|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 19:05:38   
Skaana
user posted image

Celi dan mislim in držim pesti za našo Raho user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se še nocoj javi. Pa jutri jo bo čakala moja pošta.

Magi*, še kakšen mesič? A ti si tud cmerava? Saj bo boljš enkrat čez kakšnih pol leta user posted image .

Urša, seveda dobrodošla, ooooo še koliko boš lahko klepetala z nami user posted image . A greš slučajno v Celje rodit? user posted image  

Želva, do solz in kapljic (urina) sem se nasmejala vaši boksarki. Mimogrede, ful je lepa. Kje ste jo pa kupli?

No, danes je kuhinja že malce bolj podobna sama seb - jutri pa bo baje že čisto user posted image . Evo, slikici za pokušino - kjer je zelena, pride še brezbarvno steklo, na desni še prostostoječ hladilnik:
user posted image

user posted image
 
 

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 19:31:16   
ursa1981
Želva in Skaana hvala za lep sprejem.

Najprej naj povem, da bom rodila kar v Ljubljani, saj sem iz Ljubljane in se ne bom vozila nikamor drugam (nekako mi je ljubše blizu doma, že tako mi bo težko 4 dni preživeti v bolnici:)).

Drugače pa upam, da bo porod res nekje blizu 1.12.2007, saj že komej čakamo novega člana. Čeprav za enkrat ni niti lažnih popadkov. No pa saj se bo sam odločil, kdaj bo želel prikukati na svet, če mu je luštno naj mu bo še malo, če pa bo pretiraval pa ga bodo itak v porodnišnici prisilili, da pokuka ven:)

No, se beremo.

URŠA

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 19:57:49   
želva
Skaana ful je lepa kuhinja, men so tud take bele všeč. Mam dost podbno tud sama doma, žal mi je sam da sva belo kombinirala z sivo barvo in ne z lesom, ampak tako je dragi hotel. Katera firma kuhinje pa je to?
Midva imava Sveo in nisem prav nič zadovoljna.Že po 3 mesecih sem klicala, da so mi prišli pult zamenjat, ker se je napihnil, pa linije omaric niso lepo porihtane, pa kr neki lajšt so pozabil montirat, u glavnem user posted image . Najbolj pa mi gre na živce, ko so vratca od omaric že zdrsana-tam pri ročajih, kot da bi en z nožem gor rezal, pa je kuhinja še ne eno leto.Za popiuser posted image . No, sm se razpisala, upam da bo tvoja bolj vzdržljivauser posted image .

JA naša cupa je itak car, midva se ji lahko cele dneve reživa, ker smrči, prdi, kaže zobe, jezik ji visi ven z ust ko spi in sploh je hecna. Kje in kako sem jo kupla, pa cela štorija. Je od enga "kinološkega društva", uglavnem so nas nasrali, ampak ko je bla pa tolk lepa, pa se ti žvalca zasmili, pa sva jo vzela, brez vseh papirjev. No, žal nama pa ni.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 20:07:22   
soncek.djukelica
Skaana, jaz bi se tudi povabila na user posted image ? user posted image  Super kuhinja!user posted image user posted image user posted image
Ne me strašit, user posted image user posted image user posted image  jaz sem tudi miškene sorte!
Foxina, tudi jaz raje počivam kot kaj delam! Sem se danes spravila mal sortirat po omari, pa se mi je sramna kost skozi oglašala!user posted image  
Raho, pogrešamo te!user posted image  
Ursi, dobrodošla med nas! user posted image  

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 20:19:08   
ElaM
Ojla, danes je pa za mano en tako naporen dan, da bom samo padla še v posteljo.
Magi*, a je od Raho kaj novic? Upam, da sta obe z Živo ok in, da jo pritisk ne heca več. saj do 7-ega je še čist mičken.user posted image

Lepo bodite, grem pod tuš in spat.

_____________________________

:)

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 20:24:20   
Skaana
user posted image

Hvala za pohvale glede kuhinje user posted image . Jih danes rabim, ker se je zakompliciralo in moooooččččnnnnooooo upam, da bo jutri to razrešeno.
Želva, glede Sveje sem tudi jaz slišala že kritike, sam to je tak, kolk maš srečo. Moja je Panlesova. Bomo videli...
S cupa sta pa potem imela res srečo. Ker je res lepa in jaz kar nekaj vem o pasemskih psih, verjemi user posted image . No, tu mislim glavo, ker telesa nisem videla. Itak je pa po karakterju klovn, kot vsi bokserji user posted image .

