Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 7:44:28
|
|
|
|
*ANA*
|
Neja čestitke za 8-ko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 7:47:34
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Kam pa danes? Jasno, 3 urno vozičkanje na sončku, po klasični trasi ...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 7:59:45
|
|
|
|
N _ B
|
Dobro jutro. Jaz bi tud kavico prosim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 8:35:12
|
|
|
|
nky 23
|
jutr0!! joj bo treba malo manj čvekat ( 1001 ) spali smo celo do 6:15
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 8:44:16
|
|
|
|
januška78
|
Dobro jutro, Najprej ALINA čestitke za 8 malih svečk - malo pozno, a iz srca NEJA tudi tebi čestitke za 8-ko. Tudi mi smo med vikendom veliko vozičkali zunaj na sončku in je bilo prav super. Danes pa greva z Manco in s kolegico in njenima sončkoma na Bled vozičkat.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 8:46:58
|
|
|
|
Drnula
|
Dobro jutro! Naša se je tudi danes zbudila ob 6.00, i mi tudi, pa smo se ene pol ure premretavali in se bojevali in je le zaspala nazaj do 8. Smo pa prišli na stare tire glede sapnja zadnje trei dni Morda še bolje ker je zaspala ob devetih in ne po deseti kot običajno. Včeraj pa še jaz takoj za njo, sem cel dan delala v hiški in me je kar zdelalo. Menda bolj živci kot kako fizično delo Sem dajala nek kit - izravnalno maso čez knauf, ki ga imam v kuhinji nad ploščicami in sem mislila da pop*, ena packarija... tolk mi je šlo slabo Sem delala glih cel dan in potem še vse popucala ker naj bi mi prišel parket polagat danes. No parketar je zbolel ampak nič zato, samo da je spucano.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 8:58:24
|
|
|
|
Drnula
|
Tudi mi smo med vikendom veliko vozičkali zunaj na sončku in je bilo prav super. Danes pa greva z Manco in s kolegico in njenima sončkoma na Bled vozičkat. kolk sem vam fouš
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 8:58:35
|
|
|
|
n€na
|
DOBRO JUTRO, mi pa zadnje čase spimo bolj slabo, zbujamo se dvakrat na noč in pije mleko, bom mogla kaj drugega poskusit, zvečer jo še dojim in zgleda da se ne naje dovolj in je ponoči spet lačna. Z zobki je pa tako tako lezejo počasi ven in odkar sem kupla neke kapljice za dlesni nima več problemov, še paše ji ko jo začnem mazati s temi kapljicami. Neja vse naj naj za 8M
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:01:23
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Z zobki je pa tako tako lezejo počasi ven in odkar sem kupla neke kapljice za dlesni nima več problemov, še paše ji ko jo začnem mazati s temi kapljicami. Nena kakšne kapljice si kupila?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:02:21
|
|
|
|
KT
|
Neja ČESTITKE za 8 malih svečk!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:10:46
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT Nena kakšne kapljice si kupila? Se jim reče kapljice za dlesni, delajo jih pa obalne lekarne koper. Sem mela najprej calgel in ni nič pomagal pa sem to v lekarni povedala pa mi je svetovala te kapljice in res so super
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:17:24
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: KT Nena kakšne kapljice si kupila? Se jim reče kapljice za dlesni, delajo jih pa obalne lekarne koper. Sem mela najprej calgel in ni nič pomagal pa sem to v lekarni povedala pa mi je svetovala te kapljice in res so super Moram vprašat, če se dobijo v Lj v lekarni - verjetno ne! Do pred kratkim sem imela še mazilo iz VB, a ga je zmanjkalo, ker sem ga dala malo še prijateljici (tube pa so full male). Moram nujno nekoga prosit, da nove prinese. Če ne pa na primorsko
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:19:03
|
|
|
|
n€na
|
če želiš ti jih pošljem, drugače pa lepo vabljena na primorsko in povej ko boš prišla.
