Anonimen
|
Pozdravljene, punce! Redno vas berem, napišem pa bolj malo. Ali ne utegnem ali pa sem na koncu dneva že prav utrujena in se mi niti ne da. V glavnem ste bolj ali manj dobrega počutja z manjšimi tegobami. Meni pa je skorajda non-stop slabo. Bruham sicer ne, je pa slabost toliko bolj zoprna. Pa vse mi nekako smrdi. Menda ste se že pogovarjale o tem, da vam smrdi po trgovinah. Joj, meni tudi! Še posebej v tistih trgovinah (oz. tukaj prav v eni Tuševi), kjer pečejo kruh in meso in itd. Res, bljak. In ko sem tukaj prebrala, da ima ena kar vrečko za bruhanje v torbi, sem si tudi jaz to omislila - madonca kaj pa če res pride prav .....Iz prve nosečnosti ne poznam slabosti. Takrat je bil morda še najbolj moteč "kovinski okus" v ustih, drugih nevšečnosti pa nisem imela. Skorajda nisem vedela, da sem noseča, razen kasneje zaradi prisotnosti motečega veeellliiiikeega trebuha. Pa še zelo sem lačna. Ko sem lačna, nisem samo malo lačna ampak mi medvedje kruli po želodcu in mi je kar nerodno, če je kdo v bližini. Pa ne vem kako je to mogoče, da bi bila tako lačna?! To mi je malo čudno. A se kateri to dogaja? Ko pa nekaj pojem mi je pa zopet slabo. Pa nič mi pravzaprav ne tekne kaj preveč. Pa ne vem ali zato ker še jem AB in tudi Tifol ali pa ker to pač v tem času tako je. Ali pa se sploh ne morem odločiti kaj bi jedla. Dva dni nazaj sem se v eni pizzeriji odločala celo večnost, da se mi je že skoraj cufalo, ker nisem vedela kaj bi, nato pa mi je itak bilo žal, da sem se odločila za tisto kar sem se. Recimo, da so to hormoni..... .... Joj, Erin škoda da je bil pregled res malce prehitro in še nisi videla srčka. Si pa bolj za sigurno videla, da si res srečka . Bo pa zato naslednji pregled toliko lepši! Če se ne motim, imamo vsaj 4 pregled 21.12. Super, bomo lahko na veliko primerjale podatke in debatirale?! Ga ima katera v Celju? To pa je tudi odgovor na vprašanje, ki ga je zastavila urskaj - ja, jaz sem iz okolice Celja. Ti pa si verjetno iz Žalca? Vsem novim želim prav prisrčno dobrodošlico , ne bom vas pa posebej naštevala, da katere slučajno ne pozabim. Vsem tukaj prisotnim želim lep in zdrav vikend, dobro počutje in veliko razvajanja v dvoje ali pa v krogu naj - prijateljev in družine!!! Lp, .
|