SD, seveda se povabiš user posted image . Saj pravim, da mogoče kdaj poleti z user posted image  pridete do Podčetrtka in nardimo kakšen piknik...
Glede majhnosti pa se ne boj. Večina jih rodi brez težav. In glede na to, da bosta pri tebi dva, po moje ne bo takšne krize. Boš videla, da nam boš vsem za vzgled user posted image user posted image user posted image . Za tolažbo ti povem, da je moja tašča - tam nekaj pod 160 rodila štiri otročke z veliko porodno težo, med drugim tudi mojga, ki je mel pri rojstvu 4200g, in to vse največ pol ure v porodni user posted image .

Joj, zdaj pa še Magi* ni nič na spregled user posted image .


_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 20:24:58   
klarisima
Urša dobrodošla med decembrkami, največjimi čvekami na RR user posted image
Želva želim ti, da je beba na glavi, tak kot mora bit! user posted image
Skaana glej da ne boš preveč časa v njej prebila, res je lepa user posted image

Jaz sem si pa vse o carskem zdaj prebrala, groza kaj tam punce pišejo user posted image
Hvala bogu, da obstajajo tudi takšne, ki nam vlivajo poguma in pozitivnih misli. Jaz več ne vem kaj naj si mislim s to mojo user posted image , nonstop jo nekje drugje čutim user posted image Pa saj ni možno da ima še tolko prostora za plavanje, ali?


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 20:25:25   
Kim80
Urša - dobrodošla! Imaš pa na isti dan PDP kot jaz in obe pričakujeva deklico. No, katera bo prva?user posted image  Samo jaz bom rodila v Slovenj Gradcu.
Lorch - ja seveda javim, ko grem v P. Če ne boš ti prejuser posted image  rodila. Glej, da nas tudi ti obvestiš. Bi bilo pa lepo, če bi se tam srečali.
Skaana - fajn kuhinja. Moj tud neki prenavlja stanovanje zdaj, ko se bliža rojstvo dojenčice. Prej sem ga pa morala pol leta zraven priganjati.user posted image
Raho - drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako. Zdaj pa grem jest princeske. Čas za hujšanje bo po porodu.user posted image




(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 21:11:27   
Magi*
čer bejbe!!!!

saj vas nisem hotla strašit, sam so se moji obiski komaj zdaj razkadili. smo moj RD kar danes praznovali:) kasneje vam še totro napopam, da se malo posladkate.

raho vas vse lepo pozdravlja. pritisk se ji je umiril, Živa je OK in malce bolj mirna, pravi, da ima tu in tam kak popadek. če bo vse po sreči, bo jutri prišla domov in nadaljevala po svojih planih. čeprav sem ji zabičala, da naj se malo umiri!

ursa, dobrodošla med nami!!!! mogoče bova pa midve skupaj v P. jaz tudi nameravam it rodit v Ljubljano 1.12., čeprav imam rok šele 19.12. bomo pa videli kako bo v resnici, saj bo mali princ imel zadnjo besedo. user posted image

zdajle nimam veliko časa za vse pokomentirat, pridem pa definitivno na bolj domačinski čvek, sam Zakolinija spat spravim. to bo pa kar težko, ker je med "žujko" omagala in oddremala svoji 2 uri. zdaj pa je še vsa naspidirana. mene pa glava boli kot sto user posted image . najbrž sem samo utrujena od vsega ferkerja.



_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 21:39:19   
mulatka
Oi želvica... nič hudega če je imela otroček 14 dni nazaj 2kg 700guser posted image , čisto normalno. Moja je toliko imela ob rojstvu 2kg 600 g, pa 31 cm obseg glavice, tvoj ima pa že 33 cm:)) Vse bo ok... Tebi in vsem mamicam zgoraj želim veliko sreče in seveda ob rojstvu veliko veselja in radosti .... SREČNO!!user posted image

_____________________________

Rada te imava zaradi takšne, kot si,
zaradi tvoje iskrenosti in optimizma.
Rada te imava, ker si resnična, realna...
Rad te imava, ker si posebna.


