|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
5.3.2008 10:28:46   
*ANA*
Bravo Žan user posted image user posted image user posted image

Neca tebi pa čestitke za 9 mesecev

user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.3.2008 10:31:02   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

naš pije dejansko vse od vode, soka, čaja, res ni izbirčen glede tega, popije pa ogromno, od 5dcl pa celo do 1litra na danuser posted image

Priden Kevin user posted image .

Jaz Jaku vsak dan user posted image skuham nesladkani kompot iz dveh jabolk ali enega jabolka in ene hruške, tako da popije cca. 300ml, včasih tudi samo 150ml ... Ne mara vode, ne mara čaja, sokov pa mu nočem dati, tako da kompot je zakon...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.3.2008 10:33:32   
Padme
NECA

user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.3.2008 10:42:17   
*ANA*
No naša sitnobica je zaspala user posted image , zdaj pa se moram na cunje vržt user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.3.2008 10:46:36   
tropical

mentos ali v tem vozičku  lahko tud leži ali samo sedi  (ali ima naklon).
Meni je zelo lep .

< Sporočilo je popravil tropical -- 5.3.2008 10:57:40 >

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
5.3.2008 10:52:38   
ŠpelaP
NECA -
user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
5.3.2008 11:01:19   
nky 23
NECA vse naj naj še od nas!!!

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
5.3.2008 11:02:06   
ŠpelaP
Naša Sara rada pije nesladkan čaj (bebe + šipek - dam dve vrečki skupaj) in to iz skodelice ne iz flaške. Flaške sploh ne mara.

Jaz Sari še ne dajem mlečnih izdelkov. Mleko dobi dovolj še pri meni. Ji bom pa druge mlečne izdelke kot moje mleko začela dajati, ko bo dopolnila 9 mesecev. Me je še vedno strah teh presnetih alergij. Tudi sama še vedno ne uživam kravjega mleka in mlečnih izdelkov. Se bojim, da bi me zopet začel srbeti nos kot takrat decembra, ko sem po petih mesecih poskusila sir in jogurt. Tako sem dejansko že skoraj osem mesecev na dieti brez KML.

Naš Tim ima tudi v skupini enega takega kalibra, ki samo nekaj zafrkava, tepe, vlači... Imajo že vsa leta s tem fantom probleme.  Na srečo je pa eno leto starejši od Tima in v šoli ne bosta sošolca.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 5.3.2008 11:03:20 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
5.3.2008 11:59:29   
*ANA*
Evo mene user posted image

Cote speglane, le pospravit jih še moram po omarah user posted image , dete še spi user posted image , kosilo se kuha in jaz tle čekiram user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
5.3.2008 12:30:52   
Anonimen
Midva sva danes na pregledu dobila Fluonatril tabletke za zobke. A jih katera daje svojemu otroku oz. kako je s tem - nujno ali ne nujno?
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Midva sva danes na pregledu dobila Fluonatril tabletke za zobke. A jih katera daje svojemu otroku oz. kako je s  tem - nujno ali ne nujno?

Padme jaz sem jih dobila na zadnejm pregledu pa jih ne dajem. Sem malo prebrala mnenja drugih pa jih kar nekaj ne daje. Mogoče jih še bom, ne vem.

Žan user posted image user posted image user posted image

Tekočina jaz ji dajem večinoma čaj - instant Hipp, Bebevita, včasih kompot in pa sok od Hippa. Vode ne mara. Spije pa mi od 500-1000 ml na dan. Sploh zdaj ko ji grejo zobki ven, to je bilo že pri prvih dveh.

Neca VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

Meni pa Tara na dan spije le 100- 150 ml Novalaca. A je to dovolj? Noče in noče mleka, pije mi ga samo okoli 11-ih zvečer, ko že spi pa ji poturim. Drugače pa poje vsak dan en navadni jogurt, rižolino okli 100 ml (tudi ta se ji upirauser posted image ), kakšno skutko, kiri sirček ene dva na dan.

