|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 10:16:59   
ElaM
Dobro jutro.
Mogoče je pa danes vreme krivo, da smo vse podrte. Eden pač mora biti.user posted image  Sem zmatrana, spala zelo slabo, pa še medenica me noro boli.
Ponoči, ko nisem mogla spat sem tudi jaz računala, kdaj se bo to dete rodilo, če bi rodila takrat, kot sem T. In sem prišla na 26.12. user posted image  Sem lepo prosila tegale njuborna, da naj bo malo bolj ažuren, ker res ne bi bila več noseča en mesec. Meni tudi psiha deluje, samo malo v kontra.user posted image

Magi*, hvala za torto, je zgledala njami. Samo meni se ni zdelo, da je iz oblatn, a si kljub trudu moža pekla biskvit?user posted image
Skaana, full lepa kuhinja. Mi imamo Sveino, sivo-rumeno-belo in smo zaenkrat zadovoljnji. Res je verjetno tako, kot naletiš. Pa še to, super, da ste se odločili za steklo po steni, ker to je pa zadeva nad katero sem najbolj navdušena v kuhinji.user posted image  Je fenomenalno za pucat.user posted image
Še to, jutri dobro opravi na pregledu, in naj user posted image  počaka decembra.
Raho, upam, da boš čimprej doma. pa nič se kregat s cariniki, potem maš pa pritisk v višavah.user posted image
Loncica, cestitke za dopolnjenih 37t.
Še eno na to temo, v petek sem vprašala mojo G, kdaj je otrok donošen in je rekla, ko dopolni 37t, enako kot Pušenjak.
Klarissima, a ste imeli kakšne gimnastične vaje?user posted image

Še tašče, moja je ok, nas ravno v nedeljo vabi na kosilo, je rekla, da zdaj me še lahko malo pocrta.user posted image  Sem pa že pisala o tem, da ko sem bila noseča za T. so vsi skakali okrog mene, kako sem, pa kaj rabimo za dojenčka, zdaj pa kot da ni nič, no skoraj nič. T. pa obožujejo oboji stari starši, no upam, da bodo potem tudi malo, da ne bodo delali razlik, ker drugače bomo ropotali.

Še eno vprašanje, a še katera občasno sliši neke zvoke iz maternice, jih sploh ne znam definirat, vendar ko se mala premika, kar nekaj "šumi"? Sem že parkrat opazila, pa me zanima, če je še katera.

Punce, vse imenovane in neimenovane, lepo bodite, pa se beremo.
Joj, sm naklofala.user posted image

:)

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 151
26.11.2007 10:40:57   
t*e*j*k*a
Ojla!!

Jaz sem tud dans čist avt. Bi šla kr nazaj spat!! Nč se mi ne da. Sem mislila da bom dans prvi stroj cotk za bebija oprala pa mislim da bom na jutri prestavla. Ponoči sem spala do treh in potem spet od šestih do osmih. V glavnem sem cela crknjena.

Skaana lepa kuhinja!! Jaz se bom s takim nakupom ubadala čez dve leti.

Raho upam da si že doma in da je vse ok!!!

Glede tašče-moja vem da bo user posted image razvajala preveč!!! Vsi komi čakajo da pride ven. Mislim da celo bolj kot midva z user posted image .
Še mal pa bo december. Upam da vse zdržite še par dni!! Sej se nikamor ne mudi!!!

Mene pa dans mal buši boli. Verjetno prebava, ker sem že na vsezgodi pojedla nemogoče stvari. Najprej sendvič za zajtrk, pol čokoladne napolitanke, dve mandarine,  skor cel paklc pom-barčkov, pol pa še puding. Sej ni čudn da mi v bušiju nč ne paše.

Jaz imam pregled v četrtek. Upam da bo vse vredu in da se user posted image redi.

Medika13 ful lepo da si se nam oglasila.
Urša dobrodošla med nami!! Več nas je bol letijo straniuser posted image .

