|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 22:22:23   
benika
Za vse, ki ste v nizkem štartu in greste jutri v P.................januarčice držimo pesti za vas in vam želimo čimkrajši porod ter prelepe male štručkeuser posted image user posted image user posted image !

ElaM......Manca je pa.....iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 22:40:31   
Raho
Magi* - vso srečo jutri. Držim pesti, da se čim prej rešiš. Pa Zaki vse najboljše za RD.

ElaM - me veseli, da ste že doma in da imate tako pridno pupo. Pri  nas ni tako. Očitno sem ji izbrala več kot dobro ime. Pri nas se ob 18.00 začnejo žurke in trajajo do treh zjutraj. Jah, kaj čmo, Živa je živa, neuser posted image .

Sedaj jo ravnokar ata previja, potem pa jo spet dobim v zizilandijo. Mene samo zanima, kam to dete daje vse to mlekouser posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Decembrke - take II
17.12.2007 23:52:15   
Magi*
lahko noč punce moje.

grem poskusit kako urco oddremat. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 8:09:00   
pikica*
Dobro jutro!

Še vedno sem v enem kosu, popadkov še ni, je pa ves čas neko špikanje. Do konca tedna menda bouser posted image .

Magi*, upam, da ti je ratalo kaj zaspati. Danes pa dobro opravi. Jaz bom raje počakala  na svoje popadke. Imam kar malo fobije pred sprožitvijo. Aja, pa vse najboljše Zaki! Sam mi pa ni jasno, kako boste drugo leto nadmašili tole RD darilouser posted image .

Mi smo pa včeraj šli še na Dedka Mraza. Zoji se ni najbolj dopadel, ji je bila pa toliko bolj všeč igrača, tortica, ki so jo potem dobili in predvsem sokuser posted image . Najbolj pa ji je bil všeč žur, ki so si ga otroci naredili potem, ko je bilo glavnega dogajanja že konec. Taglavni žurerčki so ostali v dvorani in plesali kot utrgani. So bili lušni za pojestuser posted image .

Raho, vi imate pa očitno res pestro. Upam, da bo naš otrok bolj zaspane sorte. Hm..kakšno ime naj mu potem damo?user posted image

Nič, zdaj grem pa pod tuš. Pa seznam za trgovino napisat. Če grem brez, namreč itak vse tapomembno pozabim prinest. Pa še dvoje hlače za Zojo moram it zamenjat. Sem ji kupila prevelike. Itak.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 8:18:38   
Magi*
pikica*, ponoči sem začuda še kar dobro spala. no, tistih nekaj ur hoje vmes niti več ne štejem. user posted image  tudi ppadki, ki so bili včeraj, so ponoči izginili. user posted image  tako bom šla danes tja "na suho". sicer, če bo gužva, se me bodo sigurno hoteli znebiti. če pa ne, naj mi pa mehur predrejo in bodo popadki sigurno prišli sami od sebe. čeprav pri Zarji niso bili samo moji popadki dovolj. pa saj je vseeno, glavno da me sprejmejo, za šampanjec in rože bom poskrbela sama. user posted image

Zarjo smo uspešno spakirali v vrtec z vsemi dobrotami. še najbolj pa ji je bila všeč ideja, da grem rodit. sam mislim, da ji ni čisto jasno, da me v tem primeru popoldne ne bo doma. pa saj se bodo že znašli.

včeraj je tudi ona imela Dedka Mraza in je bila navdušena. je druge otroke učila kako se pravilno poje pesmica in da ovčke delajo "beee", ker oni tega niso vedeli. moja mati je rekla, da je precej svojeglav otrok. a bejž? user posted image

pikica*, glede imena. če hočete, da bo miren in spal, pa naj bo Miran. user posted image


punce, držite se in držite pesti, da v LJ ne bo gužve! ker, če me sterajo nazaj domov, grem po Sloveniji iskat P, kjer me bodo sprejeli. jaz hočem rodit in pika. (le po kom je Zaki? user posted image user posted image user posted image )

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 9:18:36   
martinca
skaana, pri meni je pa bila zadnjič babica na obisku pa mi je rekla da zdaj ni baje več problem s tem če je otrok rojen decembra. da se da baje zmenit in lahko otroka prestaviš za eno leto. mogoče pa to ni vse povsod to je pa tudi res.

no se opravičujem ker se vmešavam. upam da ni kake zamere?