Danes imava posvetovalnico ob 16-ih. Jutri pa jo grem vpisat v vrtec. Ne vem za kdaj, najbrž za september, ker jaz še nimam redne službe pa ne vem kako bo, tako da bomo nekaj prekrenili do septembra, se bom pa pozanimala kako bi blo, če bi nujno rabila prej. Se ja pasalo bi mi že sedaj, ker se ne morem prav nič resneje lotit diplome, ne morem razmišljat zraven nje user posted image , varstva pa nimam. Ma sej vse ostalo lahko z njo naredim, ampak glih razmišljat pa res ne morem, nisem skoncentrirana.

Kati
kako si pa ti z diplomo? Jaz si bom temo zamenjala in mentorja, mi to sploh ne leži, ker si je on drugače predstavljal kot jaz in se ne najdem v nejgovih razmišljanjih.

Grem kaj naredit.

(odgovor članu Padme)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
5.3.2008 20:34:38   
nky 23
Nogica kako pa daš kiri sirček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
5.3.2008 20:48:07   
nky 23
mala tečnobica že spančka, jaz pa sem pospravila in zlikala perilo, zdaj pa še malo pred tv in za rač. pol pa aja..

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
5.3.2008 21:19:56   
melaverde
user posted image  Neca, vse najboljšeee !!!! user posted image

ciao mame,

vidim, da vaši malčki kar veliko popijejo user posted image  nam gre pitje zelo slabo, na dan ne spije niti deci user posted image  ampak več kot mu ponujat, ne morem... sprva sem vztrajala z nesladkanim čajem, pa ni šlo...pol smo čaj sladkali user posted image , pa smo kuhali kompot -čisto brezveze, zadnja dva meseca sem vztrajala z vodo in je pil samo ko je bil bolan, zadnja dva dni pa mu mešam Hippov sok z vodo in spije deci user posted image
katastrofa !! upam, da bo poleti kaj boljše...

kar se mlečnih izdelkov tiče, pa poje vsak dan jogurt ali skutko, pa kašico za večerjo...zaenkrat ni nobenih težav.

v petek smo jagode jedli, pa ni bilo reakcije..bomo poskusli še enkrat...

ln

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
5.3.2008 22:09:51   
Drnula
Hvala za čestitke user posted image .... joj kolk čas hitro beži user posted image

Prejle sem gledala film na enki in njo zraven opazovala. Ves film je pohajkovala po sobi in se igrala, hotela splezat na stol, probrnila vse kar ji pride na pod in kar doseže ... in neprestano, neprestano čebljala, ni minute tiho, če pa bi bila bi vedela da je v škodi user posted image Potem je prišla stokajoče k meni, se podojila in zdajle spančka ...

melaverde - tudi pri nas pijača ne laufa
A še dojiš? Ker jaz mislim, da morda tudi s tem nekaj tekočine dobi, da tako malo pije.

Smo pa danes probali ananas in je bil njami.

Nogica - ja jaz si ne predstavljam pisat diplome zraven Nece. Samo da pride blizu tipke že letijo ven user posted image Ne vem kako Kati to sfolga ... Hiša že hiša ... ma diplomo si težje predstavljam.

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
5.3.2008 22:21:32   
Anonimen

Nogica kako pa daš kiri sirček?

nky jaz ga ji dam kar samega ali pa s kruhom. Če dam smaega ga razdrobim pa ji ga dajem z roko v ustka - po žlici ne mara. Na mehek kruh pa ji ga namažem in tro je sama, saj ima kruh fullllllll rada. Kiri pa je itak zakon.

melaverde moja je imela obdobje ko ni spila niti 1 dl tekočine potem pa so prišli zobki in se je dobesedno nalivala potem spet nič evo zdaj so zobki in se spet naliva. Zdajele pred spanjem mi je spila 300 ml Hippovega soka user posted image , pa kaj naj jo ustavim, če ji paše. Ma jaz ji kar dovolim, če ji paše pa naj pije. Ne mara pa mleka. Mislim, da se ne rabiš nič  sekirat. Je pa full bedno ko mu skuhaš kompot in potem vse stran leti.
A imate že domače jagode user posted image . Jaz komaj čakam da bodo pri moji mami mmmmmmmmmmmmm

