|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
18.12.2007 10:22:38   
anja7
Naja, Jure in Anžej;  čestitke za 5. obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naša noč je bla itak spet običajna (taka k zadnje čase). sem se že po malem kr navadla, sam zjeuser posted image  sem pa že čist. Dragi ma pa zdele noro v službi in ga ne morm še ponoč maltretirat, tko da do nadaljnega z našim junakom spiva v dnevni sobi. Sem pa včer napisala pismo božičku; Dragi Božiček čimprej nam prinesi prvi zobek, pa malo lepše noči user posted image user posted image .Madona sem optimist, pa še zahtevna z darili. Evo mamo spet jok. Aj,aj,aj Božiček kje hodiš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
18.12.2007 10:30:46   
julij
Jure, Naja in Anžej veeeliiiko lepega....

Tudi od mene.

Joj, tudi Ana ga nekaj biksa. Ima novo finto. Jo daš na hrbet, pa dvigne rit in se z nogicami rikverc potisne. To dela na tleh, na najini pojstli in najrajše v svoji, ko je treba spat. Posledica tega je, da spi odkrita, in povprek obrjena. Zjutraj sem se zbudla in zagledla njene binglajoče tačike, kako jih tišči v luft.

Uh, tudi midve se moreva danes spravit proti MB. Me čaka par stvari, da jih nakupim, pa obvezno morem vzet novi cucelj za na flašo. Odkar imamo Aptamil 1 iz AUT, ji ne teče tako. Je kar bolj gost, kot tisti iz lekarne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
18.12.2007 10:55:02   
Freycha
Naja, Jure in Anžej;  čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
18.12.2007 10:58:02   
tini6
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Naja, Jure in Anžej;  čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
18.12.2007 11:00:12   
Anonimen
Naja, Jure in Anžej;  čestitke za 5. obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj še samo Sanek čakam, da bodo spet smeški  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2530
18.12.2007 11:04:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz dam približno na 20ml vode eno žlico. Torej za štiri žlice (kolikor sedaj Dita poje na obrok) dam 80ml vode in mi glih prav pride. Mogoče še celo malo dodam kašice, da je bolj gosto, ker potem zraven še vodo pije in da ni preredko v njenem želodčku, ker potem preveč poliva......

Freycha.. a pa potem ji ta količina zadostuje za celoten obrok ali ji daš še potem mleko na vrh? Če ga daš, koliko ga pa še spije?

Ima pa tudi naš rad malo bolj gosto... Tako dam tudi jaz na 20 ml žlico in še malo kosmičev... Ampak naš nič ne pije vmes.

ona s tem tri ure zdrži. Sem ji dala tudi že 5 žlic, pa ji je bilo preveč..... Nič ji ne dam potem še mleka, vmes ji dajem vodo za pit in to je to.

A_R pa si ti govorila s pediatrinjo o tem, koliko naenkrat spije mleka? 230ml je malo veliko. Naj čez 210 ne bi šel, ker si potem preveč razširi želodec in je boljše večkrat po malem, kot enkrat veliko

Sicer pa naša je takole: ob 9h zjutraj 150ml mleka, ob 12h 80ml kaše in cca 20ml vode. Naslednji obrok ob 3h je spet 150ml mleka, ob 6h spet kašica in ob 9h zvečer spet mleko, potem pa spat. Ponoči rabi en obrok in tudi spije 150ml mleka.....
glede na to, da sem jo danes tehtala in ima 7kg se mi zdi, da dobi čisto dovolj in se čisto dovolj razvija...

Sicer pa komaj čakam sredo, da grem v LJ, kjer imamo novoletno zabavo, pa potem prespim pri starših, v četrtek dopoldne pa skočim še do Tašonke, da bova malo razpravljali o osnovni šoli in o življenju in vas bova šimfali user posted image user posted image user posted image  potem se pa nazaj v MB k družinici odpravim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
18.12.2007 11:04:31   
tini6
Zvesta novi podatki zate: 5. mesec, 7230g in 67cm.  bila je cepljena, pridna pupa ni nič jokala. Zdravnica je rekla da pa bo pri 18mes pa z mize dol pobegnila!user posted image  Jaz sem brez vročineuser posted image user posted image user posted image  
Zdaj pa se lahko začnejo praznikiuser posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
18.12.2007 11:05:59   
tini6
Freycha iz česa ji daš ti piti vodo, iz flaške? Zanima me kdaj so sposobni iz lončka pit?