PAPa

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 152
26.11.2007 10:49:54   
klarisima
Dobro jutro vsem skupajuser posted image
Mene pa je iz tako lepega sna zbudil poštar s svojim vztrajnim zvonenjem user posted image
Ma, vsaj ne bo treba na pošto popoldan hodituser posted image
Sadna torta-my favourite in kava za zajtrk, njami user posted image , zdaj sem kalorijsko dobra za cel danuser posted image Hvala punceuser posted image

Elam gimnastične vaje prakticiram parkrat/dan, intenzivnouser posted image . Namesto na wc v posteljo na hribček user posted image . Moj pa za mano, da me pomaga naštelat user posted image .
Samo veš kaj me zdaj skrbi, kaj če se user posted image obrne, jaz pa itak ne morem vedeti z zagotovostjo in še kar telovadim in jo mečem na rit user posted image Si misliš user posted image user posted image user posted image
Pregled imam komaj 4.12. in zdaj študiram, da malo pokličem in vprašam, če lahko pridem na UZ pogledat kaj se dogaja...bom vidla user posted image
Drugače pa me nekaj zanima, ali se je tudi vam spustil trebuh? Meni se je za ene tri prste...In prej je bil napet po celi površini, zdaj pa zgleda kot vrečka od Miklavža ali Božička user posted image Pa sramna kost je začela bolet....Prihaja user posted image , a ne?

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 153
26.11.2007 11:02:08   
Magi*
Urša, tudi tiste, ki smo že rodile, ti ne bomo znale z gotovostjo povedat kako zgledajo popadki. kolikor vem je redko katera šla v P s svojimi popadki. tako se tudi me zdaj to sporašujemo in se tolažimo, da bomo itak vedle, ko se bo začelo tisto pravo. user posted image  

glede ginekologa v LJ, jaz ti mojega ne priporočam. je probližno na enak sistem kot tvoja.

ElaM, torta je vseeno kar iz oblatov, sam je tok fajn namazana in nadevana, da tistega biskvita skoraj ni bilo opazit. je pa še vedno bolje, če sama naredim biskvit. sam glih taka tečnoba pa nisem smela bit. user posted image

Raho prihaja domov!  user posted image

lana38, hvala, da si me spomnila, da mora še po bolniški list. user posted image  odločbo sem ŽE dobila. user posted image user posted image user posted image

klarisima, jaz sem pa mislila, da že kake druge vaje izvajaš. user posted image

vse mi ostanite dobro, še par dni, pa smo na začetku konca ali na začetku začetka. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 154
26.11.2007 11:07:49   
pikica*
Evo, tukaj ena, ki je šla prvič v P s svojimi popadki. Kako veš, kdaj so pravi? Hm, težko povedast, ampak enostavno veš. Takrat ni dvoma, da je to to. Recimo, da je podobno menstrualnim krčem v enakih razmakih. V glavnem, brez skrbi, ne more se zgodit, da bi jih spregledalauser posted image .

Lepo, da se Raho vrača domovuser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 155
26.11.2007 11:14:19   
ursa1981
Magi hvala!

Moja soseda je rodila 21.11. in je šla v porodnišnico s svojimi popadki, najprej jo je nekaj špikalo nato pa so se začeli popadki na vsake 3 minute, a ko je prišla v P se je vse končalo in nato je čakala na porod 7 ur (rodila je namreč čez 7 ur).

Bomo videli, če ne drugega bodo dodali umetne popadke, moja mami vem da je pri bratu rodila s svojimi pri meni pa so morali dodajati umetne.

Ja ginekologinjo bom nekako že našla, mi jo je bivša m.s. od G. priporočala (baje je ena nova mlada na Fužinah v ZD). Bom preverla stanje.

Meni nekako veliko pomeni, če ti lahko nekdo poda kakšne koristne infomracije, predvsem če si noseča prvič. Na žalost jaz tega tekom cele nosečnosti nisem dobila.
Najhuje je bilo, ko mi je po prvem pregledu za toksoplazmozo rekla G naj muce oddam (test naj bi bil negativen - se pravi, da nimam protitelesc).
No, muce so še vedno pri nas:)
Ko sem šla drugič na ta test po 3 mesecih je rekla sestra a ste bila prejšnjič tudi poz. - neg., pa sem rekla, en da bi jaz vedela ste rekla da sem bila neg. Pa je rekla, da se je zmotila, da sploh nebi bilo treba delat drugega testa saj imam ig - poz. (naj bi imela protitelesca). OK - zame vesela novica, mož pa je skoraj popenil, ker se je samo spomnil, kaj bi bilo da bi res oddala ljubljenčke od doma:)

