|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
20.1.2008 16:10:21   
Vilika
Lep pozdravcek nosecke! A ne keko je danes en krasen dan.

Meni je se posebej fino - ker sva danes moji mamici povedala za user posted image in je bla tako presenecena da je kar nekaj minut skupaj jokala. Ful bo se zanimivo opazovati te reakcije... Ocetu pa povemo ko pride s fure, jaz enostavno nisem mogla vec cakat.

Je blo pa tko da sem napisala eno pisemce v smislu  - od avgusta dalje ne boste kadili (oba kadilca), vsaj kadar bom na obisku JAZ - in tako puscica in slikica z UZ, pa podpis vnucek/vnucka. In mami to prebere in sploh ni zastekala takoj (to je bil tud namen user posted image , da malo potuhta), potem pa  - ma ja, ma ja,... in solze... Noro, zdaj bove lahko cvekali in cvekali.

Z mojimuser posted image sva par ze 11,5 let, skupaj ziviva pa eno leto in pol. Malo dolgo sva meckala preden sva se odlocila za user posted image , izgovor je bila sola, sluzba, stalca... No, glavno da sedaj koncno pricakujeva. user posted image

Uzivajte v preostanku nedelje!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
20.1.2008 17:29:05   
iva77
Jest sem pa tko povedala za user posted image :
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2334333

Drugače sva pa skupaj že 14 let od tega že 11,5 let poročena, in še vedno je tako kot je bilo na začetku najine romance user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
20.1.2008 17:38:48   
gajka
Vprašanje za tiste, ki že imate izkušnje z rjavimi izcedki. Kako rjav naj bi bil izcedek in v kakšni količini, da lahko zaženeš paniko? Meni se je pojavil nekakšen izcedek, ki pa je po barvi viden kot belkast izcedek z rahlimi primesmi rjavkaste barve, ravno toliko rjavkaste barve, da se na hlačkah vidi kot majhen (cca. 1cm2) rjavkast flekec, na belem WC papirju pa je komaj opazno rjavkaste barve?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
20.1.2008 18:13:35   
Erin
Če je rahle rjave barve mislim da  potrebuješ le počitek. Jaz sem imela temno rjavega v prvo, v drugo pa rdečega ki se je postopno spreminjal vtemno rjavega in nato svetlo rjavega. Če bo kriza in se ne bo ustavil oz bo postal še temnejši se pojdi pokazat zdravniku, še posebej če te spremljajo še krči. Plus tega boš vsaj vedela kaj se dogaja  (če greš k zdravniku) in te bodo njihove besede pomirile pa še UZ ti bo naredil.
Pa veliko počitka potrebuješ oz boš potrebovala... Upam da bo vse uredu. Ti pošiljam pikepoke za srečo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
20.1.2008 18:55:01   
naty13
Mene pa danes v spodnjem delu trebuha mal boli, pa spodaj me nekaj špika. Upam, da ni kaj hujšega. Je pa neprijeten občutek.

Gajka upam da se pri tebi tole ustavi. Zdaj je že čas da je konec s temi izcedki, saj smo noseče že 10t in več, no vsaj večina. Jaz jutri začnem 10t.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
20.1.2008 18:55:23   
Manika
user posted image  zelo pridno pišete. user posted image

Meni je G rekel pri prejšnji nosečnosti, da če gre za rahel izcedek obarvan, da je najverjetneje krivo vnetje nožnice in bakterije v njej. To je pri nosečnosti zelo pogosto. Ni pa vedno to krivo. Mislim, da ce tega izcedka ne spremljajo kakšni krči, da ni razloga za paniko. Držim pa pesti, da te težave čimprej izginejo.

Berem, da večina ne pove za nosečnost do NS. Jaz sem mogla mamici povedat takoj. Nisem zdržala, ker smo se tako dolgo matrali. user posted image  Drugim pa... najbližjim sem povedala, ker vem, da me bodo potem lažje razumeli, če kaj ne bi bilo tako, kot je treba. Večini pa tako hčerka Maja pove. Je stara 5 let in govori zjutraj še preden odpre oči in do večera, ko jo zmanjka. Ko je na dopustu spala zraven naju, je celo v spanju govorila in pela pesmico. Imamo kar pestro. No, po njeni zaslugi že cela vas ve, kaj je mamici prinesel Božiček user posted image

