Polona31
|
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2023287&mpage=1&key= Včeraj sem bila do 17.30 v službi. Ko pridem gospoda seveda ni bilo doma. Je bil lačen pa je šel v gostilno. Ker imam kuhinjo opremljeno z vsemi mogočimi pripomočki, bi lahko tudi sam kaj pripravil, ker jaz tudi nisem prišla sita iz službe. Pa O.K. vredu. Ga pokličem kdaj pride pa je rekel da se vozi. Že takrat se je slišalo, da je pil. Pa ga čakam, čakam, čakam....ura je osem, devet, deset.....grem spat....zaspim me kliče nekaj do enastih in reče da pride. O.K. Ura je enajst, njega od nikoder, ura je pol dvanstih in reče da naj pridem k njemu ker je pri mojih sosedih. Lepo, pijan kot krava, mi dela sramoto pri sosedih. Ko pa pride domov....mi zapove da je lačen, da naj mu kaj narežem. Ker ga nisem ubogala, je začel loputati z vrati, lomastiti po stanovanju. Bila pa sem čisto tiho. Začelo me je biti strah. ker mi je njegova bivša žena rekla da naj bom previdna z besedami, ko je v vinjenem stanju. Ko se je v spalnici postavil...ne vem kako bi opisala...kot da gre v napad.....sem začela razmišljati, kaj narediti, če me fizično napade. Ko je odvihral nazaj v kuhinjo sem pobrala svoje stvari za v službo in odšla. Ko bo konec službe mu pošljem sporočilo, da naj pobere svoje stvari in naj izgine iz mojega stanovanja, iz mojega življenja. Mogoče bo kdo sedaj rekel da bi to morala narediti osebno, vendar....NE!!!! Ker ga NE MOREM VIDETI, SLIŠATI....Nočem več poslušati njegovih osladnih besed, da me ima rad....bla, bla, bla.Pred koncem službe si pa ne upam, poslati SMS z končno vsebino ker se bojim da bi prišel sem težit.Tudi domov se ne vrnem dokler ne spakira svojih stvari, IN IZGINE IZ MOJEGA ŽIVLJENJA ZA VEČNO!!!!! Hvala vsem ki ste me brali, mi svetovali in mi dali moč da sem prišla do te odločitve. Ker če ne najdem boljšega kot je ta sem rajši sama in imam svoj mir, dobro voljo, smeh. Vsem ki to berete želim lepo življenje, brez takšnih trapastih izkušenj ki je doletela mene. Polona
|