No na enem izmed zadnjih pregledov pa mi sestra spet reče, da moram iti na test (odvzem krvi), pa sem vprašala za kaj in reče za hepatitis in toksoplazmozo - no pa jo vprašam kako za toksoplazmozo, če ste zadnjič rekla, da je bil že drugi test nepotreben. Ja seveda, mimo pride G in vpraša kaj je, pa ji sestra samo reče, nič nič gospa mora iti na test, ker je neg.
No, še dobro, da sem to ginekologinji šeenkrat obrazložila in da se je gospa spomnila, da bi lahko pregledala izvide, in kaj je ugotovila, da sem res na prvem testu imela fajn izvide, ki so kazali, da imam v teledu protitelesca in da je bil že drugi test zaman (v njihov minus - stroški). Iz tega se vidi, da G. tudi pogleda ne izvida, le kartoteko, ki jo izpolnjuje sestra:( ŽALOSTNO.

No pa saj bo, še malo pa bo bolje:)

Se beremo.

URŠA

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
26.11.2007 11:25:11   
pikica*
Ursa, ti imaš pa res eno čudno g.user posted image . Jaz hodim k Jerman Kačičevi na Metelkovo. Nekatere jo spljuvajo zaradi redkobesednosti, meni je pa ok. Všeč mi ej predvsem to, da mi pove, kar je zame pomembno. če jo prosim za dodatna pojasnila pa jih brez problemov poda. Ne obremenjuje pa me z raznim lapanjem v prazno, ki zna naredit samo zmedo. Ponavadi je bila bolj resne sorte, zadnje čase (v bistvu celo mojo drugo nosečnost) pa je celo neverjetno dobre volje. Al se nama včasih rata celo pohecatuser posted image .  Ne vem pa, če še prejema nove pacientke.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 157
26.11.2007 11:27:29   
Vrtnica79
Ojla čvekice!

Danes bo zgleda kar lep dan. Skozi okno mi sije prav lep user posted image .

Ursa, dobrodošla pri nas! Boš pa zdaj nadoknadila in nam povedala kako kaj prenašaš user posted image .

Želva, imaš ful lepega user posted image . Sem se prav nasmejala kako mu je glavo metalo v horizontalouser posted image . Pa  ne se sekirat glede teže user posted image . Boš videla da bo vse OK!

Skanna, ti prav zavidam tvojo kuhinjo. Je res ful dobra. Se ti še jaz vštulim na kako user posted image .

Magi, super tortica. Samo pa si mi zdaj take lušte naredilauser posted image , nevem če ne bom šla kaj spackat skup!

Lana, glede tašč in stanovanja je pri nas isto. Raje imam manjše stanovanje samo da sem na svojem!

Raho super da prideš domovuser posted image user posted image user posted image .

Da se še updejtam :38teden, +17kg, 107cm

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 158
26.11.2007 11:54:26   
loncica
Čav punce!

Jaz sem pa danes ful vesela. Kljub vsem črnim napovedim, grožnjam s prezgodnjim porodom in ne vem čim še, mi je uspelo dopolnit 37. teden in moje dete je donošenouser posted image .

Sem šla pa danes racmanke kupit. Ena je spraševala o ceni in ti dajo 15% popust, če jih kupiš pri njih doma.

Magi, vidim, da ste lepo praznovali. Tortica je zgledala super.

Raho, upam da si že doma.

Urša, dobrodošla med nami čvekicami. Veš mene tud skrbi kako bom vedela kdaj it, ampak je Pušenjak enkrat napisal, da ko gre z res vse vedo, da je treba it.

Klarisima, meni se trebuh ni nič spustil, pa je mali že 6 tednov v štartni poziciji. Očitno bo velik po atijuuser posted image .

Lp

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 159
26.11.2007 12:16:36   
Mat3ja22
LP

Prihajam iz CTG. Zaenkrat še vse ok. Moja G. ni blo ker je bil v operacijski, pa mi je en drug pogledal CTG in mi rekel da naj pridem komej drugi teden 4.12, rok pa imam 5.12. Moram poklicat jutri mojga G, da mi pove, če moram pridet jutr, ker mi je v kartoteko napisal, da naj pridem jutri, ko pa sem vpr tega nadomestenga pa mi je rekel da ne da naj pridem drugi teden user posted image . sej nebi komplicirala samo vem, da mojmu G že v petek ni blo vse všeč glede pretokov popkovnice.

bomo vidli kaj mi reče jutri.

aja pa še to, skor me je kap zadela danes ko me je sestra šla zvagat (nisem pričakovala ker me je prejšnji teden) in v 1 t sem šla  gor za 2kg. sem mela prov solzne oči  user posted image ko sem šla proti avtu, ker mi ni več nič jasno, glede nato da ful malo jem ker mi skorej nič ne paše (kako toplo juhco čez dan, pa kakšen sadni jogurt, to pa je že skorej vse).
skratka moja statistika; 38t 4d      + 16 kguser posted image user posted image         obseg pa že dva meseca isti 104 cm.