Vidim, da piše na seznamu tudi starost user posted image  in od kod prihaja. Naj povem, da sem stara 25 let in da prihajam iz okolice Slov. Bistrice. O kilah pa... -4 trenutno. Ne vem, zakaj, ker nič kaj manj ne jem. Edino več tekoče hrane, ker mi nekaj pretirano težkega ne paše. Ker imam pa tako dovolj zaloge... Se pa preveč ne obremenjujemuser posted image

Pridne bod'te

Nina

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
20.1.2008 19:02:04   
naty13
Erin meni lahko kg popraviš na -1kg. Se je stanje po virozici mal popravilo. Naj vam pa povem, da sem imela v prvi user posted image  pri 11t3d torej v prvi posvetovalnici +2kg, na koncu pa +12kg. Sem se enakomerno redila po mesecih tko po kilogramček.  Tako da punce, ki ste mal več pridelale ni panike.

No meni je tudi G rekla ko sem šla v 19t na nujni pregled, ko sem na papirju videla rjav izcedek, da je posledica bakterij in mi dala canesten. Pa UZ mi je naredila, s pikcem je blo vse ok, tako da sem bila pomirjena. Me je pa najprej kregala zakaj sem prišla, pa klicala sem so mi rekli naj se pridem pokazat. Sem mogla it v porodnišnico ker je bila ura že 8 zvečer.

pa pa

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
20.1.2008 19:19:08   
naty13
Erin kako je bilo na kofetku? Kako je kolegica sprejela, da boš avgusta mamica? A sem firbec a ne?

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
20.1.2008 19:48:35   
Erin
Ja mal pa moraš bit aneuser posted image
Fajn je bilo, je bila ful vesela je kar govorila:mi grejo kocine pokonc user posted image user posted image user posted image
Potem sva pa mal klepetale kako je moj sprejel pa mami,..sva bolj mal klepetale, ma 2 leti starega sinčka ki hoče bit skozi v središču pozornosti pa sva se potem bolj njemu posvečale...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
20.1.2008 19:55:46   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Astrea meni je bilo tudi slabo in sem kar nehala jesti tifol. Ga ne jem že en teden sigzrno, pa je boljše. Ne vem pa , ali naj zamenjam za kaj drugega, ali naj enostavno ne jem nič.

Astrea čestitke za zaroko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Midva sva se tudi poročila, ko je bil tamavček star 9 mesecev. Bilo je super, tudi tamalčka smo dal v varstvo, ga pa ni bilo zraven ker je dobil zjutraj vročino.

Hvala za čestitke user posted image . Jaz sem tudi razmišljala, da bi zamenjala tablete, samo pomoje jih ne bom, ker se bojim, da mi bo slabo tudi po kakšni drugi različici.

Je pa tudi mene prej fejst špikalo na levi strani, da sem mogla kar v ležeči položaj, sedaj je pa boljše. Upam, da ni kaj kritičnega.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
20.1.2008 20:05:37   
sandra123
Lep pozdravček vsem skupaj. Se že nekaj časa nisem oglasila, kajti tudi mene so začele dajati nosečnostne tegobe...zdaj, ko je nastopilo 9 tednov, sem tudi jaz začela bruhati, ampak ni take krize...user posted image , upam, da bo kmalu minilo. Najhujše je popoldan, ko me kar naenkrat oblijeuser posted image in potem "gremo naši"... Očitno mi bosta tale moja user posted image user posted image delala malo več težav, kot v prvi nosečnosti...
Lep večer še naprej in lep pozdravček vsem, Sandra

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
20.1.2008 20:09:03   
Barbarinha
Hej Manika.. Je lepo vedet, da je še kdo blizu tebe, ki ima skoraj isti dan PDP in sta si skoraj sosedi.user posted image  Povej, hodiš k dr. Bandeljevi, si že mela prvi GP? In če greš, kam greš na NS? Jaz sem se skušala naročit pri dr. Pelkičevi, pa je bila prejšnji teden odsotna, je rekla sestra, da me bo poklicala nazaj ta teden.

user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in upam, da se kaj oglasiš, tudi na privat!

Super ste punce, Erin, hvala za urejanje seznamov! Carica si!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
20.1.2008 20:31:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Manika

Vidim, da piše na seznamu tudi starost user posted image  in od kod prihaja. Naj povem, da sem stara 25 let in da prihajam iz okolice Slov. Bistrice.

