|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
8.1.2008 11:46:49   
bibika24
HeY da se vam spet malo javim...vsak dan še preberem nove poste, za pisanje pa zmanjka časa...

In kako ste kaj user posted image ...vidim, da je še nekaj novih user posted image !!!user posted image user posted image user posted image

No danes sem tudi jaz dobila datum za 1 GP 29.1., NS pa imam 11.2....a je za GP že pozno...po mojem izračunu bom že 10t in 5d noseča (ali pa nekaj dni manj - neredne M)???Prej nismo morali uskladiti termina (gužva po dopustih pri G in moja odsotnost nekaj dni). Upam, da še ni pozno, čeprav sem brala, da naj bi bil 1. GP med 8 in 10t. Erin me dodaš prosim na seznam!

Dugače pa moram povedat, da so se pri meni začele pojavljati rahle slabosti in zelo velika utrujenost...se mi zdi, da bi lahko spala cel dan user posted image  ...sem tudi čisto brez energije in se mi še na sprehod včasih ne da it user posted image  Upam, da to čim prej mine!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
8.1.2008 11:49:25   
buhtlčk
buhtlčk (1.user posted image ,user posted image ) 31. let, UZ 19.12, UZ 3.1, NS 5.2., Jesenice

predviden datum je pa 13.8.

zdej pa najboljš, da grem jest, ker prihaja slabost...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
8.1.2008 11:50:18   
K_a_t_j_a
bibika24 in buhtlč dobrodošle!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
8.1.2008 11:51:45   
Maja T.
kako velike so bile vaše pikice v 7.tednu (glede na ZM)??

danes sem 6T 4/7 pa me malo skrbi da ni pikec kje premajhen.

Anonimna te je že Erin potolažila user posted image , ti pa lahko tudi jaz napišem, da ni treba skrbet. Tudi jaz sem imela 1. UZ pri 6 t. in 5/7. Moj user posted image je bil velik 6 mm, ampak do 12. t velikost zelo variira. Šele po tem 12. t., če bi bil plod premajhen, bi se lahko govorilo o prepočasni rasti.

Tudi moj user posted image bi moral biti od moje ZM zdaj že v 12.t, PDP mi morala imeti v juliju, ampak glede na velikost je vse skupaj za 1 t. manj, ker sem pač kasneje zanosila glede na ZM (ovulacijo namreč nimam na 28 dni). Vse to so dejavniki, ki vplivajo na velikost, tako da - ne skrbet user posted image , pa lepo user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
8.1.2008 12:11:29   
Maja T.
Katja, komaj zdaj sem videla, ta si ti tista srečnica, ki ti je tvoj user posted image pomigal z ritko user posted image user posted image user posted image . Videla sem Erine migajoče ritke, sem pa samo preletela RR in sem spregledala, da je zateuser posted image user posted image user posted image . Kako kaj?

mkj midve, ki imava na isti dan PDP, še kakšni nosečniški simptomi ali si se jih že rešila?user posted image
bibika24 in buhtlč čestitam za user posted image in dobrodošle   - spet nas je več  user posted image

Aja še ena dilema: mami nas je danes povabila na domače krvavice, bodo normalno toplotno obdelane (pečene), vprašanje ali jest ali ne????user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
8.1.2008 12:17:45   
simona2
Pozdravljene avgustovkeuser posted image
vidim, da je tema že kar nekaj časa odprta. Jaz imam danes sicer prvi pregled, vendar sem si izračunala datum 8.8.2008 in mi je kar všeč, če bo tako ostalo. Tole bo moj drugi porod, saj imam doma že eno sončico Mašo, ki je rojena 1.9.2005. Je pa za razliko od prve nosečnosti, ki je nisem skorajda čutila, tole prava nočna mora. Slabost, slabost in še enkrat slabost. Upam, da se bo čimprej končalo: lep dan vam želim vsem skupaj in se beremo.

