mentos
|
NECA vse najboljše za 9 prekrasnih svečk. no, pri nas smo ravnokar odšli nazaj v miževo deželo. Zobek imamo zunej, noči pa so nore. Tako jo matrajo tili zobki, da kar na vsako urco joka. Danes je spala kar pri nama, da mi ni treba vsakič vstajat in ji dajat čajčka. No, ob 01.30 je pojedla in zaspala brez bujenja do 05.30. Sem kar precej utrujena od neprespanih noči. Imamo pa tudi problem, ker nič skoraj ne jemo, upam, da so vzrok zobki, ali pa jo skrbi, da se ne bo slučajno frajlica za kakšen gramček zredila . No, vidim, da vaši cukrčki, kar dosti popijejo. Naša frajlica spije cca 300 ml čajčka, bio iz vrečke, pa ene 50 ml korenčkovega sokca, da saj malo dobi vitaminčkov.Imamo problem, ker nam gh je zelo malo, le nekaj žlič, sadja skoraj nič, le njami so riževi vaflji, tega pa kar veselo prime v rokice in se ji topi v ustih. N&B ter Januška, vesela sem bila, da sem vaju srečala, prav tako sta se Manca in Jaka ful spremenila od zadnjega srečanja. Jaka je krepak, pa sploh tak fletkan fantiček, pa toliko poje in se mu prav nič ne pozna. Manca pa prava lepotička, pridna kot vedno in ful je zrasla. Upam, da se kmalu dobimo na čveku. zdaj pa grem hiter brat naprej eno zanimivo knjigo, dokler naša sitnica spi. lp
|