pikica*
|
Dobro jutro punce! Pa kaj ste ve čisto nore ? Par dni ne berem, potem pa porabim celo večnost, da se približno prebijem čez. Če bo šlo tako naprej, bomo do takrat, ko zadnja rodi, dosegle še eno 200-ko . Moram it kar po vrsti pa še bom verjetno kaj izpustila. Urša, dobrodošla! Magi*, tale opis tvoje tašče in tasta me pa spominja na moje starše. Čista kopija. No, s to razliko, da so bili pri nas malo več kot 3x . Je pa zato pri moževi familiji drugače. No, je bilo do letošnjega februarja. Tašča je bila res zlata ženska, polna energije, Zoja pa je bila na to svojo Dado čisto usekana. Zdaj smo pa ostali kar nekako sami . Ampak bo že. Vem,da bo kriza, ko bom rodila, ker mi bo takrat res manjkala, ampak bomo preživeli, ni kaj. Tale torta pa izgleda zelo dobra. Ampak jaz sem itak usekana na vse, kar je sladko . Njam. Skaana, s tole tvojo kuhinjo si me pa čisto zrajcala . Jaz že nekaj časa sanjam o novi kuhinji, zdaj, ko sva se pa odločila, da ne greva v nakup novega stanovanja, je seveda ta želja še večja. Sicer je naša kuhinja vsem všeč, jaz sem je pa takooo naveličana. Kje pa je raho ? Zasledila sem, da ima malce povišan pritisk, ampak meni se ni zdel tako kritičen, ker imam tudi sama približno takega. A je zdaj v P, al kako? To je pa to, ko toliko naklofate in berem bolj površno . Pa o horoskopih je bilo govora. Midva sva oba device, Zoja vodnarka, sine bo pa strelec ali pa kozorog. Bomo videli. Vsi mi sicer napovedujejo, da bom sigurno prej rodila, ampak jaz nisem čisto prepričana. Drugače je pa za nami naporen vikend. No, vsaj sobota. Dopoldne smo namreč pospravljali, potem sem šibala v trgovino (pozabila, da naj bi takrat kao bojkotirali trgovine ), ko sem prišla domov, se mi je pa zdelo, da mi bo kar ven padel, tako mi je vse dol pritiskalo. Potem smo dobili obiske, ko so odšli, se je bilo ap treba na hitro zrihtat, spravit tamalo spat in sva šibala na večerjo s še enim parom. Je pasalo, samo najdela sva se pa kot dva . Seveda sem se potem v nedeljo zjutraj zbudila čisto zatečena in polomljena. Zato smo si včeraj vzeli dan bolj na izi. Res se nam ni dalo čisto nič. Popoldne smo šli na en špancir po mestu, potem pa domov. Najbrž ni treba razlagat, da sem zvečer samo padla dol. Ta teden imam pa še dve pomembni opravili .....jutri grem k frizerju, v sredo pa poštimat nohte.....potem pa grem lahko rodit . Edino toliko bi še počakala, da bo dete res decembrsko...mi november nekako ne diši. Ampak, kot sem rekla....zdi se mi, da ni strahu, d bi mali kaj prehiteval.....po moje bo kvečjemu zamujal. No, pustimo se presenetiti. Sigurno sem še kaj izpustila, ampak....a bi bilo kaj čudnega?
|