|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
5.3.2008 8:45:23   
N _ B
Dobro jutro,

pri nas je vse belo user posted image , jaz bi šla pa ven, na sončka, brez bunde user posted image . Ah ja, saj bo mogoče že jutri boljše. Toplo ravno ne bo za brez bunde, ampak vsaj malo sončka se bo pokazalo. Vikend pa bo spet user posted image .

Jaka počiva, potem pa bi šla nekam na kavico. Padme, a si še za?

grizenje v vrtcu: sicer sama nisem zagovornik takega načina, vendar od prijateljev sin je imel z enim fantkom v skupini non stop ene konflikte. Kot je Ana napisala, se je enega izbral in ga maltretiral ter nazadnje še ugriznil. Pa so starši opozorili 1x, pa drugič...potem je pa prijatelju prekipelo in je malemu rekel, da mu izjemoma dovoli, da ga ugrizne nazaj. Naslednji dan je to naredil in od takrat ima mir pred njim. Še vzgojiteljici je bilo nerodno, ko je morala staršem povedat, da je bil pa sedaj njihov tisti, ki ga je tudi ugriznil, ampak že naslednji dan je videla, da je delovalo in je dala staršem prav. Naj povem, da ta otrok nikoli do takrat in od takrat ni nikogar ugriznil.

Ima pa tudi Nika v skupini eno punčko, ki je precej problematična. Doma imajo neke težave in se to zelo odraža na otroku. Čeprav od vsega začetka hodi v vrtec, se enostavno ne zna vključiti, je neprilagodljiva in na čase prava podrepnica. Tudi ona si izbere nekoga in mu potem cel dan hodi za ritjo, vleče stvari iz rok, non stop nekaj sprašuje, skratka, otroku ne da mira, dokler ta ne znori. Sta imeli pred časom z Niko kratek stik. Naša ne zna bit tih in jo je ozmerjala, naj ji že enkrat da mir, tista je pa to izkoristila in jo mahnila, kao, saj je Nika začela. Vzgojiteljice jo imajo poštudirano in spremljajo dogajanje okoli nje, tako, da se ve zakaj gre. No, naša kot naša je, ji seveda ni ostala dolžna, ampak ima pa tudi sedaj kar mir pred njo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
5.3.2008 8:45:49   
nky 23
naš pije dejansko vse od vode, soka, čaja, res ni izbirčen glede tega, popije pa ogromno, od 5dcl pa celo do 1litra na danuser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
5.3.2008 8:46:55   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Pa eno vprašanje: kaki čaj pijejo vaši malčki?
Naš pije samo instant od Hippa, ker je sladek, pa sem mu skuhala bebe čaj brez ga sladkat in ga tudi povohal ni user posted image

Vse kar mu dam, vodo, kompot, bebe čaj, Hippov instant...ni zbirčen. Je pa res, da mu ne delam sladkih čajev. Instant čaja, dam npr na 160 ml eno slabo žličko, toliko, da ima malo barve in okusa.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
5.3.2008 8:56:21   
Drnula
N&B - hvala za nasvet, sem se prehitro odpravila user posted image Sem pa kupila tisto tanko folijo in na najbolj pohodnih delih vse prekrila, večplastnol. Gor je kartona več plasti in najbolj pohodnih delih še zliman skupaj,  ravno zato, da ne bi šlo kaj vmes. Sponk na srečo ni, ker sem karton dobila v Euroboxu, še nespetega. Mogoče bi ga morala bolj zlimavati med sabo, kar povsod, ker tile kamenčki tudi mene skrbijo.
Da ti ne povem kakšen kreg sem imela z njimi, ker se mi zdi čisto normalno, da se v tej fazi preobujejo ali vsaj nataknejo neke šlape če hodijo ven in not. Ker sem šefu po telefonu zatežila da morajo paziti in ko odidejo mora biti parket popolnoma nepoškodovan. In on je napletal da je to odvisno od mene kako bom zaščitila .. bla bla bla in  nisem mogla bit mirna, ker tip je res user posted image user posted image user posted image Tko, da zaupam jim ne in se še vedno malo bojim.