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
18.12.2007 11:06:36   
Freycha
waw tini lepa teža user posted image

A ti še imaš tisto allernovo? Če je nimaš kam dati, bi pa jaz probala z njo.
Pa kdaj se bomo kaj dobili?

pa fajn, da nimaš več vročine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
18.12.2007 11:08:02   
siskamiska
GabiW evo mene user posted image user posted image user posted image user posted image . Cela, zdrava in grez glavobola user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... u matr sj bom še sladkorno fasala user posted image

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
18.12.2007 11:08:39   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tini6

Freycha iz česa ji daš ti piti vodo, iz flaške? Zanima me kdaj so sposobni iz lončka pit?

ja iz flaše pa trojka cucelj. Iz lončka lahko pijejo nekje po 6. mesecu baje. Sem ji pa zadnjič dala kozarec pred usta, k smo bili na kavi in sem imela vodo notri in sem ji nagnila in je točno vedela, kaj mora delati. Mislim, da bi jo lahko že navadila na kozarec, pa ne bi bilo panike. Uni lončki so fajn samo zato, ker se ne polije kar tako iz njega.....

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
18.12.2007 11:09:38   
Freycha
ooo punce, a ste imela "veseli december" včeraj? user posted image user posted image user posted image  user posted image vam privoščim!!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
18.12.2007 11:10:56   
siskamiska

ooo punce, a ste imela "veseli december" včeraj? user posted image user posted image user posted image  user posted image vam privoščim!!

en majčken ja

hvala Freycha user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
18.12.2007 11:14:27   
Anonimen
Freycha, sem govorila z njim in je rekel, da če je to na 4 ure, ni problema, zdaj pa nevem... Saj se to ni vedno dogajalo, da bi vse pojedel, pač največ 50 ml je večkrat pustil...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2539
18.12.2007 11:19:51   
bačko
Jure, Naja in Anžej vse naj naj za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bojana2
Žana spije 5 obrokov mleka.Vode 200 ml in nanese potem ene 210 do 220 ml.Edino za kosilo ker ji dajemo kašice ji damo samo 180 ml vode in to je ene 200 ml hrane.Samo naša poje zato toliko veliko ker ima 8500g.
Poldy jaz ji dajem po žlici.
Super za žur!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
18.12.2007 11:22:59   
tini6
Freycha, oglasi se te dni pri meni, mislim da počasi ne bom več kužna. Škatla je še čist polna, ker sploh ni hotla pit tega.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
18.12.2007 12:11:53   
corfu
dober dan

Najprej čestitke vsem, ki danes praznujete user posted image user posted image user posted image

Naša gospa pije iz kozarca, flaše ne mara niti pod razno, dudo še manj, magični lonček samo nekaj prežvekuje, tako, da ji dam po kozarcu in prav lepo pije in poskuša z rokami držat. Pa vsaj v vrtcu ne bo problem, ko eno dudo cuza 7 otrok in so flaše vse pomešaneuser posted image user posted image user posted image . Včeraj je Aljaž malcal skuto in se je tamala kar tresla zraven in roke stegovala, pa sem ji probala malo dat, pa je skoraj celo pojedla user posted image , vglavnem ona bi skoz nekaj drobila pa malcala, zaenkrat nbenih reakcij.

Uživaj življenje...

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
18.12.2007 12:13:17   
corfu
Kaše pa jaz delam čisto po občutku, do sedaj nisem še nikoli delala po navodilih user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
18.12.2007 12:18:16   
bačko
Me zanima ko ste prej govorile o alergijah.Zdaj vidim povsod pikice in mislim da je alergična.user posted image Upam, da ni alergična na Novalac2.1 je uredu prestala.Bom videla kako bo še naprej z njenimi pikicami pod vratom.user posted image
No lepo se imejte.Se oglasim kasneje!user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
18.12.2007 12:30:58   
kapica
Jure, Naja in Anzej cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Corfu, tvoja je pa prav hecna pupauser posted image .
Zvesta, men je glede seznama prav, glih kako bos naredilauser posted image . Ti dam se podatke za mojga soncka pri petih mesecih: 7800g in 68cmuser posted image . Slikic tud jaz ne rabim na seznamih.

