|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaključek ....
23.11.2007 21:33:47   
Anonimen
Bravo zate Polona! user posted image user posted image user posted image  Pa srečno! user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
23.11.2007 21:38:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Res hvala vsem ki ste me vzpodbujali in tako pomagali da sem naredila tako pomemben korak.

Bravo.

Upam, da boš vztrajala pri odločitvi :).

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
23.11.2007 21:39:51   
Anonimen
Jaz pa zdaj ne razumem čisto tele tvoje sestrične. Pa kaj je zdaj tu pomembno, tudi če bi ti res storila kdaj kaj narobe. Glavno je to, kaj je on delal konstantno narobe. Pri alkoholiko je pa res vrlo važno, kdo komu kaže, da je močnejši, ker se itak ve, kdo vedno zmaga: alkohol. In edino pomembno tu je to, kar si PRAVILNO naredila ti. Vsaka čast, Polona, fejst punca si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
23.11.2007 21:42:52   
Misek
Moja sestrična je psihologinja in v tej krizi sem se po nasvet zatekla tudi k njej. Ko sem ji opisala situacijo je rekla da sem naredila napako da sem šla iz spalnice. Da s tem sem mu pokazala da je močnejši. ko sem jo vprašala, ja kaj pa če bi me udaril, je bil njen odgovor: ˝Ja te bi  pa udaril!" Kar obnemela sem. Če bi čakala da bi me udaril, a s tem mu pa ne bi doakzala da je močnejši??? Takrat bi se šele počutil močnega. Ne vem no, a je mogoče da nek psiholog izusti takšno traparijo?
Pa še to; njej sem se zaupala in ji še naročila da to naj ostane med nama, da ni treba da cela žlahta ve kaj se pri meni dogaja. Zvečer me pokliče njena sestra, ki me ni poklicala že več mesecev in me začne tako po ovinkih spareševati, kako sem.....MISLIM HALO!!!!! Če se nekaj zaupa, to pomeni da se ne nese toplo naprej, ali ne???

Umik z "bojnega polja" se lahko tolmaci kot poraz, vendar je zadevo treba gledati v sirsem kontekstu. Vsak od nas ve, da zgubljena "bitka" ni zgubljena vojna. Vcasih je treba "bitko" zgubiti, ce zmaga prinese vec skode kot koristi oz. ce zahteva prevec zrtev. Tako se dobi "vojna".

Skladno s tem je jasno, da si izbojevala "vojno" kot najvecji in najznamenitejsi generali. Vem, da se sedaj pocutis slabo itn.. vendar cez cas bos razumela, da imas vso osnovo biti izjemno ponosna na to, da si bila in si se vedno sposobna vajeti svojega zivljenja drzati trdno v rokah in se za sebe boriti.
On je zaprl vrata za sabo, vendar so za nekoga drugega se vedno odprta. Take "primerke" bos pa v bodoce zavohala se preden potrkajo na tvoja vrata.  Drzi se in ne daj se :)

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.11.2007 7:28:17   
Polona31
Ojla!

Hvala ker me vzpodbujate. Ja vačsih pridejo težki trenutki, ko se začnem spraševati če sem naredeila prav, ali je bila ta odločitev napaka, vendar, ko pomislim na vse tiste slabe trenutke, na tisti nori pogled, vem da sem se odločila prav.
Težke trenutke preganjam z delom, z drugimi dejavnostmi da nimam časa razmišljati, da mi ni dolgčas.
Glede moje sestrične; večkrat sem že podvomila v njeno strokovnost, tako dase sprašujem kako je ona sploh lahko naredila faks, če je tam klatila takšne neumnosti kot jih je meni. Na žalost pa ima kar odgovorno delo, vsaj meni se zdi tako, saj dela v vrtcu, pa pri sistematskih pregledih triletnikov je ona glavni psiholog, tako da....
Ker sem sedaj v službi moram nehati, smao tole še; Če tole bere katera, ki je v podobni, pa verjamem da jih je več še v težji situaciji kot sem bila jaz, PUNCE NE DOVOLITE DA VAS KDORKOLI PONIŽUJE, ZANIČUJE....NE DOVOLITE TEGA. Nikjer ni nihče toliko pameten da bi lahko imel drugega za neumnega.

Polona

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 80
26.11.2007 9:45:25   
riders
Polona, tudi jaz ti čestitam za ta korak, ki je moral biti zate zelo težek. Verjemi, nekje te čaka nekdo, ki te bo imel res rad!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 81
26.11.2007 22:05:41   
Anonimen
Polona, bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riders)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
28.11.2007 13:07:28   
sasa78
user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image !!!

