|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
9.1.2008 9:35:26   
sayuri
Jutro punce user posted image

Za mano je noč bruhanja user posted image . Zgleda, da sem res pobrala popolnoma vse možne opcije nosečniških znakov user posted image user posted image user posted image . Ampak sem se že tako utrdila, da bom tud temu kos. user posted image
vebo žal mi je za to žalostno izkušnjo user posted image . Čas bo prinesel novo moč in naslednjič bo vse ok.
Pablo moje razmišljanje o NS je podobno tvojemu. Priznam pa, da grem na NS tudi zato, da vidim svoja dva user posted image user posted image , da ju vidita tudi mož in sinček.
cicmic pa res čudno, da ti ni naredila UZja. Pa si ji mogoče kaj omenila? Sicer bo pa 12. teden en dva tri tukaj. user posted image

Midva bova vprašala za spol. Prvič nisva, pa je mene tko firbec matral, da sem enkrat proti koncu - okrog 34. tedna  vprašala, če mi lahko pove, kaj bo. Pa je bil otroček že tko velik, da se ni nič vidlo. Sem mogla do poroda počakat. user posted image  Sem pa slutila, da bo fantek in res je bil.
Tokrat je možna trojna kombinacija user posted image : fantek, punčka / 2x fantek / 2x punčka. Priznam, da si želim, da bi bila ena punčka. user posted image  Mi pa slutnje pravijo, da bosta 2 fanta. Zato bom Pušenjaka vprašala. user posted image  Ne bi zdržala do konca user posted image .

O imenih še ne razmišljamo. Verjetno se bomo kar težko vskladili user posted image

Nevaeva, jaz imam ob 16.15 NS. Po moje se bomo kar načakale. Ne verjamem, da v 15 minutah opravi user posted image  Kaj pravite?
Erin tvoja ideja "Prihajava poleti" je pa res dobra. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
9.1.2008 10:16:02   
lana777
Vebo, žal mi je ... en topel user posted image  zate ...

Tejkaz  - držimo pesti user posted image user posted image user posted image  

Mene je že zdaj strah za naslednji teden ...

Držite seuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
9.1.2008 10:54:16   
izabella08
Jutro dekleta,

zadnje case sem bila na forumu zelo malo aktivna, sem vas pa redno prebirala. Moje slabosti pocasi pojenjajo (user posted image ), tako da zacenjam resnicno uzivati v nosecnosti. Vsem puncam, ki se niste preko tega neljubega obdobja tesnega 'prijateljevanja' s stransicno skoljko pa zelim, da obdobje CIM PREJ mine!!! Vem, da sem sama imela trenutke, ko sem bila tako utrujena od bruhanja, da mi je slo kar na jok... ampak vse hudo mine in sedaj je vse super.

Danes imam spet ginekoloski pregled z UZ, tako da sem zelo neucakana, da spet vidim mojo pikico... po izracunih sem ze skoraj 11 tednov noseca, tako da res upam, da bo vse vredu in, da bo to prvo nekoliko 'rizicno' trimesecje kmalu koncano... potem pa veselouser posted image user posted image v shopping tako za bebico kot tudi zameuser posted image user posted image .

Vidim, da ste se pogovarjale tudi o kg... No, jaz sem se vedno na nuli, ceprav se je moj pas kar nekam izgubil, trebuscek pa se pocasi, predvsem pa vztrajno bociuser posted image . In sem kar vesela, da je tako... Ja, pa prvic v zivljenju imam prsi, ki so veliko vecje od ene boge enke...user posted image user posted image ... spoh ne rabim omenit, kaj si o tem misli moj   user posted image  user posted image !!!

Naredila sem prve krvne in urinske preiskave in je bilo vse ok, le zelezo moram jemati se dodatno - baje cisto preventivno. A ve jemljete kaksne dodatke?

Uf, zda pa je ze cas, da se posvetim se malo mojemu prihajajocemu izpitu.

