|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
17.12.2007 22:34:57   
Češnca
zvesta nočko in ne se sekirat zaradi čestitke. Hotela si dobro, nisi mogla vedet!

Ulla  ti pošljem zs with greetings. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
18.12.2007 1:08:12   
Anonimen
Zvesta, sožalje za kolegico.user posted image A ji je ime Vesna?
Kar se seznama tiče, jaz ne bi, da se ga briše, bi bilo pa fino, da se ga objavlja ali 1x mesečno (ali pa 2x no), ali pa vsakih... kaj pa vem... 25 strani? Ali pa 50. Predlog pač. Pa da se slikice brišejo, ker je zaradi tega samo še daljša kača. Pa predvsem je spet gor kar nekaj punc, ki se praktično nikoli ne javijo in za te smo rekle, da se jih kensla s seznama, a nismo?

Mi smo danes končno postavili smrekco. Ampak fotkala jo bom pa jutri in vam jo pokažem. Sploh ni slaba.user posted image

Zdaj grem pa še ven na mraz pesote peljat. Me je možek prej prosil, da naj ga ne pustim spat, če bo zaspal zraven Špele (kar se mu vsak večer dogaja že kakšen mesec ali dva), pa sem ga probala zbudit in to ne enkrat, pa ne gre. Tako da me čaka še veliko dela danes, preden grem spat. No, novim zmagam naproti. Jutri in v sredo sem pa spet cel dan sama.user posted image Život je takav, čupav i dlakav. Sploh pri nas, ko imamo dva psa.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
18.12.2007 7:27:02   
bačko
Baja Žana ima tudi pikice pod vratom ampak on jih ima že od prej ko še nismo dajali GH in je rekla zdravnica da jih ima zato ker se poti.Ima pa na nogici en flekec in je tak malo hrapav.Drugje pa nisem nič opazila.
Zdaj ko ste to napisale glede alergij bom pa spet paničar.Vsaj mož bo tako reku.Vsako pikico ki jo bom videla pa bom rekla To je pa alergija.user posted image
Žana je ponoči spala tako kot vsako noč.Ob 6 se zbudi in ne bo več spala.Včasih si želim da bi spala vsaj do 7.Pa noče.
Freycha ne bom gledala na vsako pikico.Upam!!!!
Danes bova jedli banano.Korenje je rada jedla in mislim da ni reakcij.Bomo videli kako bo z banano.
Ima pa Žana na nogici na pregibu razpokano!A to je tudi zbak alergije?Je rdeče barve!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
18.12.2007 8:31:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Zvesta, sožalje za kolegico.user posted image A ji je ime Vesna?
Kar se seznama tiče, jaz ne bi, da se ga briše, bi bilo pa fino, da se ga objavlja ali 1x mesečno (ali pa 2x no), ali pa vsakih... kaj pa vem... 25 strani? Ali pa 50. Predlog pač. Pa da se slikice brišejo, ker je zaradi tega samo še daljša kača. Pa predvsem je spet gor kar nekaj punc, ki se praktično nikoli ne javijo in za te smo rekle, da se jih kensla s seznama, a nismo?

Tašonka, kolegica ni Vesna.

Glede seznama je pa tako... Vem, da se ponavlja pogosto, ampak edino tako ga lahko ažuriram. Ker cel mesec zbirat nekej posebej podatke in jih 1x mesečno vnest, to mi je dvojno delo. Če pa ga katera želi prevzet, pa lahko.
Zaradi mene se tudi sličice lahko brišejo. Če se jih večina strinja.
Glede tisti, ki se ne oglašajo... Ja, smo rekle, da jih brišemo. A nekaj punc ne klepeta, podatke pa vseeno sporoča. Kaj s temi? In kdaj presodit, da ta se pa ne oglaša več, brišimo...

Mah, dileme..... Meni ni problem tega urejat, le da bi bilo vsem prav....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2504
18.12.2007 8:37:33   
Anonimen
Jutro..

