Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 8:37:04
|
|
|
|
Kati81
|
Naša tud spi drugo rundo, je ratala bolj zgodnji tip odkar hodi prej spat. Sedaj spi že pol ure. No se je pa spanje čez dan popravlo, sedaj spimo nekje 1,5ure, dopoldan in popoldan. Jaz sem se pa celo mal bol resno na diplomsko spravla sem napisala že ene 15 strani.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 8:38:55
|
|
|
|
nky 23
|
pridna Kati kdaj pa hodite spat?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 8:50:13
|
|
|
|
N _ B
|
KT: ku ku. Dobro jutroooo. Kati: dobro jutro tudi tebi in za diplomsko. Samo začet je treba, potem pa kar gre.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 9:01:00
|
|
|
|
*ANA*
|
Kati pridna Ma srečni ko imate sonček, pa tako toplo- pri nas je bila zjutraj 1 stopinja, čez dan pa pride tja do 8 . Jaz za ven ga oblečem: body kratek rokav, tanka dolga majčka in bunda, spodaj pa hlačke, dokolenke in termovke čez, pa gremo . Ko bo bolj toplo pa bodi kratek rokav, tanka majčka, pa jopica s sakpuco in vetrovka - malo podložena
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 9:03:25
|
|
|
|
N _ B
|
Naš ima body brez rokavov (kot sp. majčka), majčko ali body dolg rokav, jopico, žabice, bombažne hlače, flis in po potrebi brezrokavnik. V vozičku imamo še zimsko vrečo za čez nogice.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 9:49:11
|
|
|
|
Kati81
|
Ja spat hodimo ob 19-20h nekje. No pa smo spali 1,5 ure. Zdaj pa razturavamo kuhinjo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 9:52:23
|
|
|
|
Anya22
|
Dobro jutro, tudi meni bi se prilegla ena velika skodelica , namreč smo imeli kar pestro noč, se je zbujal 10 x na noč in mislim, da so se začeli spet zobki, upam, da pridejo vsi hmalu ven! Imam pa tudi eno slabo novico, namreč moj svak je imel danes nesrečo z avtom okrog 6 ure zjutraj. Bil je na službeni poti in imel služben avto, imel je za dostaviti kruh drugim obratom. V glavnem bilo je tako. Vozil je za enim avtom in kar naenkrat je tisti pred njim zaviral in on ker je imel prekratko varnostno razdaljo ga je tel prehitet, vendar v tistem trenutku je prišel nasproti avto in se je hotel izogniti avtu in tako zaviral in ga je vrglo pod cesto na bok in še enkrat na bok in tam je obstal, hvala bogu njemu ni nič. So prišli policaji ter avtovleka in njega odpeljali v zdavstveni dom, avto je pa totalka uničen. Naj povem še to, da imam mladega svaka, ki ima komaj 18. let in nima dovolj izkušenj. Upam, pa da je prišel sedaj h pameti, ker namreč vozi kar precej divje. Moja tašča je pa vsa iz sebe, ker namreč ima sodelavca ki šloga iz skodelice ven, ko popije kavo in ta ji včeraj sploh ni tel nič povedati, čes da so same slabe stvari in edino, da bo eden razbil avto in evo to se je zgodilo danes.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 10:31:08
|
|
|
|
Kati81
|
Anya22 sam, da je z njim vse ok. Moj bratec je tud imel 8.2. prometno nesrečo in tudi kar hudo saj je bil avto totalka sesut. Eno punco je ven odneslo in je bila nekaj časa v nezavesti, en fant pa si je polomil dlančne kosti, brat pa je imel odstopljeno mišico na rami. 2 sta jo pa odnesla brez posledic. Še dobro da se je tako končalo, lahko bi bilo veliko huje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 10:47:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Aja, Nogica, smo nabavli avtosedež včeraj. Pa vi? Vam ga je že uspelo? Bi še ruzak naročila danes pa se mi že v glavi vrti od teh izdatkov Ma nam bo ziher prav prišel ker če ne zidamo smo kar pohodniki. Drnula tudi midva sva bila včeraj v BC. Nam je bil najbolj všeč maxi cosi Tobi in za tega smo se tudi odločili. Na lestvici je kar dobro ocenjen, tudi nama deluje varno, enostaven za montažo in uporabo, pa Tara se je