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.11.2007 13:26:12   
mojamura
polona31....kaj naj rečem drugega kot: KAPO DOL PUNCA. tako se dela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.11.2007 19:39:33   
Peteršilj
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa uživaj svobodo. Pa rajši ostani sama, kot da si še nekega drugega butla na glavo nakopleš. Uživaj.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.11.2007 20:55:01   
m76
Pa še to; njej sem se zaupala in ji še naročila da to naj ostane med nama, da ni treba da cela žlahta ve kaj se pri meni dogaja. Zvečer me pokliče njena sestra, ki me ni poklicala že več mesecev in me začne tako po ovinkih spareševati, kako sem.....MISLIM HALO!!!!! Če se nekaj zaupa, to pomeni da se ne nese toplo naprej, ali ne???

Mislim...GRDOO!! Bogi njeni klienti.

Tebi pa veliko sonca za naprej. Bodi močna.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.11.2007 12:01:29   
Polona31
Pozdrav vsem ki ste brali in spremljali razvoj dogodkov. Da vam povem da sem pričakovala da mi bo dosti bolj hudo, vendar izgleda da je res porabil vse potrpljeneje. Izpraznil je vse ˇrezervoarjeˇ, tako da....se počutim dobro glede na situacijo. Mislim da je bila najhujši trenutek odločitev. Dolgo je krivulja padala, od trenutka odločitve pa se krivulja dviga. Tako da.....če ni boljšega kot je ta sem pa res rajši sama. Ker takšen človek s svojim načinom življenja, psihično uničuje vse okrog sebe.
No vseeno pa upam da je kje kakšen fejst fant, ki zna preživeti brez pijančevanja in da mi ga uspe najti.

Lep vikend!!

Polona

(odgovor članu m76)
Neposredna povezava do sporočila: 87
30.11.2007 12:43:24   
ulani
Polona,imaš vso mojo podporo!
Ti samo uživaj....v vsakem trenutku!

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 88
30.11.2007 13:45:37   
srki
Super, Polona. Da bi bilo več žensk, ki bi naredilee ta korak. No, tudi moški, saj niso samo ženske žrtve.....

(odgovor članu ulani)
Neposredna povezava do sporočila: 89
30.11.2007 14:19:27   
Tanik

Ojla!

Hvala ker me vzpodbujate. Ja vačsih pridejo težki trenutki, ko se začnem spraševati če sem naredeila prav, ali je bila ta odločitev napaka, vendar, ko pomislim na vse tiste slabe trenutke, na tisti nori pogled, vem da sem se odločila prav.
Težke trenutke preganjam z delom, z drugimi dejavnostmi da nimam časa razmišljati, da mi ni dolgčas.
Glede moje sestrične; večkrat sem že podvomila v njeno strokovnost, tako dase sprašujem kako je ona sploh lahko naredila faks, če je tam klatila takšne neumnosti kot jih je meni. Na žalost pa ima kar odgovorno delo, vsaj meni se zdi tako, saj dela v vrtcu, pa pri sistematskih pregledih triletnikov je ona glavni psiholog, tako da....
Ker sem sedaj v službi moram nehati, smao tole še; Če tole bere katera, ki je v podobni, pa verjamem da jih je več še v težji situaciji kot sem bila jaz, PUNCE NE DOVOLITE DA VAS KDORKOLI PONIŽUJE, ZANIČUJE....NE DOVOLITE TEGA. Nikjer ni nihče toliko pameten da bi lahko imel drugega za neumnega.

Polona

prav imaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 90
2.12.2007 15:45:00   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

user posted image naredila si prvi korak. Naslednji bo lažji, pa še lažji in predvsem srečnejši.

Sicer ne poznam celotne zgodbe, ampak se podpišem pod tole.

Sama sem bila v podobni situaciji z bivšim partnerjem, odločilni korak sem pa naredila eno noč, ko je pijan prišel domov in začel razbijat po stanovanju. Iz strahu sem se zaklenila v spalnico, kar ga ni ustavilo. Namreč - podrl je vrata, jih čist razlomu...
Jaz jih sicer nisem "fasala" samo tudi nisem pustila možnosti, da bi se lotil mene. Skupaj sva živela dobri dve leti, odšla sem čez noč in z njim izgubila vse stike. Moja najtežja in najboljša odločitev v življenju!

Naslednje leto je bilo izjemno čustveno težko, hkrati pa polno novih dogodivščin in novih poznanstev.

Zato pa le pogumno naprej!!!

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 91
2.12.2007 15:53:14   
Anonimen

Ojla!

Polona
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
3.12.2007 9:18:03   
mojamura

No vseeno pa upam da je kje kakšen fejst fant, ki zna preživeti brez pijančevanja in da mi ga uspe najti.

Polona

našla ga boš, ko ga boš najmanj iskalauser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!