Vsem vam pa zelim leeeeepouser posted image , cim manj slabosti in veliko srecnih trenutkov:)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
9.1.2008 11:23:02   
mishel

Zdravo punce!

Oglašam se po kar nekaj časa, pa sem vseeno misla na vas, pa mal prebrala kaj je kaj novega.

Žal mi je za Vebouser posted image .

Drugače pa moram napisati, da sem se tako razveselila, ko mi je na nosečniškem koledarčku pisalo, 11. teden in da je največja nevarnost za nepravilnosti ploda mimouser posted image user posted image user posted image . Glede slabosti ni pri meni še nič novega, še vedno objemam WC, s kilogrami pa še tudi nisem prišla nazaj na "0".

Pa še čestitke vsem ki ste bile na pregledih, jaz že komaj čakam, da minejo še trije tedni in grem na NS.

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
9.1.2008 11:24:28   
anaya
Dobro jutro vsem (zame bo jutro še kakšni dve uri). Kako kaj danes?
Vebo žal mi je za to kar se ti je zgodilo, user posted image za čim hitrejše okrevanje.

Tudi moj dan se ni začel ravno vzpodbudno, opazila sem namreč rjav izcedekuser posted image ... in ker imam za sabo že en SS( ki se sicer ni začel tako) me je resnično strah. Upam da se bo do petkovega pregleda vse uredilo in da ne bo nič narobe. Bom optimistična!user posted image

Lep dan vam želim, pri nas je spet sonček.

(odgovor članu izabella08)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
9.1.2008 11:25:36   
Neža7
Vebo user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
9.1.2008 11:44:02   
supermiska
Vprašanje za drugoradko oz. če katera druga to ve.
Ali je potrebno ponovno na tečaj oz. materinsko šolo, če jo imaš že opravljeno po prvem porodu. Kako je to pri patrnerju.
Hvala za odgovor

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
9.1.2008 11:58:47   
K_a_t_j_a
vebo zelo mi je žal zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
9.1.2008 12:46:35   
gajka
Vebo - žal mi je zate in upam, da boš čimprej  spet na enem od seznamov nosečk!

Erin - tvoji srčki so me pa res nasmejali. Malo matematike ne škodi, kajne? user posted image  Ja, ja, saj vem, da je tole moja malo zapoznela reakcija, ampak prav težko si utrgam par minutk, da kaj napišem. Aja, pa tista tvoja o ''Prihajava poleti'' je tudi ena zelo zvita rešitev, pa še zelo luštna se sliši! Si pa res ena domiselna pozitivka in mislim, da te bojo tvoji varovančki kar pogrešali, ko boš odšla na porodniško.

anaya - upam, da se kljub izcedku vse izteče OK. Držim pesti!

Ja, kot kaže boste imele pa nekatere ža prav srečanje avgustovk v Pušenjakovi čakalnici!  A meni se pa nobena noče v Velenju pridružit? Aja, saj res, Neža7, bova pa kar midve same en žur v čakalnici naredile! user posted image

Glede barvanja las... Jaz sem bila pri frizerju kak mesec nazaj. Pa sem načela to vražo o škodljivosti barv, pa me je frizer malo debelo gledal in rekel, da edino, kar bi lahko škodilo, je če bi lase barvali v celoti in to s 13% peroksidom (ali kolikor pač je največ %), kar pa večina frizerjev itak ne uporablja (meni svetli pramene s 3% peroksidom, se mi zdi), temni odtenki, ki pa peroksida ne vsebujejo, so pa sploh neproblematični. Prameni pa so sploh neškodljivi, ker barva sploh ne pride toliko do stika z lasiščem. Sicer pa, kar pomislite, kake frizure so se nosile, ko ste bile še same v trebuščih vaši mam, ko so bile na pohodu tisti ultra smrdljivi preparati za trajne itd. In če nas to ni pobilo, tudi naših pikic današnje barve ne bodo!

