|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zaključek ....
21.11.2007 12:39:39   
mojamura
Polona31....hvala bogu, da si ga pogruntala relativno hitro....saj me malo ta tvoj spominja na mojega bivšega.

Svetujem, da kot prvo menjaš ključavnico, mu prek sms-a sporočiš, na kateri naslov si lahko gre iskat cote, ali pa bodi prisotna ko jih pakira (ampak ne priporočam, ker so še vedno vpletena čustva in te lahko zmede). menjaj št. od GSM. če delaš v službi, kjer je tam kakšen varnostnik mu povej oz. ga opiši in prosi, da ga ne spusti do tebe. Vsem tvojim bližnjim, prijateljem mami, očetu povej za tvojo odločitev, ker moj bivši je probal manipulirati celo z mojimi starimi starši, samo da bi me očrnil...ali dobil nazaj.

mnogo poguma!!

mi smo s tabo!!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 51
21.11.2007 12:39:42   
Anonimen
Ampak čisto res, meni se zdi, da se ti sam sebi v saki temi zdiš najbolj pomemben. Moraš se zavedat, da tema ni zaradi tebe odprta. Vsak od nas se mora.

bom pazil... hvala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
21.11.2007 14:00:56   
snake
veliko sreče in ljubezni ti želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.11.2007 18:20:11   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Polona31

Da bi mu pa vozila stvari k staršem, ne hvala, je kontejner bližje!!!!!

user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
21.11.2007 18:20:46   
Anonimen
In...si zaključila? Kje si zdaj? javi se.

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
21.11.2007 18:22:34   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Tudi domov se ne vrnem dokler ne spakira svojih stvari

Potem pa mogoče še dooolgo ne boš šla domov ...

Se podpišem. Zakaj bi zapuščal nekaj, kjer mu je lepo.
Naj si raje sam spakira stvari in odide, saj stanovanje je tvoje, če ne, pa mu  jih kar ti spakiraj oz. zmeči pred vrata.

se podpišem

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 56
21.11.2007 18:22:47   
baguSka

Ja. To pa tud mene zanima. Kje so zakljucile njegove cunje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
21.11.2007 18:23:47   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mene tudiuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
21.11.2007 18:30:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

mene tudiuser posted image

V smeteh ne smejo, da ne bo tema spet nasmetena user posted image .

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
21.11.2007 20:02:45   
Vijoličarka
Joj, polona31, drži se! To je bila edina prava odločitev in upam, da je izselitev potekala gladko.

On naj gre pa komor hoče. Nisi ga ti dolžna podpirati, mu streči in ne vem kaj še vse, ker ima pač on tri otroke, za katere mora preživnino plačevati.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
21.11.2007 20:40:35   
natalia
želim ti srečouser posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
22.11.2007 13:43:01   
tehnofil
Informacijo o njegovem obnašanju v vinjenem stanju sem dobila pred kratkim.

Strah pred partnerjem je zelo slaba osnova za nadaljnje življenje. Biti skupaj z nasilno osebo v opitem stanju tudi.

Bil je proti alkoholu? Sedaj pije in prej je pil? To na nek način razumem, da se je poskušal tega odvaditi. Zakaj je obupal in se vdal ne vem. Verjamem pa, da s takšnim nimaš lepe prihodnosti za živeti. Še vedno pa obstaja možnost, da bi nadaljeval z odvajanjem - samo mora verjetno tebe prej izgubiti (ali pa ne).

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 62
22.11.2007 18:56:07   
Anonimen
Polona, kako si?

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
23.11.2007 2:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Mu pa ne bi dala veselja, da ve, da se ga bojim. Sploh, da te ne bi bilo doma, ko bo pakiral. Lahko ti odnese še marsikaj tvojega. Samo imela bi pa nekoga zraven za vsak slučaj. Jaz bi ziher poklicala svojega očeta, brata.

