|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 22:58:59   
Magi*
ma kaj ga zdaj na koncu serješ s pritiskom? a pa to samo zdajle zvečer? si kaj zelo slanega jedla? si govorila z g. carinikom?

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 0:37:19   
klarisima
Nekaj se dogaja...luna dela svoje ali se približujemo razpletu?
Raho, si boljše?
Magi tudi mene boli sramna kost, cela škripam in na wc bi tudi lahko hodila nonstop ampak moram zadrževat zaradi user posted image ma ni hudega.

V glavnem gledava z user posted image   neko komedijo, se smejeva in kihnem, ko mi naenkrat steče nekaj toplega med nogami ...moj v luft, jaz samo začudeno pogledam in čakam da steče še...na srečo je le malo ušlo in še ne greva v Rim user posted image ...ja, bo treba res bolj pogosto dr. Kegla prakticirat user posted image

Nič se mi ne spi user posted image

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 2:05:54   
Magi*
user posted image  klarisima. ti si pa že pomislila, da te je soseda zacoprala. user posted image

jaz sem pa do sedaj spala. in to od 11.30. user posted image  zdaj mal pobravzam in nazaj v mižale.


res, kam je šla Raho? in njen pritisk? pa Skaana. tudi njo je nekaj šraufalo. ah ne, ona ziher še ni šla rodit, mora najprej svojo novo kuhno videt. user posted image  BTW: prekrasna kuhinja. user posted image  a se lahko kar k vam preselim? al pa vsaj 1x pridem na obisk.

grem brskat po netu, takole sama s seboj se pogovarjat me preveč na službo spominja. user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 3:33:54   
klarisima
Ja Magi user posted image , ampak je bil smeh, ker sem najprej pomislila, da gre zares, potem pa user posted image

Jaz še kar bedim...prava sova sem danes. Pa da bi vsaj kaj spala čez dan, nič. Ju3 oz. zjutraj bom nadoknadila user posted image
Bom malo toplega mlekca spila, da vidim, če to res kaj pomaga...

Hu, hu,...


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 7:43:22   
ElaM
Dobro jutro, če se temu lahko tako reče. Sem od pol petih na nogah, nikakor nisem mogla spat. Je mala delala take akrobacije, da sem se parkrat ustrašila, če se ni spet okrog obrnila. HB za AS.user posted image

Raho, kaj je zdaj s pritiskom? Res ti želim, da se stanje normaliziralo in, da se Živa rodi 7.-ega.
Skaana, pa ti, si še 2 v 1? Btw, sem pofirbcala vašo hiško in SUPER. Barve fajne, kuhinja lepa. Vse pohvale.user posted image
Še to, jaz sem tudi bolj med majhnimi, 163, in prvič sem imela res tak trebuh, da sem ga nosila skoraj med koleni, tudi mala je imela  3,5 kg, da je baje dr. v P komentiral, da tale porod pa njega malo skrbi.user posted image  Pa je šlo brez problema, mala je imela OG, 36 cm, pa sem pokasirala samo 2 notranja šiva. Srčno upam, da bo zdaj podobno, je pa v petek namerila G obseg glavice 36.user posted image  No, računam, na tistih par %, ki se jih zmotijo, seveda v -.user posted image

Klarissima, a ti ne veš, da so v 9-em mesecu komedije prepovedane?user posted image  Smeh in kihanje so na črni listi.user posted image

Magi*, pa ti, si kaj bolje spala? Tele nemirne noge morajo biti hudo tečna zadeva.