dobro počutila ko sva jo dala noter. Edino barva je bila grda. Modra z enimi pikami al kaj vem kaj, skratka ni mi bil všeč. Mojmu pa itak vseeno kakšne barve je, tako da sva se kar malo pregovarjala in na koncu odločila da greva še v Lj. (v bistvu je padla moja odločitev ). No ko sem danes klicala mi je ene 5 barv naštela, medtem ko je včeraj trgovka rekla da so povsod razprodani in moj ji je valda verjel- seveda se njim gre za to da prodajo v njihovi trgovini. No bla bla bla odločila sva se torej za TOBIja, kaj pa pri vas? Glede gospodinjskih aparatov imam jaz večinoma gorenje. Sem imela pa tudi jaz probleme s pralnim strojem pred kratkim. Glede na to kako je bil drag ko sva ga kupila (180.000 sit) bi moral brezhibno delat vsaj v garancijskem roku. No pa smo letos po dobrem enem letu uporabe zamenjali elektroniko 4 krat, zgornjo pumpo, pa še nekaj malenkosti. S tem da mi je po popravilu ful čudno delal. Ne vem če bo šlo tako bova celo prosila za zamenjavo. Drugače pa mi je ful všeč, ker ima toliko funkcij. Joj moram it kej naredit. Vas še pol preberem.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 10:53:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem se pa celo mal bol resno na diplomsko spravla sem napisala že ene 15 strani. Kati pridna . Men gre ful počasi, poleg tega bom najbrž še temo nekaj zamenjala, skratka ne najdem se in nimam pravega miru za razmišljat. Se strinajm z N&B da je treba začet pa kar gre, samo če imaš pravo temo, zbrano literaturo potem pa samo finiš s pisanjem in to je to. Do kdaj pa kej nameravaš končat?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 11:33:40
|
|
|
|
Kati81
|
Nogica ne vem do kdaj bom končala. Ma sam da sem se nekaj bl podrobno lotila. Zato sem tud šla na primorsko k ma mami dopust pa tamalo mal merka da jaz lohk pišem. Glede aparatov je pri meni mal mešano: pralni in sušilni stroj sta wirpool(oba že nekaj let delujeta brezhibno), sam pri pralnem stroju se je nekaj enkrat zamašilo pol mi je pa serviser še tko naredu k da je v garanciji, čeprav ni bil več. Hladilnik imam od elektroluxa, ker je bil a+ varčni razred, plošča in pečica od zanussi(tud ok), pomivalni od gorenja(kar dobr, sam je bil pa tud drag), ni bil med poceni. Mikrovalovka je elektrolux in je super, dela že kar nekaj let, pa še digitalna je da nima gumbov in jo samo s krpo obrišem. Ostali aparati pa so različni. En kompič je Toshiba, drugi Fujitsu Simens, ta drugi dela brez težav, s toshibo je pa bl tko tko, včasij jo kar mal zmede, sam drugače je pa kull.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 12:53:34
|
|
|
|
*ANA*
|
No da nas malo bolj gor prestavim Prejeli smo alergološke izvide za Svita in je alergičen na Jajca , no pa mislim da je vseeno malo boljše da je samo na jajca kot da bi bil še na kaj drugega
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 12:53:54
|
|
|
|
Drnula
|
Hvala N & B, midva imava od vsega za vsabo samo svoj pralni stroj - Candy in sva z njim zelo zadovoljna. Imava še mikrovalkovko nek Privilage, ostalo morava pa vse kupiti. Pa se nisem utegnila orng pozanimat kako in kaj je s temi aparati in bom zdajle do štirih v akciji na netu. IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Jaz sem se pa celo mal bol resno na diplomsko spravla sem napisala že ene 15 strani. IZVIRNO SPOROČILO: nogica tudi midva sva bila včeraj v BC. Nam je bil najbolj všeč maxi cosi Tobi in za tega smo se tudi odločili. Midva sva bila včeraj v BC in sva se odločila za Maxi Cosi Tobi No, saj jaz sem se že kar v naprej odločila da ta ali Romer, tam je padla samo še dokončna potrditev. Sva bila tik-tak fertik z nakupom. Sem se pa izmed tistih štirih barv, ki so bi v akciji odločila za ta zelenega, malo je strupen amapak mi je všeč, da je bolj divji Hvala vsem za info o aparatih
