Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:28:06
|
|
|
|
ElaM
|
Hokejistka, naša danes razgraja, no saj na splošno skoz. Mogoče mu zmanjkuje placa, pa je zato bolj miren, ali pa je vremenski. Raho, potem pa kar v Kr, po vreče za krompir. Magi*, jaz sem mojega spoznala pred, hmmm, gostilno. Se zgodi tudi v najboljših družinah. A si ti potem poročena s kakšnim ex profesorjem ali sošolcem? Mal, sem firbčna. Čeprav jaz sem bila druga smer, pa informatikov nič ne poznam. Loncica, prej sem pozabila napisat, da parkirajta v P garaži, ker zunaj je totalna gužva, P garaža pa pol prazna. Men je tud dolgčas, mala že spi, danes je vsega skupaj spala pol ure, moj še dela, jaz pa afne guncam.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:33:41
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Hokejistka, naša danes razgraja, no saj na splošno skoz. Mogoče mu zmanjkuje placa, pa je zato bolj miren, ali pa je vremenski. Evo, naša je res vremenska. No, jaz sem pa Organa spoznala, 2 dni preden je šel v vojsko , na največji žurki v našem mestu. Ne, nisem ga čakala eno leto... Pa kaj še, saj nisem Penelopa. Ko je prišel na redovni, sva se srečala in potem sem... pozabila, da imam trenutno tipa Ja, amnezija je huda bolezen . Evo, meni se je spet zabasal kanal v zobu . Jutri moram spet na čiščenje. Sedaj pa imam že poln kufer tega zoba
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:41:26
|
|
|
|
medika 13
|
Pozdravljene decemberke ... vam november počasi drsi skozi prste in približuje se december ... še malo pa boste svoje zakladke držale v svojih naročjih ... vsem želim čim lažji in hiter porod Nana 22 čestitke ob rojstvu Line ajtak čestitke ob rojstvu Tjaša Vas bom sedaj malo bolj pogosto spremljala in se veselila z vsako posebaj ko bo sporočila veselo novičko.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:41:40
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: ElaM Hokejistka, naša danes razgraja, no saj na splošno skoz. Mogoče mu zmanjkuje placa, pa je zato bolj miren, ali pa je vremenski. Evo, naša je res vremenska. Tinkara je bila tudi zelo vremenska, če je bil nizek pritisk, je bila čisto pri miru in je kar spala. Na začetku sem paničarila, jedla cukr, delala počepe, da je migala, potem sem se pa navadila. No, zdaj o kakšni vremenskosti ni ne duha, ne sluha. Njuborn pa skoz gnede. Meni se je včerej naredila nad zobom velika gnojna bula, ki se mi je na srečo, ponoči predrla. Samo, kaj za je s temi zobmi? Medika, lepo a si se oglasila.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 24.11.2007 19:43:20 >
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:43:04
|
|
|
|
Ayo
|
Hokejistka, jaz imam tudi dneve, ko cutim samo ce se ulezem in dam na busija roke, na primer sedaj 2 dni je tako. Skyline, ravno danes sem razmisljala, da te ze dolgo ni bilo; veckrat se nam oglasi, pa ti ne bo vec tako dolgcas tuki zmeri dogaja Glede joskic pa tud mene veckrat kej spika...
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 19:52:43
|
|
|
|
Raho
|
Evo, o spominu, ki je kot švicarski sir - 2x sem hotela napisati, kako luštkane škorenjčke si kupila Tinkari, pa mi ni ratalo . Sedaj je tudi to narejeno. Celo mojemu sem jih kazala in poleg razlagala, kako luštkani so, čisto drugačni kot za dečke . Pa še izbira je večja Medika - kako lepo, da si se oglasila. Ravno danes sem razmišljala o tebi .
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:02:21
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 Pozdravljene decemberke ... vam november počasi drsi skozi prste in približuje se december ... še malo pa boste svoje zakladke držale v svojih naročjih ... vsem želim čim lažji in hiter porod Vas bom sedaj malo bolj pogosto spremljala in se veselila z vsako posebaj ko bo sporočila veselo novičko. medika13 hvala in naj se sreča tudi tebi čim prej nasmehne in ti da tisto,kar bo najbolj osrečilo tvoje srce-zdravega .Resnično in iz srca si to želim zate in komaj čakam tvoje vesele novice.Takrat bom s tabo srečna tudi jaz. Hvala,ker si še vedno z nami! Si v mojih mislih!!!!
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:20:54
|
|
|
|
hokejistka
|
Hvala punce, ste me prec pomirile. Medika lepo, da si se oglasila . Tudi mi mislimo nate . V joškicah mene nič ne špika. Me je pa začel danes popek bolet. Prav tečno! ElaM tele gnojne bule niso tako nedožne. Ti predlagam, da greš k zobozdravniku. Raho vidim, da sta se odločila za datum, ko bo Živa končno odrešila mamico muk velikega trebuha. Sem prav vesela, da se vse tako dobro držimo in čakamo na december. Glede na to, kako so novembrke prehitevale. Upam samo, da ne bomo šle v drugo skrajnost in nas bo večina januark. Blagor tistim, ki imaste samo še 14 dni do PDP, mene čake še cel mesec. Se mi zdi takooooo daleč. Pridne ostanite!
