|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 14:12:02   
lana38
Jaz se pa danes dolgočasim sama doma. Moja 2 sta šla v Kranj, ker ima Blaž tekmovanje v plavanju. Sta šla pa že dopoldan, ker sta šla še malo skakalnico pogledat in druge lepote Gorenjske. Tekomovanje pa se začne šele ob 14.30. Tako da do večera sigurno ne bosta nazaj. Bo pa zvečer bolj pestro, ko bosta hotela naenkrat povedat, kaj vse sta doživela.
Meni se še nič ne dogaja in niti ne pričakujem, da bi prej rodila.user posted image  Še nisem niti nič zase spakirala za v P. Zadnjič sem to naredila 2 tedna pred PDP, pa je bilo čisto dovolj zgodaj.user posted image
Lp

_____________________________

lana38

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 14:39:46   
lorch
Lana jaz jutri dopolnim 39 tednov, pa še vedno nisem spakirala copatov in osebne kozmetikeuser posted image .
Se ti zdi, da sem pozna?
Nekaj me zanima: A se še kateri zdi, tako kot bi se user posted image na momente z nogami uprl vrebra ali pa včasih v medenico? Tak butast občutek, kot da bi nekdohotel malo stran poriniti te kosti, ker so v napoto. Včasih imam tak občutek, kot da bi se dojenček želel malo pretegniti, pa ima premalo prostora in želi moje kosti stran porinat, da nebi ble v napotouser posted image Ne znam drugače pojasnit tega občutka, zato se verjetno malo čudno slišiuser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 14:58:04   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Andreja2000, jaz sem pa tako vesela zate, ker se spomnim, koliko je bilo na začetku problemov user posted image  in kolika user posted image  po vrsti je že tole. A zdaj te pa kar že sprašujejo user posted image . Pa saj to mene tud. Ne vem kaj je folku, ko enkrat zvejo da je katera user posted image , se jim potem kar zdi, da mora že kmal rodituser posted image .



Hvala,tudi mi vsi smo presrečni,da smo tokrat z user posted image  prišli že tako daleč in da je zaenkrat vse vredu in upam,da bo še naprej.
Ja,folk pa kot folk,ko so izvedeli,da sem spet user posted image  ,so eni zmigovali z glavo,češ,kam rineš,če vidiš,da ti ni več danouser posted image ,ja no,sedaj pa vsi prijazni,pa kdaj bomo cartali,pa kako pogumna sem....eh,folk pač.....

Jaz pa sem danes pobarvala še eno steno v sinovi sobi in sedaj mi je pa čisto zares sfalilo tega meni tako ljubega dela.Ma res,ful uživam v tem malanjuuser posted image user posted image user posted image .
Ja,grem gledat kaj še je za naredit po stanovanju,ker namiru itak ne morem bituser posted image .Vidiš Lana38 ,meni pa po dnevi nikoli ni dolg čas,le noči so tiste.....

Fajn bodite in lep pozdrav iz štajerske!user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 15:08:45   
t*e*j*k*a
Ola!!

Lorch tud moj se preteguje oz se proba pretegnat pa mu itak verjetno ne ratauser posted image . In potem to jaz občutim kot eno vlečenje trebuha v vse strani. Sej so bogi reveži čist utesnjeni tam notri čakajo da pridejo ven.

Skaana
res ni nobene ki bi rodila v CEuser posted image , novembrke so pa po tri naenkrat ble tam. Se pa tud midve verjetno da ne bova vidle, kr jaz ne grem tok prej rodit, ni šans. ti pa tud verjetn ne boš tok dolg čakalauser posted image .

Mojuser posted image pa zdej lepo pančka, kr je ful utrujen. Da povem še kako kaj roka z njegovimi bradavicami. JE mel neke virusne in so se mu v roku dveh let razpasle po celi roki. Jih je pa okol 30. in je šel na žganje in zdej ma celo roko marogasto. polno rdečih flekov od tiste kisline. Ful kruto zgleda res.

Mi smo pa dans dobili vozekuser posted image , tisti že dolgo obljubljeni. In tko mamo zdej dvauser posted image . Sem se odločla da bom kr oba obdržala, ta ki smo ga dobili je pol za mal večjega, ko že sam sedi. Pa tko za okol hiše je dober, onega finega k smo ga sami kupli bomo pa za na kake sprehode meli. Še sreča da mamo dost placa da to vse shranimo. BTW imamo že dve kolesi primerni za otroke nad 3 leti, tko da če se enga naveliča lahk kr na drugega se usedeuser posted image .
No pa poleg vozeka smo dobili tudi stolček za hranjenje, čeprav tud že mamo enga, pa ni panike. On k ga že mamo se lepo nardi v mizico in stolček, ta pa je sam za hranjenje v višini jedilne mize.