(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 22:00:43   
Magi*
najprej: mulatka hvala za želje!

sedaj pa obljubljena torta. hja, na sliki niti ne zgleda, bila pa je dobra za prste polizat. sadna: breskve, banane in borovnice, skutin namaz in za počez še smetana user posted image

dober tek!


user posted image

zdaj pa še nazaj k temi o taščah. saj jaz se z mojo taščo v redu razumem. no, kolikor se vidiva, se imava čisto radi. samo so pa čisto drugačni od mojih. moji bi bili non stop z Zaki, vse naredili zanjo, njegovi pa pač tega ne čutijo. doslej so bili pri nas na obisku kakih 3x. naši so 3x na teden. user posted image  

nimam problemov, da bi se mi vmešavali ali kaj kupovali. bolj me moti to, da jih Zaki sploh nima za svoje. še moje sorodnike v Srbiji, ki jih je videla 2x v žviljenju, bolje pozna in se rada na njih spomni.

zdaj grem pa pod vroč tuš, ker me vse takoooo boli. je bila prehuda tale danes.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu mulatka)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 22:16:18   
Skaana
Oooo Magi*, hvala za torto - njami je bla dobra user posted image . Ti, a nimaš kasneje rojstnega dne?

Sem vesela za Raho, prej nisem mogla it spat user posted image , zdaj pa lahko...

Mene je pa spet prejle neki črvičlo... Joj, še do torka, detece moje user posted image . Pe sem smotana... Pol po torku, če me notri ne obdržijo, pa bom ziher prosila za december...

Lepo pančajte kot sinoči. Jaz moram it nadoknadit za včeraj.

Na noč.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 22:17:55   
Ayo
Cer babe!!

Magi* njami njami tale torta!!! user posted image user posted image user posted image
Jaz imam pa super tasco in tasca, imata ze 2 vnuka, ampak tega se tudi zeloooooooo veselita, tasca je res user posted image , kljub svojim letom je po srcu ful mladostna in se zato se bolj stekamo! user posted image
So pa zato moji user posted image , se posebno foter! Mah pa kaj cmo, itak sem vedal da bo tko in se cist nc ne sekiram. Mama je sicer vesela da bo babcia, ampak ima tud tak cuden odnos do tega dogodka, kot da ne bi bil nekaj prvovrstenga in edinstvenega. Ampak to se sedaj zrcali tudi zato, ker z mamo se jaz nikoli nisem razumela, pa nc zato.

Raho, jutri da te vidimo tukaj gor!! user posted image user posted image user posted image

Vrtnica79, tud jaz sem bik user posted image . Drugace ati je kozorog, PDP imamo 18.12. in mal upamo, da bi bil tud user posted image  kozorog.
Po kitajskem horoskopu je user posted image  prasic in kot veste je tud letos prasicje leto in bi blo kar lepo imet doma dva prasicja kozoroga user posted image

Drugace pa smo imeli mi tukaj prelepo soncno nedeljo, mislim da je bilo okrog 17°. Sem bila tudi ful naspidirana cel dan, naredila en kup stvari, bla na plavanju, sprehodu, kljub temu da sem se ponoci med 3 in 6 premetavala po postelji, zanalasc pa nisem hotla na RR, ampak pol sem vidla da je vseen kaj pocnem, ce spanca ni ga ni user posted image

Jutri in v torek imam pa spet tooooooooooooooliko obveznosti, tko da upam, da bom lahko kljub temu uspesno sledila nasemu cveku. Smo kar pridne, lepo smo prehitele januarcice!! user posted image user posted image

Glede izcedka, sem ga imela pa jaz veliko veliko vec par tedno nazaj, sedaj pa v normalnih kolicinah.

Pa se to, je reku user posted image  da moram povedat oz ga pohvalit, da je za vecerjo naredu odlicne polnjene kalamare! user posted image

Aja, pa se zadnja stvar, Skaana super kuhinja, tud jz se povabim!user posted image

Tko, upam da sem vec al manj vse povedala. Przivite lep nedeljski vecer!
Pa-pa


(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 1:00:58   
želva
MAgi takih slik pa men ne smeš kazat! Sm tok požrešna zadnje tedne, da je groza. Sem ravnokar s polnočne malceuser posted image -koruza, mandarine, salamauser posted image . Celo nosečnost se mi ni po nobeni hrani zahotelo, zdej na koncu bi pa vse požrla.

