Anonimen
|
Vidim, da sinoči res nisem bila zadnja, da bo pa to Afnica, si pa sploh ne bi mislila. Jaz sem imela danes spet fajn dan. Možek je bil dopoldne doma, je rihtal mularijo, jaz sem pa posesala, pomila, cunje zlagala iz sušilca in dajala druge prat (po dve rundi), kuhinjo sem spucala, kosilo skuhala, po kosilu je šel pa dragi v službo, jaz z mularijo pa na obisk k eni kolegici, kjer je bila še druga kolegica (vse imamo januarske otročke), s katerima se že sto let nismo videle in smo vsi, z otroci vred, ful uživali! IZVIRNO SPOROČILO: bačko Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze! Tukaj se pa kar malo strinjam s tvojim. Prve koščke hrane pa jim bomo lahko dajali, ko bojo kakšne zobke že imeli. Čeprav je recimo moja prijateljica svoji punčki dala koščke, ko ni imela zobkov, ker jih je ful pozno dobila in je mala z dlesnimi "grizla". Samo ji je dajala mehke stvari. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jaz sicer še ne prakticaram toliko GH, ampak sem se odločla da bom probala kar z vilico pretlačit, da sploh ne bom pasirala v čiste kašice Jaz tudi z vilico pretlačim, nič ne miksam. Pa lepo popapca. Baja, ne ne, ne razkuri me RR, da bi zaradi tega rabila čik. Toliko materiala mi da za razmišljat, da mi paše kadit zraven. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Aja, pa še ena pametna. Naš otrok je zdaj po 5,5 mescih začel sesat palček. Jaz bom znorela. To ni še nič. Meni je Špela pri skoraj 2 letih začela občasno palček sesat, ker Jureta vidi to počet. Namesto, da bi se on na dudo navadil zaradi nje. IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Zvesta, tudi moj sesa prstke, in to si kar dva da v usta, pa se prav čuje, kako sesa A si da sredinec in prstanec? Moj nečak si ta dva daje in tako cmoka, da težko spiš zraven. Je pa star tri leta inpol, pa še nič ne kaže, da se bo odvadil. Češnca, čestitke za nove otročke! Kapica, srečno pot in uživaj doma! IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Punce, imam eno vprašanje... Pri palčku zadnje čase opažam, da ko je zaspan, ali pa tečen, da se vleče za lase.. A vaši tudi to delajo? Ker mene to malo moti, sploh zato, ker ima potem rdečkast flek in valjda mislijo drugi, da se je kam butnil... Moja dva ne počneta tega, tako da ti ne vem svetovat. Corfu, hvala, ker si tako skrbna, kako sem. Dans sem spet fajn. No, saj sem že gor napisala. Super, da je Manca ok! Freycha, navadi se kopirat tekst, preden objaviš. Pa zapomni si, da če ti napiše, da je potekel čas, lahko tekst rešiš tako, da na računalniku stisneš "backspace" tipko in ti vrne okno s tekstom nazaj. Te pa štekam glede božiča. Jaz ga sicer ne praznujem sploh, ampak bi mi kako leto pasalo doma ostat, da smo sami in imamo sami svojo praznično večerjo, ne pa da vsako leto k tastu in tašči rinemo. Se mi ne da... In v ponedeljek gremo spet. Pa vedno ful pritiskata, naj prespimo, samo tu se pa ne dam. Ni šans. Mateya24, naša dva k sreči ne reagirata na petarde, samo kakega hudega pokanja pri nas ni, ker smo naselje samih mladih družin. Res poka edino na silvestrovo okrog polnoči. Špele lani ni motilo, bom videla, kako bo letos z Juretom. Jutri gremo pa k mojim ta starim na kosilo. Moj fotr že ful dolgo ni malih dveh videl, pa mu ju moramo mal peljat pokazat.
|