Pridem še poznej kej čekirat čao.





(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 15:17:11   
Magi*
lorch, seveda! moj se tudi včasih tako upre v moje kosti, da me prav raztegne. saj imajo res malo prostora not.

glede pakiranja: jaz imam že kar nekaj časa vse spakirano. prvič še nisem imela nič, pa me je presenetilo...ostalo pa že tako veste, a ne? user posted image

mož je prišel domov za pol urce, zdaj je šel v trgovino in potem gre nazaj delat. jupiiii. Zaki pa je šla s tetico in v.d. stricom nekam v Škofjeloško hribovje konje gledat. v glavnem uživa. sem vprašala, če me kaj pogreša, pa pravi moja sestra, da je še ona v drugem planu, ker ima tamala tako zelo rada njenega fanta.

punce, zdaj srečam soseda in ima tako grdo rano nad učkom. lasten kuža ga je ogrizel, so ga morali šivati. pes je pa koker španjel. očitno mal zmešan koker španjel. že prej je na njegovega očeta renčal in so hodili k pasjem psihologu ali psihiatru ali kaj že? zdaj se je pa na malega spravil. no, malega, na tinejđerja. groza. in ta pes skoz po naši Zaki skače. odslej bom veliko bolj previdna. da ne govorim, da odkar ga imajo, mi sploh na vrt ne hodimo, ker je vse pokakano. pa smo se zmenili že miljonkrat, da ga bodo vodili na sprehode in pospravljali za njim... saj vem, da kuža ni kriv, očitno so gospodarji zavozili na celi črti. saj ga tudi neštetokrat poslušamo kako zavija. pa ne samo na polno luno.

v glavnem, spomladi bomo rušili garaže in jih na novo postavili in vrtovi se bodo urihtali in ga bomo zagradili. je mal smotano spustit otroka na vrt, ko je vse polno min. no, pa smo spet pri štirinožcih. jih imam zelo rada, samo lastnike, ki ne skrbijo za njih, bi pa najrajši user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:07:10   
lana38
andreja2000, če bi bila več ali manj v počitku, bi tebi tudi bil dolgčas. user posted image  Zdaj pa lahko ustvarjaš vse živo. Ponoči pa jaz spim, takrat pa ni dolgčas.user posted image  To še bo pestro, ko user posted image  ne bo hotel ponoči spati. Ti boš že navajena. Jaz bom pa kot zombi drugi dan.
Lp

_____________________________

lana38

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:35:41   
lorch
Ma kje ste vse? Meni je tako dolgčas, da vam ne morem povedat. delat se mi pa itak ne da nič. Nekaj peglam, pa bluzim po bajti že cel dan, narejeno pa nič. Zjutraj sem bila pa naspidirana, sam nisem mogla ropotat po bajti, ko sta tast pa tašča še spala, pol je pa mene že vse minilouser posted image .
Menda ni katera že pobegnila v Rim. Upam, da vas ni tu zato, ker uživate in se imate lepo s svojimi najdražjimiuser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:45:08   
Magi*
nič bat, če bi katera odbrzela v Rim, bi nam sigurno javila. user posted image  jaz sem tudi zjutraj bila pri volji za kaj narest. sem WC zribala, pa 2 žehti dala prat. mal prah pobrisala. vse v izi in z vmesnimi počitki. dzaj pa spet čepim na kavču.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:46:03   
Foxina
 a se kteri zdi, da more več počivat kot prejšnje tedne? Men se zdi, da še sam počivam....user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:46:24   
Foxina
  nick                          tedni                     kg            trebušček


Ajtak                        38t            +20kg              130cm
Kim80                      38t6d           +11kg                 105 cm
Mat3ja                     37t 5d             +14 kg              104cm
Lorch                       38t5d             +14kg                 107cm
Andreja 2000          36t                +9kg                   113cm
Foxina                     38t1d           +10,5kg                 102cm
Skaana                    37t4d           +14kg                   111cm
NosečkaL                 33t           +10kg
Ayo                           36t              +10kg                     101cm
Kajča                       37t2d             +16kg                  96cm
Raho                        35t             +12 kg                 129cm
Magi*                       35t4d           +15kg                    115cm
Nana22                    31t4d           +12kg                 109cm
ElaM                         33t               +10kg                    96cm
Pikica07                   28 t2d          +10 kg                   98 cm
Pikica*                      33t5d          +12 kg                   98 cm
Hokejistka               36t            +14kg                     99cm
Vrtnica 79                37t             +16kg                   107cm
Ulla                            28t               +15kg                   107cm
Lana38                    35t               +16kg                  110cm
Lončica                    34t1d           +15kg                     106cm
Soncek.djukelica     34t                +17kg                   113cm
Tejka                        34t2d                +10kg                  98cm
Danvari                     35t                +10 kg                 124cm
Skyline                                           +10 kg    