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 9:36:26   
Skyline
ojla pupe...za mano je naporna noč...ne vem, al so ble prebvne motnje, ampak čez dan mi je skoz otrdeval trebuh, najprej enkrat na uro, pol dvakrat, pol že na 10 minut, ampak enkrat boleče, drugič spet niti ne....pol zaspim....se zbudim ponoči okrog 4.30 in me nekaj ful boli trebuh, pa vse okol pasu do križa in ledvenega dela, vstanem in grem na wc...velika potreba...pol mi rata mal zaspat, se zbudim spet okrog 7, nazaj nekaj po črevesju in pol mi itak otrdeva še trebuh, če me šraufa, grem spet na veliko potrebo, in zej sm se stuširala za vsak slučaj, če bo treba kam laufat...otrdevanje se je mal umirilo, bomo videli no...itak mam jutr zjutri pregled pri G, pa bomo videli...še najbolš bi blo takoj ob pregledu, kot se je zanč eni zgodilo, hehe....

...in ful me neka panika daje....kater dohtar bo takrat dežuren, ker se lih prazniki bližajo...da ne bo kak čiko čako, ker lih znorim...kak tak, ki forsira nekaj, čeprav ne gre...takih res ne prenesem, da te tam mučijo brez potrebe ejuser posted image ...pa še sanja se mi ne, kak prag bolečine imam...upam, da VISOOOOKEGAuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 9:45:19   
NatašaC
Ojla vsem!
Včeraj sem napisala en dolg post, pa mi ga je zbrisalo in potem ni bilo več volje še enkrat pisat.
Končno je mimo en lep vikend - sem bila pri mami na primorskem in včeraj za povrh še pri frizerju, tako da zdaj ne izgledam več kot tak zombi. Drugače pa nič novega, čakam, da tudi mene začne kaj stiskat in odštevam.

hokejistka - sem ti že včeraj napisala cel roman, bom probala zdaj še enkrat.
Sprožitev v Lj. porodnišnici - čakajo ene 10 dni. Pri meni je bila lani stvar sledeča: Prvič sem šla v porodnišnico se pokazat na rok, so me naročili čez en teden. Čez en teden (velika noč) so me spet pogledali (CTG, vaginalno), naročili naslednji dan (vel. pon.), naslednji dan spet nič, pa so rekli, da naj zaradi praznikov raje pridem v sredo (10 dni čez rok) in me bodo sprejeli noter. In so me. Dobila sem zjutraj prvo vaginaleto (v nožnico, za mehčanje materničnega vratu), pa ni bilo nič (ponavadi že po prvi z lastnimi popadki letijo v porodno sobo). Popoldan sem dobila še drugo (rahli popadki, se odprla vsega za 1 cm). Naslednje jutro tretjo (nič), popoldan četrto (spet me je mal šravfalo, a ko je bilo treba it spat se je vse umirilo). Naslednje jutro pregled (12 dni čez rok), bila sem odprta 2 cm, vaginalet sem dobila nekako maksimum in niso meli kaj kot me poslat v porodno sobo. Tam sem dobila umetne popadke (cca. 8 ur) in se po njih odprla še 2 cm (skupaj po skoraj treh dneh odprta šele 4 cm). Ker so ugotovili, da iz vsega skupaj ne bo nič in da ne napredujemo več, so se odločili za CR, ki sem ga bila takrat prav vesela, saj me je vse skupaj predvsem psihično precej izmučilo (fizično tudi umetni), sam je bolj psihično bilo mučno vse skupaj.
Tako da v Lj. čakajo kak teden, 10 dni, max. 14 dni čez rok. Če ni nič, sledi zgodba podobna moji - sam pri večini že prva vaginaleta prime in letijo rodit. Ma ne preveč o tem razmišljat, to je skrajna možnost. Boš vidla, da bo samo od sebe prej. (Sama sebe tolažim, da mi ne bo spet treba na CR.)

