|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tihi tedni
20.11.2007 20:57:36   
Anonimen
Danes sem od prijatelja izvedela, da se je njegova žena, končno spet začela pogovarjati z njim. Po dveh tednih! Najprej sem bila prepričana, da sem narobe slišala. Po konkretnem vprašanju, mi je odgovoril: ja, dva tedna se ni pogovarjala z mano. Na vprašanje zakaj, je rekel, da sta se sporekla zaradi vsakodnevnih malenkosti.

Še vedno sem čisto pretresena. Najbolj me je zadelo to, da imam občutek, da se mu zdi to že kar normalno. Zgleda, da to ni prvič in, da se je nekako vdal v usodo. Imata dva čudovita sinčka, 3 in 5 let. Hudo mi je zanj, ker mislim, da je zelo dober človek. Ampak OK. Je odrasel in če je sprejel odločitev, da bo tako živel, naj bi bila to nekako njegova stvar. Sicer ne razumem, ampak spoštujem odločitve odraslih, ki niso nujno dobre. Težko mi je zaradi otrok, ker morajo živeti s tem. Tidva mala srčka nimata izbire. Le kako jima mora biti v duši, ko gledata kako mama ignorira očeta? Kakšno sporočilo dobivata o življenju, ljubezni, vrednotah ... ?

A pozna kdo podobno situacijo? Kako mu lahko pomagam ? Kaj mu naj rečem, svetujem ali naj raje pustim vse na miru? Če ima katera podobno izkušnjo in sama toliko časa ne govori s partnerjem, kaj je vzrok? Kaj narediti, da ta napetost (ali kar koli že je) popusti?

Že večkrat sem pri njemu začutila nekakšno žalost, danes sem dobila občutek, da nekako vem, kaj je temu vzrok. Tako žal mi je njega, otrok in konec koncev tudi nje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tihi tedni
20.11.2007 21:00:17   
Anonimen
, danes sem dobila občutek, da nekako vem, kaj je temu vzrok.

In kaki vzrok naj bi to bil?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2007 21:07:23   
Anonimen
To, da se noče pogovarjat z njim, da ga ignorira, kot, da ga ni ... verjetno je to vzrok, da čutim v njemu nekakšno žalost. Če samo pomislim, da bi me moj ljubi ignoriral dva tedna ... ne vem no, me kar stisne pri srcu. Men se zdi to ful žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2007 21:10:12   
Rožica I
On si je njo in takšno življenje izbral! Če mu ne bi pasalo, bi že našel način. Ne moreš mu drugače pomagati kot tako, da si mu še naprej iskrena prijateljica...user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 21:13:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2007 21:20:57   
m76
Ali njeno plat zgodbe tudi poznaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 21:24:36   
mami_miki
jaz če se z mojeim na fuuuuuuul skregam, se tud nočem z njim pogovarjat...če se on nebi začel, se verjetno sploh več nebi...user posted image
ker me nekak drži-zanalaščuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.11.2007 21:26:12   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Danes sem od prijatelja izvedela, da se je njegova žena, končno spet začela pogovarjati z njim. Po dveh tednih! Najprej sem bila prepričana, da sem narobe slišala. Po konkretnem vprašanju, mi je odgovoril: ja, dva tedna se ni pogovarjala z mano

Moj bi si mislu:"Kakšen srečnež! Moja ni niti 2 sekundi tiho!" user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 21:27:00   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Danes sem od prijatelja izvedela, da se je njegova žena, končno spet začela pogovarjati z njim. Po dveh tednih! Najprej sem bila prepričana, da sem narobe slišala. Po konkretnem vprašanju, mi je odgovoril: ja, dva tedna se ni pogovarjala z mano

Moj bi si mislu:"Kakšen srečnež! Moja ni niti 2 sekundi tiho!" user posted image

hehe

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 21:28:37   
Raho

Moj je to ravnokar na glas komentiraluser posted image

Ne vem - pri nas se spičiva in se takoj naprej pogovarjava. Sem pa slišala za primer, ko se baba z možem ni pogovarjala 6 mesecev. Ob otroku. Mislim: totalno orto...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 21:36:07   
Njuškalo
Molk je zlato, pravijouser posted image Jaz bi tudi načeloma imela kakšen tihi teden, ne zaradi užaljenosti ali jeze..ampak včasih se mi preprosto ne da preveč govorit.
Tiste, ki imajo iz jeze tihe tedne, to delajo zato, ker želijo, da se moški meče okoli njih in jih prosi, naj govorijo z njim...po moje no.Nekaj časa to pali, potem pa vsak pameten moški slej ko prej odkrije prednosti tega, če je žena tihouser posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.11.2007 21:42:13   
Anonimen
Njene plati zgodbe ne poznam. Samo moram povedat, da ni prav nič govoril čez njo (nič grdega al kaj takega). Se mi zdi, da je to povedal čisto slučajno, nepremišljeno ... In se mi ne zdi poanta v tem, kaj sta imela, ampak v tem, da te nekdo tako ignorira. Predvsem pa v tem, kaj hudiča mora bit v človeku, da tolerira takšno ignoranco?

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
20.11.2007 21:47:09   
m76
Mogoče imata pa res take hude spore, da se jih ne da kar tako pozabiti. Sicer je pa res, da smo ljudje zelo različno občutljivi. Nekoga prizadaneš že s tem, da ga krivo poledaš, nekomu drugemu pa rečeš ne vem kaj, pa mu tudi do prvega živčka ne pride. Mogoče je ona preobčutljiva, on ima pa živce kot konj.. kaj pa vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.11.2007 21:51:16   
Marogica

Mislim, da moj dragi mož enako misliuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.11.2007 21:56:52   
Anonimen
Kako mu lahko pomagam ? Kaj mu naj rečem, svetujem ali naj raje pustim vse na miru?

