|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
17.12.2007 19:52:59   
Anonimen
Grem malega kopat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
17.12.2007 19:56:54   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Grem malega kopat...

ja, ta podatek smo pa res rabili user posted image user posted image user posted image user posted image

si pa prišla na stoto stran user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
17.12.2007 20:14:58   
kapica
A si pri Dinotu kaj opazila ali kaj?

Ja, se mi zdi da ma spet bolj suho kozo, nekaj takega kot takrat, ko je mel probleme. Na ritki zadaj ima par izpuscajckov, pa kljub mazanju se je spet pojavilo. Zato sem mislila, da je mogoce od hrane. Kdaj se pa to ponavadi pojavi?
Recimo sedaj je imel cel teden jabolko, zadnja dva dni pa banano. Al je od jabke al od banane? Pa nisem ziher, kdaj se je zacelo pojavljat, se mi pa zdi da ima ze dlje, kot pa je banano jedel.
Ma, bom jutri pri P vprasala, ko ima cepljenje.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
17.12.2007 20:15:35   
Češnca
Tini user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite.

Ulla jest bi šla v tujino, čeprav sem grozno navezana na svoje in bi na trenutke umirala od domotožja. user posted image  Bom poiskala voščila v angl. in jih napisala, ok?!

ninaintomaz1 (nt1) dobrodošla med nami! user posted image  Pa naj te začetne težavice z rač. ne prestrašijo. Dobro ti gre!

Hvala za komplimente za smrekico... Jest bi sicer mela tako od tal pa do stropa, ampak žal ni prostora. Res sem mal mahnena na te praznike. user posted image user posted image user posted image  Pa še oči (danes) in brat (konec meseca) imata r.d.

IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Božič in sneg to je nekaj najlepšega.user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak! user posted image

Mi2 z malim sva se danes vseeno sprehajala (je bil zadekan in je pančal 100/h) --> rezultat je bil pa ta, da sem se jest v ledeno svečo spremenila, Anžej je bil pa topel kot polhek in ves zadovoljen.

julij mi imamo prenosno postlo. Anžej je v njej spal na morju (star je bil 1,5m) in ni bilo nobenih problemov. Smo zadovoljni! Verjetno bo šla zdej k mojim, da bo Anžej tudi na obisku lahko mal zaspal (zdaj to uspe le v vozičku).
Jest sem delala pa do konca... Sem se konec junija prav oddahnila, ker sem imela vožnje, stopnic in mularije že poln kufer. Pa še noge so mi blazno zatekle, učit oz. razlagat pa ne znam sede. user posted image

zvesta moj pdp je bil pa 22.7. Hja, seznamčki, ja... Meni so sicer všeč, tudi preletim jih dokaj pogosto (za r.d., primerjavo kilaže user posted image , če ima kdo zobke...), so pa res ful doooolgiiiiii. Ne vem, kaj bi svetovala. user posted image  Mogoče res skrajšavo, ki si jo predlagala ali celo ukinitev. Jih bom pa pogrešala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Špela, Ula in Zala, čestitke za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisaa, vse najboljše za RD! In še Poldy za nazaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malce neizvirno, ampak iz srca! user posted image Vse najlepše vsem! user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Tašonka po moji kurji pameti bo vedno boljše. Fino, da si se naspala. user posted image  Vidim, da si ti na isto idejo o okrajšavi prišla (nt1)! user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image

Joj, zvesta to je pa res žalostna novica user posted image . user posted image user posted image user posted image  
Sem te hotla še vprašat, če si že sprobala tiste piškotke? Meni so bili presladki, tako, da jih verjetno ne bom več delala. Danes sprobavam druge (cimetove zvezdice).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
17.12.2007 20:15:58   
kapica

Grem malega kopat...

ja, ta podatek smo pa res rabili

si pa prišla na stoto stran

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvesta nam je z kopanjem vkradla stotkouser posted image .

Jaz grem pa caj pit in malega za spat pripravituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
17.12.2007 20:16:29   
Češnca
O, joj! Sem skor celo stran popisala! user posted image  Ups...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
17.12.2007 20:17:39   
kapica
Sem prej cist pozabila.

Zvesta, mi je zal za tvojo prijateljco.

In cestitke vsem obmesecnikom in obmesecnicam danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
17.12.2007 20:25:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Sem te hotla še vprašat, če si že sprobala tiste piškotke? Meni so bili presladki, tako, da jih verjetno ne bom več delala. Danes sprobavam druge (cimetove zvezdice).

Nisem še sprobala, ker še nisem mandljev in pistacij kupla. Cimetove zvezdice so pa svinjsko dobre, le ful je pacanja z njimi, ker testo kar hitro rata lepljivo in se trga, ko valjaš ali prelagaš na pekač.

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2483
17.12.2007 20:27:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Zvesta, mi je zal za tvojo prijateljco.

Saj takšne reči se dogajajo. Ampak se ful slabo počutim, ker sem ji poslala voščilnico z Izakovo sliko, napisala lepo voščilo in pripisala, da prilagam material, kaj jo drugo leto v tem času čaka. Zdaj imam pa ful slabo vest in bi si najraje jezik odgriznila in prste posekala. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
17.12.2007 20:36:01   
anja7
Najprej ninaintomaz1 dobrodošla. Sem že prej pozabla ti izrečt dobrodošlico.user posted image

Zvesta; mi je ful hudo za tvojo prjatlco, ker je tud moja kolegica pred14 dnevi splavila. Tega je zdej tok, da me je kr groza. Kolegici so v bolnici rekl, da vsaka peta ženska splavi. Kar se pa voščila tiče, si pa ne jemat preveč k srcu.Sej nisi mogla vedt, pa tud napisala si same lepe želje.