Se podpišem. In tudi mene zelo zanima, kako si zrihtala. Upam, da je vse potekalo ok in da je tip izseljen, pa da ti ne bo problemov povzročal.

(odgovor članu jade1)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
23.11.2007 8:02:23   
Polona31
Evo punce pa sem spet tukaj. Doma nimam interneta pa se vamn nisem mogla javiti. Ja njegove cunje niso končale v kontejnarju ampak jih je pakiral sam.
Čeprav sem rekla da ne grem domov dokler je on doma sem potem vseeno šla, ker iz moje hiše me ne bo nihče pregnal. Šla sicer nisem v svoje stanovanje, ker ga nisem želela videti slišati.

V sredo sem mu poslala sporočilo, v katerem sem mu napisala da sem mu že večkrat povedala da pijančevanja ne bom prenašala in da naj spakira in gre. Milim da tega sporočila sploh ni vzel resno, ker me ni nič poklical, nič, kot da bi bilo vse o.k. Iz službe sem šla na obisk h kolegici in se vrnila domov ponoči. In je še bil pri meni. Zvečer je moja mama govorila z njim in sta se nekako dogovorila da bo šel naslednji dan - včeraj. No in včeraj je spakiral in šel. Spakiral je vse tisto kar sem jaz kupila in seveda tudi tisto kar je on kupil meni. Pa dobro samo da je šel.
Čeprav sem po eni starni vesela da bom imela spet svoj mir, mi je po drugi strani ZELO, ZELO težko. Vendar saj je sam tako želel. Točno sem mu povedala kaj se bo zgodilo, vendar me ni jemal resno. Tako kot ni jemal resno ničesar. Tudi besed ljubezni ni jemal, saj če bi mu moja ljubezen kaj pomenila, bi se obnašal drugače. No ta stvar je zaključena. Potrebno bo nekaj časa da se pomirim, pozabim in grem dalje.

Res hvala vsem ki ste me vzpodbujali in tako pomagali da sem naredila tako pomemben korak. Sedaj pa vas prosim še za mnenje o enei drugi stvari, ki je prav tako povezana z mojo zgodbo.
Moja sestrična je psihologinja in v tej krizi sem se po nasvet zatekla tudi k njej. Ko sem ji opisala situacijo je rekla da sem naredila napako da sem šla iz spalnice. Da s tem sem mu pokazala da je močnejši. ko sem jo vprašala, ja kaj pa če bi me udaril, je bil njen odgovor: ˝Ja te bi  pa udaril!" Kar obnemela sem. Če bi čakala da bi me udaril, a s tem mu pa ne bi doakzala da je močnejši??? Takrat bi se šele počutil močnega. Ne vem no, a je mogoče da nek psiholog izusti takšno traparijo?
Pa še to; njej sem se zaupala in ji še naročila da to naj ostane med nama, da ni treba da cela žlahta ve kaj se pri meni dogaja. Zvečer me pokliče njena sestra, ki me ni poklicala že več mesecev in me začne tako po ovinkih spareševati, kako sem.....MISLIM HALO!!!!! Če se nekaj zaupa, to pomeni da se ne nese toplo naprej, ali ne???

Polona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
23.11.2007 8:05:56   
Anonimen
Če se nekaj zaupa, to pomeni da se ne nese toplo naprej, ali ne???

Zdaj ves.. za drugic.. user posted image

(odgovor članu Polona31)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
23.11.2007 8:15:12   
Marogica
Polona, super, da si tako naredila, ne pa samo govorila, kaj boš naredila. Ob prvi prili še resnično zamenjaj ključavnico, če ti ni vrnil ključa.

In ta tvoja sestrična ga pa malo pihne. Po moje si pravilno reagirala, izognila si se konfrontaciji, ki bi mejila na fizično obračunavanje. In to ni potrebno. Čudna logika psihologovuser posted image . Meni se zdi, da si s tem, ko nisi prenašala njegovega obnašanja (beri pijančevanja) in ga spodila iz stanovanja, pokazala, da si močna.