Še to, da poročam, jaz sem včeraj opazila neko sluz, bila je prozorna, podobno kot ovulacijska, brez krvi. Prvič mi ni šel čep, tako da ne vem kako to zgleda, samo verjetno je te sluzi veliko. Tiste, ki imate izkušnje, na pomoč. Meni je moj naročil, da naj počakam VD, potem pa naj grem rodit.user posted image
Punce, lepo nedeljo vam želim, nobenega prehitevanja po levi in po desni.user posted image  Mi pa gremo danes k svaku na kosilo, tako da mi ne bo potrebno biti za štedilnikom. Juhu.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 9:16:21   
Mat3ja22
Dobro jutro!
Vidim, da polna luna ni imela vpliva na nas decemberke (ali pač - Raho, Skaana?). jaz pa sem imela včeraj "športni"dan. sem šla najprej v MB malo po nakupih, potem  na pico user posted image , pa v Ormož v Kik-a malo po nakupih za eno, ki je rodila fantka (aja  BTW je ful majhna in je rodila pravega korenjaka 53 cm in 3700g pa brez vsakega šiva, samo mali se je pri porodu napil plodovnice in je posledično baje da zaradi tega fasal zlatenico, tako da jih potem včeraj ni bilo domov, ker je moral v inkubator).
ko se prišla domu se se hotela malo spočiti, pa se je moj zmenil z enimi kolegi in tako sva šibala v MB malo na obisk, pa v Planet tuš, kjer sem spet pojedla en kos piceuser posted image , pa še v kino smo šli (sedaj pa dolgo dolgo ne več user posted image ) in tako sva prišla domov komaj pol enih.

zdaj se pa grem še malo spočit potem pa na nedeljsko kosilo k tašči.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 9:39:21   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pa Skaana. tudi njo je nekaj šraufalo. ah ne, ona ziher še ni šla rodit, mora najprej svojo novo kuhno videt. user posted image  BTW: prekrasna kuhinja. user posted image  a se lahko kar k vam preselim? al pa vsaj 1x pridem na obisk.


user posted image user posted image user posted image  - sem se skor polulala od smeha (Klarisima, ja keglove bojo pa pomagale user posted image ). Točno tak-bom ob priliki vse povabila na kofe user posted image , sem še tu, čeprav ceeeeeellllooooo noč nisem spala user posted image . Ležala pa... Pol se sprašujem po kom je Atena taka trma.

Ok, vas kasneje pokomentiram - dobila obisk.

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 10:03:44   
Magi*
dobro jutro.

vstala ob 6.00, SMS od Raho prejela okol 7.00, potem sem pa nazaj zaspala do sedaj.

Raho je pristala v bolnici zaradi pritiska. vse vas lepo pozdravlja in pravi, da bo ziher prišla še domov, ker mora v petek na koncert. sem jo malo okregala. bom javila, ko bo kaj novega.

jaz sem kar OK, ampak se mi je izcedek res zelo povečal, tak zelo tekoč je. pol se skoz sekiram, da ni slučajno plodovnica. sam se točno tega spomnim tudi od prvič. ma skoz je nekaj. user posted image

še en teden in grem rodit. sem se določila. ne da se mi več. user posted image

pa itak bo bolje, da rodim malo prej, ker sicer bo mali prevelik. če gre po Zarjinih stopinjah... user posted image  tudi jaz nisem posebno velike sorte. v bistvu za mišjo dlako višja od EleM. ko sva z možem prišla v P, ga je v sprejemni samo pogledala in rekla: "še ena, ki se je odločila, da bo trpela pri rojevanju." mož je namreč precej visok. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 11:20:44   
Kim80
Pozdravljene!

No, torej vpliv polne lune ... je bilo kaj efekta na decembrke? Jaz sem presenetljivo dobro splala, danes do pol desetih (ne vem, kdaj se mi je nazadnje to zgodilo). Je pa res, da sem imela kake štiri izlete na wc.
Ja, upam, da se Raho umiri pritisk in da bo res rodila kot si je splanirala.
Sem prebrala, da ste se pogovarjale o znamenjih. Naša družina bo sestavljena iz: mama - tehtnica, ati - dvojček, naša user posted image  pa strelec. Dve zračni in eno ognjeno znamenje. Me zanima, kako gre to skupaj.
Jaz sem tudi sedaj malo bolj aktivna, ker vem, da ne bo nič narobe, če grem rodit. Itak je že čas. Sam zanimivo - zaenkrat ta aktivnost nima posebnega vpliva, se mi zdi.
Pa še eno vprašanje glede čepa - ali je vedno zraven kri?