Danes ponoč bom pa zgleda jaz dežurna, sem bla čez dan preveč pridnauser posted image  na kavču v horizontali.
Moj user posted image  pa zdajle dela solato s trdo kuhanim jajcem. Grem še mal jest.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 2:19:50   
Magi*
želva, nisi sama user posted image

jaz sem glih perilo iz sušilca zložila, pa Donat pijem, ker me želodec peče. sem ugotovila, da sploh ne bi smela zvečer jesti, kaj šele, da bi se nažirala. jaz se pa seveda nažiram. user posted image  ja, ja, tudi jaz imam apetit "par excelence".

meni je spet trebuh zrastel. tale naš mali bo zgleda po atiju, pa mojemu očetu. sta oba velikana. boga jest. sam upam, da ne bo čez 2m, kot je moj bratranec, ker kar mal kripi zgleda. da ne govorim kake tace imajo. vsi od 45 navzgor. bratranec 52. jaz lahko bivakiram v njegovih čevljih. no, brez heca, imam občutek, da Zaki ni zasedla tolk placa v trebuhu.

ko se vležem v posteljo, me pa en cajt kar malo duši. se moram navadit, da normalno zadiham. a še kateri to dogaja?

dost jamranja. raje se posvetimo lepđim temam. danes sem si naročila RD darilo. from ME to ME. user posted image  iz strawberry.neta sem naročila nekaj kozmetike. se bom malo razvajala. sicer pa sem že dosti stara, da si lahko kaj takega privoščim. user posted image

Skaana, ja, smo malo pohiteli s praznovanjem. saj veš, pri nas je zdaj vsak vikend pestro in smo pač moj RD stlačili en vikend prej. zato moram naslednjega nujno rodit, da mi bo zneslo v naprej vse po načrtih. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 8:25:28   
pikica*
Dobro jutro punce!

Pa kaj ste ve čisto noreuser posted image ? Par dni ne berem, potem pa porabim celo večnost, da se približno prebijem čez. Če bo šlo tako naprej, bomo do takrat, ko zadnja rodi, dosegle še eno 200-kouser posted image .

Moram it kar po vrsti pa še bom verjetno kaj izpustila.

Urša, dobrodošla!

Magi*, tale opis tvoje tašče in tasta me pa spominja na moje starše. Čista kopija. No, s to razliko, da so bili pri nas malo več kot 3xuser posted image . Je pa zato pri moževi familiji drugače. No, je bilo do letošnjega februarja. Tašča je bila res zlata ženska, polna energije, Zoja pa je bila na to svojo Dado čisto usekana. Zdaj smo pa ostali kar nekako samiuser posted image . Ampak bo že. Vem,da bo kriza, ko bom rodila, ker mi bo takrat res manjkala, ampak bomo preživeli, ni kaj.
Tale torta pa izgleda zelo dobra. Ampak jaz sem itak usekana na vse, kar je sladkouser posted image . Njam.

Skaana, s tole tvojo kuhinjo si me pa čisto zrajcalauser posted image .  Jaz že nekaj časa sanjam o novi kuhinji, zdaj, ko sva se pa odločila, da ne greva v nakup novega stanovanja, je seveda ta želja še večja. Sicer je naša kuhinja vsem všeč, jaz sem je pa takooo naveličana.

Kje pa je rahouser posted image ? Zasledila sem, da ima malce povišan pritisk, ampak meni se ni zdel tako kritičen, ker imam tudi sama približno takega. A je zdaj v P, al kako? To je pa to, ko toliko naklofate in berem bolj površnouser posted image .

Pa o horoskopih je bilo govora. Midva sva oba device, Zoja vodnarka, sine bo pa strelec ali pa kozorog. Bomo videli. Vsi mi sicer napovedujejo, da bom sigurno prej rodila, ampak jaz nisem čisto prepričana.