Danes sva bila pri P na cepljenju, pa sem ji pokazala njegovo ritko in jajcka, ma take rdece fleke, sem mislila da je suha koza in sem ga fejst mazala z isto kremo kot na obrazu. Pa ni to, ampak ima gliviceuser posted image . Sem skoraj skup padla, a je to sploh mogoce. Grooza no, kako bedno se pocutim menda sploh ne rabim govorit.
Tako da imava sedaj neko drugo kremo, bi naj slo v enem tednu vstran. Men se zdi groza no, od moza sem pa tak ze po telefonu slisala na glasu, da mi bo naprej metal to recuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
18.12.2007 12:32:03   
kapica
Backo, ne sedaj sam na alergije mislit. Tisto pod vratom pa ima verjetno od vrocine...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
18.12.2007 12:33:47   
rumba
Dan!
GabiW in siskamiska, user posted image  včeraj sem pa takooooo uživala. Že dolgo se nisem imela tako fajn. Moramo ponoviti.user posted image  Ja, vožnja domov je bila adrenalinska, a počasnauser posted image user posted image user posted image , ko sem se ulegla, sem bila na vrtiljaku.user posted image  Danes sem pa takooooo žejna.user posted image user posted image user posted image user posted image  
Danes smo po ne vem kolikem času končno šli za pol urce ven, ker sicer bi se mulariji zmešalo. Do konca leta imam vse tri doma in smo sami, tako da bo zelo pestro in se bom bolj poredko javljala. Berem vas, kolikor uspem.
Kašice jaz delam kot corfu, čisto po občutku. Sipam v vodo, dokler ne dobim prave gostote.user posted image  Nikoli nisem brala navodil.
Čestitke vsem za obmesečnice.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
18.12.2007 12:35:48   
yudit
Zvesta podatki za 4,5 meseca 7150 g velika 62,5  ja mi smo bili cepljeni tud dans nič jokala tak da super, glede seznama kak se bote odločile men odgovarja. Vsi za dopoljnjene mesece čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
18.12.2007 13:02:26   
Anonimen
Glede kašic jaz tudi po občutku delam, pač dokler ni gosto.. Ker ko sem dala 4 žličke, bože moj, pa to bi lahko dala v flaško, to je tako tekoče.... Zato delam tako, da pač vsipam toliko, da je gosto... 

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2549
18.12.2007 13:03:16   
Češnca
Naja in Jure  čestitke za 5. obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Hvala vsem za čestitke! user posted image  Midva sva se ravno vrnila z 1-urnega sprehoda, je blo prav luštno.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Baja Žana ima tudi pikice pod vratom ampak on jih ima že od prej ko še nismo dajali GH in je rekla zdravnica da jih ima zato ker se poti.Ima pa na nogici en flekec in je tak malo hrapav.Drugje pa nisem nič opazila.

Tudi Anžej jih je imel (od potu, vročine), pred dobrim mesecem je dobil pa po trebuščki in hrbtu hrapave flekce. P je rekel, da je to lahko zaradi suhega zraka, centralne kurjave... Mu pa pomaga krema Bebi val (ni več flekcev).

Zaradi mene je seznamček lahko brez slikic in črnobel. Se tudi strinjam s petki.

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz se pa nekak ogibam dajat kosmičke v flaško. Ker je pol sestrin ta srednji skoraj do šole žulil flaško zjutraj in zvečer. Ni nikoli hotel na žlico jest. Je pa res bolj enostavno za pofojtrat.

Se strinjam. Jest ga kar na žlico navajam in na srečo ni nobenih problemov.

user posted image user posted image user posted image  za žur!

kapica samo, da zdaj veste, kaj je in boste porihtali! user posted image

rumba user posted image  da boš lažje zdržala.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?