Jaz pa samo odštevam! Danes sem en teden do roka in še 9 dni mi preostaja, da se začne samo od sebe. Močno upam! Sicer me neki krči od medenice dol v noge, sam nič pametnega. Pa trebuh je vsake tolk trd, sam to itak še nič ne pomeni. Delat in pospravljat pa nekako nimam volje, čeprav bi bilo še ogromno za naredit. Ma ne vem kaj je z mano. To čakanje ubija. Prvič se do roka sploh nisem ozirala na to kdaj bo, zdaj mi pa ta postavljeni datum na CR pije živce.
Lep dan vsem, pa naj bo čimmanj boleče rojevanje za tiste v nizkem štartu, čeprav to pomeni, da bo tukaj še bolj tiho.


(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:05:35   
Skaana
Magi, zdaj si verjetno že šla - sem se večkrat ponoči spomnila nate user posted image . Pa vse, vse, vse najlepše Zarji za rojstni dan user posted image user posted image user posted image .
To bo pa res potem žur nad žuri drugo leto, ker ti bo danes uspelo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martinca, ja načeloma seveda ni težav, a moraš imet vzrok oz. moraš svojo željo utemeljevati... Samo to, da je otrok rojen v decembru, ni zadosten razlog. Ah, pa saj naši decembrčki bodo itak sami brihtneži in bojo ostale dohajali brez težav user posted image .

Skyline, jaz sem imela ob sprejemu popadke že na pet minut in ker sem bila odprta le en prst, so mi rekli, da to lahko traja še nekaj dniuser posted image  Pa upam, da pri tebi ne bo to držalo in da boš ekspresno držala štručko v rokah... Glede praga bolečine pa ne skrbi. Neverjetno koliko smo mamice zmožne takrat. Narava je za vse poskrbela. Pa srečno.

NatašaC, a ni to res zelo zoprno, ker ti postavijo datum in rečejo, takrat pa boste rodili user posted image . Psihično res to utruja. Pa boš videla, pri drugem otroku gre po navadi hitreje in bo vse čisto v redu. Delat se pa kar spravi, ali še boljše, zdaj lahko greš gazit po sneguuser posted image - meni je to prvič sprožilo porod deset dni pred rokom - razpok mehurja. user posted image

_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:11:11   
Ayo
Dobro jutro!

Jaz sem se doma, imam pa za sabo eno krasno noc, od 00.00 do 9.00, vmes samo 1x na wc! user posted image user posted image
Popadki in bolecine pa so popolnoma izzveneli user posted image user posted image  Ampak sem se kar nekako spirajznila, itak vec kot 1 teden ne bom vec cakala, ker kot sem vceraj razumela g, bo pac sprozil.

Upam, da me ne caka taksna avantura kot je doletela NatasoC, boga reva, se mi kar smilis.

Hokejistka, saj ti pa imas se nekaj casa do PDP, tudi pri meni se je zacelo nekaj premikati tik pred zdajci, ceprav je sedaj spet zatisje. Hm, mogoce pa je to zatisje pred viharjem user posted image

Skyline, podobne tezave sem imela tudi jaz prejsno noc, to je del popadkov oz. telo se pripravlja, MV se mehca. Kar se tice tiscanja na veliko potrebo, tudi to je del popadkov (tako je mene isto zvijalo), ker narava sama poskrbi, da se crevo zacne izpraznjevati pred porodom, logicno. user posted image  Zelim ti, da bo hitro tisto pravo, lahko pa da bova se na isti dan rodili user posted image

Se pa tudi meni nic vec ne da delat doma, morala bi se pocistiti generalno kuhinjo, ampak sem tudi jaz od tega cakanja popolnoma brez volje. Se tudi do trgovine niti ne premaknem vec, malo me je tudi strah sedaj po predvcerajsnji noci s popadki hodit naokoli. Tako da pikica* ti pa kar pogumno!