Nočke so malo boljše, s tem, da se zbuja in ko mu dam dudo, je mir nekaj časa, če ga pa vzamem k sebi, pa spi dlje... Se ne sekiram, pač moja naloga je, da skrbim zanj 24 ur na dan, pa čeprav mi celo noč ne bo spal... Jah...

Ja, glede seznama bi ga lahko shranila v Wordu... Potem pa tam dodajaš nove podatke, pa npr. enkrat na mesec prilepiš gor.. Lahko jaz prevzamem, meni ni problem...

Moje sožalje za njeno splav, verjamem, da ji je hudo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
18.12.2007 8:54:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde
Ja, glede seznama bi ga lahko shranila v Wordu... Potem pa tam dodajaš nove podatke, pa npr. enkrat na mesec prilepiš gor.. Lahko jaz prevzamem, meni ni problem...

Ja, sem poskusila shranjevat v Wordu... pa potem ne prekopira slik, barv.... če bomo imele pust črn seznam, potem ni panike ga delat v Wordu

< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.12.2007 9:05:47 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
18.12.2007 9:06:50   
bačko
Imam eno vprašanje.Imam milupovo mlečno žitno kašico-riž.Navodila za pripravo pišejo 4 žlice kašice in 150 ml vode.Na spletni strani kolinske pa za isto kašico piše da daš 6 žlic kašice in 130 ml vode.Kako naj zdaj naredim?Prvič sem naredila tako kot piše na škatli.Moti me ker sta dva različna navodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Take stvari mene full razjezijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
18.12.2007 9:09:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Imam eno vprašanje.Imam milupovo mlečno žitno kašico-riž.Navodila za pripravo pišejo 4 žlice kašice in 150 ml vode.Na spletni strani kolinske pa za isto kašico piše da daš 6 žlic kašice in 130 ml vode.Kako naj zdaj naredim?Prvič sem naredila tako kot piše na škatli.Moti me ker sta dva različna navodila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Take stvari mene full razjezijo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam Milupino kupljeno v AUT, pa piše gor 6 žlic.

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
18.12.2007 9:12:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ja, sem poskusila shranjevat v Wordu... pa potem ne prekopira slik, barv.... če bomo imele pust črn seznam, potem ni panike ga delat v Wordu

Mene ne moti, če je črno, pa če ni slik, le to je važno, da so podatki, ker meni je to res izredno všeč.. Zdaj se pa sama odloči, kako pa kaj, jaz sem za to, da se seznam obdrži, pa magari 1 na mesec objavlja...

Aja, pa gre tudi slike shraniti v Word, s tem, da greš na Slikomat, in kodo shraniš v Wordu, in ko sem prilepiš, bo tudi slika zaradi te kode.. Vsaj jaz sem tako delala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2509
18.12.2007 9:14:26   
Freycha
jaz dam približno na 20ml vode eno žlico. Torej za štiri žlice (kolikor sedaj Dita poje na obrok) dam 80ml vode in mi glih prav pride. Mogoče še celo malo dodam kašice, da je bolj gosto, ker potem zraven še vodo pije in da ni preredko v njenem želodčku, ker potem preveč poliva......

kar se seznama tiče: mogoče bi za začetek res slike stran dali, potem pa se bomo že odločili. Pa tistega seznama, kjer so vse mamice gor niti ne bi objavljala, ker je brez veze, za rojstne dneve pa mogoče samo kak dan ali dva preden ima kaka rojstni dan.....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
18.12.2007 9:17:32   
Anonimen
Mene ne moti, če je črno, pa če ni slik, le to je važno, da so podatki, ker meni je to res izredno všeč.. Zdaj se pa sama odloči, kako pa kaj, jaz sem za to, da se seznam obdrži, pa magari 1 na mesec objavlja...

Aja, pa gre tudi slike shraniti v Word, s tem, da greš na Slikomat, in kodo shraniš v Wordu, in ko sem prilepiš, bo tudi slika zaradi te kode.. Vsaj jaz sem tako delala...

