|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tihi tedni
21.11.2007 8:40:38   
Anonimen
baguška, tole je pa zlata vreden nasvet. seveda, če ga bo želel sprejet.

(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
21.11.2007 8:57:24   
Blejka26
jaz mislim da je to njihova stvar in ne moraš kar posegati zraven..to so osebne zadeve,ki jih bosta morala sama popraviti.Verjamem da je hodo zaradi otrok in vem kaj lahko preživljata,toda vseeno je bolje da se ignorirata,kot pa da se pred otrokom prepirata.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.11.2007 9:40:45   
smigli
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

IZVIRNO SPOROČILO: m76

Ali njeno plat zgodbe tudi poznaš?

To tudi mene zanima. In predvsem ti svetujem, da se ne vtikuješ v vse skupaj in v njun zakon. Razen, če te sam prosi za to.

Se strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
21.11.2007 9:46:38   
Anonimen
user posted image  Moj ma vsak dan tihe dneve , saj me non stop ignorira user posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
21.11.2007 10:47:24   
spacey
Jaz sem bila tudi taka. Zdej se stvar izboljšuje.
Nimaš kaj, ljudje smo si različni. 

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
21.11.2007 11:02:24   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj hudiča mora bit v človeku, da tolerira takšno ignoranco?

Ne more je tolerirat. Nekaj časa se s tem probaš sprijazniti, ko to ne gre, probaš s pogovorom, da to naj ne bi bilo tako. Na koncu tudi pogovor ne zaleže. Vse to sem sprobala, in molk me je ubijal. Tudi po dva tedna ni spregovoril z mano niti besedice.  In s tem ne moreš živeti. Vsaj jaz ne.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.11.2007 11:21:42   
Slončica
Slika brez zvoka...pr men to ne gre, morm v šusu povedat kar mu gre in nikol ne grema skregana spat.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.11.2007 11:31:32   
karmy
in ti se vtikaš v njuno življenje, ker....? naj se sama zmenita.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.11.2007 11:57:08   
tanikaa
Saj se ne vtikuje. Samo nas vpraša...

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.11.2007 12:51:31   
Anonimen
Saj se ne vtikujem. Samo presenečena sem, ker mi tak način komuniciranja/nekomuniciranja ni poznan. Niti nasvetov ne bom talala, sploh pa če ne bom vprašana za pomoč. Zakaj mi je to povedal ne vem. Mogoče si je moral olajšati dušo. Spoštujem njegovo izbiro, odločitev. Konec koncev gre za njegovo življenje. Ni mi pa vseeno, če v nekomu čutim takšno žalost.

In hotela sem samo razumet situacijo v kateri je, od tistih, ki imajo s tem izkušnje. Želim si le, da bi imeli čim manj tihih tednov, že zaradi otrok. Tudi ve ostale forumovke, ki imate podobne težave, ne glede na to, ali same ignorirate ali ste zignorirane. 

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.11.2007 13:27:38   
piščanc
njemu so malenkosti, njej pa zgleda ne. in to mu hoče dopovedati. ali je način pravi pa ne vem, ju ne poznam dovolj dobro. vse kar bi svetovala je, da se ne sme sprijaznit s tem, ampak rešit situacijo s pogovorom in potem tudi dejanji.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.11.2007 13:41:51   
kalbo
pri meni nebi mogla bit tihouser posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.11.2007 14:52:22   
ThinkPink
Kdor molči, devetim govori.

Jaz sem enkrat bila tako jezna na mojega, da nisva govorila skoraj 10 ur. Od 22ih do 8 zjutraj. Samo, da sva vseh 10 ur prespala, tako da se itak nisva pogovarjala.

Ne razumem kako lahko kdo zdrži 2 tedna v tišini??? Razumela bi morda 2 uri...največ 1 dan, če je res hudo. Ampak 2t je too much. Morda je tudi on malo kriv, če je sam ni vzpodbudil, da bi kaj prej začela komunicirati. Potem takem sta bila tiha oba in ne samo ona.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.11.2007 18:16:47   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Še vedno sem čisto pretresena. Najbolj me je zadelo to, da imam občutek, da se mu zdi to že kar normalno. Zgleda, da to ni prvič in, da se je nekako vdal v usodo. Imata dva čudovita sinčka, 3 in 5 let. Hudo mi je zanj, ker mislim, da je zelo dober človek.