Raho - fajn, da se je stanje stabiliziraliuser posted image
Skaana - ful lepa kuhinja (kakšna šele bo, ko bo dokončana) user posted image

Urša - dobrodošla med nami

Magi - čeprov sem v depresiji zaradi kg user posted image user posted image , bi zdaj z veseljem zmazala en kos tvoje torte, zaradi jeze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 160
26.11.2007 12:28:49   
Magi*
loncica, čestitke za dopolnjenih 37. tednov. uspelo ti je user posted image

Mateja, ne bit žalostna zaradi kilc. verjetno je samo voda. saj še malo, pa boš rodila in bo vse lepo šlo dol. jaz sem nehala na tehtnico hodit. v ordinaciji sicer moram gor, sam tisti pa ne verjamem oz nočem verjet. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 161
26.11.2007 12:29:19   
ElaM
Klarissima, a veš, da sem se jaz tudi to spraševala, kaj če se je mala obrnila, jaz pa še kar telovadim.user posted image  Pokliči G in se mu najavi na Uz, z mano se je zamudila točno minuto, ampak meni prišparala ogromno živcev, tako da se ne bi slučajno zgovarjali, da nimajo časa.user posted image  
Mat3ja22, mogoče ti grejo kile gor zaradi zastajanja vode.
Urša, zmeraj pozabim, dobrodošla.user posted image
Loncica tebi sem pa že zjutraj čestitala, ko sem zračunala, koliko mi še fali do donošenosti. Ma, jaz še vedno napovedujem, da boš čez rok.user posted image

Še moja statistika: 36t6d, +13 kil, 104 cm.

:)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 162
26.11.2007 12:29:53   
Kim80
Pozdravljene!

Danes je pa pri nas lep sončen dan, tako da bo fajn za kak sprehod. Boljše kot da sem cel dan na riti in za računalnikom ter televizijo. Se bom vsaj malo zamotila in ne bom toliko mislila na to, kdaj me bo doletel porod. Tudi jaz se sprašujem, kaki so popadki in če bom vedela ali ne bom 100 %. Sicer pa, verjetno, ko se začne zares, tako boli, da ne moreš zgrešit.user posted image  Kakšna tolažba!
Glede tašče - se dobro razumem z njo. Je taka preprosta ženska in že težko pričakuje user posted image . Tast je bolj zadržan, samo je tudi ok človek. Se pa strinjam z vsemi, ki pravite, da je bolje, da stari in mladi ne živijo skupaj. Vprašanje, kako bi bilo, če bi bili v istem gospodinjstvu. Tega si ravno ne želim.

LP!

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 163
26.11.2007 12:43:20   
pikica*
Kim80, ni nujno da bodo popadki tako zelo boleči. Vsaj pri meni niso bili. Te pač uščipne, ampak je  za preživet. Jaz sem se med popadki na 5minut še stuširala in obrila. Potem veš, da ni bilo tako grozno. Sem pa točno vedela, da je to to. Je pa res, da se kasneje stopnjujejo. Ampak takrat si že v porodniuser posted image . meni je na CTG-ju v porodni na tisti njihovi skali (za katero ne vem točno kaj pomeni) , ki kaže intenzivnost posameznega popadka najprej kazalo nekje okoli 4 in sva se z možem še hecala, da se nimam kaj bunit dokler ne prilezejo do 10. No, na koncu je kazalo nekaj čez 12. Mi je to mož šele kasneje povedaluser posted image . Ampak vseeno niso bile neke grozno hude bolečine. Ok, je bolelo, nič ne rečem, ampak se je s pravilnim dihanjem dalo vse preživet.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 164
26.11.2007 12:52:33   
NosečkaL
Ojla nosečke...
Čeprav vas berem, se oglašam ne ravno pogosto, ampak z zanimanjem spremljam vaše prigodke. Tudi sama sem včeraj še trznila, saj sem očitno imela "zdaj vem, da lažnega" popadek. Odletim na wc, tam nič nenavadnega, nakar vse popusti in se ne ponovi več user posted image ...
Tudi pri nas smo že vsi v pričakovanju in mojemu velikokrat kar vmes dam polnit telefon (se kar dogaja, da mu zmanjka baterije) da bo pripravljen. Drugače pa tudi jaz še vedno telovadim in sem aktivna...skratka, če ne bi bilo ogledal, sploh ne bi vedelauser posted image da sem noseča...

