Anonimen
|
živjo punce, jaz vas pridno berem, a sem se teh par dni tako slabo počutila, da sem mi sploh ni dalo nič napisati. no, saj tudi danes ni kaj prida - vsak dan mi je bolj slabo in samo še čakam, kdaj bom začela bruhat. Erin, vem, kako se počutiš, ko tvojega ni doma. jaz sem vsak dan sama do popoldneva, saj je moj v službi, jaz pa delam od doma. čisti dolgčas mi je, pa še velikokrat me spanec in slabost spravita v posteljo, potem pa sem popoldne jezna nase, ker nisem kaj veliko naredila. Upam, da se boš čim prej pozdravila in izkoristi ta teden za počitek in razvajanje meni lahko dodaš, da bom verjetno rodila v Ljubljani in upam, da ne bom osamljena tako kot si ti in sayuri. zgleda, da so štajerke bolj aktivne in jih je zato več Katja, tudi mene veseli, da se ti je izcedek umiril in upam, da se ne bo vrnil. jaz moram potrkat na les, da izcedka nimam, no, imam samo rahel beli tok. drugače sem pa tudi jaz že pošteno neučakana glede pregleda, a bom morala še malo potrepeti preden bom slišala in videla . a se je katera že pozanimala za nosečniško telovadbo? lp,
|