Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:22:02
|
|
|
|
madejka
|
Freycha nočko!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:27:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Madejka, ful so dobre fotke! IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Tašonka you are the best hvala, ker si mi povedala kako rešiti tekst.... lav ju nič, odoh ja v posteljo..... lahko noč babike Lav ju tu. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:31:50
|
|
|
|
madejka
|
Hvala hvala Bom tud jaz počasi krenla proti kopalnici
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:31:59
|
|
|
|
Freycha
|
tko, flaška za naslednji obrok je pripravljena, jaz pa zdej res šibam. Sem se pa spomnila, da sem pozabila okno v spalnici odprto - huh, se bom stiskala pod odejo bom vsaj takoj zaspala zdej pa res nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:33:00
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Vidim, da sinoči res nisem bila zadnja, da bo pa to Afnica, si pa sploh ne bi mislila. A te presenetim še danes? Madejka...geslo tudi meni, please.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:34:38
|
|
|
|
madejka
|
Jaz pa pupi pogrešam! Kje se skrivaš pupa??? Rumba je še kar na primorskem?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:43:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica A te presenetim še danes? Ti kar. Samo jaz še en čas ne grem spat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:47:06
|
|
|
|
Afnica
|
Madejka...pogledla in drži kar sem napisala v ZS. Glede predbožičnega večera. Mi bomo doma, postavljali smrekico....Od tega ne odstopam! Na Božično jutro pa doma odpiramo darila. Tako sem navajena že iz otroštva. Že tako me je razpizdil danes, je rekel, da pride ob 12h iz službe, pa je prišel komaj ob 17h. Smo šli prej k moji sestrični in smo se fuuuull zadržali. Mala 2 sta bila 6ur brez hrane, nič sitna, vse super. Pa bi še bli, da smo imeli hrano zraven. Sicer sta spala, ampak vedela sem, da želodček je pa prazen. No, in tam celo zvem, da gre jutri spet delat. Danes mi je še ta velki avto odpeljal, nisem niti mogla it v lekarno, pa v DM po riž. Kje naj to jutri iščem??? Naj 50 km naredim za en riž?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:50:55
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Afnica A te presenetim še danes? Ti kar. Samo jaz še en čas ne grem spat. Tudi jaz ne. Danes se mi spet čisti. No, se mi mora. 1000x sem že rekla, da v nedeljo ne pucam in imam še natanko 15 minutk. Če bi sloni leteli. Ded se je na obisku malo nacukal , mala dva sta se namigala in sedaj spijo. Meni se pa nič ne spi. Moj ne razume, zakaj ne grem spat zvečer, ko gresta mala dva. Preprosto. Zato, ker uživam v tišini. Po celem dnevu taaaak paše. Če pa spim, pa tak ne vem, pa še mine prehitro.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 23:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Moj ne razume, zakaj ne grem spat zvečer, ko gresta mala dva. Preprosto. Zato, ker uživam v tišini. Po celem dnevu taaaak paše. Če pa spim, pa tak ne vem, pa še mine prehitro. Ja, meni tudi. Uživam v miru in se relaksiram na internetu ali pred TV. Res na račun spanca, ampak to nujno rabim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:00:59
|
|
|
|
Afnica
|
Ja, sam dedi tega ne zastopijo. Oni vsaj 1x na dan spremenijo okolje. Služba-dom. Pa v službi meditirajo. Jaz ob malih tega ne morem.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:06:21
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Moj ne razume, zakaj ne grem spat zvečer, ko gresta mala dva. Preprosto. Zato, ker uživam v tišini. Po celem dnevu taaaak paše. Če pa spim, pa tak ne vem, pa še mine prehitro. Ja, meni tudi. Uživam v miru in se relaksiram na internetu ali pred TV. Res na račun spanca, ampak to nujno rabim. Tud jest tko delam. Nočko tistim, ki ste šibnle spat! Midva sva pa vsa darila zavila, zdej pa čakam, da se medenjaki spečejo. Ful lepo dišijo... Kar se božičnega večera tiče, se pri nas ve, da smo z našimi. Pri nas je to dolgoletna tradicija, pri njih so se pa tudi zbrali, ampak je bil čist navaden večer. Zato me nič ne premakne in odtaja, še posebej taščica ne!!! Za božič pa mi trije sami, upam... Se znata narisat, kaj čem. Tašonka lepo, da si imela lep dan! Res si si ga zaslužila. Anžej je pa danes prvič spet sam zaspal ob cca. 20.15. Ni več tako prehlajen, pa vlažilec zraka smo kupil. tini, Freycha