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:23:17
|
|
|
|
klarisima
|
Dober večer vsem skupaj Sem vedela, da spadam v najbolj čvekasto skupino na RR Bravo za 200! Kaj samo mene ta luna daje ali kaj? Že dva dni ne spim, ker me bolijo prsti na rokah in se zbujam ponoči, otekla sem kot vodni balon, da o križu niti ne govorim In me narobe razumeti, ne jamram, samo halooo In še najbolj smešno, prej sem ponoči hodila lulat, zdaj tiščim pojšter pod rito in upam, da se obrne Celo nosečnost nič zdaj pa naenkrat toliko au in oh in ah Mi2 z dragim pa sva se včeraj zvečer spravla postlco skupaj delat in kot zakleto - manjka en vijak, brez katerega se ne da spusčat stranica. Valjda, da ne more bit vse ok. Hvala bogu so nama v BC dali danes 2 podobna (ki sta odgovarjala ), da sva lahko naredila do konca. Tako zdaj pa sem pripravljena za v Rim! In glede pametnih ljudi, ki pravijo kdaj bomo rodile; mene ustavi starejša soseda 2 dni nazaj na stopnicah in pravi "v soboto je luna, tri dni prej in tri dni kasneje je za rodit". Jaz se ji nasmejem "ja, ja". Danes pa me vidi in pravi "še 3 dni pa greš, te že vidim da komaj nosiš, drug teden 100%." Halooo Nova statistika: 38.teden, 120 cm, +19kg
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:27:15
|
|
|
|
ElaM
|
Klarisima, a veš, pomoje ima to zatekanje veze z zadrževanjem vode. Nič ni za vse. Ma, res ti želim, da se tale piki obrne. Ker sočustvujem, ker vem kako je težko z polnim mehurjem, rit v luft držat. Sem ti hotla že Zs poslat, pa sem usput pozabila. Joj, moj spomin. Kdaj se že stanje normalizira po porodu, jaz sem pozabila?
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:34:39
|
|
|
|
klarisima
|
To mene tudi zanima Elam Sem pa tudi videla punce, ki so šle rodit polne vode, domov pa prišle za pol manj težke. Tako da bomo vidli
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:38:43
|
|
|
|
ElaM
|
Ja, jaz sem tak primer, prvič šla rodit, kot balon, zabuhla in zatekla, iz porodnišnice prišla lažja samo 6 kil, zredila sem se 16. Edemi na rokah in nogah so pa izginili takoj po porodu.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:50:56
|
|
|
|
klarisima
|
Kako zelo si želim tvojega scenarija Na desni roki dela le še mezinec , pesti pa ne morem narediti že uff, ne vem od kdaj. In najhuje je ponoči, ko zmanjka pretoka Kaj veš, mogoče pa ima soseda prav...sem ji rekla da je vještica pa me je samo čudno pogledala
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:53:49
|
|
|
|
Magi*
|
čer! Zaki je prišla domov umazana kot pujs. črna po obrazu, lase čisto zapacane, roza hlače - črne, dvojne čevlje totalka blatne, je vse od nje letelo. smo šli direkt v banjo. zdaj pa že bereta Aladina, potem pa gre ati nazaj delat. ElaM, ne ne, moj mož nima nobene veze z našim faksom - OK, razen, da je doniral eno šolnino, pa tudi na eno predavanje ni šel. je en čist navaden računalničar. no, da ni kuhar, ste itak že same ugotovile. v glavnem, jaz spet cepetam. moram se malo po stanovanju sprehodit. jooj, kakšna noč nas čaka. pa od teh nemirnih nog sem čisto nervozna in potem stalno nekaj meljem. po mojem bom do konca glih na +20kg. ajme meni. potem pa hujšanjeeeee.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 20:56:30
|
|
|
|
Magi*
|
še to: medika13, lepo, da si se oglasila. smo te vedno vesele. klarisima, saj ne bo čisto nič hudega, če greš že rodit. verjetno bo res odrešitev kar se tiče zatekanja. pa še vedno boš samo naša decembrka!