Drugače je pa za nami naporen vikend. No, vsaj sobota. Dopoldne smo namreč pospravljali, potem sem šibala v trgovino (pozabila, da naj bi takrat kao bojkotirali trgovineuser posted image ), ko sem prišla domov, se mi je pa zdelo, da mi bo user posted image  kar ven padel, tako mi je vse dol pritiskalo. Potem smo dobili obiske, ko so odšli, se je bilo ap treba na hitro zrihtat, spravit tamalo spat in sva šibala na večerjo s še enim parom. Je pasalo, samo najdela sva se pa kot dva user posted image .  Seveda sem se potem v nedeljo zjutraj zbudila čisto zatečena in polomljena. Zato smo si včeraj vzeli dan bolj na izi. Res se nam ni dalo čisto nič. Popoldne smo šli na en špancir po mestu, potem pa domov. Najbrž ni treba razlagat, da sem zvečer samo padla dol.

Ta teden imam pa še dve pomembni opraviliuser posted image .....jutri grem k frizerju, v  sredo pa poštimat nohte.....potem pa grem lahko rodituser posted image . Edino toliko bi še počakala, da bo dete res decembrsko...mi november nekako ne diši. Ampak, kot sem rekla....zdi se mi, da ni strahu, d bi mali kaj prehiteval.....po moje bo kvečjemu zamujal. No, pustimo se presenetiti.

Sigurno sem še kaj izpustila, ampak....a bi bilo kaj čudnega?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 8:38:00   
Magi*
hojla pikica*. sem že mislila, da ste spet po Dolenjskem vandrali.

Raho, je v bolnici, menda pride danes domov, če bo vse OK. pritisk se ji je umiril.

jaz sem pa totalka povožena. spet se me je začel lotevati nek prehlad. ma, zdaj grem že sama sebi na živce. jaz vendar nikdar nisem bolana, vedno fit, vedno za akcijo...zdaj sem pa kot zbirka bolezenskih znakov. user posted image

naj me že sine odreši, pa da se bom spet počutila 25 let staro. user posted image

zdajle sem moja dva spakirala od doma. Zaki nekaj šepa in je ati čist paničen. sam, jaz imam občutek, da malo blefira. bomo videli popoldne. grem še mal odležat, če mi bo ratal sploh v pojstlo zlesti.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 8:43:29   
pikica*
Ne, Magi*, ta vikend smo bili začuda domauser posted image . Za nas je to že skoraj praznikuser posted image .

No, upam, da bo z Raho vse ok in se danes vrne domov. Al še ni vseh kljukic v svojeme planerju naredilauser posted image .

Kar se zdravja tiče, je pa tudi mene začelo nekaj šibiti. Včeraj zvečer se mi je namreč po doooolgem času spet naredil herpes na ustniciuser posted image . Ga res nisem imela že nekaj let, zato me je prav presenetilo. Očitno s emoje telo razpadauser posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 8:46:31   
pikica*
Ravnokar sem videla, da je danes v BC v dnevni akciji tehtnica za dojenčke. Če katero zanima.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 8:57:28   
Skaana
user posted image  jutro, punce...

Jaz sem pa ob jutranjem kapučinu, pa še vam pošiljam par požirkov user posted image . Sicer sem spala boljše kot včeraj, vendar še vseeno nič kaj fajn...

Ateno je moja mami peljala v vrtec, pa sem čist zmedena, ker je tak mir user posted image . Punce, hvala za pohvale glede kuhinje. Ja, sem skoraj doktorirala zraven, pol pa še pomanjkanje financ... Tak da je tole zdaj res super glede na zmožnosti. Danes popoldne bo končal z montažo, pol pa res lahko grem rodit.

Jutri imam pregled in glede na to, da me že nekaj muči, se lahko zgodi, da mi bodo nardili kar carskega. Saj boste držale pesti, kajne?

Pikica, jaz sem tudi že čisto nemobilna. Danes ob šestih zvečer bom toliko noseča kot sem bila ko mi je voda odtekla pri Ateni. Pa verjetno mal psiha dela user posted image .

Magi*, ti boš pa itak počakala na december, prav?



_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 9:05:00   
lana38
Raho!user posted image user posted image user posted image Drži se in čimprej poročaj, da si bolje ti in tvoja user posted image  Živa.

