|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
9.12.2007 14:46:40   
Erin
Super Katja, lepo je slišat da se je izcedek ustavil.user posted image Sedaj pa kar pogumno naprej...
Mene tudi kakšen dan bradavice srbijo, ampak več ali manj pa prevladuje bolečina v bradavičkah, bog ne daj da se jih dotaknem saj kar skočimuser posted image
Evo grem si sedaj čaje kuhat pa mandarine iskat v kuhinjo da se malo pocartam... Bomo videli kakšna bom jutri zjutra, pa če ne bo nič boljše bom poklicala da me ne bo kakšen dan ali dva...v vrtcu je tko težko doma ostat ker potem nimajo nikogar da pomaga in je vzgojiteljica sama...pa še 3 na novo uvajavauser posted image ..to so zelo težki dnevi...

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.12.2007 18:25:13   
sayuri
A ima katera od vas nizek pritisk? user posted image  JAz imam zelo nizkega (90/50)in mi ponavadi ne dela kakih težav-razen kaka utrujenost, pa zaspanost, ki jo hitro s kako kavico preženem user posted image  DAnes se mi pa že cel dan po malem vrti. user posted image  Popoldne, ko sem bila zunaj, sem se mogla nekajkrat prav na moža opret, tko se mi je zvrtelo user posted image user posted image
Drugače sem šla s ta malim popoldne spat za dve urci. Vstala sem še bolj povožena user posted image , slabo mi je za znort, nekje v želodcu imam ogromno kepo, tako da sem zdajle Donat pila..... PA tko se mi vlečejo dnevio, kot ne vem kaj user posted image
Erin verjamem, da je težko ostati doma, če delaš v vrtcu. Jaz imam enake težave v šoli. user posted image  Ponavadi ne ostajam na bolniški (hvala bogu sem zdrava) in imam to srečo, da mi moja mama pazi ta malega, kadar zboli. Boš videla, kako se boš jutri počutila. Drugače se pa oboroži z vsemogočimi vitamini. user posted image
Katja,lepo, da se je izcedek umiril. Človek kar lažje zadiha, ne?
Anonimna,upam da se nam pridružiš user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 227
9.12.2007 18:39:00   
naty13
Erin vidim da si kar fajn zbolele. Pojdi v lekarno. HIP Natural ful pomaga. To sta dve steklenički po mislim da 1,5 dcl ali 2dcl, okus pa ima po multi soli. Meni je to pomagal. Pa čajčki z medom tudi. Čimprej se pozdravi.

Ja kar ne morem se ločit od vas. Najraje bi kar k vam prišla. No upanje je še ker user posted image  še ni.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 228
9.12.2007 20:29:43   
K_a_t_j_a
Sayuri sem si kar oddahnila ja. Sam, ko se obrišem je na WC papirju rumenkasta do svetlo rjavi izcedek. Bolečin oz. krčev kakšnih hudih nimam, me samo špikne tu pa tam. Če se bo spet pokazal, grem pa kar na predčasni pregled. Ponavadi imam izcedek na WC papirju, na sp. hlačkah ga ni. Mogoče čisto malo.

naty13 držim pesti, da se nam pridružiš!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.12.2007 11:20:28   
Erin
Živjo punce..

evo jaz sem doma...viroza...mi je dohtarca rekla da naj kar cel teden doma počivam, tko da...upam da ne bodo v službi hudi samo moja pikica in moje zdravje sta mi bolj pomembnauser posted image Sem jim kar sporočila da imam gripo (kao), to ponavadi bolj zastopjo...user posted image user posted image
sayuri, jaz si pritiska sploh ne merim, edino če ga moja mama pa ga potem še jaz da se prepričava da napravca delauser posted image ...vem da mi je zadnjič dohtarca rekla da imam nizkega..pa sem ga tudi prej s kavico preganjala, sedaj mi pa kava ne dišiuser posted image
Katja - mislim da če je izcedka tako malo da je le na papirju da ni panike..če bo tako kot zadnjič in te bo bolelo pa saj veš, k dohtarju pa brž...
Mojega user posted image pa danes cel dan ne bo....kakšen dolgčas bo...
Grem ležat mal, pa vas pridem kasneje pogledat, če je katera kaj napisala...

Neposredna povezava do sporočila: 230
10.12.2007 11:41:40   
Anonimen
živjo punce,

jaz vas pridno berem, a sem se teh par dni tako slabo počutila, da sem mi sploh ni dalo nič napisati. no, saj tudi danes ni kaj prida - vsak dan mi je bolj slabo in samo še čakam, kdaj bom začela bruhat.