Manika oj, zraven dopisujemo kraj kjer bomo rodile- porodnišnico. Kje boš ti rodila?user posted image

Barbarinha - hvala, mi je v veselje.user posted image

sandra123 - sva kar na podobnem, meni je tudi slabo šele ta teden in tudi šele popoldne...mi vse smrdi, potem je pa dobro...V torek imam NS ravno tak čas ko ima moj želodec žurko, upam da ne bo prišla žurka pogledat kaj se dogaja zunaj...user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
20.1.2008 20:34:50   
sandra123
Ja, je kar nekaj novega ta huda slabost, tolažim se s tem, da ne bo dolgo trajalouser posted image , vsaj upam lahko...
Aja, pa še nekaj...a ostale, ki imate želodčne težave, bruhate hrano, ali je pri vas tudi tako, da so bolj sline oz. kislina na vidiku?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
20.1.2008 21:46:27   
pingo80
Pozdravljene čvekice!

Sm pa res čedalje manj na RR, kar pa ne pomeni, da ne mislim na vas. mam velik dela z branjem, ampak zamudit ne smem nič.
pa še nekaj odgovorov za nazaj.
midva z mojim user posted image  bova imela avgusta 10 obletnico, pa še dojenčka dobimo isti mesec (s tremi tedni razlike). Vidim ,da boš tud ti Erin dobila najlepše darilce za vajinih okroglih 5 let.

Maja T. - Je lepo prebrat, da se nekdo spomni nate. Hvala. res sm bol mal tule gor, ampak vse nadoknadim-z branjem. Iskrene  čestitke k vajini poroki. Pa poročaj, ko se bodo začele mrzlične priprave. A v poslovnem svetu delaš? Jaz sm te pa nekak uvrstila v šolo, sicer ne vem po kateri logiki.user posted image

Astrea - ja, men tud primankuje energije za pospravljanje. Pa je k sreči moj tak zlat, da vse postori.  user posted image  za takšne.

Sayuri - me veseli, da se je vse dobro izteklo. Pa pridno počivaj.

Erin - jaz pa na tvojem mestu ne bi šla delat nazaj v jasli. imaš pa res tako službo, da te bodo težko razbremenil nenehnega dvigovanja. Kaj v kakšno skupino starejših otrok te pa npr. ne bi mogl prestavit. Vem, da to ne gre kr tako, ampak vseen.
Jaz sm sicer srečna, ker še lahk hodim v službo (doma bi mi blo preveč dolgčas). Moji otročki so prikrajšani sam pri urah športne vzgoje - blazin ne morm vlačit okrog, pa klopi, naskok na skrinjo, pa plezanje ... Pač več delamo z drobnimi rekviziti.

nocka vsem

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
21.1.2008 8:56:58   
ANA_P
Dobro jutro zaspanke,

ne morem verjeti, da sem prva danes tukaj gor.
Torej nujno vprašanje, sem se prehladila, kar pošteno, tako da mi samo teče iz nosa in konstantno imam vročino. Lahko vzamem lekadol in koliko na dan?

Hvala.

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
21.1.2008 8:58:19   
gajka
Dobro jutro, čvekice! Meni je tisti čuden malo rjavo obarvan izcedek izginil (upam, da res!), vsaj nobenega novega flekca ni in upam, da bo tako tudi ostalo. Ponoči me je sicer malo zvijalo, podobno kot če bi dobila M. Potem pa sem zjutraj preverila, kako bi kaj bilo z mojimi cikli, če ne bi bila user posted image  in kot kaže bi bila ravno v obdobju, ko naj bi sicer dobila M. Mogoče pa je rahla hormonska zmešnjava... user posted image  Vsekakor se bo pokazalo v četrtek, ko imam NS in GP, komaj čakam, da še mine teh nekaj dni! V službi sem si izborila nekaj dni dopusta, kar mi bo zelo prav prišlo, da mi ne bo treba opravljati terenskega dela in sem si tako ''kupila'' nekaj dni, predno jim oznanim novico. Pa še obrtnike bom lahko doma lepo nadzorovala! user posted image

A ima še katera kakšne probleme s prebavo in mora peristaltiki pomagat z Donatom? Jaz ne vem, če mi to kaj bistveno pomaga, vsekakor pa se po Donatu ne počutim najbolj idealno, mogoče mi zajtrk (z večjo količino kakava) na Donat res ne paše najbolj... user posted image  Tako, da je ta moja jutranja kombinacija Donata na tešče in čez zajtrka edini približek moje slabosti...

Jaz pa pogrešam Nežo7. Ponavadi se je kar redno oglašala, sedaj pa že nekaj časa ni nobenega glasu od nje... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 21.1.2008 9:05:12 >

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
21.1.2008 8:59:10   
nell
Pozdravljene punce...
pa se še js malo oglasim po dolgem času. Vidim, da ste zelo pridne in veselo klepetate...sej preberem še kaj, samo potem mi v večini za odgovore zmanjka časa. Prebolela pa ta teden angino, tko da je blo kr grozno, če dodamo še bruhanje in večne slabosti...upajmo da bo teh kmalu konec.