No, Magi* tebi pa itak sem ze zazelela eno polno vreco srece vceraj, upam, da bo delovalo in nestrpno cakam tvoje novicke! user posted image user posted image

Ostale pa, gremo vstat, ura je 10!!user posted image

(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:15:16   
NatašaC
Skaana! Tečno ja. Ma bomo preživeli. Ven pa ne grem, ker imam tuki še mojga sončka, ki bolje da ne gre ven, ker je ravnokar z antibiotikov in se zdravimo po prehladu, pa bolje da ne gre še ven kaj preveč. Jaz pa tudi ne, ker še vedno grdo kašljam (čeprav malo manj) in se moram raje pozdravit (ker če se še bolj prehladim, res ne bom smela naravno rodit :)). Tako da sem razpeta med kuhinjo in kopalnico večinoma. Edina konkretna telovadba je dvigovanje mojega 11 kg težkega sončka. Sam to delam že celo nosečnost, tako da dvomim, da bo to kaj sprožilo. 

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:19:50   
lana38
Magi*, drži se!user posted image
Gužva je pa letos po vseh P. Pa saj danes ne bo gužve.user posted image

Mene je tudi malo strah, da ne bi kak čudak delal, ko bom jaz rodila. No, tu v naši P je samo en takšen. Upam, da bo letos šel na dolge počitnice med prazniki in ga sploh ne srečam.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:24:07   
hokejistka
Dobro jutro!

natašaC hvala za informacije. Se zna zgodit, da mi bodo prišle prav. Upam, da te tokrat ne doleti podobno. user posted image

Včeraj zvečer mi je znanka babca posnela CTG in me pregledala. CTG že riše popadke, kar čutim kot otrdevanje, ki pa ni boleče. Stanje spodaj pa je tako, da mi je rekla, da se še nekaj časa ne bo nič pomembnega zgodilo. Tako, da ne pričakujem, da bom rodila čez 5 dni kot imam postavljen rok. Bomo šli čez user posted image . Me je pa pomirila, da je glavica že dobro zasidrana in da me lahko user posted image odpelje sam v P, da ne rabim klicat rešilca. Mi je celo dovolila, da grem peš iz 3. nadstropja.

Glede na moje stanje, sva se z user posted image odločila, da bo šel na novoletno zabavo v četrtek v Prekmurje. Bo pa šel s svojim avtom, če bo potrebno, da se vrne.

Držim pesti za vse, ki greste danes rodit user posted image !

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:26:32   
Ayo
Glede ginekologov pri porodu, tukaj pri nam je pa tako, da te ima tvoj osebni. Ko babica vidi, da se priblizuje trenutek, ko se bo otrok rodil (tj kaksno uro/pol ure prej), ga poklice in je prisoten pri finisu.
To je kar fino, da ves da bo tvoj osebni g tam. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:41:48   
Skyline
Ayo, maaaa kako faaaajn....moja osebna G me je samo ene 2x pregledala v celi nosečnosti, skoz je bil en G (ki je super by the way) in ena G, edin zanč je bil en grobijan, k je bla sobota in je bil dežurn v P (na to itak ne morš vplivat)...
...ma js sm rekla mojmu, če bo kaj kriza, naj kr zahteva drugega dohtarja...če ne bo pa tašča, ki dela v zdravstvu poskrbela, da me bojo vzeli resno user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:47:22   
lana38
Mene je kar strah, da ne bo kak čudak delal, ko bom jaz rodila. Zdaj, ko so prazniki, nikoli ne veš, kdo bo dežural. No, v naši P je samo en tako zelo čuden. Upam, da gre letos na dolge počitnice in ga sploh ne bom niti srečala, ko bom tam.user posted image  Pobožne želje...
Včeraj zvečer se mi je zdelo, da imam tako težek trebuh, da ga komaj nosim. Še vedno pa je visoko, se ni še nič spustil. Ene pišejo o nekem spuščanju trebuha. jaz se ne spomnim, da bi se mi v prvi user posted image  trebuh kaj spustil. morda sem pa to že pozabila.user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:48:06   
želva
Go MAgi user posted image

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 10:51:43   
pikica*
Danes se pa tukaj gor več dogajauser posted image .
Kar se porodničarja pri porodu tiče, mi je v bistvu čisto vseeno kdo bo poleg in kakšen bo. Itak je ponavadi tako, da je prisotna babica pa še to ne ves čas (večino časa si tam sam). Porodničar pa pride samo na koncu. Pri meni sploh ne vem kdo je to bil...no, vem, da je bila ena ženska, kaj več pa ne.