Pa lep dan vsem...

Še moji podatki 38t, 11 kg, 104 cm

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 165
26.11.2007 13:07:07   
t*e*j*k*a
NosečkaL lepo da si se oglasla!!!

loncica čestitke za 37 teden!! Mogoč boš pa na koncu res po roku še domauser posted image .

Jaz mam pa dans za kosilo špinačouser posted image . Je noben drug ne je tko da bom kr sama mlatla.
Ja dans je res en lep dan. Ful sije sonček, ampak jaz še nisem bila zunaj, kr mi nekako ni do ničesar. Čist sem zmozganauser posted image .

Aja, prej sem pozabla komentirat torto od MAgi--NJAMI na take stvari sem najbol nora zadne čase. Sicer pa itak pojem vse kar vidim.user posted image

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 166
26.11.2007 13:10:29   
ajtak
Hej, drage moje. vidim, da ste odprle ze drugi del...
No, kot var je verjetno lorch obvestila sem ze v dveh delih in sem tudi uradno novemberka user posted image ,
17.11. sem rodila pravega korenjaka in sedaj se doma veselo stiskamo.

Vsem zelim lep in lahek porod, LP, Ajtak

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 167
26.11.2007 13:16:48   
lorch
Pozdravljene čveke!
Najprej  dobrodošla Urša!
Raho
lepo da prihajaš domov, da boš lahko šla na koncert in praznovala Črtojev rojstni dan, ampak vse ostalo si pa le malo umiri, da ne bo treba nazaj v bolnico pred sedmim decembrom.
Skaana svetovna kuhinjauser posted image user posted image user posted image . Bi jaz tudi z veseljem prišla na kavico, sploh če pride še Magi z eno tako torto naokoliuser posted image .
Jaz bi tudi imela svojo hiško, pa zaenkrat še ni videt da jo bomo meli. Imamo pa vsaj svoje gospodinjstvo, ker drugače bi se verjetno s taščo že malo slabše razumeli, ker zelo rada uveljavlja svojo voljo in podaja svoje mnenje tudi ko je nobeden ne vprašauser posted image . Ampak zaenkrat imamo še super odnose in se da lepo živet skupaj, je pa res da vztrajam pri ločenih stvareh in se držim mej, ki so po mojem zelo potrebne.
Klarisima jaz bi na tvojem mestu poklicala in vprašala če lahko pogleda z UZ ali se je otrok obrnil, sej s tem se samo pridobi informacija več in ti se boš bolje počutila, kar je pa itak dobro za user posted image .
magi  torta zleda božanskouser posted image user posted image user posted image . Si mi nardila lušte in zdaj razmišljam da bi popoldan ko grem k sodelavki po krvavice, šla še v trgovino po par surovin in nardila eno sočno sadno torto. Čeprav nima nobeden RD, ampak za lušte je pa fajn, bomo po porodu  enkrat začeli hujšatuser posted image
Mateja kar se teže tiče je pri meni isto. Kar naenkrat v enem tednu 2kg gor, naslednji teden še 1.5kg gor in smo ugotovili, da se je v telesu začela nabirat voda. G. pravi da je to normalno,sploh pa da ni nevarno pri nizkem pritisku, le pri visokem je pa res treba bit pozoren na to. Pa za vsak slučaj me je potem tadrugič vseeno dala v laboratorij, da so pogledali vodo, pa je vse vredu.

želva vaši psički sem se pa res nasmejala.Prav simpatično je kinkalauser posted image user posted image user posted image
Pa še to: Mi smo v 40. tednu .  Še 6 dni do PDP!