Pingo80 - da povem še jaz svojo izkušnjo z mojo ravnateljico, ki je sicer super ženska. Ampak ko sem ji prinesla potrdilo od ginek., da ne smem dvigovati ipd. , je na žalost samo skomignila z rameni. Jasno mi je povedala, d me na žalost ne more prestavit v skupino II. starostnega obdobja in da češ, saj nisem invalod, ampak sem samo noseča. Groza. Sm bl kr fejst šokirana. Tko da se zdej znajdem po svojih najboljših močeh. Dvigujem ne, tud lestve ne uporabljam, čeprav jo imam, ampak tam če vedno moraš malo privzdignit otroka in vsi niso tako spretni pri plezanju in spuščanju po lestvi. Tako, da sva z pomočnico, začele uporabljat kr eno debelejšo blazino, na katerih otroci sicer spijo in jih previjem kr na tleh. Sicer res trpi hrbtenica, ampak je pa še vseeno boljši kot pa da dvigujem. Poleg tega pa je otrokom to skrajno zabavno.  Sicer pa upam, da bodo imele druge punce, vključno z Erin, ki delajo v I. staristnem, več sreče s svojimi ravnatelji.

Bodi te v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
21.1.2008 9:04:20   
Manika
Barbarinha - od kod pa si, če ni skrivnost? Hodim pa k dr. Joviču, sem zelo zadovoljna. Pri prvi nosečnosti mi je bil v veliko pomoč in je res ok. Na NS grem pa k dr. Pelkičevi, če le ima čas. Sem ji v soboto mail poslala in bom videla, kako bo.
Tudi ti se oglasi kaj zasebno!

Drugače me čaka delovni dan, sem že v službi. Še dobro, da ne delam nič težkega, ker sem precej zaspana.user posted image Bi mi bilo pa tudi doma dolgčas, tako da mi kar paše, da malo uidem. Drugače vse delate? Študirate?

lp,
Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
21.1.2008 9:09:51   
Manika
nell - probaj z activio, če imaš rada jogurte. Jaz jih imam in sem kar se prebave tiče z njo res zadovoljna. Me pa že manj napihuje in to... Na srečo.

glede lekadola... jaz bi malo počakala in vprašala zdravnika. ali polovičko.

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
21.1.2008 9:10:48   
nell
ANA_P - lahko vzameš Lekadol. Sicer je men zdravnica svetovala, da šele tam, če naraste temperatura do 38. Sm pa vzela sam enga na dan, nism upala več, že to se mi je zdelo, da se igram. Res pa je, da sm pila velik čaja, stiskala limone in pomaranče ipd., veliko sm počivala, čeprav mi je že šlo na živce, sm bla v postli pokrita to nosu in sem poskušala vse spotit iz sebe. Mazala sem se z oljem 31 in aja slezov sirup in inhalacije. To je blo to. Sicer pa če je hudo ti itaq dajo antibiotike (baje paracetanol lahk), sam seveda se jim raje zarad previdnosti izogibajo, vsaj prve tri mesece. Upam, da se kmalu pozdraviš.

Gajka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za konc izcedka in da ne pride več nazaj.
Drugače pa naj povem, da mam tud sama precej leno peristaltiko, ki ji moram pomagat z Donatom, čeprav tega bolj zarad zgage pijem, lanenim semenom, aktivio itd. Z vsem kaj je možno. Se mi pa na žalost še vseen zdi, da mi laneno seme še najbolj pomaga, ja no pa donat.

Ima katera še kako bolj učinkovito metodo?