< Sporočilo je popravil nena26 -- 25.2.2008 9:24:19 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:23:22
|
|
|
|
ŠpelaP
|
NEJA - za 8 mesecev!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 9:28:43
|
|
|
|
Drnula
|
mi pa zadnje čase spimo bolj slabo, zbujamo se dvakrat na noč in pije mleko, bom mogla kaj drugega poskusit, zvečer jo še dojim in zgleda da se ne naje dovolj in je ponoči spet lačna Nena- Neca se tudi doji zvečer za spat in ponoči še 2x in zjutraj za vstat. Sem probala z Novalacom in Aptamilom in ga zavrača, sem jo sprobala sfintirat pa se ne da. Saj nimam proti če se doji samo sem mislila, da se morda samo carta, da če je lačna bo jedla tudi adaptirano mleko in morda prespala celo noč - ? Zgleda, da se bomo še kar dojili. Sem pa danes dobila ... saj je nisem prav nič pogrešala, je bila pa kar dolga brez in sem se že parkrat ustrašila in naredila test
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 10:21:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj ste vi počeli na ta sončen nedeljski dan? Mi smo tudi pohajkovali včeraj. Smo šli na Zbiljsko jezero. Ful lepo, ful folka, men je čist pomaladno delovalo. Sem pa prišla do ideje za naš piknik. Na Zbilju je krsno tako da punce če ste za to bi lahko kar tam organizirale. Ste pa bolj aktivne KT, Kati, N&B tako da vse prepuščam vam. Samo ta lokacija je res fina. Imaš mivko za otroke (zelo fajn za v oblekce zlezt ), travooooooo, vodooooo, labodeeeeee, igrišče, gugalnice...... No saj vsega ne bomo še rabili . Jaz bi mogla pa ruzak kupit ampak ne hodimo toliko v hribe in nočem zdej nekaj dragega kupovat za recimo parkrat it v hribe. A imata kak predlog kaj naj kupim? Drugače pa je Tara ful uboga. Noči so noreeee. En zobek je zunaj drugi pa se še vedno ni prebil in jo boli. Je zelo sitna, nič noče jest, mleko mi zavrača. Edina hrana je navadni jogurt pa sem in tja skutka. Mleko mi poje samo ponoči 120 ml, ko že spi. Pri meni je konec, čez dan ga pa sploh noče. Vsem ki ste praznovali ob mesecu ČESTITKE ( Alina, Neja .....) Tara mi je zdajle zaspala, saj najbrž spet ne za dolgo, jaz grem pa malo čira čara po knjigah. Lep sončen dan, izkoristite ga.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 12:01:35
|
|
|
|
*ANA*
|
Samo malo nas dvigujem iz druge strani
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 12:34:19
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Kaj ste vi počeli na ta sončen nedeljski dan? Sem pa prišla do ideje za naš piknik. Na Zbilju je krsno tako da punce če ste za to bi lahko kar tam organizirale. Ste pa bolj aktivne KT, Kati, N&B tako da vse prepuščam vam. Samo ta lokacija je res fina. Imaš mivko za otroke (zelo fajn za v oblekce zlezt ), travooooooo, vodooooo, labodeeeeee, igrišče, gugalnice...... No saj vsega ne bomo še rabili . Jaz sem takoj za Zbiljsko jezero. Sem bla tam enkrat in mi je blo fantastično. Sm se šla tja učit za en izpit in je blilo super. Okolica je fantastična in vse ostalo tudi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 12:45:07
|
|
|
|
Kati81
|
Ja Zbiljsko jezero je meni zelo dobro poznano, saj smo imeli tam zabavo po najini poroki, na igrišču asfaltnem smo imeli postavljen bel šotor, uf lepi spomini, jaz sem tud za. ANA smo smo že na primorskem, sam jutri greva na plavanje v Ljubljano, če bi ti ustrezalo se lahko dobiva v četrtek.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 12:50:16
|
|
|
|
Kati81
|
Utrinki iz Cerkna!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 13:13:15
|
|
|
|
*ANA*
|
Waw Kaja ti si pa prava bobovka ja za četrtek ni panike- razen če pride kaj vmes -ampak upam da ne
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 13:21:45
|
|
|
|
Kati81
|
Tisti na prvi sliki je moj bratec in on jo je vlekel ko se je ustavil je začela poskakovat in vpit. Najprej sem se bala da bo ven padla ampak se je izkazalo da mala full uživa in se lepo drži not tko da sedaj bomo to prakticirali drug teden na krvavcu.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 21:37:23
|
|
|
|
Kati81
|
Ja punce kje pa ste danes?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 21:51:56
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja punce kje pa ste danes? Tukaj. Zraven računalnika. Raje ne povem kaj delam, ker me boste spet napadle.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 25.2.2008 22:11:33
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Ja punce kje pa ste danes? Tukaj. Zraven računalnika. Raje ne povem kaj delam, ker me boste spet napadle. Samo ugibam: A slučajno likaš?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?