Ajtak!
Dobrodošla nazajuser posted image Pa ne pozabit na nas.

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
26.11.2007 13:23:23   
soncek.djukelica
živjo,

Raho, pričakujemo te! Sem pa vesela, da te niso zadržali!user posted image
Magi, super torta, tudi meni si lušte naredila!user posted image
Kim, sem razmišljala o tebi, če se ti kaj dogaja!pa o lorch tudi, nevem, čese je danes javila! Le še par dni do PDP, a je kaj drugače kot prejšnji teden?

Jaz sem pa danes eno dobro delo opravila! Avto sem zavarovala in še prišparala! Na agenciji so mi dal 10% pupusta, pa še kupon za brezplačno menjavo pnevmatik sem dobila! Jutri pa grem še do konca registrirat avto, pa gume zamenjat, in pol sem nekako ready za v Rim! Magi, v sredo je velik dan za obe naju....Ti praznuješ, se zna zgodit, da bom tudi jazuser posted image  Ah, sem ugotovila, da je čist brezveze, da je upiram misli,da nočem imeti Novembrskega otroka...kar bo pa bo! Majhna bitjeca v mojem bušiju sta sedaj šefa!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu NosečkaL)
Neposredna povezava do sporočila: 169
26.11.2007 13:45:40   
ursa1981
Pikica,

ne boš verjela sem pri isti ginekologinji. Odkar je šla stran sestra Irena je obupno. Sory, a sem slišala, da veliko žensk hodi stran od nje. In jaz bom ena izmed naslednjih.
Sama nisem hotela govoriti o imenu, a ko si napisala, da je dr. Polona Jerman Kačič tudi tvoja G. potem pa sem se kar nasmehnila.

No v glavnem imam slabe izkušnje. Že najprej mi je sestra napisala v materinsko knjižico naslov mojega prvega prebivališča, ki pa je bil spremenjen že več kot 1 leto, nato mi je v materinsko knjižico zapisala narobno krvno skupino, nato še to s toksoplazmozo.
In to je čisti dokaz, da se gre tu preveč na zaupanje sestri, verjamem da je sestri Ireni ga. Kačičeva lahko popolno zaupala, a tu se mi porajajo dvomi. Je pa res, da je ga. Irena veliko več govorila in povedala nosečnicam kot sama G. in kot zdajšnja sestra, a je bila le po poklicu babica, kar pa nova sestra ni in ji manjkajo izkušnje in znanja s tega področja.

Zadnjič smo govorile o velikosti otroka pa je najprej ga. Kačičeva rekla, da to ne bo malo dete (malo sem kriva tudi sama, sem se preveč redila, pa še sladkorno so mi odkrili - nisem se čisto 100% držala diete), no ko pa je šla izračunat, pa je rekla, da sploh ni tako velko, da je čisto OK. Najprej te prestraši potem pa je kar na enkrat OK. In na koncu ne vem niti koliko je približno veliko dete, težko in ali je sploh v pravem položaju za porod?
Se sprašujem ali moram res sama prinesti spisek vprašanj, ki bi jih moral če mene kdo vpraša ginekolog sam pojasniti sploh pri prvi nosečnosti.

No, toliko o tem. Vem samo, da nisem edina nezadovoljna in zdaj vidim, da vas je nekaj tudi zadovoljnih.

LP

URŠA

P.S. Dodajam še slikico moje ljubljenke Loti (6 m) in Brina (12  l) in imamo še dva mačkona Jarota (2 leti) in Mišota (1 l)

Še enkrat HVALA vsem za dobrodošlicouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ursa1981 -- 26.11.2007 13:53:05 >

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
26.11.2007 13:50:45   
Ayo
...na hitro:

Dobrodosla ursa1981!

Ajtak user posted image user posted image user posted image

lorch, pri tebi gre sedaj pa cisto cisto zares!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa samo 2 uri zunaj, sploh nisem ne vem kolk letala in sem prisla domov totalno crknjena, kot da bi prezurala celo noc! user posted image  Zdej sem pojedal kosilo in se grem ulezt, komaj sedim na stolu! user posted image

se beremo kasneje!