Lahko takole.... pa seznam objavim vsak petek... A? Se strinjate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
18.12.2007 9:19:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Lahko takole.... pa seznam objavim vsak petek... A? Se strinjate?

Jaz sem za to! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2512
18.12.2007 9:20:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

kar se seznama tiče: mogoče bi za začetek res slike stran dali, potem pa se bomo že odločili. Pa tistega seznama, kjer so vse mamice gor niti ne bi objavljala, ker je brez veze, za rojstne dneve pa mogoče samo kak dan ali dva preden ima kaka rojstni dan.....

Seznam vseh mamic se itaq osveži samo ko kakšna nova gor pride... kar ni ravno pogosto.... Seznam za rojstni dan pa tudi.... Pol so pa itaq linki na njiju v osnovnem seznamu...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2513
18.12.2007 9:39:42   
bačko
Zvesta jaz sem za!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
18.12.2007 9:44:16   
Anonimen
Jaz pa mislim, da bi bilo najbolje, da naprimer ti Zvesta urejaš seznam glede kil in višin, ena druga glede rojstnih dnevov in spet tretja da uredi seznam julijk... Ker se mi zdi, da je preveč zate, da delaš toliko seznamčkov sama, pa to.. Ampak če ti tako paše, potem ni problema a ne...

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
18.12.2007 9:44:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz dam približno na 20ml vode eno žlico. Torej za štiri žlice (kolikor sedaj Dita poje na obrok) dam 80ml vode in mi glih prav pride. Mogoče še celo malo dodam kašice, da je bolj gosto, ker potem zraven še vodo pije in da ni preredko v njenem želodčku, ker potem preveč poliva......

Freycha.. a pa potem ji ta količina zadostuje za celoten obrok ali ji daš še potem mleko na vrh? Če ga daš, koliko ga pa še spije?

Ima pa tudi naš rad malo bolj gosto... Tako dam tudi jaz na 20 ml žlico in še malo kosmičev... Ampak naš nič ne pije vmes.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
18.12.2007 9:46:31   
Anonimen

Jaz pa mislim, da bi bilo najbolje, da naprimer ti Zvesta urejaš seznam glede kil in višin, ena druga glede rojstnih dnevov in spet tretja da uredi seznam julijk... Ker se mi zdi, da je preveč zate, da delaš toliko seznamčkov sama, pa to.. Ampak če ti tako paše, potem ni problema a ne...

Saj z ostalima dvema seznamškoma dela ni spljoh....

Finta je le v tem, da sem se zdaj začela z njimi obremenjevati, ker vem, da vsem ni prav tako kot je sedaj...

Mah.... mam očitno preveč časa...

Grem dat brokoli kuhat, potem pa ven na sonce s tamalim, ko se naspi in naje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2517
18.12.2007 9:47:24   
bojana2
Dobro jutro...

Pri nas je fuul mraz...zebe...pa tko je sivo, megleno...user posted image

Zvesta, tud meni je super, če se seznam objavi vsak petek...slikic pa mogoče res ne rabimo...

Jure, Naja in Anžej veeeliiiko lepega....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tini6...user posted image user posted image ...da se kmalu pozdraviš!

Tud naš mali ima neke rdeče lišaje okoli vratu...sem mislila, da je od vročine, pa mi je ped. dala kremo advantan in rekla, da ji deluje bolj kot alergija. Sem ga mazala 2 dni in je vse popolnoma zginlo...zdej pa par dni več ne mažem, pa se mu spet pojavlja...user posted image ...ni pa nihče alergik od ožjih dr. članov...bo treba kr nazaj it pokazat..

A bi mi še povedale tiste ki flaškate...kolikokrat na dan vaše pupe pijejo(mleko) in koliko spijejo za en obrok in koliko v celem dnevu??
Naš mali pije 7x v 24 urah, čez dan max 100ml, pred spanjem in ponoči pa 200ml!?! Pa se mi zdi da bi lih čez dan moral več jest in ponoči manj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
18.12.2007 9:51:26   
Anonimen
Ja, saj to je problem Zvesta... Pač, objavljaj enkrat na teden, recimo vsak petek, ali pa vsaj enkrat na mesec...