Erin, vem, kako se počutiš, ko tvojega user posted image ni doma. jaz sem vsak dan sama do popoldneva, saj je moj v službi, jaz pa delam od doma. čisti dolgčas mi je, pa še velikokrat me spanec in slabost spravita v posteljo, potem pa sem popoldne jezna nase, ker nisem kaj veliko naredila.
Upam, da se boš čim prej pozdravila in izkoristi ta teden za počitek in razvajanje user posted image

meni lahko dodaš, da bom verjetno rodila v Ljubljani in upam, da ne bom osamljena tako kot si ti in sayuri. zgleda, da so štajerke bolj aktivne in jih je zato več user posted image

Katja, tudi mene veseli, da se ti je izcedek umiril in upam, da se ne bo vrnil. jaz moram potrkat na les, da izcedka nimam, no, imam samo rahel beli tok.

drugače sem pa tudi jaz že pošteno neučakana glede pregleda, a bom morala še malo potrepeti preden bom slišala user posted image in videla user posted image .

a se je katera že pozanimala za nosečniško telovadbo?

lp, user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 231
10.12.2007 11:45:11   
K_a_t_j_a
Erin želim ti, da se čimprej pozdraviš! user posted image user posted image user posted image Seveda sta vidve s tvojo pikico bolj pomembne sedaj, kot vse ostalo. Saj bo.user posted image Moj user posted image pa jutri cel dan dela, tako da bom sama.
Meni pa zjutraj ni bilo nič slabo, mi je pa sedaj ko sem se najedla. Sem gledala Mein baby na RTL-u, pa sem kar solzne učke dobila, ko je ena rodila.user posted image Me že dajejo hormoni.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.12.2007 11:46:45   
Erin
                user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image )   26. let  GP 20.12., NS 23.1.,  Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) 31.let UZ 11.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 21.12
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 20.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1.,  Celje
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.12.2007 11:53:03   
Erin
Evo Katja sedaj sem si pa poiskala se jaz RTL samo ne vem a bo še kaj...mene pa take oddaje zanimajo...hormoni me pa itak mečejo že od rojstva naprejuser posted image user posted image user posted image
anonimna user posted image , a nosiš vrečke za bruhat s sabo? Bolje preventiva kot ...pucat po kaki trgoviniuser posted image Mene slabosti še ne dajejo (3x trkam)..upam da me ne bodo ujele v vsem svojem sijajuuser posted image Za pregled pa vse že tako odštevamo....samo da vidimo svojega srčka pa bomo najsrečnejše na svetu.user posted image
P.S. Hvala za lepe želje

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 234
10.12.2007 12:06:50   
K_a_t_j_a
Erin Mein baby je od 10.30. do 11.00. Včasih se začne tudi malo prej kot 10.30. Pol sta pa še dve oddaji, ki sta tak fajni. Evo, ta teden lahko cel teden gledaš to oddajo, ko si doma. user posted image
Jaz grem pa zdajle moji mami mal pa v trgovino.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.12.2007 12:07:02   
Anonimen
ja, erin, nosim vrečke s sabo, ker si res ne bi rada naredila sramote. če bi se kaj takega zgodilo, bi te verjetno vsi čukasto gledali, pa še pospravlajti bi morala user posted image

a je katera že razmišljala o nakupu nosečniških oblek? jaz moram rečt, da so mi moje obleke še prav, čeprav me kavbojke malo tiščijo v pasu.

kdaj se bodo pa začeli nakupi za user posted image

lp, user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
10.12.2007 13:09:45   
mishel
Vidim, da ste res prave čvekulje!!!!!!!!!!!
Samo en dan nič ne pogledam, pa že ne vem več kaj vse moram prebrati. Je tak fajn brati, ker se včasih na glas nasmejim, pa še pomirite me ker vidim, da nisem edina ki čez dan pogosto spi, pa hrane ne more vohat...

Res komaj čakam da slišim user posted image moje male pikice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.12.2007 13:16:13   
naty13
Pa se mi je želja uresničila. Danes sem zagledala plusek. Je pa to moja druga nosečnost, stara sem 23 let, rodila bom v kranju, za pregled pa še pokličem. Erin čeprav imaš virozo sem ti nakopala nekaj dela, ampak prijetnega. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.12.2007 13:27:29   
mishel
Naty 13 res sem vesela zate. Zdaj imamo še eno več za čvekanje in sanjarjenje kakšne bodo našeuser posted image .

Prej sem pozabla napisat, da kupovat še ne bom začela stvari (mogoče kake zoknčke za dojenčka, za mojo dušo, čeprav moj pravi da sem čistuser posted image .). Zredila se še nisem, trebuha še tudi nimam, tak da bom počakala, da mi bojo moje stvari premaajhne. Imamo srečo, ker najhuje bo spomladi in poleti, ko ne rabiš tuliko stvari obleči, bomo trebuščke kar kazale pa bouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.12.2007 13:37:16   
Anonimen
Lep decemberski ponedeljek želim!