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 171
26.11.2007 14:08:32   
Magi*
Raho je doma. se bo kar sama kasneje javila in nam zaupala celo zgodbo.

eko, jaz vam pa pripopam slikce iz sobotnega jahanja. naša miška je bila navdušena, čeprav je na slikah resna kot profesorica. user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 172
26.11.2007 14:11:49   
lorch
Ja Ayo zdaj smo pa tuuser posted image . Ampak, danes sem šla v službo malo na obisk, pa me je kar zaneslo, sem začela kar pomagat pospravljat igrače v igralnici, pa otroke, ki so prišli s sprehoda sezuvat pa slačit... Kar tam bi ostala pa jih cartala. Sem pozabla, da nisem v službi, kar naenkrat sem bila polna energije, sploh ko me je nekaj otrok prišlo objet pa trebušček pobožatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sama sebe sem presenetila koliko energije sem imela naenkrat. Sploh se nisem počutila nosečo ali pa vsaj ne čisto na koncu nosečnosti.
Magi prava princeska na konjuuser posted image user posted image user posted image . Zelo stajliš deluje. Kot da je v sedlu vsak dan.

< Sporočilo je popravil lorch -- 26.11.2007 14:12:33 >

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 173
26.11.2007 14:22:48   
Skaana
user posted image  

sam tolk da se malo javim, potem pa bežim kuhinjo prečekirat in par fotk naredit, ko bo končana user posted image .

Jutri me moj ati pelje na pregled - upam da nisem preveč odprta, ker drugače bom ziher mela pojutrišnjem carskega - Magi*, na tvoj rojstni dan user posted image .

Raho, nestrpno te pričakujemo.

Ursa, lepe zverinice imaš doma.

Lana38, superca za sobotni nastop porodniške. Evo, pa bo uradno konec tudi tvojega prisilnega počitka.

Loncica - čestitam za donošenost, a si videla. Super se držimo, res...

Ayo, fino se odpočij.

Ajtak, seveda smo takoj izvedele - scubadiver nas je takoj obvestila. Kar poglej med čestitke user posted image . Tvoj Tjaš je pa tak cortek za pojest.

Tejka, dober tek pri špinači. Jaz jo tudi obožujem in sem edina v familijiuser posted image

NosečkaL, prav poživljajoče je prebrati tvoj post... Res. Super da se tako počutiš. Naj bo do konca tako.

Kim80, si že nazaj iz sprehoda? Ja, men je tud zoprno danes, ko skoz študiram avtomatsko na to, kaj bo jutri... Eeh, brez veze, prvič mi je bilo ful boljše, sploh ker me je Atena presenetila deset dni prej in niti razmišljala nisem, da bi lahko že šla user posted image . Naivnost pač.

Glede pravih popadkov. Vedele boste. Čeprav sem zdaj ful pametna. Ena moja prijateljica je prvič rodila s sproženim porodom, umetne popadke in z epiduralno. Drugič pa je predolgo čakala doma - je bilo pozno zvečer in je kooooommmmmaaaaajjjjj prispela v porodnišnico. Pa še za EA je bilo potem prepozno, niso hotli dat. Ampak si je lagala sama seb, ko je imela že na pet minut, se je tolažla, da to pa še vseeno ni to user posted image . In sta štartala šele ko so bili na tri minute.

Pozanimajte se pri gin. odvisno koliko ste oddaljene od porodnišnice. Ko je na pet minut, naj bi bil že tam.

Če vam pa bo voda odtekla, boste pa vedele, to pa brez skrbi. In potem NIČ hodit, če je le možno. Jaz sem tu nardila veliko napako. No, pa pri sprejemu tudi ni nihče kaj dosti gledal na to. A bebica je na suhem in samo to imejte v mislih...

Ovkidovki, bežim.

Ko pridem nazaj, pa se že veselim, da bo kakšna vest od Raho user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 174
26.11.2007 14:27:35   
Skaana
Magi, leeeeepeee slike. Ne vem, če sem omenila, da ima Atenin stric, no pri mojemu doma imajo konje. In naša Atena ima prav svojo kobilo - isti letnik kot Atena (ne vpraši kako je podivjana user posted image ).

Tako da bo lahko Zaki tudi jahala pri nas, če prineseš kakšno torto v mojo kuhinjo user posted image .

Lorch - a ne de, kolk znajo bit otroci luštkani. Jaz sem tudi zadnjič uletela po en podpis, ravno ko so "moji" imeli malico. Vsi k meni in se drenjali okoli bušija user posted image .

Zdaj pa res bežim user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?