Češnca
|
Tini da se pozdravite. Ulla jest bi šla v tujino, čeprav sem grozno navezana na svoje in bi na trenutke umirala od domotožja. Bom poiskala voščila v angl. in jih napisala, ok?! ninaintomaz1 (nt1) dobrodošla med nami! Pa naj te začetne težavice z rač. ne prestrašijo. Dobro ti gre! Hvala za komplimente za smrekico... Jest bi sicer mela tako od tal pa do stropa, ampak žal ni prostora. Res sem mal mahnena na te praznike. Pa še oči (danes) in brat (konec meseca) imata r.d. IZVIRNO SPOROČILO: bačko Božič in sneg to je nekaj najlepšega. Itak! Mi2 z malim sva se danes vseeno sprehajala (je bil zadekan in je pančal 100/h) --> rezultat je bil pa ta, da sem se jest v ledeno svečo spremenila, Anžej je bil pa topel kot polhek in ves zadovoljen. julij mi imamo prenosno postlo. Anžej je v njej spal na morju (star je bil 1,5m) in ni bilo nobenih problemov. Smo zadovoljni! Verjetno bo šla zdej k mojim, da bo Anžej tudi na obisku lahko mal zaspal (zdaj to uspe le v vozičku). Jest sem delala pa do konca... Sem se konec junija prav oddahnila, ker sem imela vožnje, stopnic in mularije že poln kufer. Pa še noge so mi blazno zatekle, učit oz. razlagat pa ne znam sede. zvesta moj pdp je bil pa 22.7. Hja, seznamčki, ja... Meni so sicer všeč, tudi preletim jih dokaj pogosto (za r.d., primerjavo kilaže , če ima kdo zobke...), so pa res ful doooolgiiiiii. Ne vem, kaj bi svetovala. Mogoče res skrajšavo, ki si jo predlagala ali celo ukinitev. Jih bom pa pogrešala. IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka Špela, Ula in Zala, čestitke za 5 mesecev! Nisaa, vse najboljše za RD! In še Poldy za nazaj! malce neizvirno, ampak iz srca! Vse najlepše vsem! Tašonka po moji kurji pameti bo vedno boljše. Fino, da si se naspala. Vidim, da si ti na isto idejo o okrajšavi prišla (nt1)! Freycha Joj, zvesta to je pa res žalostna novica . Sem te hotla še vprašat, če si že sprobala tiste piškotke? Meni so bili presladki, tako, da jih verjetno ne bom več delala. Danes sprobavam druge (cimetove zvezdice).