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
18.12.2007 9:53:23   
Anonimen
Bojana, moj je čez dan vedno pil 200 ml, ponoči prav tako oziroma pred spanjem je spil 230 ml, pa je spal do jutra.... Na koliko ur pa je? Ker jaz sem mojega postopoma navajala, da je na 4 ure, da je 200 ml glih pravi obrok, in ne preveč... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2520
18.12.2007 9:54:10   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

JAz imam isto kašico pa pripravljam po svoje, pa 4 žlice so čisto dovolj na 150ml vode, sploh pa če daješ po flaši je že kar pregosto, tako da jaz pol dam še malo čaja, ker kar na čaju delam ne na vodi, je boljše...user posted image Če pa daješ po žlici je pa ravno prav. No zame ne ker jaz osebno imam rada "žgance" iz "čokolešnika"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
18.12.2007 10:00:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

A bi mi še povedale tiste ki flaškate...kolikokrat na dan vaše pupe pijejo(mleko) in koliko spijejo za en obrok in koliko v celem dnevu??
Naš mali pije 7x v 24 urah, čez dan max 100ml, pred spanjem in ponoči pa 200ml!?! Pa se mi zdi da bi lih čez dan moral več jest in ponoči manj...user posted image

Naš pije 4x na dan med 120 in 150 ml, pred spanjem pa 5. 180 ml. Dopoldne dobi še par žličk zelenjave, popoldne pa poje nekje med 20-40 ml riževe kašice. Če zračunam skupaj, je to minimalno 660 ml mleka na dan, ali pa maksimalno 780 ml mleka na dan.
Ponoči pa ne je...

aja... pozabla napisat... to je tolko mleka, če mi ne serje s hranjenjem.... ker ima dneve, ko mi na obrok poje samo 40 ml ali pa 70.... čeravno je zdaj kak teden čisto priden....

< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.12.2007 10:01:29 >

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
18.12.2007 10:02:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: poldy
JAz imam isto kašico pa pripravljam po svoje, pa 4 žlice so čisto dovolj na 150ml vode, sploh pa če daješ po flaši je že kar pregosto, tako da jaz pol dam še malo čaja, ker kar na čaju delam ne na vodi, je boljše...user posted image Če pa daješ po žlici je pa ravno prav. No zame ne ker jaz osebno imam rada "žgance" iz "čokolešnika"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa nekak ogibam dajat kosmičke v flaško. Ker je pol sestrin ta srednji skoraj do šole žulil flaško zjutraj in zvečer. Ni nikoli hotel na žlico jest. Je pa res bolj enostavno za pofojtrat.

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
18.12.2007 10:03:17   
GabiW
Dobro jutro,

kje sta moji žurerki? A sta lepo prišli domov? Moja pot je bila varna. Samo potem v postelji se je vse vrtelo. user posted image user posted image user posted image  Veseli december!user posted image user posted image user posted image

Vse naj naj vsem za obmesečnice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
18.12.2007 10:16:26   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

jaz ne vem kaj je s tem otrokom...zdaj ma neke fore, da ob 3h nori in noče zaspat nazaj...dans od 3 do pol šestih ni zaspala, itak sem jo k seb pol vzela, pa je cvilila in čvekala tam v postli, pa me božala po obrazu in mečkala moje laseuser posted image saj, kak boš jezen pol, sem se mogla prov nasmejat parkrat, ko take glasove ven spravi da jojuser posted image prava mala čveka je, samo ne vem zaka se ji ravno sred noči najbolj odpreuser posted image morm si enkrat telefon prštimat zrav postle, pa posnetuser posted image

zdej se pa morm nekak skp sestavit...pa it na banko, v lekarno in trgovino...ko slučajno nič dol ne sipauser posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime deklice
kyra

Katero ime za deklico vam je bolj všeč?

Flora (27%)

Kaja (42%)

Taja (31%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!