Zdej pa še malo prečekiram forum pa mile in potem  user posted image

Joj skoraj bi pozabila. Smo imeli posvetovalnico. Vse ok. Tara zdrava kot ribica, čeprav je nosek v ozadju še vedno zamašen (kljub antibiotikom ki smo jih porabili pred 14 dnevi), ampak ni panike. Železo ima na 120 kar je ok - smo dali pregledat kri, ker jo v tem obdobju pogledajo vsakemu user posted image . 110 je najnižja meja. Samo ne vem kaj je ta številka a mi lahko katera bolj pojasni, kemija je moja šibka točka.
Drugače pa je z razvojem vse ok, sploh ni nič težila kaj dela. Edino kar je rekla je da je ne smemo ničesar siliti in da bo ona že sama vstala, shodila... ko bo pač ta program na vrsti v njenem računalniku. In res je tako. Me je zanimalo zakaj ima nogice tako na ven ko stoji (čisto tako iz firbca) no pa smo na koncu vsi ugotovili da je to zaradi spanja na trebuhu in da se to ko začne hodit vse uredi, tako da je res vse v najlepšem redu.

KT podatki za 9. mesec:
8430 g, 70,5 cm in OG 44 cm

Ne vem kako je lahko toliko težka ko pa ne poje tako veliko. Upam, da ne bo po meni, ko fu
l malo pojem kg pa naraščajo user posted image user posted image

Lepo noč vsem.

(odgovor članu nky 23)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
5.3.2008 22:24:02   
Anonimen
Nogica - ja jaz si ne predstavljam pisat diplome zraven Nece. Samo da pride blizu tipke že letijo ven Ne vem kako Kati to sfolga ... Hiša že hiša ... ma diplomo si težje predstavljam.

Drnula si ti tud zelooooooooooo pridna tako da tudi ti delaš neke vrste diplomo user posted image .
Sicer pa pravim, da ne morem biti skoncentrirana in bo treba nekaj ukrenit, ker drugače se to ne bo nikamor premaknilo.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
6.3.2008 7:08:49   
nky 23
jutro

kavica je ponovno kuhana v hektolitrihuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
6.3.2008 7:09:40   
*ANA*
Nky hvala za kavico, odlična je bila  user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
6.3.2008 7:14:34   
nky 23
ja tudi naš zelo obožuje kruh, sam se mi je enkrat skor zadušil zaradi njegauser posted image  in imam kar malo strahu s tem kruhomuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
6.3.2008 7:20:16   
Padme

jutro

kavica je ponovno kuhana v hektolitrihuser posted image

Hvala!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
6.3.2008 7:20:41   
*ANA*
Ja saj Svit se mi je tudi skori zadušu in se mu bojim dat user posted image , včeraj je odgriznil škorjico in  ko se je ta zmehčala se mu je zalimalo na nebo in ni šlo ne naprej ne nazaj, tako da sem mu ga ven vzela in je bil kar velik košček user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
6.3.2008 8:16:07   
Drnula
Dobro jutro.
Sem si skuhala kavol. Neca je še na kahlici ... voham, da že nekaj smrdi

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
6.3.2008 8:27:15   
*ANA*
Pridna Neca user posted image , mi smo ga včeraj ko se je napenjal tudi gor dali, potem se mu je zdelo pa tako smešno da se je kar smejal in nič naredil user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
6.3.2008 8:31:42   
Drnula
Madonca, skor je sedela v drekuuser posted image ... in to ta punca ki skor nič ne je user posted image
Pri nas kahlica kar špila, zdaj en mesec .... redko katero jutro se ne pokaka. Morda da se 3-4x ni.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
6.3.2008 8:40:39   
*ANA*
Drnula to je pa super user posted image , boste prej kot mi brez pleničke user posted image .

Sicer pa je naša Pia začela kakat na kahlico pri 18 mesecih in pri dopolnjenih 2 letih je bila čisto brez pleničke, zdaj jo ima pa samo še ponoči za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?