Klarisima                36t                +18kg                  117cm
Sade                          35t              ­+14kg
               100cm
Želva                         37t             ­+10,5kg               104cm

Vetrnica                      37t             ­+10kg                101cm

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 16:53:09   
Foxina
aja, punce...nč ni s tole polno luno, a ne? no, sicer...jst bi še rada vseen počakala do PDP...samo nestrpna sem pa že fuuuuluser posted image


še 12 dniiii





(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 17:31:55   
ElaM
Ojla,
nisem šla v Rim, ampak v šoping. In ugotovila, da ta šport definitivno trenutno ni zame.
Loncica, poročilo iz Qlandie, boš jutri ti povedala kako se ti je zdelo, no jaz sem bila malček razočarana. Velika gužva, H&M precej manjši, kot v Lj, C&A, tudi bolj švoh. No videla sem, da imajo bodije po 2,5 Eur, če ti jih še kaj manjka.  Iskala sem spalne pajace za njuborna in sem komaj našla dva v H&M, pa še ta dva sta brez stopalc, saj imajo samo tam od 6 mesecev dalje.user posted image  Plišasti so bili pa precej dražji in vse z nekimi našitki, meni je pa fajn, da je otroška pižamica, navaden bombaž, brez odvečnih čičkarij.
In potem vidim v C&A oddelek za nosečnice, tam pa visijo ene 4 vreče za krompir.user posted image
No, glavno je, da smo kupili tisto, po kar smo v bistvu šli, da ne bom samo šimfala. Škornje smo dobili, evo da vam pokažem današnji šuh izplen. user posted image  Tamala je navdušena in govori ševli, ševli.user posted image

user posted image
No, v živo, izgledajo bistveno bolje.user posted image
Zdaj ji grem pa lase sušit, moj šiba nazaj v službo.user posted image Magi*, kje sva jih midve našli?user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 17:36:15   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina

 a se kteri zdi, da more več počivat kot prejšnje tedne? Men se zdi, da še sam počivam....user posted image


Jaz pa ravno obratno,vsak dan imam več energije,pa kar letala bi naokoli po trgovinah,ali pa doma neki delala,prav nič mi ni težko.

Lana38 ja,to pa imaš čito prav,če bi morala tudi jaz toliko počivati,bi mi bilo definitivno noro dolg cajt,ej,res si boga,a saj še malo,pa bo to mimo.Ma saj ne morem verjet,Lana,da se že resnično bližamo k cilju,kolikokrat se spomnem na dneve,ko smo skupj trepetale če bo ali ne user posted image  in po dooolgem času je prišla ta velika sreča.....

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 17:48:47   
lana38
Ja, andreja2000 tudi jaz komaj verjamem, da je res, da bomo kmalu cartali user posted image . Ti že čez 14 dni. Jaz bom sicer še čakala en mesec, ampak se mi zdi neverjetno blizu.
LP

_____________________________

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 18:23:41   
Ayo
Ola!

Da se se jaz na hitro javim.
Najprej jupiiiii za novo stran!!user posted image user posted image user posted image

Tud midva sva dons bolj shopingirala, vsak po svoje, ampak ne za user posted image , to vec al manj imamo ze vse, bolj stvari za domek. In tud men se pocas tole ne da vec, ampak drug teden bo treba po bozicna darila, en dan zjutraj, ko je manj ljudi, ker v guzvi jz ratam cist nervozna.

Andreja2000 super za energijo; bi se pa tudi jaz spravla mal malat, vidm da ste vse ful vesce v tem, jaz pojma nimam. Bom sla drug teden mal pogledat kaj vse rabm, da bi to izvedla, lohk mi pa kaksna da kaksen nasvet user posted image user posted image user posted image

Ste neki o voznji z avtom tud, jz se kr vozm, mam samo mal problema se vsest in zlezt vn.

Moj user posted image  je bil vceraj in dons ful zaspancek, ga polna luna ne zanima! user posted image

Pridne bodite in prezivite en lep sobotni vecer!!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 18:26:45   
Ayo
Aja, pa najlepsa hvala vsem za mnenja o imenu!!!user posted image user posted image user posted image
Ste pa vse navedle isto mnenje za razlicico z -e-jem (razen Magi*) user posted image  sem porocala user posted image  in je reku, da ja no pol pa rez -e-ja! user posted image user posted image user posted image  HVALA se nekrat!