Uživajte!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 12:58:15   
vetrnica
zgleda, da polna luna ni imela vpliva na decemberke user posted image

tudi jst sem danes presenetljivo dobro spala (od polnoči pa do 10h) user posted image . Mislim, da je to prva noč v tem tednu, ki sem jo prespala.  OK, izleti na WC so pa itak vsako noč.
Glede znamenj bo pa pri nas takole: 2 x strelec (oči + user posted image ) in 1 x riba (mami). No, se tolažim s tem, da se v enem simbolu rib skrivata dve in pol bomo 2:2 user posted image

Raho upam, da se pritisk čimprej umiri in boš konec tedna uživala na koncertu user posted image


(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 13:05:48   
DANVARI
evo da se še jaz pofočkam na drugem delu debate. Sem šla naivno brat še zadnji dve strani in sem mislila, lej lej so se mal ustavile, no pol pa odprem take II... no comment, čveke. user posted image user posted image user posted image

No v glavnem en kratek updejt še z moje strani. Še vedno smo v enem kosu, čeprav že skoraj nekje pri kolenih. Moj pravi da me bo teral v klanc če ne rodim do 7.12. ker pol se njemu dopust ne izide user posted image user posted image user posted image pol je pa zdejle zvedu še da nima torbe pripravljene za v P, ga je pa čist iz tira vrglo user posted image user posted image user posted image Men se pa res ne mudi user posted image user posted image user posted image

V glavnem pritisk me še mal zeza, ampak se trudim počivat, dete se premetava, tako da to je ok, pregled imam ta petek, potem me predajo porodnišnici user posted image


Je pa seveda naša big sister uspela bit cele štiri dni v vrtcu (po enomesečni pavzi) in potem bam, spet 38,8 vročine user posted image v sredo in včeraj še mega driska, tako da smo jo ponoči 3x komplet preoblačili in samo hvaležna sem lahko, da smo dali na jogi tisto nepremočljivo preobleko, ker bi bil drugače nov jogi za stran vržt. user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke


(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 13:52:50   
sade
hola
najpreje en nedeljski pozdrav, vam ki ste na začetku decembra sem kar malo fauš.... jaz bom čakala do konca pdp 31.12, čeprav sem se s punco zmenla, da bova opravili 25.12.
imam eno vprašanje, vse tako zeloooo navijate za strelce.... jaz kot zakleto poznam le eno strelko in me zanima kaj je tako zelo dobro pri strelcu /jaz sem škorpijon moj devica/.
aha pa še to tudi jaz sodim med tiste z manjšim oprsjem in me malo skrbi, ker mi nič še ni priteklo iz prsi, kot sem prebrala enim že občasni kaj malega priteče. Je pa res da me kar nekaj srbijo in občasno malo bolijo, izcedek imam tudi jaz povečan pa ne vem če so to glivice al izcedek, ker bi resnično malo prehitela z odhodom v Rim ker sem v 36 tednu.
Nič grem na sprehod s psom da ujameo še sončeka.
lep dan