Glede NS tudi sama mislim, da ob vseh možnih pregledih, ki jih lahko danes opravimo, bi bilo prav nesmiselno, da jih ne bi tudi izkoristila! Nočem zveneti kakorkoli negativno, ampak res nimam želje, da se bi mi življenje zasukalo za 180°, če bi slučajno user posted image  imel okvaro, jaz pa bi v nosečnosti prihranila 60 EUR in 1 uro svojega časa samo zato, ker nisem šla na NS.

Ene se pritožujete nad preveč nosečniškimi znaki, jaz pa še vedno komaj verjamem, da sem user posted image , ker je sicer vse enako kot prej in komaj čakam na nov UZ dokaz, da je temu res tako in da bomo od avgusta dalje res 3.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
9.1.2008 12:56:53   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 52 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.2.,NS 21.1 Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, UZ 10.1. Maribor
~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let GP 12.1, NS 28.1., Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let GP 28.1., NS 22.1.

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let NS 22.1, GP 18.1 Ljubljana
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let GP 10.1., NS 22.1 Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let GP 6.2., Ljubljana

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS, GP 24.1

08.08.
~ simona2 (2.)

10.08.

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 18.1, NS 31.1., Celje

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  NS 5.2. Jesenice
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 28.1.

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let GP 17.1., Celje
~ supermiška (2.user posted image ) 28.let GP 10.1., NS 25.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 5.2., NS 5.2.

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let GP 5.2. NS 5.2., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let GP 11.1. Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let  GP 24.1.
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 29.1., NS 11.2.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 28.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11.1, 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1. NS 5.2., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. user posted image ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image ) GP 14.1., NS 11.2

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ m_m
(2.user posted image ) 26.let GP 11.1.
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, NS 17.1. Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  GP 11.1., Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
*nina*user posted image
vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
9.1.2008 12:57:05   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

07.1. - cinca marinca

08.1. - Vilika

09.1. - tejkaz
10.1. - Nevaeva
10.1. - aradej
10.1. - supermiska
10.1. - Maja T.
11.1. - anaya
11.1. - buruolan
11.1. - m_m
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
14.1. - anonimnauser posted image
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
17.1. - košuta
18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - cicmic
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - bibika24
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - sayuri
12.2. - mkj
18.2. - PABLO

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
22.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
28.1. - mkj
28.1. - Maja.T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
05.2. - astrea
05.2. - lana777
05.2. - naty13
05.2. - Vilika
05.2. - buhtlčk
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
9.1.2008 13:00:38   
buhtlčk
Erin najbrž te ne bo več tam, ko pridem. Razen če bomo tokrat prezgodnji. Sem zanosila takoj po prenehanju jemanja tabletkov, zato sem imela dva ultazvoka, ker mi je ovulacija očitno en teden zamujala, pa smo zmerl bebico in določl datum. Drgač bi morala bit že 6.8.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
9.1.2008 13:02:42   
shelly
Živjo!

Glede barvanja sem slišala, da ni preveč priporočljivo. Ne vem no, jaz se ne bom.

Imam še eno vprašanje pa bom še tukaj vprašala.

Tokrat sicer ne gre zame, ampak za prijateljico. Imela je eno nenevadno situacijo. M ji zamuja zdaj že kakšen teden ali celo malo več. V petek je naredila BC in po nekako 10h minutah videla rahlo user posted image . Danes zjutraj je delala CB pa je bilo nekaj čudnega. Tista vodoravna črta se je videla že pred delanjem testa, bila pa je taka črtkana, prekinjena. Potem se je po nekaj časa (nekako 10-15 minut), jaz ne vem točno, pojavila še navpična, ampak zelo slabo vidna. Ko je vprašala svetovalko ji je rekla da ne sme biti neprekinjena črta in je morda prišla vlaga. Naj naredi še enega. Pa je bilo spet isto! Se je videla prekinjena črta.