Tokratna zanimivost, ki mi je najbolj padla v oči je ta, da je tudi moja G Peternelj Marinšek, tako kot od Katje in mishel. Torej res obstaja verjetnost, da se kdaj celo nevedoč srečamo?! Ker pa imava z mishel pregled celo na isti dan user posted image , je ta verjetnost srečanja še toliko večja. Jaz imam pregled dopoldan.....

Erin - upam, da se čim  prej pozdraviš! Najbolj je pomembno tvoje zdravje, v vrtcu bodo že kako pokombinirali user posted image .

Sayuri - uh, to z niskim pritiskom pa res ni fajn. Zelo priporočajo malo hitrejšo hojo, katera pospeši krvni obtok in malo uravna pritisk. Vendar pa če imaš nizek pritisk že od nekdaj, potem je to drugače.....Jaz sem imela nekaj časa bolj nizek pritisk, vendar če mi zdravnica ne bi rekla, niti ne bi vedela, ker se niti nisem počutila nič drugače kot sicer.

naty13 - iskrene čestitke in prijetno dobrodošlico med avgustovkami ti želim!

Katja - sem vesela, da se je izcedek umiril in da si pomirjena. Kar lepo optimistično naprej!

Hm.......sem imela namen še kaj napisati, vendar obveznosti kličejo! Ko bom lahko, se vam zopet kaj javim. Punce, res ste pridne s pisanjem. Nekaj časa, kakšen dan mogoče ne pogledam na to stran, potem pa skorajda ne vem, kje sledi nadaljevanje user posted image . Kar tako naprej!  Bodite polne veselja  in uživajte  v veselem pričakovanju (seveda z mano vred user posted image ). Lp, user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
10.12.2007 14:15:54   
K_a_t_j_a
naty13 ISKRENE ČESTITKE!!!! Pa si le dočakale +!!!! Ti si si ga pa res zaslužila po taaaakšnem dolgem čakanju! Sem zelo vesela zate veš!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No sedaj je pa tudi Erin dobila družbo!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.12.2007 15:16:08   
tejkaz
Živjo

Se vam lahko pridružim? Danes sva zagledala user posted image . Rok naj bi bil 18. 8. (po mojih izračunih).Doma imamo že eno navihanko staro eno leto. Ime ji je Eva.
Čestitke vsem ostalim nosečkam.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 242
10.12.2007 15:18:19   
K_a_t_j_a
Dobrodošla tejkaz! user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.12.2007 15:29:42   
Erin
user posted image user posted image user posted image
Grem za 3 ure spat pa ste toooooooooolk napisale....
naty13 - čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam!!!!! Z veseljem te dodam na seznam!
user posted image user posted image user posted image
user posted image
tejkaz - dobrodošla tudi ti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anonimna user posted image - jaz sem si prejšnji teden nakupila nekaj tunik-hvala bogu da so v modi in jih je 100000 na izbirouser posted image , hlače pa še nisem, za vrtec itak nosim le trenerke, bom si pa mogla omislit kake kavbojke nosečniškeuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 244
10.12.2007 15:39:41   
Erin
               user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) 31.let UZ 11.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 21.12
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 20.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
18.08.
  • tejkaz (2.user posted image ) 24.let Lj. ali Kranj
xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1.,  Celje
  • naty13 (2.user posted image ) 23.let Kranj
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 10.12.2007 15:41:05 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.12.2007 15:42:00   
tejkaz
Še za na seznamček. Stara sem 24 let. Datuma za pregled še nimam, rodila bom pa v Ljubljani ali pa Kranju. Odvisno na katero stran ne bo gužve user posted image in to je moja druga nosečnost. Pa hvala za dobrodošlico

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 246
10.12.2007 15:42:34   
Erin
naty13, podpis si moraš spremenit, štorklja te BO obiskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.12.2007 15:46:01   
Erin
Pridne ste mlade mamice, občudujem vas, stare pod 25 in že 2 otrok...tega ne doživiš več velikokrat, saj veste, problemi da sploh urediš razmere itd. Čestitam vam za pogum in vam želim vso srečo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.12.2007 16:15:04   
naty13
Tejkaz čestitke še z moje strani. Midve sva današnje srečnice. Pa še obe imava enako stare otroke, moj pikec je star eno leto in je samo dva dni mlajši od tvoje Eve. To pa je naklučje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 249
10.12.2007 16:19:06   
tejkaz
o super, imava dve isti temi. Pa še obe sva gorenjki, ne? Sklepam po tem, ker boš v Kranju rodila :)

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?