sayuri
|
Jutro še od mene. Pa je zopet vikend naokoli. Po dolgem času se nam je javilo kar nekaj punc, ki so bile med pogrešanimi . Ko takole berem, smo pomalem kar vse na istem - s podobnimi skrbmi in podobnimi problemi. Tole prvo trimesečje je res živčna vojna. JAz jutri dopolnim 12. teden in vstopim v 13. . Meni se zdi tale 12. teden ena prelomnica. Kot da je potem vseh skrbi konec . Vem, da še zdaleč ni tako. JAz sem danes zjutraj zopet objemala školjko . Prvič sem bruhala samo prozorno tekočino pomešano s slino. Tko, kot opisuje sandra123. Sem mislila, da se je tole bruhanje končalo, pa ni tako. Slabost pa se je omilila . To pa moram priznat. Erin, še dobro, da je v Dravljah takoj iz čakalnice WC . Bova izmenjujoče jutri hodile tja . Joj, kako jaz komaj čakam jutri NS. Priznam, da me je malce tudi strah, ampak vseeno. Končno bom v tisti čakalnici sedela iz povsem drugega razloga, kot prej eno leto. Bog ve, če bom videla našega "ata Reša", ki nama je pomagal do . Da ne bom v napačno ordinacijo stopila . Ah, imam že monologe tukile. Erin midve se bova zagotovo videli, a ne? JAz sem takoj za tabo. Če drugače ne, se bova vsaj pozdravili lahko . Ostale punce imajo kar eno urco za nama NS se mi zdi. ANA_P lekadol lahko vzameš. Tri na dan je dovoljeno. Čeprav bi jaz poskušala z naravnimi zdravili (limonce, čaji...) AMpak če je hudo, res lahko lekadol vzameš. gajka piševka, še ti sedaj z izcedkom. Ti je že Erim dobro napisala. JAz sem rjav madež na mini vložku opazila zjutraj, ko sem šla na wc. Je bilo pa kar tko - kake 4 cm po dolžini - ampak rjavo in en zdaj po celotni površini. PA ko sem se obrisala, je bilo še na papirju. Potem pa nič več naprej. No, jaz počivam. Imam srečo, da sem doma. Glede Donata - meni tudi ne paše. V začetku sem ga pila zaradi zaprtosti, potem sem nehala, ker se mi je vse dvigovalo JAz sem si v jogurt zmešala žličko lanenega semena. To pogaga- res. Te hitro požene na wc. No, mene je pognalo zadaj in spredaj . Uf, cel roman sem napisala. Punce, a gleda katera oddajo Mein Baby na RTLu? Sem ugotovila, da ponavljajo zgodbe izpred 4 let . Do prejšnjega tedna mi je bilo zanimivo, potem se mi je pa vse zdelo neki znano.... Ampak vseeno je lepo pogledat. Jaz vedno jokam (ja, hormoni ), ko gledam.
|