Kakšne izkušnje ste ve imele s CB, se še spomnite? Kako je pokazal? PO toliko zamude že mora lepo pokazat ane?

lp 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
9.1.2008 13:03:31   
shelly
Ups sem mislila pisat pod julijke, se opravičujemuser posted image  Vseeno pa lahko odgovorite, če se vam da user posted image

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
9.1.2008 13:04:59   
buruolan
pozdravljene avgustovke,

danes sem imela prvi pregled in moram reč, da sem bila zelo nervozna. Že cel teden sem razmišljala kaj če kaj ne bo ok... Po ultrazvoku sem si oddahnila - ginekologinja mi je pokazala mojo pikico(tole je glavca, ritka in tukaj bije srček). Ker moj menstruacijski ciklus ni ravno 28 dni, je izračunala, da sem verjetno noseča 7 tednov in nekaj dni (za bolj natančen izračun pa bo treba še počakat do naslednjih pregledov).
Res, presrečna sem. Pred enim mesecem sem bila namreč na pregledu in ginekologinji potožila, da s fantom že eno leto delava na otroku, pa ne gre. Sem dobila napotnico za kliniko, ker sem bila prepričana, da brez zdravniške pomoči očitno ne bom zanosila. Dva tedna po pregledu, pa mi test pokaže da sem noseča.
Skratka res super.

Ginekologinja mi je odsvetovala pretirano ukvarjanje s športom, sprehodi + vadba za nosečnice ja, ostalo ne. Smučanje ne, tek ne, ... Dobila sem napotke glede prehrane - malo soli, umivanje sadja čimbolj temeljito, čimveč stročnic, rdečega mesa, sadje zelenjava, pa kaše in žitarice... Kar se hrane tiče itak nimam problemov, jem vse...

Lepo se imejte punce

Neposredna povezava do sporočila: 1490
9.1.2008 13:06:55   
gajka
shelly - meni je edino CB dal očiten +, lahko ga pogledaš na slikici v albumu. Je bilo pa mogoče kak dan ali dva po pričakovani M, težko rečem, ker nisem imela ravno poštimanih ciklov. Naj poskusi s kakim drugim testom. Vsekakor pa rezultati po 10 min niso več pravilni, nekaj podobnega piše tudi v navodilih.

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
9.1.2008 13:08:52   
Erin
vebouser posted image žal mi je...drži seuser posted image user posted image user posted image
Vem da je  zoprno vprašanje ampak ali si bila na našem seznamčku (katera izmed anonimnih)?
Želim ti vse najlepše in da boš kmalu cartala zdravo pikico.user posted image user posted image user posted image

anaya - se pridružujem tvojemu strahu...namreč...

včeraj zvečer se mi je ulila kriuser posted image user posted image user posted image ..in sva z mojim ob 22.30 šla na urgenco, kjer mi je dežurni gin rekel da ni nič hujšega, naredila sva UZ in videla da srček bijeuser posted image ...mi je odleglo ampak strah je še vedno prisoten,user posted image dokler bo izcedek...trenutno je rjav ampak je prisoten in to me mori. Tako da sem dobila Dabroston(dobrodošla v klubu aneuser posted image ) in 2 tedna dolniške-ležanja. No, včerajšnje bolečine v trebuhu in križu niso bile kar tako...ja, delo v vrtcu je res naporno, še posebej pa ker delam v jaslih...dobro da sem povedala včeraj ravnateljici...ampak še vedno mi ni jasno ODKOD krvavitev??? user posted image Tri tedne nazaj sem imela rjav izcedek tokrat pa svetlo rdečega, ki je še bolj nevaren. Gin mi je sicer rekel da če je srček viden da je samo 2-3% možnosti za splav in da so taki krvavi izcedki pogosti pri nosečnicah... najraje pa bi šla po drugo mnenje še k moji osebni gin da me pogleda, samo ne danes, moram počivat, pregled imam pa šele čez 2 tedna...naj se to rizično obdobje že konča, želim si mirne nosečnosti brez strahu...brez solz...ampak mi je pa dal nasmešek na usta prizor ko mi je po UZ moja pikica mahala in skakala...user posted image

anaya držim pesti za naju obe da se ta izcedek konča...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 9.1.2008 13:09:35 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
9.1.2008 13:12:34   
Neža7
Gajka..... Je samo midve sva, ampak brez skrbi bo tak velik žur v najini čakalnici, da bo kar SCARY user posted image  Meni se zdi, da je 22.1 tako daleč. Še izpit imam vmes. Kako si ti razumeš z njeno medicinsko sestro? Me malo zanima, vendar mi ni treba povedat.