bodite v sončku

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
21.1.2008 9:27:38   
sayuri
Jutro še od mene. user posted image  Pa je zopet vikend naokoli. user posted image  Po dolgem času se nam je javilo kar nekaj punc, ki so bile med pogrešanimi user posted image . Ko takole berem, smo pomalem kar vse na istemuser posted image  - s podobnimi skrbmi in podobnimi problemi. Tole prvo trimesečje je res živčna vojna. JAz jutri dopolnim 12. teden in vstopim v 13.user posted image . Meni se zdi tale 12. teden ena prelomnica. Kot da je potem vseh skrbi konec user posted image . Vem, da še zdaleč ni tako. user posted image  JAz sem danes zjutraj zopet objemala školjko user posted image . Prvič sem bruhala samo prozorno tekočino pomešano s slino. Tko, kot opisuje sandra123. user posted image  Sem mislila, da se je tole bruhanje končalo, pa ni tako.user posted image  Slabost pa se je omililauser posted image . To pa moram priznat.user posted image
Erin, še dobro, da je v Dravljah takoj iz čakalnice WC user posted image . Bova izmenjujoče jutri hodile tja user posted image . Joj, kako jaz komaj čakam jutri NS. user posted image  Priznam, da me je malce tudi strah, ampak vseeno. Končno bom v tisti čakalnici sedela iz povsem drugega razloga, kot prej eno leto. user posted image Bog ve, če bom videla našega "ata Reša", ki nama je pomagal do user posted image user posted image . Da ne bom v napačno ordinacijo stopila user posted image . Ah, imam že monologe tukile. Erin midve se bova zagotovo videli, a ne? JAz sem takoj za tabo. Če drugače ne, se bova vsaj pozdravili lahko user posted image . Ostale punce imajo kar eno urco za nama NS se mi zdi. user posted image
ANA_P lekadol lahko vzameš. Tri na dan je dovoljeno. Čeprav bi jaz poskušala z naravnimi zdravili (limonce, čaji...) AMpak če je hudo, res lahko lekadol vzameš. user posted image
gajka piševka, še ti sedaj z izcedkom. user posted image  Ti je že Erim dobro napisala. JAz sem rjav madež na mini vložku opazila zjutraj, ko sem šla na wc. Je bilo pa kar tko - kake 4 cm po dolžini - ampak rjavo in en zdaj po celotni površini. PA ko sem se obrisala, je bilo še na papirju. Potem pa nič več naprej. No, jaz počivam. Imam srečo, da sem doma. Glede Donata - meni tudi ne paše. V začetku sem ga pila zaradi zaprtosti, potem sem nehala, ker se mi je vse dvigovalo user posted image  JAz sem si v jogurt zmešala žličko lanenega semena. To pogaga- res. Te hitro požene na wc. No, mene je pognalo zadaj in spredaj user posted image .

Uf, cel roman sem napisala.

Punce, a gleda katera oddajo Mein Baby na RTLu? Sem ugotovila, da ponavljajo zgodbe izpred 4 let user posted image . Do prejšnjega tedna mi je bilo zanimivo, potem se mi je pa vse zdelo neki znano.... Ampak vseeno je lepo pogledat. Jaz vedno jokam (ja, hormoniuser posted image ), ko gledam. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
21.1.2008 9:28:23   
supermiska
Ojla punce, a mogoče katera ve kako je z dopustom ali ti pripada celoten glede na to da gremo no skoraj vse na porodniško cca. v sredini meseca julija?

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
21.1.2008 9:38:02   
naty13
Jutro! Mene je danes ponoči približno 20 minut tako zategovalo v spodnjem delu trebuha. No k sreči ni nič hujšega. Hodim velik na wc da bi videla če je kaj izcedka. Zaenkrat ga na srečo ni. Me pa zdaj nič več ne boli. V prvi user posted image  me je velikokrat tako zategovalo ampak malo više, ne v spodnjem delu trebuha. Pa sem mislila da bo vsak teden bolje.

Sayuri in Erin vidve sta srečke ki sta že iz najhujšega ven. Noseči 13t, jaz danes začenjam 10t. Pa še NS imata jutri.

pa pa

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
21.1.2008 9:43:59   
arait
ANA_P, glede lekadola - meni je gin rekla, da ga lahko vzamem 2 tableti naenkrat in potem čez štiri ure spet dve. res pa je, da če ni tako hudo je bolje malo potrpeti. pri meni je bilo tako hudo, da mi tudi po 2 tableti nista pomagali kaj dosti - zobobol je najhujša bolečina kar jih poznam.
če ti iz nosa teče, je meni rekla, da lahko vzamem clarinase - ampak če te to ne moti potem je verjetno bolje, da se tabletam izogneš. jaz imam kronično vnete sinuse in alergijo na cvetni prah, tako da ne vem kakšna bom, ko se bo začela pomlad - do zdaj sem bila čist hin, pa še tablete proti alergijam sem morala jest od februarja pa do oktobra (upam, da bom lahko zdaj preživela brez njih, čeprav je gin rekla, da jih bom lahko vseeno jemala)

sayuri, čestitam od obletnici, tebi maja T. pa za zarokouser posted image user posted image

no, zdaj pa moram it mal delat pa vas pridem pogledat malo kasneje

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.