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 14:23:02   
lorch
Dober danuser posted image
Ste včeraj nekaj pisale kje ste spoznale svoje drage. No, moj je prišel na košarko v našo vas ravno na moj rojstni dan in ker sem seveda celo družbo častla, je bil tudi on zraven. Ampak si sploh nisva bla kaj posebno všeč. Šele kasneje sva si postala simpatična preko pogovorov in samo enemu kolegu se lahko zahvaliva da sva par, ker mi je znjegovga telefona signale spuščal, polsva se pa midva nekak poklicala in začela čvekat.... Pol pa vsi vemo da se lahko kaj razvije in pri nama se jeuser posted image
Glede nebesnih znamenj bo pa pri nas tako: mamica kozorog, ati devica in user posted image strelec. Če katera ve povedat kaka kombinacija bo to, bo komentar dobrodošel!
Joj, raho a tale tvoj zob ti pa res noče dat mirauser posted image
Medika 13 lepo da se še spomniš na nasuser posted image Upam, da nas boš kmalu razveselila s kako lepo novico s tvoje strani!
ElaM Gnojna bula? jaz bi to za vsak slučaj šla pokazat zobozdravniku, ker zobje so res user posted image . Moja mam je imela blazne težave z nogami ( koža ji je pokala do krvi, včasih se je celo zagnojilo...) pa so ji delali vse sorte preiskav, trajalo je celo nekaj let, na koncu se je pa izkazalo da je bil kriv en zobuser posted image user posted image user posted image   Se ni za špilat.
Klarisima držim pesti da se obrne, boš videla da se bouser posted image
raho! Vidim da je zdaj še pritisk ponagajaluser posted image . Upam, in verjamem da bo prišla domov za koncert in ostale obveznosti, potem pa le 7.12. v bolnico po Živouser posted image
Klarisima sem se malo nasmejala tvoji prigodi skihanjemuser posted image . Pol sem se pa spomnila, da zadnje čase tudi sama večkrat kiham, pa me je minilo do smehauser posted image user posted image user posted image
Magi  a tako si se odločla? Jaz imam točno danes teden pdp. Mogoče bova pa istočasno dihaleuser posted image
kim80 Ne pozabi javit ko boš šla v P, ker moram jaz it en dan za tabo. Samo da bom vedla da se pripravim. Saj veš da sva dogovorjene v SGuser posted image user posted image
Danvari a tvoj tudi dela račun brez krčmarja? Moj je zdaj ugotovil, da je najbolje če grem še kak teden čez rok in počakam vsaj do 8.12. Se njemu tako najbolje izide zaradi službe. Nikoli se ne ve, ampak mislim da brezveze planirajo, ker bodo odločili novi šefiuser posted image user posted image user posted image
Boga vaša mala. Držim pesti, da se hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nč, zdaj grem pa k mami na kosilo, mojega itak ni doma ker dela.
Lep dan babe, pa napište kaj, da bom lahko potem brala.
Čau!user posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 14:35:23   
Foxina
nick                          tedni                     kg            trebušček


Ajtak                        38t            +20kg              130cm
Kim80                      38t6d           +11kg                 105 cm
Mat3ja                     37t 5d             +14 kg              104cm
Lorch                       38t5d             +14kg                 107cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     38t1d           +10,5kg                 102cm
Skaana                    37t4d           +14kg                   111cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           36t              +10kg                     101cm
Kajča                       37t2d             +16kg                  96cm
Raho                        35t             +12 kg                 129cm
Magi*                       35t4d           +15kg                    115cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               36t            +14kg                     99cm
Vrtnica 79                37t             +16kg                   107cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    35t               +16kg                  110cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     34t                +17kg                   113cm
Tejka                        34t2d                +10kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                38t                +19kg                  120cm
Sade                          35t              ­+14kg
               100cm
Želva                         37t             ­+10,5kg               104cm

Vetrnica                      37t             ­+10kg                101cm

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 14:36:57   
Foxina
Skyline meni je isto ful dolgcajt


Magi ja, jst mam tud že doooost...samo se morm prisilit in še počakat 11 dni

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 14:56:11   
Magi*
Foxina, saj bo. sam je res zoprno, ker takole izležavat in čakat je najhuje. če bi lahko okoli skakala in kaj delala...potem bi čas leteeel.

jaz sem pa danes tako čudne volje. čist nič ni narobe, jaz bi pa kar cmerila. what a cry baby. user posted image

spet so mi Zaki odpeljali. najprej ven, pa nato še h tašči. in tamala sploh ni hotla it (spet). meni se je srce trgalo, ko sem jo poskušala okrog prinest, da naj gre. možu se srce trga, ko vidi, da mala sploh noče k njegovim. saj ni čudno, saj se res malo vidijo in nikoli je oni ne pridejo pogledat. vedno se mi prilagodimo njihovemu urniku, da vsaj malo Zaki vidijo. pa so 5 minut vožnje stran doma. ah, kaj čmo. saj jaz sem jih take sprejela. sam otroku pa težko pojasniš zakaj je ena babi taka, druga pa čisto nasprotje. pa vem, da jo imajo radi, samo taki hladni so. vse jim je težko. samo v službi bi čepeli, za vse ostalo pa ni cajta.