< Sporočilo je popravil Drnula -- 26.2.2008 12:54:29 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 13:45:34
|
|
|
|
januška78
|
Dober dan, Imam malo časa, da se vam javim. Sem že po kosilu, za Manco je tudi že kuhano, samo čakam, da se zbudi (spi že cele 1,5 h), poje in nato greva na sončka vozičkat (upam, da se v tem času ne pooblači, ker napovedujejo nekaj slabše vreme popoldan). Kati ful si pridna, da uspeš še diplomo pisat Drnula pri nas imamo gospodinjske aparate skoraj vseh znamk. Zaenkrat nam še vsi brezhibno delajo, je pa res, da so skoraj vsi mlajši od 2 let. Hladilnik imava od Liebherr (z njim sva res ful ful zadovoljna), steklokeramična plošča je od Bosch, pečica in mikrovalovka od Gorenje, napa Faber, pomivalni stroj Elektrolux, sušilni stroj Whirlpool, pralni stroj Zanussi. Menda, da so v razmerju cena: kvaliteta najboljši Boschevi aparati v splošnem. Ko sva kupovala hladilnik nama je prodajalka rekla, da so Liebherr najboljši hladilniki, je bila pa cena tudi kar zasoljena. Midva sva aparate kupovala tako, da sva se najprej odločila katerega bova kupila, pol pa spremljala kje jih imajo kaj v akciji - sva pač oba Gorenjca . No zdaj se pa princesi že oglaša. Se javim še pozneje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 13:48:45
|
|
|
|
Anya22
|
No, da nas še jaz malo prestavim bolj gor. Naj povem, da Žan plazi kot velik. Ob opori se že dviguje gor na noge in mislim, da je vse nadoknadil. Ko ga držim za eno rokico tudi že za par sekund sam stoji. Bomo videli kaj bo sedaj 6.3.2008 rekla P v RA, mislim, da bo ostala kar brez besed!
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 14:57:26
|
|
|
|
Kati81
|
Žanu vse čestitke za tak napredek, Anya saj sem ti rekla da bo še vse ok.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 15:30:53
|
|
|
|
FLASK_A
|
Še malo utrinkov od nas: naš pustni mišek naš učenjak
< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 26.2.2008 15:34:13 >
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 17:43:51
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A kakšen šarmer je tale tvoj Jaka Tari se je kar nasmejalo ko ga je zagledala . Ne vem danes jo nekaj meče, skoz fante osvaja , kaj šele bo. Sva ble pa od 13-ih zunaj in je blo ful dobro. Jaz sem malo moj okrasni vrt urejala pa trato je blo treba skrtačit, Tara se je pa s kužiko in mucami ukvarjala, aja pa s fanti Zdej pa naše najljubše opravilo - LIKANJE
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 21:40:03
|
|
|
|
januška78
|
Se na hitro javljam, da nas povlečem z druge strani. Kje pa ste vse? Žan za akrobacije. Manca se še zmeraj ne plazi in ne dviguje na noge, pa nama ni bilo treba hoditi v RA. FLASK_A kakšen lepotec in dobrovoljček je Jaka
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 22:15:32
|
|
|
|
KT
|
Zaspanke, kje se skrivate? Mi tud nič ne delamo, ker se nam neki ne da , pa tudi niso Alino poslali v kako RA.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 26.2.2008 22:16:50
|
|
|
|
januška78
|
Jaz sem še zmeraj tuki.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.2.2008 7:01:15
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Vidim, da še nobene ni. Bom za kavo pristavla.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.2.2008 7:08:06
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 Manca se še zmeraj ne plazi in ne dviguje na noge, pa nama ni bilo treba hoditi v RA. Pri nas se vleče po trebuščku in še vedno rikverc. Usede se še ne sam. Dviguje se tudi še ne. Ne hodimo v RA. Se še nikamor ne mudi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 27.2.2008 7:14:58
|
|
|
|
Padme
|
N & B a je že ferik .... za Žana .... in za Jaka ....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?