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:08:28
|
|
|
|
Češnca
|
madejka še meni geslo... plosiiiim!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:10:47
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca zdej pa čakam, da se medenjaki spečejo. Ful lepo dišijo... Mmmm, medenjake bi pa jaz tudi probala naredit. Maš kak fajn recept?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, jaz sem pa tako lena za pečt. Še skuhat se komaj spravim. Sem pa ful vesela, ker mi gre prodaja rabljenih stvari dobro od rok.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:16:46
|
|
|
|
madejka
|
Ma ste naspidirane ob polnoči Jaz sem se pa umila. Pa me je začelo nekaj srbet nad ritjo in kaj vidim: strije, STRIJE!!! In to točno nad gatami, torej bodo tud nad kopalkami Mah ok, da so se mi na joškah nardile, ampak na riti??? šit! Afnica hvala Ja smo se kar matrali s temi slikcami, ker mali glih ni htel pozirat in od taužntih slik je teh 12 res ratalo Nič grem jaz spat. Lepo čvekajte in lahko noč ko boste šle!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:17:12
|
|
|
|
Češnca
|
Ga ni bolj preprostega: 50 dkg moke, 15 dkg masla, 15 dkg slad. v prahu, 15 dkg medu, 2 jajci, 1 pecilni prašek, malo cimeta --> zmešaš v testo, nardiš kroglice in daš pečt na 180 stopinj, da postanejo rjave; ko se ohladijo jih pomažeš s sladkornim ledom (100 g sladkorja v prahu, 1 beljak).
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
A si da sredinec in prstanec? Moj nečak si ta dva daje in tako cmoka, da težko spiš zraven. Je pa star tri leta inpol, pa še nič ne kaže, da se bo odvadil. Ja, Tašonka, tadva prsta si daje v usta... Drugače pa to počne samo med igro ali pa če mu je dolgčas... Me veseli, da si danes imela lep dan - še tako naprej... Danes so tako kot vedno pri nam pokali... Ampak ni bilo problema, mali je mirno spal, le za novo leto me je strah, ker je pač večji pok ter glasen, pa ne bi rada, da se mali prestraši od tega... Ja, nič, grem na čik, ša eno veliko dozo vode spit, potem pa spat... Nočka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:23:16
|
|
|
|
Češnca
|
madejka ful so lepe fotke - krasen koledar! Anžej ravno zdajle nina v taki pižamici! Kapica z uhi je pa itak zakon! Tašonka za prodajo. A_R lepe sanje!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:23:30
|
|
|
|
Afnica
|
Česnca, tega se lotim zjutraj. Mam celo vse sestavine doma.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:27:28
|
|
|
|
Češnca
|
Tašonka jest pa ful rada pacam, samo čas pa moram met. Zato tud kuham nerada, če Anžej sitka (kar se dogaja zdej, ko je prehlajen). Med nosečnostjo pa skor v kuhni nisem bla. Na začetku ni blo šans, da bi kej skuhala, ker mi je vse smrdelo (jajc sploh mel nismo, ker bi jih do Lj vohala), potem sem se pa razvadla in hodila k mojim na kosilo, Žigu sem pa domov pripeljala.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:28:20
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Česnca, tega se lotim zjutraj. Mam celo vse sestavine doma. Super. Sem rekla, da je simpl!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, saj jaz bi tud pacala, zdaj ko imam za koga, če bi imela mir. Samo tega pa ni.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:30:59
|
|
|
|
Češnca
|
Se odpravljam še jest spat, naš miško bo verjetno spet bolj zgodaj naspan, ker je tako lepo zaspal. Lahko noč!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 23.12.2007 0:31:53
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Ja, saj jaz bi tud pacala, zdaj ko imam za koga, če bi imela mir. Samo tega pa ni. ja, verjamem...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?