|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
22.12.2007 21:59:58   
Freycha
jst jstuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
22.12.2007 22:00:04   
tini6
ja prosim za geslo Madejka

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
22.12.2007 22:01:49   
Anonimen
Madejka, jaz bi tudi geslo user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
22.12.2007 22:20:33   
Anonimen
Joj, kakšen cartek je Maj.. Tista slika mi je super, ko ima sončna očala in kremo.. user posted image  user posted image

Pravi lepotec je Maj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2979
22.12.2007 22:22:06   
tini6
Ja ful so dobre. Men so pa tiste rokice najboljše!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
22.12.2007 22:29:00   
mateya24
no naša pupa je končno zaspalauser posted image user posted image

Sem mojga poslala, da se je mal zdrl na njih...ja je ravno za pol ure pomagalo pa je spet isto...ampak glavno da je zaspalauser posted image ...zdaj pa mam malo otroške pesmice na cd-ju vklopljene na tiho, da jo mal zamoti, pa da je nebo spet zbudlo...upam, da bo spala dalje.

madejka...a lahko še jaz geslo prosim

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
22.12.2007 22:35:17   
madejka
A_R hvalauser posted image Smo mogli malo priredit pa fajn zakurit, da smo poletno fotko delaliuser posted image

Tini meni so tud rokice svetovne, zato sem jih pa dala v album, čeprav niso bile načrtovane za koledaruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
22.12.2007 22:48:15   
Freycha
madejka fajn fotkiceuser posted image

no tamala je v postelji, jaz pa še malo tu prečekiram, potem grem pa tut jaz...... čeprav nekaj me lakota daje... se bom probala zadržati....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
22.12.2007 22:50:06   
baja*
madejka jaz bi tudi geslouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
22.12.2007 22:55:28   
Freycha
baja a ste vsa darila zapakirali?

sej zame ne bi bilo treba pakirat, bom itak takoj odprla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
22.12.2007 22:58:35   
Freycha
Ooo gospa SANEK-ova... dober večer. PC spet deluje?user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
22.12.2007 22:59:31   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

baja a ste vsa darila zapakirali?

sej zame ne bi bilo treba pakirat, bom itak takoj odprla user posted image user posted image user posted image

ne še, ker jaz preveč kompliciram zraven in se ukvarjam kot en pet letni frocuser posted image
A zate pa ni treba pakirat?user posted image Te bom pa kar nazaj odvila, da ti prišparam delouser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
22.12.2007 23:01:41   
Freycha
verjemi mi, da petletni froc nič ne komplicira, ker sploh pakiral ne bi, ker potem čisto preveč časa porabi za odpakiranje user posted image user posted image

uuuu a res? je blo kej za zavit?? jeaaauser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
22.12.2007 23:03:55   
tini6
Punce lepo spančkajte, jaz grem pod rjuhe! Mi že imamo zavita darila, lepo zložena pod smrekico.Juhuhu, Božič je tu! Nočko

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
22.12.2007 23:05:24   
madejka
Nočko tini!

Freycha jaz sem pri petih zavijala vse živo... od pokrovk do oblačil... v časopisni papiruser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
22.12.2007 23:06:46   
Freycha
madonca kako navdušenje user posted image  pa sploh še ni božič. Ampak je pa lepo videti nekoga tako navdušenega nad prazniki user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
22.12.2007 23:08:59   
Freycha
madejka jaz sem pa vse odvijala... a je bilo moje al pa ne, ni bilo važno user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
22.12.2007 23:10:23   
madejka
Midve bi mogli bit sestriuser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
22.12.2007 23:12:53   
Freycha
ne bi hotela bit moja sestra.... sem hotela vse zase user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
22.12.2007 23:14:34   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

verjemi mi, da petletni froc nič ne komplicira, ker sploh pakiral ne bi, ker potem čisto preveč časa porabi za odpakiranje user posted image user posted image

uuuu a res? je blo kej za zavit?? jeaaauser posted image user posted image

veš da, največji paket je tvojuser posted image  user posted image
No, saj nisem mislila, da komliciram kot petletni froc, ampak ukvarjam se kot en froc- sem čisto not padlauser posted image
madejka full lepe fotkeuser posted image  user posted image . To bo pa res krasno darilouser posted image .

tini nočko

jaz tudi počasi odhajam... lepe sanje vsemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
22.12.2007 23:14:58   
Anonimen
Vidim, da sinoči res nisem bila zadnja, da bo pa to Afnica, si pa sploh ne bi mislila.user posted image

Jaz sem imela danes spet fajn dan. Možek je bil dopoldne doma, je rihtal mularijo, jaz sem pa posesala, pomila, cunje zlagala iz sušilca in dajala druge prat (po dve rundi), kuhinjo sem spucala, kosilo skuhala, po kosilu je šel pa dragi v službo, jaz z mularijo pa na obisk k eni kolegici, kjer je bila še druga kolegica (vse imamo januarske otročke), s katerima se že sto let nismo videle in smo vsi, z otroci vred, ful uživali!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze!