Mmmm danes sem imela golaž s poletno, joj kako mi je pasalo user posted image  salata na žalostno mi gre sedaj na user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu shelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
9.1.2008 13:14:01   
gajka
Erin - držim pesti, da ti bo tvoj user posted image  veselo mahal po UZ še naslednjih nekaj mesecev! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.1.2008 13:14:01   
K_a_t_j_a
Erin ti kar pozitivno misli. Sej če je srček bil in ti je pikica mahala bo po moje vse vredu.user posted image user posted image user posted image
Ti presneti izcedki, kak nas jezijo!!user posted image Tudi jaz komaj čakam, da minejo ti kritični meseci. Pa saj nekatere smo že v začetku 3.meseca. Erin ti pa že greš počasi proti 4.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.1.2008 13:17:06   
sayuri
Erin uf, tole je pa šlo živcev, a ne? Pomembno je, da je srček in da je s pikico vse ok. Držim pesti, da se ti tole ne zgodi več. PA res počivajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.1.2008 13:19:02   
Erin
Hvala punce..user posted image user posted image user posted image

Šlo živčkov ja...pa solzic tud...ko sva se peljala v bolnico sva bila skoz tiho pa sva oba take čveke...

Grem nazaj ležat..upam da mi bo moj popoldne uredil računalnik in potegnil kable, da bom lahko s kavča gledala ekran in imela tipkovnico pri sebi...bom vsaj na tekočem pa ne bo mi dolgčas...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.1.2008 13:20:07   
gajka
Neža7 - ne se preveč sekirat, 22.1. bo tukaj kot bi mignil! Evo, pa še z izpitom se lahko vmes zamotiš, vsekakor ti želim vso srečo z njim! user posted image  Z medicisnko sestro pa nimam nobenih problemov, vsaj do sedaj jih nisem imela. user posted image  Kaj pa je bilo tako hudega? Lahko odgovoriš tudi preko ZS. Zdaj me namreč babji firbec matra! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1498
9.1.2008 13:22:39   
Neža7
Erin..... Joj to pa je grozno user posted image  Samo, da je pikica ok user posted image  

Tudi jaz sem imela rahlo krvavitev in tudi sem bila čist iz sebe, ampak sem  imela sreče, da sem tudi jaz videla, da srček bije user posted image  Sedaj samo čakam, da grem ponovno na pregled in res upam, da je pikica še lepo zdrava. Sem opazila, da če prvič delam dobim svetlo roza/rjava izcedek, da res sedaj pazim, da tudi počivam.
1. user posted image  je bila popolnoma normalna brez težav, vendar sedaj po 1. SS vedno težko čakam za naslednji pregled.  Jaz sem že sanjala, da sem imela SS user posted image  GROZA!

Lepo pazi na pikico user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
9.1.2008 15:57:42   
aradej
Kako ste avgustovke? Mene razen slabosti in hudih bolečin ne spominja nič drugega na to da sem user posted image .
Danes sem bila na pregledu pa sem slišala kako srček bije pa za sedem tednov smo veliki kar en centimeter.
Erina želim ti ta ti čimprej mine izcedk, velik počivaj pa pusti se malo razvajat ne bo škodil. Tudi sama večino časa počivam ali preležim če ne se počutim kot da mi bo trebuh razneslo.

naslednji pregled imam 18.1 pa še pikico bom vidla. za nuhalno pa sporočim ko zvem datum pri pušenjaku.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?