Žabica - moja sestrica je kupila tale buggypod, sprobala ga še ni, je pa navdušena
http://www.revelo.co.uk/ http://www.mami.si/si/buggypod-dodatni-sedez-za-starejsega-otroka-i7057.shtml
tole je pa še ena varianta - user posted image
http://comfortbaby.com/index-1.html
Sem pa ravno včeraj na sejmu videla voziček, ki ima spredja za velikea otroka, zadaj za ta malega in zgledalo je super, sploh ne glomazno.

Kolk je pa snega user posted image Saj je lepo, mi pa ni preveč do vožnje po takemle. In kolk je že ura. Neca zadnje čase kar potegne zjutraj ... in zvečer user posted image . Menda si skuham še kavo in naju odpravim. Danes gre kar v varstvo. Jaz grem pa pogledat kaj se dogaja v hiši in še kaj naredit.

Gremo pa v petek tudi mi malo na oddih. Še z dvema kolegoma od mojga gremo do ponedeljka smučat v Avstrijo. No jaz bom morda naredila kak krog s tekaškimi, drugače pa imam v mislih bolj sprehode in tudi bazen. Sem včeraj dobila Deuterjev ruzak in si sposodila od sestrice fredov obroč.

< Sporočilo je popravil Drnula -- 5.3.2008 9:02:15 >

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
5.3.2008 8:59:27   
*ANA*
Ja N&B saj je tako prav user posted image , moj je reku Pii da če jo bo opraskal naj še ona njega user posted image , tako da mu ne bo osatla dolžna user posted image .
Naš pije pa samo instant čaj od Hippa- če mu daš vodo proba in stran da user posted image , bebe nesladkan pa popije le ko je full žejen user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
5.3.2008 9:00:16   
Drnula
Ana- Neca pije večinoma kompot iz jabolk in sliv (tudi sladko) in vodo z okusom. Neca noče in noče piti, skozi ji ponujam in na dan redkokdaj spije več kot 2dcl. Včasih ji še stisnem sok pomaranče in zmešam z vodo. Najredkeje dobi čaj, če ga, kar kamilice ali sadnega. Najraje pa ima kompot.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
5.3.2008 9:08:17   
nky 23
a to kar zale z okusom oz. te vode, ki se jih da kupiti z okusom?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
5.3.2008 9:09:25   
nky 23
Kevin pa že veselo spi svojo prvo rundo...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
5.3.2008 9:14:26   
Drnula
a to kar zale z okusom oz. te vode, ki se jih da kupiti z okusom?

Ja, sem bolj na komot user posted image
Se mi zdi da ima najraje hruško.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
5.3.2008 9:17:20   
*ANA*
No potem bomo pa tudi mi probali vodo z okusom user posted image , smo tudi mi bolj na komot user posted image .

Pa a Fruchwergwe jim dajete kaj?
Jaz sem mu včeraj dala vanilijev pa on bi kar še pa še, sicer pa mu vmešam v skuto jabolko in banano - fruchwerge je za v sili user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
5.3.2008 9:19:18   
nky 23
pri nas pa še kar snežiuser posted image ,jaz bi šla pa malo na sprehod, pa tako lepo vreme je že bilo.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
5.3.2008 9:20:45   
nky 23
ANA user posted image user posted image user posted image user posted image  za 1000!!!

Ja naš jih je, no Kevin je čisto vse, kar mu dašuser posted image  Hvalabogu ni med izbirčnimi, včeraj je jedel celo zeleno solatouser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
5.3.2008 9:23:44   
*ANA*
O že 1000 user posted image

Ma naš Svit je tudi čisto vse kar mu daš- glede na to da je Pia zbirčnež in ima samo 1,5 kg več kot Svit sem zadovoljna user posted image .
Pa lumpijev Vanilija jogurt mu je tudi full všeč user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
5.3.2008 9:24:25   
Drnula
Pa a Fruchwergwe jim dajete kaj?