Še enkrat, bravo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
23.11.2007 16:38:45   
mika
Čudna logika psihologov .

ne to ni logika psihologov. to je logika neke osebe, ki ni zrela uporabit definicij iz faxa v realnem življenju.
moja prijateljica je psihologinja, pa takšnega nasveta nikoli ne bi dala.
takšni psihologi  so za ljudi v stiski lahko zelo nevarni. upam, da nima kakšnega odgovornega delauser posted image  

polona user posted image  in vse dobro ti želimuser posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 68
23.11.2007 17:20:48   
baguSka
takšni psihologi so za ljudi v stiski lahko zelo nevarni. upam, da nima kakšnega odgovornega dela

se popolnoma strinjam... in kaj naj bi po njenem potem? se ti njega udarla nazaj??user posted image  ej.. kere logike.. oziroma izjave... pa to ne mores verjet... ja, res je najboljse da mu se nalasc nastavis lice! jaooo..

polona verjamem da ti je tezko, a se bos pobrala! cas celi rane... vzami si ga, ker ga imas na pretek!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 69
23.11.2007 17:26:28   
scubadiver
Polona čestitam za tvojo moč in ti želim srečo za naprej. Vzemi si čas in ko te bo bolelo, ostani močna, preberi te poste in ne popusti, tudi če bi se hotel vrniti k tebi. Drži se user posted image user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
23.11.2007 18:09:25   
@FN@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 71
23.11.2007 19:01:56   
tina a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu @FN@)
Neposredna povezava do sporočila: 72
23.11.2007 19:13:29   
Taula
Čestitam da si zbrala pogum. Vztrajaj.user posted image user posted image
To da si se umaknila iz spalnice...itak da ne bi smela tam ostati, kaj bi dosegla s tem. V najboljšem primeru bi padla klofuta, v najslabšem bi te lahko hudo pretepel ali ubil.user posted image  Tvoja sestrična je pa ne samo slabi psiholog, ampak tudi ena packa.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tina a)
Neposredna povezava do sporočila: 73
23.11.2007 19:47:04   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

In ta tvoja sestrična ga pa malo pihne. Po moje si pravilno reagirala, izognila si se konfrontaciji, ki bi mejila na fizično obračunavanje. In to ni potrebno. Čudna logika psihologovuser posted image . Meni se zdi, da si s tem, ko nisi prenašala njegovega obnašanja (beri pijančevanja) in ga spodila iz stanovanja, pokazala, da si močna.

Še enkrat, bravo.

meni je tudi čudna ta psihologinjauser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
23.11.2007 21:30:26   
Vijoličarka
Bravo, samo da imaš zdaj mir!

Kar se pa sestrične tiče - jaz ne bi kaj dosti premlevala 'modrosti' neke psihologinje, ki niti tega ne ve, da če ji je pacient nekaj zaupal v stiski, pa čeprav je pacient sorodnik ali pa prav zato, se takih zaupnih stvari ne govori naprej. 

Nepoklicno in neetično. Ti si bila v stiski in si potrebovala pogovor, ona pa takole zlorabi tvoje zaupanje, kot navadna vaška čveka.

Za take situacije, v kakršni si se ti znašla, ni univerzalnega odgovora. Največ velja nagoska reakcija pametnega človeka in ti si tako reagirala. Ne vem kaj bi dokazala, če bi v spalnici počakala na batine. Sploh, ker si se v tistem trenutku najbrž že odločila, da je s tem človekom konec. Torej se ti ni bilo treba nič boriti in nič dokazovati.

Zdaj pa najbolje, da iz previdnosti zamenjate ključavnice na hišnih vratih. Za vsak slučaj. Četudi je ključe vrnil, ima morda kakšne kopije.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

kopanje bazen
Happy nosečka

Ali priporočate kopanje v bazenu nosečkam, ter kdaj?

sploh ne (63%)

da, celo nosečnost (22%)

prvo trimesečje ne (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 98

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!