no, sem se izjadala. še par minutk in prideta domov, pa bom spet vesela. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 14:59:44   
Vrtnica79
Dan,

se na hitro oglasim. Tudi name luna ni nič vplivala. Čeprav sem danes zjutraj bila kar malo v paniki ker nisem čutila user posted image . No, res da sem spala do 10user posted image . In verjetno je tudi njuborn potegnil. Potem sem se malo razmigala in je že začela noret po trebuhuuser posted image .
Moje počutje je tak-tak. Nimam neke posebne energije, na trenutke me nekaj špika, pa zatečena sem tudi kr fejst. Mi vaga kaže že 66kguser posted image  od začetnih 49! Verjetno je tak več odvečne vode, ker jem normalno. Ja, priznam pa da sem si včeraj ob 22.30 šla kuhat gris. Če pa se mi je tak zaluštaluser posted image .

Ko ste razpravljale o znamenjih; pri nas mami- bikuser posted image , ati-levuser posted image , 1user posted image -tehtnica, 2user posted image - strelec! Pa komentirajte kaj če upateuser posted image !

Joj,Raho sem komaj zdaj videla da si odsotna. Le glej da prideš nazaj in izpolniš še to kar si si zadala pred porodomuser posted image user posted image user posted image !

Aja, meni pa se zdi da se mi je izcedek malo umiriluser posted image  Kaj bi pa to lahko pomenilo?

Lepo nedeljo še dalje- pri nas je megla, nič sončka.

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 15:01:19   
klarisima
Danes ste skoraj vse lepo spale, bravo user posted image
Kaj Raho je že doma?

Jaz pa sem že od 9h pokonci ampak me zdaj po kosilu meče in že slišim jogi kako mi žvižga, da ga malo zgužvam user posted image user posted image user posted image z veseljem user posted image
Glede čepa tudi mene zanima kako lahko izgleda, ker jaz imam zadnji mesec povečan izcedek ampak večina pade v školjko skupaj z lula...m tako da ga jaz po moje ne bom videla user posted image
Me pa je začela sramna kost bolj boleti...kar precej...ampak to je normalno, ne?

Lepo nedeljo vsem skupaj in se beremo zvečer.

Glede horoskopa pa en fajn link:
http://www.lunin.net/astrologija/index.php


_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 15:12:56   
klarisima
Magi moram odgovorit na tvoj post...pri meni bo zelo podobno...njegovi so blizu ampak ne izkazujejo čustev (kot si rekla hladni) in so bolj ono "pa saj to ni nič takega", samo za pokušino nikoli me nihče ne vpraša kako sem user posted image
A moji pa totalno nasprotje, mama&brat, ki sta 200km vstran se neizmerno veselita user posted image in vem, da bosta priletela kadarkoli bosta lahko, sam škoda. Tej ajsmeni pa jo/ga bodo lahko vsak dan videvaliuser posted image ... in da ne govorim o temu da me tašča sploh ne upošteva...kar nekaj po svoje kupuje za user posted image in pravi da "to moraš imet, pa to,..." Pa kdo bo imel otroka jaz ali ona!!!
Joj, malo mi je žal, da sem se skašljala ampak že nekaj dni razmišljam, da se vam malo potožim o tej smotani družinski situaciji ampak sem nekako oklevala...saj veste da je nerodno...ali pa tudi ne in srečne tiste, ki nimate teh problemov...Zakaj so nekatere tašče tako user posted image user posted image user posted image ???
Magi, upam, da bo Zaki čimprej doma user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 16:07:26   
loncica
Čav punce!

Jaz sem nazaj iz šopinga in kosila pri mojih starših. Sva bla z mojim v Qlandii in sva bolj samo firbcala. Sva kupila še eno dekco za njuborna in nekaj malenkosti za mojega. Potem pa je moj trebuh postal pretežak.user posted image ElaM, drugače sem bila pa tudi jaz kar malce razočarana.

Raho, si že doma? Magi, imaš kaj novic?

Ja glede znamenj: midva z možem sva vodnarja, njuborn bo pa strelec. Kako to skup paše pa ne vem.