Dobrodošla ursi1981!user posted image

Ja mi smo pa po horoskopu takole: jaz in Blaž sva user posted image user posted image , ati je pa strelec. Ker zdaj nismo predčasno dobili škorpijona (se zelo ujema z user posted image user posted image ), bi jaz vseeno raje kozoroga, kot še enega strelca. Moj oče je tudi strelec, pa tašča tudi. Tako da imam kar dovolj strelcev. Čeprav so tudi kozice rade trmaste, bi veeeno raje kozico. Sicer pa če pride na PDP, bo tako kozorog.

S taščo se razumem, ker živimo narazen. Drugače pa bi se verjetno zelo velikokrat skregali, ker ona hoče preveč uveljavljati svojo voljo pri vsem. Jaz se pa ne bi pustila. Bolje, da smo za sebe, čeprav v malem stanovanju.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 9:05:27   
Magi*
Skaana, hvala za kofe.

pikica*, hvala za info.

Skaana, a veš, da pri meni tudi zgleda psiha deluje. v petek bo točno ta dan, ko mi je pri Zaki voda odtekla in tudi si mislim, da bom kar na prvega decembra rodila. user posted image

kuhinjo imaš pa res fino. jaz bi tut, sem se že zdavnaj naveličala moje iz Ikee. sam bom počakala, da se bomo (enkrat v daljni prihodnosti) selili v hišo in si bom tam privoščila lepo kuhinjo. tukaj in zdaj mi je tak najvažnejše, da mi ni treba ful skrbet, če jo mulci demolirajo. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 9:51:52   
Ayo
Dobro jutro!

No sej sem vedla, da sem se vceraj prevec hvalila. Je sele 10 ura jz sm pa ze cist povozena in nic vec se mi ne da, ceprav sem nekaj stvari ze posotorila. Spala sem pa itak za en klinac. Od 1h-3h pol wc in nazaj do 5.30 in je bilo konc! user posted image user posted image user posted image  Pa proti jutru me je kr neki sraufal po trebuhu in se zdej me user posted image  V glavnem sem zanic. user posted image

Magi* men se tud veckrat dogaja, da me kar dusi user posted image
In ce se tud jz zvecer prevec najem, sem ugotovila, da me pece zgaga.

Nc, se grem pocas oblect in pripravt da grem vn po opravkih. Se mi pa v iber ne da...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 10:02:44   
lana38
No, danes je pa spet lepo in sončno zunaj. Okrog 12h grem še zadnjič po bolniški list v tej user posted image . Sem se spet naročila, da nisem zjutraj letala po številko. Upam, da ne bo praveč ljudi in bom vsaj v eni uri uredila. Ja, v soboto pa bom že nastopila porodniški dopust.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Decembrke - take II
26.11.2007 10:15:22   
ursa1981
Zdravo,

hvala vsem za dobrodošlico. Ker sem se forumu pridružila kasneje vas ne poznam preveč dobro, tako, da se zna zgoditi, da kdaj katero zamenjam z drugo:) Brez zamere.
Ja jaz upam, da se dejansko s katero srečam v Lj. porodnišnici, res pa ne vem kdaj bo mali angelček želel prilezti iz trebuščka, za enkrat kaže, da se ima fino.

Me pa zanima ker verjetno niste tu vse prvorodke, ali je še kakšna imela strah, da ne bo vedela, kdaj je treba it rodit:) Vem, da se sliši smešno samo včasih se sprašujem, če bom sploh vedela kaj je popadek:) Pa mi vsi rečejo, da bom vedela, še mami, ki je po poklicu babica mi to govori. Na žalost ni bila dolgo v tem poklicu, ker je nato začela delat v vrtcu v jaslih (no zdaj je že v zasluženi penziji), se pa tolažim, da bom imela nekoga, ki mi bo znal svetovati, če imam že ginekologinjo tako, da nič ne pove, poleg tega pa preveč zaupa sestri in potem imam celoknjižico skoraj prečrtano, sestra je namreč nova (1 leto) a dela ogromne napake:( Včasih sem tako jezna, a bom že zdržala do poroda in nato prvega pregleda po njem, nato pa iščem novo ginekologinjo.

Mogoče kakšen nasvet za ginekologinjo iz Lj.

LP

URŠA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?