Jaz ga imam bolj za vsabo če kam gremo in ko gre v varstvo ga dam za vsabo včasih. Ga ima rada, poje pa največ enega ta malga, večinoma še tega ne celega. Do zdaj jih je pojedla 8.
Drugače ji dam raje kar jogurt, navaden ali lumpi.
Zvečer ji dajem zdaj samo jogurt, večinoma pa pozoba kar na koščke narezano sadje, tega kar nekaj poje - najboj ji gre kivi, banane in pomaranče. Kašic Neca noče jesti.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
5.3.2008 9:26:28   
Drnula
Pa lumpijev Vanilija jogurt mu je tudi full všeč

Neca ima tega tudi ful rada user posted image

Ravno prej sva se vagali. Ima nekje ca 9,2 kg. Poje pa zelo malo. No, se pa še kar veliko doji.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
5.3.2008 9:27:21   
nky 23
pa jogurte čebelica maja ima tudi rad!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
5.3.2008 9:31:58   
*ANA*
Ja Svit ima rad tudi čebelico Majo user posted image .
Drnula naš bi jih pa po moje kar ene 3-4 naenkrat pojedu user posted image , samo jaz mu dam samo 2  user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
5.3.2008 9:47:54   
Drnula
Ana - ja Neca ne vem kje dobi vso težo. Al dobi toliko še z mojim mlekom, ali ima tako konstrukcijo in metabolizem ... ker za povrhu je zelo živahna in ni na miru. Zdajle se kobaca v lupinico tam na tleh in nazaj ven in jo drsa po dnevni gor in dol user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
5.3.2008 9:48:11   
Padme
Evo, midva sva že iz posvetovalnice in je vse OK, razen, ko ga je poslušala na hrbtu je rekla, da sliši, da je nos zadaj "zabasan"user posted image In tako nam je predpisala kar Operil kaplice, malce razredčene....user posted image Aja, pa še neko kremo nama mešajo v lekarni, ker ima par flekov suhe kože. Drugače je pa rekla, da malce prehiteva, ko ga je gledala kako ob opori hodi sem in tja user posted image . Pa sem si mislila, ko bi ona videla Neco ali pa Kajo, kaj bi šele pol rekla na to ....user posted image

Drugače pa, KT domača naloga:
Jaka - 9 mesecev - teža: 9820 g, višina: nič nismo zrasli v enem mesecu

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
5.3.2008 9:50:44   
nky 23
Padme sao da je vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
5.3.2008 9:50:49   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaka počiva, potem pa bi šla nekam na kavico. Padme, a si še za?

Ja seveda, tja do 13 ure imava čas, tako da reci pa prletiva v Kranj ...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
5.3.2008 9:57:00   
Drnula
Mi pa od 5,5m oz. tretjega cepljenja nimamo P. Naslednjič greva šele pri 9,5m.

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
5.3.2008 10:18:28   
Padme
Sej midva sva tudi imela zadnji pregled in cepljenje pri 6 mesecu (en teden prej) in pa sedaj samo pregled pri 9 mesecu (pet dni kasneje). Sedaj pa imava naslednji pregled šele pri enem letu, ko bo spet na vrsti cepljenje ....

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
5.3.2008 10:19:52   
Padme
Midva sva danes na pregledu dobila Fluonatril tabletke za zobke. A jih katera daje svojemu otroku oz. kako je s  tem - nujno ali ne nujno?

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
5.3.2008 10:26:58   
Anya22
Dobro jutro tudi od naju. Naj najpej povem, da se Žan  dviguje sam ob opori.

Neca, iskrene čestitke za 9. mesecev.

user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?