Magi, jaz imam verjetno še precej slabšo situacijo glede tasta in tašče. Mi tudi ni jasno kako bomo razlagali razliko v enih in drugih starih starših.

Lp





(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 16:12:52   
Mat3ja22
LP

Sem vam pozabla prej napisat kako mi gre na jetra al pa na živce ko me vse sprašujejo ja kaj pa bosta mela (ja otroka deeeeuser posted image user posted image ), no sej je res da veva spol ker sem bila na AC, pa tudi  sorodniki in bližnji prijatelji vedo da bo fantek ker to nisva skrivala, ampak da pa te čisttko kar en k ga vidiš prvič in zadnjič vpr kaj pa bo, takrat pa dobim kurjo kožo. včerej me je v Planetu tuš kar en stric k sem izpolnjevala kupon za nagradno igro to vprašaluser posted image , sem se kar obrnla pa odšla, moj pa ga je sam grdo pogledal.

moj se je danes pogovarjal s svojim fotom koga vse misli povabit na zabavo, ko bo "zapil" svojega otroka, prišli smo do številke 80 (ampak ne pozabite da tu pijejo samo moški, brez žensk user posted image ). v gostilni je že rezerviral plac za soboto 8.12, jaz pa imam uradno rok 5.(mislim ej kaj pa če do takrat ne bom rodila??'user posted image , sem mu to rekla in je rekel eh do takrat pa menda ja že boš user posted image ).
v petek je bil pri svpojem bratrancu, pa se mu je bogi revež tko smilu k so kakih 60l vina po njem polili pa je imel približno 40 ljudi povabljenih ( na koncu je hodil po gostilni v kopakah in kopalnem plašču user posted image ). vsak drugi pa mu je rekel :"Vidiš kaj te čaka kmalu?" user posted image user posted image

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 16:22:07   
Foxina
ah, to s taščami...res ni luštno...je pa kr pogosto...tolažite se lahko s tem, da ko bo bebi prišel boste preokupirane z njim...pa k sreči ne bo časa za razmišljat preveč o taščah...saj veste...skoz eno uho not, skoz drugo ven...pa bo

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 17:23:19   
soncek.djukelica
dober večer,

sedaj me že januarke prehitevajo!user posted image  Še dobro, da jih čutim in vem,da jima nič ne fali!user posted image
Tudi jaz sem se odločila, ne grem rodit pred Miklavžom! user posted image Ne morem prej, imam še neodložljive zadeve za porihtat! user posted image
Magi, tudi jaz sem kar malo jezna na ljudi, ki se jim nič ne da! "cona komforta" in user posted image  ne stopi ven iz nje! Jaz sem z svojo taščo tako tako, sem pa zato bolj štekam z tastom!user posted image  
Raho, upam, da se nam javiš še danes!user posted image
Glede horoskopov je pri nas tako, Ati user posted image , Mami user posted image user posted image , otroka bosta pa strelca!user posted image user posted image user posted image
Klarisima, upam,da se user posted image  obrne! user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 18:33:31   
ursa1981
Zdravo,

se lahko pridružim še jaz? Čeprav pozno a vseeno. Pri nas pa pričakujemo prvorojenca/ko (naj bi bila punčka) 1.12.2007. Še malo pa bomo videli koliko so se zmotili pri napovedi rojstva.

LP

URŠA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Decembrke - take II
25.11.2007 18:51:25   
želva
midva z user posted image  sva danes dopolnila 38tuser posted image , sedaj pa v nizkem štartu. Še 14 dni, pa spoznamo novega člana družine.V petek grem v P na prvi Ctg, pa še mal na Uz dojenčka pogledat. Upam da se bo do takrat že kej poredil, saj je bolj suhcane sorte. Pred 14 dnevi naj bi imel 2700kg in obseg glavice 33.Upam, da bi prišli vsaj na3 kg. se tako lepše sliši.
Klarissima, to z uhajanjem vode mi je pa čist znano, čeprav je zdaj par dni bolje, pa tud sramne kosti me ne bolijo tok, se mi zdi da se je dojenček nekam gor premaknil, upam da se ni obrnil narobe.
Urša dobrodošla med decembrkami

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?