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:00:56
|
|
|
|
klarisima
|
Zdaj mi je najbolj važno da mam strelca/ko Pri nas doma bo namreč vročeeee, mama lev , tata oven & strelec. In na vsakem vogalu gasilni aparat
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:14:02
|
|
|
|
Magi*
|
klarisima, pri vas bo res vroče. pri nas bomo trije strelci in ena uboga ribica - ati
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:17:01
|
|
|
|
ElaM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* klarisima, pri vas bo res vroče. pri nas bomo trije strelci in ena uboga ribica - ati Bogi ati. Klarissima vam pa tud ne bo dolgčas. Pri nas je 2:2, mami-oven, njuborn strelec, ati tehtnica in Tinkara rakec. Malo mešano.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:29:59
|
|
|
|
Raho
|
Ha, pri nas pa mam in ati - leva, Črto - kozorog, Živa strelec. Ognjena znamenja proti zemeljskim 3 na 1. Magi* - vaš ati pa je ubogi 3 na 1
|
|
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:48:23
|
|
|
|
Skaana
|
Pri meni se tud neki dogaja... Ampak nič konkretnega, tako da ne vem . Evo moj dan. Zjutraj me zbudin monter za kuhinjo - kam mora priti. Potem sem se počasi skobacala na noge, se stuširala, zrihtala Ateno in jo odpeljala na rojstni dan njenega bratranca. Jaz pa pogledat montažo kuhinje . Hkrati ko sta monterja montirala je moj z njegovo sestrično prebarval Atenino sobo - če katero zanima, je link v podpisu gradnja domka. No, potem sem šla na rojstni dan na kosilo, pa nazaj, ker niso mogli montirati nape, ker je luknja prenizko... Potem sem pa morala it domov . Komaj čakam jutri, da vidim mojo kuhinjo . Čeprav čisto gotova bo v ponedeljek - z napo in rolojem. Atena ni nič spala in uganite, ravno ta trenutek jo je po pol urnem premetavanju po postelji zmanjkalo Jaz res ne vem, od kod ji energija. Glede mirnosti . Jaz tudi že včasih prav paniko zaženem. A roke na trebuh praviloma pomagajo. Najbolj pa če se vležem na hrbet, sam potem auuuuučččč boli. Meni se je povečal izcedek - eden izmed znakov za bližanje poroda baje, pa trebuh mi otrdeva, pa medenica pasje boli. Lana, ravno sem te hotla vprašat, če si brez težav rodila Blaža... Glede na to, da si tudi precej majhna. In sem prebrala, da si imela vakum. Koliko je pa bil težak? In obseg glavice? Pri nas smo pa oči devica, mami rak, Atena ribica, pa strelec. Skrajni čas, da nas nekdo malo razgiba .
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 21:58:38
|
|
|
|
klarisima
|
Uh, kolko ognja! Pri nas decembrčicah pa letos ne bo snega
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 22:25:11
|
|
|
|
Magi*
|
Skaana, jaz imam zadnjih nekaj dni tudi precej povečan izcedek. nisem bila prepričana, da to pomeni bližajoči se porod, čeprav mi je bilo malo sumljivo. sicer pa sem kar OK, razen seveda boleče medenice, sploh sramne kosti auč, pa škripam kot star nepodmazan stroj. se mi vsi režijo. lulam itak na 5 minut, včasih mi rata dobro, včasih samo par kapljic in se potem na školjki premeščam... ampak to vem, da mine. tudi prvič je. sem pa zdaj malo bolj pogumna. vsaj mož je opazil, da sem postala bolj poskočna. seveda, ko pa ni več kake frke. če grem rodit, grem pač rodit. še malo pa grem pod tuš. iz vraževerja zaradi SNN, se grem vsak večer spravljat spat ob enaki uri, imam enak ritual in potem molim boga, da mi podari spanec vsaj do enih. porem par ur naokoli kolovratim in, če imam srečo, nazaj zaspim okoli treh. jutri imamo pa fešto naslednji vikend bi blo fajn rodit, tako da bomo lahko sestrin RD praznovali, ko se vrnemo iz P. takoj zatem pa je na vrsti že Zarja. jah težko je uskladiti vse te naše fešte. Taras nima druge možnosti, kot da se rodi na edini še prosti termin v začetku decembra.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 22:47:38
|
|
|
|
Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* še malo pa grem pod tuš. iz vraževerja zaradi SNN, se grem vsak večer spravljat spat ob enaki uri, imam enak ritual in potem molim boga, da mi podari spanec vsaj do enih. porem par ur naokoli kolovratim in, če imam srečo, nazaj zaspim okoli treh. jutri imamo pa fešto naslednji vikend bi blo fajn rodit, tako da bomo lahko sestrin RD praznovali, ko se vrnemo iz P. takoj zatem pa je na vrsti že Zarja. jah težko je uskladiti vse te naše fešte. Taras nima druge možnosti, kot da se rodi na edini še prosti termin v začetku decembra. Ubožica , naj ti lunca pomaga nocoj, da bo dlje kot do enih... Sicer pa, saj veš, teden hitro mine . Iz tvojih ust v božja ušesa, da bi bil drug vikend. Je pa zanimivo, da jih jaz tudi zelo veliko poznam, ki imajo od zdaj naprej rojstne dneve. Tako da se samo sprašujem, na kateri dan bom šla. Evo, neki me spet zvija... Punce, lepo polno nočko vam želim - polno spanja.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 22:50:51
|
|
|
|
Magi*
|
Skaana, držim pesti, da bo tale noč tvoj dan. (če uporabim besede našega velikega fuzbal mojstra) kakorkoli se razplete, da bo le vse v redu.
|
|
RE: Decembrke - take II 24.11.2007 22:55:25
|
|
|
|
Raho
|
Ej, ženskice, jaz iam pa neki bedasto visoki pritisk 150/90
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?