Že večkrat sem pri njemu začutila nekakšno žalost, danes sem dobila občutek, da nekako vem, kaj je temu vzrok. Tako žal mi je njega, otrok in konec koncev tudi nje.

malo preveč te skrbi za tega človekauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.11.2007 18:17:30   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Slika brez zvoka...pr men to ne gre, morm v šusu povedat kar mu gre in nikol ne grema skregana spat.

enakouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.11.2007 21:14:49   
Gina
Ljudje imamo različne načine boja, načinov za doseganje cilja. Vsak boj je nasilje in ignoranca je ena od vrst hudega nasilja. Eni so pač tiho. Moram reči, da sama dolgo nisem tega razumela, ker se je moj oče držal name lahko tudi mesece dolgo. Včasih sploh nisem vedela zakaj se drži. Tudi brat se je držal, on pa leta dolgo. Na koncu sem se nehala brigat za očeta, dol mi je viselo, če se drži na kogar hoče. Brata bi pa po moje še vedno pičilo držat se mesece dolgo natančno tisto sekundo, ko bi jaz rekla nekaj, kar se mu zdi žaljivo, žaljivo mu je pa mnooogo reči. Ampak po moje se ljudje taki rodijo. To je njihov način boja. Nekoga hočejo kaznovati, pokazati mu, da se ne strinjajo, da so užaljeni in da ne bodo več sodelovali. Želijo izvleči na ta način opravičilo, ali pa to, da je po njihovo. In resnično so lahko tako dolgo jezni in tako dolgo v sebi meljejo te reči, ne znajo spustit, v glavah se jim vrti film tedne, mesece, leta dolgo....ne štekam čisto dobro, ampak sigurno se jim drugače ne bi mogli trmarit. Včasih se kdo drži na drugega tako dolgo tudi zato, ker se počuti ogroženega, v tem primeru svoje negotovosti, komplekse pokrije, zataji za določen čas s tem, da da nekoga na ignore. Tukaj govorim o občečloveških odnosih, ne o partnerskih v tem primeru. V bistvu jih šele sedaj razumem toliko, da lahko to sprejmem. Sem pa morala o teh rečeh zelo dolgo razmišljat, ker sem bila tega res ogromno deležna. Partnerja pa tekega ne bi več mogla prenašati. To svobodno izbiro pa imam. Lahko ti pa povem, da se marsikoga da teh reči odvadit. Mojemu ne pride več na misel da bi se držal, ker jaz tega ne toleriram (priznam, da ratam agresivna v tem primeru bolj kot vsak ignorant, vendar na drug način), moj oče se ni nikdar držal na mamo, ker je bila ona vedno tako dobre volje, da ga je totalno preusmerila že s svojim karakterjem, pa imam občutek, da se moj brat nič ne drži na svojo ženo, se mi zdi da zato, ker ona to ne bi prenašala. Torej gre tukaj zgolj za spoštovanje in občutke ogroženosti pri ignorantih. počnejo kjer lahko. Drugje ne.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
21.11.2007 21:23:02   
baguSka
In resnično so lahko tako dolgo jezni in tako dolgo v sebi meljejo te reči, ne znajo spustit, v glavah se jim vrti film tedne, mesece, leta dolgo....ne štekam čisto dobro, ampak sigurno se jim drugače ne bi mogli trmarit. Včasih se kdo drži na drugega tako dolgo tudi zato, ker se počuti ogroženega, v tem primeru svoje negotovosti,

Joj Gina zdele si pa zadela v terno.. vsaj pr nama. Ker jaz sem (bla) dejansko taka, kot si napisala v prvem odstavku, torej uzaljena in se mi je film ves cas rolal v glavi... Moj dragi pa je ta druga varianta: torej da se pocuti ogrozenega in negotovega, ker sem jaz trmarla... In ravno zato sva vsak trmarla na svojem koncu, kar pa sploh ni blo ok. Tud midva sva full razglabljala o tem in sva oba popustila, ker sva ugotovila, da to sploh ni zdravo... za najin odnos. Je pa res, da sem ze v principu tista, ki popusti oz ne zacne vec s trmarjenjem, ker ponavadi je on trmaril, le ce sem jaz zacela... Zdej sva pa ql. :)

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 42
21.11.2007 21:24:26   
Anonimen
Gina hvla ti za odgovor. Mi je dal res misliti.

Vsem, ki pa na kakršen koli način namigujete na vprašljivost najinega odnosa, se motite. Tu ni nobene privlačnosti. Žal ne bo nič dramatiziranja, da imam drugačne interese, da se vrivam v njun odnos... Preprosto mi je hudo za prijatelja in res ne vem, zakaj bi me premočno skrbelo za njega?! A pravi prijatelj obrne glavo stran, ko začuti žalost? Pa se delajmo, da je vse OK in bo vse OK?!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?