smeš sveže napumpanega zraven dolit. Skupaj lahko mešaš samo mleko z enako temperaturo.

Mi smo imeli pa zdajle zvečer spet celo sranje. Za Špelo smo bili že prepričani, da je zdrava, ker včeraj in danes čez dan ni nič bruhala, včeraj je imela samo enkrat drisko, prejle pred spanjem je pa revica zbruhala vse kosilo, večrjat splh hotela ni in zdaj vem zakaj, pa potem je še nekajkrat v kratkem razmaku bruhala. Tako boga je.user posted image Zdaj spi in upam, da bo prespala noč. Jaz perem in sušim že drugo rundo pobruhanih cunj. Še Jure je popoldne pobruhal pol stanovanja, skratka samo bruhanje in driskanje nas je. Je bil pa vsaj Jure zdajle zvečer ok, samo malo driske je imel in vsaj bruhal ni in tudi spi zdaj.
Jaz pa zdaj še pesota ven peljem, potem pa mogoče spat, ali pa tudi ne. Nekam preveč sem živčna za spat.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?