Erin
|
No, moj prvi GP je mimo. Žal se še nič ne vidi samo vrečka in rumenjak, očitno je prišlo do oploditve kasneje, tako da bom ziher v avgustu Me je hotela naročiti na januar pa sem rekla da hočem prej pa je rekla sestra da ni placa sem pa rekla da bom pa samoplačniško prišla, da hočem videti srčka kako utripa pa mi je le dala potem nov datum 20.12. Uf...se mi je kar nasmejalo. Takrat se bo pa naša pikica že videla. Dobrodošle katjakoc, kajsica, mischel Čestitam! Želim vam lepo nosečnost ter veliko prijetnega klepeta na naši temi kajsica, kar pogumno, misli pozitivno, črtica na testku pa ti je nakazala da se v tvojem telesu ustvarja novo življenje, ne boj se tega, veseli se...Glavo gor punca, mamica boš! Kar se firbčnosti tiče sem pa jaz tudi zelo firbčna samo velikokrat nimam nič za napisat ali pa ne znam stavka skupaj sestavit potem pa ne napišem ničesar...sem en tak mičken štor ampak(!!!) važn da berem pa da navijam za nas/vas. Evo, turneja UZ je odprta, naj bodo vaši prvi UZ bolj veseli oz, naj se sliši kako razbija malo srčece. Pri 6. tednih kot sem jaz imela je prezgodaj, pa saj sem slutila to. Vem pa da bom 20.12. slišala močno bitje srčka mojega otročička in komaj čakaaaaaam Danes sem se malo pocrkljala, sem šla nakupovat majčke pa sem kupla tolk fletnih tunik, moj me je kar z očmi požiral, potem sem se pa še afnala pa trebuška ven napihnila ..uf, že sedaj zasedem celo majčko, kaj šele bo Hrana, a veste kaj...mc'donalds me je zvabil danes v svoj objem, ampak ne morem veliko pojesti...mi pa ne paše sladko, niti slano ampak kislo. Sedaj grem pa spančkat ker sem tko zmatrana, sem že od 5h pokonc. Lep večer vam želim pa UŽIVAJTE V NOSEČNOSTI! (pod nujno)