Tukaj se pa kar malo strinjam s tvojim.
Prve koščke hrane pa jim bomo lahko dajali, ko bojo kakšne zobke že imeli. Čeprav je recimo moja prijateljica svoji punčki dala koščke, ko ni imela zobkov, ker jih je ful pozno dobila in je mala z dlesnimi "grizla". Samo ji je dajala mehke stvari.

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jaz sicer še ne prakticaram toliko GH, ampak sem se odločla da bom probala kar z vilico pretlačit, da sploh ne bom pasirala v čiste kašice

Jaz tudi z vilico pretlačim, nič ne miksam. Pa lepo popapca.

Baja, ne ne, ne razkuri me RR, da bi zaradi tega rabila čik. Toliko materiala mi da za razmišljat, da mi paše kadit zraven.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Aja, pa še ena pametna. Naš otrok je zdaj po 5,5 mescih začel sesat palček.  Jaz bom znorela.

To ni še nič. Meni je Špela pri skoraj 2 letih začela občasno palček sesat, ker Jureta vidi to počet.user posted image Namesto, da bi se on na dudo navadil zaradi nje.

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Zvesta, tudi moj sesa prstke, in to si kar dva da v usta, pa se prav čuje, kako sesa  

A si da sredinec in prstanec? Moj nečak si ta dva daje in tako cmoka, da težko spiš zraven. Je pa star tri leta inpol, pa še nič ne kaže, da se bo odvadil.

Češnca, čestitke za nove otročke!user posted image

Kapica, srečno pot in uživaj doma!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Punce, imam eno vprašanje... Pri palčku zadnje čase opažam, da ko je zaspan, ali pa tečen, da se vleče za lase.. A vaši tudi to delajo? Ker mene to malo moti, sploh zato, ker ima potem rdečkast flek in valjda mislijo drugi, da se je kam butnil...

Moja dva ne počneta tega, tako da ti ne vem svetovat.

Corfu, hvala, ker si tako skrbna, kako sem.user posted image Dans sem spet fajn. No, saj sem že gor napisala.user posted image
Super, da je Manca ok!user posted image

Freycha, navadi se kopirat tekst, preden objaviš. Pa zapomni si, da če ti napiše, da je potekel čas, lahko tekst rešiš tako, da na računalniku stisneš "backspace" tipko in ti vrne okno s tekstom nazaj.
Te pa štekam glede božiča. Jaz ga sicer ne praznujem sploh, ampak bi mi kako leto pasalo doma ostat, da smo sami in imamo sami svojo praznično večerjo, ne pa da vsako leto k tastu in tašči rinemo. Se mi ne da... In v ponedeljek gremo spet. Pa vedno ful pritiskata, naj prespimo, samo tu se pa ne dam. Ni šans.

Mateya24, naša dva k sreči ne reagirata na petarde, samo kakega hudega pokanja pri nas ni, ker smo naselje samih mladih družin. Res poka edino na silvestrovo okrog polnoči. Špele lani ni motilo, bom videla, kako bo letos z Juretom.

Jutri gremo pa k mojim ta starim na kosilo. Moj fotr že ful dolgo ni malih dveh videl, pa mu ju moramo mal peljat pokazat.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
22.12.2007 23:15:01   
madejka
Hja to bi pa res znal bit problem, ker jaz sem bla tud takauser posted image  
Se zdaj sem, kar se tiče sladkarijuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
22.12.2007 23:15:59   
Anonimen
Mater, kako klobaso vedno spišem, ko pridem sem.user posted image

Nočko, baja*.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2998
22.12.2007 23:17:57   
madejka
Nočko baja!

Tašonka jaz sem tud rekla Ti mastuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
22.12.2007 23:19:18   
Freycha
Tašonka you are the best user posted image user posted image user posted image  hvala, ker si mi povedala kako rešiti tekst.... lav ju user posted image

nič, odoh ja v posteljo..... lahko noč babikeuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?