Hokejistka, glede znakov se pa nič ne sekiraj. Lahko se začne kar na hitro. Pa tudi glede trditev, da še nekaj čas ane bo nič, je tako, da lahko držijo, lahko so pa čista brca v temo. Meni so npr. rekli, ko sem prišla rodit, da bo to še precej časa trajalo. Pa se je na koncu odvilo ekspresno hitro. Tako da....mogoče nas še vse prehitišuser posted image .

Jaz se pa danes spet počutim precej slabo....nimam pojma zakaj. Glava me pa boli za umret. Po moje se bom kar malo ulegla. Rodit se mi pa danes še ne gre.......bomo videli.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 11:50:01   
baguSka
Ce se ne veste, vam sporocam, da je vceri rodila pikica 07!!!user posted image

Ob 22.08 je na svet prijokala mala Pia Lana, velika 52 cm in tezka 3.440g!!!user posted image


Bravo pupika in cestitke mamici in atiju!!user posted image


ps: se opravicujem ker se tkole stulim.. se ne znajdem glih na tem forumu.. :)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 11:57:46   
lana38
Pikica07, čestitke!user posted image user posted image user posted image
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 12:22:19   
Ayo
Cuser posted image Euser posted image Suser posted image Tuser posted image Iuser posted image Tuser posted image Kuser posted image E  Pikica07!!

To je ta punca iz Nemcije a ne?

Kje pa je tejka danes? Mogoce spet kaj pece...user posted image

No, grem sedaj tudi jaz pripravljat kosilo, potem pop mogoce pa res spucam kuhinjo. Moram izkoristit dan po prespani noci! user posted image
Pikica*, ti pa kar lepo pocivaj, jaz sem bila prejsnji teden vsa taka cudna, prehlad, glava bolela in nasploh brez energije.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 12:41:00   
hokejistka
Pikica07 Čestitke user posted image user posted image user posted image

Meni je pri porodu važno, da imam eno fino babco.

Mene tudi strašni prehlad daje. Že spet. Imam čisto nos zabasan. Sem šla pa zdajle malo na sveži zrak in se boljše počutim.

lana38 meni se tudi ni trebuh nič spustil. No, mogoče čisto malo. Pa naj bi bil user posted image že z glavico čisto fiksiran spodaj. tako, da po mojem ni nujno, da se zelo opazno spusti.

Zdajle grem pa malo počivat, potem je pa čas, da pričnem kosilo pripravljat.



(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 12:57:24   
trdozimc
Hvala punce za vse čestitke, sem vas šele danes uspela prebrat za nazaj!

Danes navijamo za Magi, ne? user posted image

Držite se!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 14:39:02   
Ayo
Magi* se nic ne oglasi, to je dober znak! user posted image user posted image

Mene je pa zacelo ful dol tiscat, mogoce pa bo kaj user posted image
Drugace sem pa kar pripravljena, ker mi vec ne manjka dosti, najvec 1 teden, ker ce do takrat ne bo nic, bodo sprozili.

Sem prej govorila z eno punco, mi je povedala, da ko je ona rodila, sploh ni cutila popadkov. Zjutraj se ji je odluscil cep oz. ni vedal ce je bila to slucajno plodovnica, zvecer sele se je sla pokazat v p in je bila ze odprta 10cm, so jo samo posibali v porodno in je rodila brez popadkov. Jz bi tud tko!!! user posted image

Grem zdej mal pocivat. Kuhinja za spucat se kar caka user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Decembrke - take II
18.12.2007 15:02:05   
martinca
ayo, mene pa zanima ali je tista punca prvič rodila ali že ma kakega otroka? ker pravijo da je pri drugorodkah vse bolj hitro. kak bi blo fajn met taki porod. to so samo želje, kje pa je resničnost. 

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?