Ne vem.

Občutljiva tema.....v kakšnih odnosih sta pa vidva?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.11.2007 22:00:30   
Marogica
Anonimna, pomagati nimaš kaj. Lahko samo sočustvuješ z znancem, da ima ženo, ki ni sposobna normalne komunikacije ob konfliktih. In le-ti se s tišino ne rešujejo. Življenje je neostavno prekratko, da bi se partnerja tako "kaznovalo" in v bistvu "kaznuje" ona tudi samo sebe.

Upam, da bo prišla enkrat do tega, da se ne splača. Upam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.11.2007 22:03:10   
taja27
Midva se poznava iz srednje šole, vidiva se redko zaradi razdalije. Se pa večkrat pogovarjava po msn-ju, pa če se občasno dobiva na kavi imam občutek, kot da sva se včeraj nazadnje pogovarjala. Mah ne vem, se mi zdi, da se res lahko pogovarjam z njim. Ampak tole me je pa čist presenetlo! Kot, da ga ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.11.2007 22:07:38   
Anonimen
Postavi mu stopetnajst vprašanj :).

Brez lastnih zaključkov, mnenj, nasvetov in sodb.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
20.11.2007 22:14:19   
darja72
Tihi tedni...mi je poznano, iz mojega otroštva namreč. Mama in oče sta sedaj že več ko 20 let ločena. Na srečo, srečno.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.11.2007 22:28:04   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

To je največja bedarija kar sploh lahko je v nekem odnosu. Tihi tedni user posted image  Kaj je to sploh?

Mi jih nimamo in jih ne bomo imeli. Midva se spičima, če je kaj narobe in ko se zmeniva normalno funkcionirava dalje. Brez, da je kaj bilo. Rešujeva pač sproti, ker sva oba takšna karakterja...hvalabogu user posted image

Se podpišem!

Midva se skregava,oblajava....pa je rešeno.Vse si poveva brez zadrževanja.
Pa lepo funkcionira.Iz lastnih izkušenj lahko rečem,da je tišina smrt za zvezo....še bolj pa zveza brez konfliktov,tam bo slej ko prej počilo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.11.2007 22:35:44   
Maleal
Vsaka zgodba ima dve plati,če si je tako poslal,bo pač tako spal,vsak je svoje sreče kovač,...

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.11.2007 22:52:38   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Molk je zlato, pravijouser posted image Jaz bi tudi načeloma imela kakšen tihi teden, ne zaradi užaljenosti ali jeze..ampak včasih se mi preprosto ne da preveč govorit.
Tiste, ki imajo iz jeze tihe tedne, to delajo zato, ker želijo, da se moški meče okoli njih in jih prosi, naj govorijo z njim...po moje no.Nekaj časa to pali, potem pa vsak pameten moški slej ko prej odkrije prednosti tega, če je žena tihouser posted image

hehehehhe...the best...ja...naj me mal prosi, če je že taaaaaaaaaaaaaako nesramen...user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2007 0:26:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m76

Ali njeno plat zgodbe tudi poznaš?

To tudi mene zanima. In predvsem ti svetujem, da se ne vtikuješ v vse skupaj in v njun zakon. Razen, če te sam prosi za to.

(odgovor članu m76)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2007 0:45:06   
baguSka
Se strinjam, da je to popolnoma njuna stvar.

Midva sva ista. No, bla. Ker sva pa ista karakterja in ne on ne jaz nisva hotela popustit.. Jaz sem prsla do tega, ce vsaj en ne bo popustil, da vprasanje ce se bova sploh se kdaj pogovarjala. In ker mi je blo to pac blazno zoprno, sem se naucila popustit in zdej ta molk traja.. hm.. najvec.. am.. uff zdej se ne spounem kok casa, ker se ze dolg nisva tkole spicla, ampak pomoje kaksno urco!? Vcasih je pa tud trajal po par dni ja.. groza! Ampak ocitno sta se onadva ze tko navadla.. je pa zlo zoprno to za otroke.

Jaz bi njemu predvsem to svetovala, ce bo to pac zelel, da se z zeno pogovorita, ker to ni fino za otroke. In ce hoce oz je on tisti, ki si zeli resit tako situacijo, naj on naredi ta korak, da pristopi do nje.. nej mu ne bo tezko in pika. Naj nardi to, kar si zena zeli. Ce si zeli pozornosti, naj ji jo da. Pa bosta oba zadavoljna in seveda tudi otroci..

Razlaga mojga parnterja je bla taka, da ce se jaz neki namrdim proti njemu, potem mu dam obcutek, da me je razocaru in da sem jezna nanj in se pac umakne in caka, da me jeza do njega popusti in da bom potem ze prisla do njega.. Jaz pa si u bistvu v tistem trenutku zelim glih nasprotno.. Da on pride do mene in me objame.. Kar po vsej verjetnosti zeli tud njegova zena. In zdej ce ona ne pride do tega, da bi mogla popustit, potem naj popusti on in naj nardi kar si ona zeli.. Eden mora popustit.

Ce si seveda tega zelita..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.11.2007 1:37:59   
artista7
ojoj, Baguška, kot bi mene opisovala, moj se tudi umakne in pride nazaj čez dve ure ko se mi ohladi jeza - pa vedno hočem ravno nasprotno, ker sem precej vročekrvna pa tudi navzven pokažem, če mi kaj ni prav... Je pa tvoj recept super! Da eden popusti - tako tudi pri nama laufa..

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?