Kar se pa naših seznamov, so pa tud men ful všeč in jih rada pregledujem. Sploh kdaj je kdo rojen, pa začetne mere, pa rojstni dnevi mamic.

Evo spet tuljenje in dretje kot je pr nas standard že kr neki dni. Ma pa dlesni ful vnete, sam ne pusti mi preveč pogledat, ker ga zgleda res noro boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
17.12.2007 20:52:16   
Nisaa
OjOj
Punce hvala za čestitke !!!

kej več bom pa drugič napisala k sm mal utrujena .....user posted image

Papa Nina
27.8.2006 je na svet pokukal najin Maj
11.7.2007 pa je prišel čudežni herojček Gaj

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
17.12.2007 21:04:04   
baja*
Ravno danes, ko se pogovarjate o alergijah, jo je menda Rene fasaluser posted image . Vsaj mislim, da jo jeuser posted image . Popoldne sem opazila, da ima majhne rdeče pikice po vratu, trebuščku in hrbtuuser posted image . Pa rdeče fleke po obrazu, ki so zelooooo suhi, taki raskavi na dotikuser posted image . Ritko ima pa že od tistega kakanja po korenčku malo (ampak res samo malo) rdečo. A je to alergija?!? Možno... danes sem mu prvič dala za jest riževo kašico... Zanima me pa isto kot kapico - kdaj se pojavi alergija?
Po drugi strani pa je res, da sva bila od treh do štirih na sprehodu in je možno, da je zakuhal, ko je prišel nazaj not v toplo stanovanje (enkrat ste pisale, da so rdeče pikice znak, da je user posted image  vroče). Plus tega je bil not ful suhi luft, kar je lahko vzrok suhi koži na obrazu... Kaj pa vem... bom videla, kak bo jutri.

freycha user posted image A se je Dita že kaj umirila? Verjetno jo res zobki dajejouser posted image , boga mala.
zvesta in anja žal mi je za vajini kolegiciuser posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
17.12.2007 21:05:02   
Anonimen
Kaj pa če bi se seznam vsaj enkrat na teden objavljal? Ker jaz tudi seznamčke preletim, primerjam težo pa take fore user posted image

(odgovor članu Nisaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
17.12.2007 21:06:04   
Anonimen
baja* ... če so pikice od vročine, potem zginejo ko se bebek ohladi....

A  pa slutiš od česa bi naj bilo to? Potem to za dva tedna umakni in takrat spet poskusi. Če se spet pojavi, boš vedela, da je to alergija.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
17.12.2007 21:08:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Kaj pa če bi se seznam vsaj enkrat na teden objavljal? Ker jaz tudi seznamčke preletim, primerjam težo pa take fore user posted image

Zato sem jaz predlagala, da bi obdržali smao zadnji 2 meritvi....Ker starih itaq ne boš več primerjala... Po moje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
17.12.2007 21:14:52   
Ajvy
Meni je pa seznam, no ,seznami so mi ful dobri....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
17.12.2007 21:17:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Pa bi jih obdržala cele, ali bi jih kaj skrajšala?

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
17.12.2007 21:28:23   
bojana2
Zvesta tud men so seznami fajn...pa jih ne bi nič krajšala, sam tko kot je A_R napisala, mogoče je 1x na teden dovolj...

Nočko...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
17.12.2007 21:29:48   
kapica
Zvesta, nee, zato si pa ne bi delala skrbi, zaradi sporocila. Saj si samo dobro mislila, sem ziher da prijateljica nic slabega ne misli zdaj.

Jaz tud mislim da bom sedaj banano ukinila, pa kaksen dan pocakala, da nic ne bo dobil, pol pa spet naprej z necim.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.12.2007 21:36:03   
Freycha
baja* je zaspala in spala dve uri in pol user posted image  Zdej se je najedla, pa spet tečnari in jo proba dragi uspavati. Res mi je že zmanjkalo idej zakaj take zganja.....

mislim, da ni treba vsakih pikic zamenjati za alergije, čeprav je sedaj tega vedno več. Hočem reči, da se ne preveč sekirat za vsako pikico, ki se pojavi. Odvisno je predvsem, koliko časas traja, da pikica izgine.....
Sicer pa so lahko vsi simptoni za alergijo, pa niso.... ali pa ni nobenih pravih simptomov, pa je alergija.

mater sem pametna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.12.2007 21:42:09   
Ajvy

Pa bi jih obdržala cele, ali bi jih kaj skrajšala?

Cele. ker so tako lepi in detaljni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.12.2007 21:43:10   
Ajvy
Freycha, sem ti pozabila povedat da sem te videla zadnjič ko si bila v Ljubljani....no, vsaj mislim da si bila ti...si šla tam do Baby Centra??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.12.2007 21:45:37   
Freycha

Freycha, sem ti pozabila povedat da sem te videla zadnjič ko si bila v Ljubljani....no, vsaj mislim da si bila ti...si šla tam do Baby Centra??

yep, sem bila ja. Zakaj me pa nisi pocukala za rokav? Bi te bila vesela user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
17.12.2007 21:49:55   
kapica
Jaz pa danes verjetno dolgo ne bom mogla zaspat, ker sem pozno popoldan z malim 2 uri spalauser posted image .

Thja, bo pa kooncno spet cas za kaksen filmuser posted image .

Nocko punceuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.12.2007 22:08:54   
Anonimen
nočko vsem

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!