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 18:34:54   
hokejistka
Mene pa zanima, kako vi čutite premike user posted image . Ker jaz ga/jo danes čutim samo, če položim roko na trebuh. Drugače imam občutek, da se sploh ne premika. Tale luna danes je zgleda res čudna.
Se grem nazaj dolgočasit pred TV.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 18:53:46   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM
Magi*, kje sva jih midve našli?user posted image


jaz mojga - ugani kje - v službi. user posted image

jaz sem pa torto naredila za svojo jugtrišnjo žurko. sicer iz kupljenih oblatov. mož me kliče iz trgovine, če vem kje imajo pelate, pa mu povem kje. OK. pride domov z oblati, moko, pecilnim, vanili sladkorjem... in ga jaz čukasto gledam zakaj je kupil oblate, saj bi jaz biskvit sama naredla. pa pravi, saj sem te klical za pelate, pa nisi odreagiralauser posted image  aha, takoj mi je bilo vse jasno. tip pač misli, da so oblati in pelati eno in isto.

no, bomo mel pač pol industrijsko torto user posted image

potem pa sem mu dala nalogo, da spet skuha. se vidi, da se profesionalno ukvarjam z učenjem in imam trde živce ter skoraj nikoli ne obupam. no, tokrat sem sedela zraven in mu za vsak premik vse govorila. in mu je ratalo. pa kako je bil potem ponosen sam nase. edino malo se mu je za malo zdelo, da sem jaz v tistem cajtu v sede naredla torto, njemu česen pripravila, začimbe zmešala, puding skuhala in mu dajala napotke. bomo videli, morda si bo pa nekoč znal celo kako simple jed sam pripravit.

Zarje še ni domov. ga je čist zažurala bejba. jo e nestrpno pričakujem. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:00:04   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

In potem vidim v C&A oddelek za nosečnice, tam pa visijo ene 4 vreče za krompir.user posted image


Pa kaj me nisi poklicala, še posebej, če so bile v XXL izvedbi, ker jaz res ne vem, kaj si bom oblekla v petek na koncertuser posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:04:50   
loncica
Jaz se tud dolgočasim pred tv-jem.user posted image

Hokejistka, moj user posted image je bil tudi zdaj 2 dni bolj miren, zdaj pa spet razgraja. Važno je, da ga čutiš.

Magi, vidiš, na koncu boš moža tako navadila, da bo kuhal namesto tebe.user posted image

Jaz ne vem več kaj naj počnem. Pospravil je mož, oprano imava vse, po tv-ju ni nič. Zmešalo se mi bouser posted image .

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:06:03   
loncica
Raho, jaz grem jutri v c&a, če kaj rabišuser posted image .

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:15:10   
Ayo
Magi*, nimas kej, brez descov pa itak ne bi mogle, sej so cukri no!! user posted image user posted image user posted image

Moj tud kuha, jz pa noge v luft!! user posted image

loncica, sej bo, cist mal se!! user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:18:23   
želva
Malo za smeh; naša Cupa kinka
http://www.mojvideo.com/video-cupi/886ed44b945ec78789b7

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:22:41   
Skyline
Lep pozdrav vsem v drugi rundiuser posted image

ja ta luna kar trke vsepovprek....mojo pikico user posted image tudi...v sredo mam kontrolo, upam, da je vse OK in da si je nabrala nekaj cm in gramov...držite pesti...

...drgač me pa zadnje čase špika po prsih, predvsem po levi, pa sm šla na EKG, ampak mi je frendica povedala, da je to špikanje zato, ker se dela počasi mleko....a ima še katera podobne nevšečnosti?


men je pa takooooo dolgcajt, moj CELE dneve dela, ga ZELO pogrešam, pa še jutr bo delal, ker je neka gužva v službi...pa sej itak ma 2 šihta, pa še šolo, tko da se mu samo čudim, kako mu vse to zneseuser posted image ....js pa skoz doma, vreme je grozno, sama megla in dež, pa se pol kr kaj delat spravim, da mi ni dolgcajt, pol pa vsa zmatrana stokam, heheuser posted image

uživajte, papa

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Decembrke - take II
24.11.2007 19:23:21   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Raho, jaz grem jutri v c&a, če kaj rabišuser posted image .


Joj, najlepše hvala, ampak jaz si bi MORALA probati, ker čez trebuh ne gre več ničuser posted image .

So bili pri nas kolegi in so fascinirani nad mojim trebuhomuser posted image . KOmentar: Pri Črtomiru nisi bila takšna...
Kot da so mi povedali kaj novegauser posted image

Živa je tudi bolj mirna. Ampak, ko položim roko na trebuh, takoj reagira.

Je pa ubožica tako težka, da sploh več ne more obstati, če se jaz obrnem na bok. Takoj pade na posteljouser posted image

Grem sedaj moja2 dat spat. Potem še kaj napišemuser posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?