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
8.1.2008 12:19:04   
lana777
Pozdravček vsem, posebej ta novimuser posted image user posted image user posted image

Tud js raje kr berem, k mi je tok user posted image , da pišem
bolj redkouser posted image  ...

bibika24 - kako je blo na oddihu na Rogli?

Aja, glede barvanja las - dejte to mal razložit no, vse, kar
se sama spomnim na to temo je to, da nam je
nekoč učitlca v OŠ rekla, da naj si ne barvamo las,
ker ne bomo mogle met otrokuser posted image user posted image

Kje je še petek?!?!user posted image  user posted image user posted image  Ktere kaj trpite v službi? 

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
8.1.2008 12:19:06   
supermiska
No potem sva že dve. Pri meni ista zgodba.

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
8.1.2008 12:21:50   
sayuri
JAz sem se v prvi nosečnosti skoz barvala. TAkrat sem si barvala vse lase na blond.

Zdaj imam pramena in  jih "obnovim" vsaka 2 meseca. Ne bo nič drugače. Edino zdajle malo čakam, da slabosti minejo, ker si ne predstavljam, da bi morala sedet v vseh tistih vonjavah pri frizerju.user posted image

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
8.1.2008 12:23:52   
supermiska
Joj punce, ne komplicirajte s temi starimi vražami!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
8.1.2008 12:40:26   
aradej
vilika zanima me tel od dr.Pušenjaka mi jo lahko daš.
Pri meni ni še nič novega čakam na pregled da vidim če se je razvilauser posted image  ali je prazna vrečka.

Pa še nekaj me zanima če ima katera podoben problem.
Če sem zelo veliko pokonci me začne bolet v spodnjem delu trebuha pa dol mi tišči.Zraven pa jemljem dabroston tablete zaradi rjavega izcedka in rahlih krčev.Izcedek je minil krči oz. bolečina pa je ostala.

Lepo se imejte vse user posted image  pa čim manj user posted image  želim

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
8.1.2008 12:40:33   
K_a_t_j_a
Jaz si tudi normalno barvam lase, po moje to ne škoduje user posted image !
Maja T. ja naš user posted image je že tak navihanček, ki miga z ritko.user posted image Danes sem dobre volje, ker tak lepo sonček greje vzunaj! Kar pomislim kak bo fajn, ko bo user posted image , bom lahko šla na sprehod v takem lepem vremenu. Glede krvavic po moje lahko ješ, ker so toplotno obdelane.

Mam eno vprašanje. Moja sestra bi rada šla zraven na NS poleg mene in user posted image . A mislite, da bi lahko šla notr v ordinacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1437
8.1.2008 12:40:57   
simona2
Ja tud jaz sem ravno včeraj na forumu med over net prebrala odgovor Pušenjaka, da sploh ni noben problem barvanje in da to v nobenem primeru ne vpliva na otroka. Tako, da jaz grem kar veselo k frizerju, saj sem že čisto "obledela". Je pa res, da v prvi nosečnosti se pa nisem barvala, ker mi je frizerka odsvetovalauser posted image . No pa recimo, da bolj verjamem Pušenjaku.

Punce, kako se uvrstiš na sezna, a je še nadzor nad tem, ali je bolje poslati zasebno sporočilo glavno moderatorki in ažurerki seznama? 

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.

Neposredna povezava do sporočila: 1438
8.1.2008 12:44:10   
supermiska
jaz mislim da ni problema glede sestre, saj bo namesto partnerja.

Neposredna povezava do sporočila: 1439
8.1.2008 12:55:37   
Maja T.
Katja pri nas v MB to ni problem, jaz mislim, da sestra lahko gre zraven user posted image , samo zmenit se je treba, s prijazno besedo se da vse doseči user posted image

Aradej jaz sem že v 11.t. pa me spodaj špika kot user posted image . Včeraj sem okrog hodila, pa ne morem reči, da sem pretiravala, in danes zaradi včerajšnje hoje pridno ležimuser posted image . Res pa je, da je dosti manj kot cca 3 t. nazaj, kot spati nisem mogla par noči zaradi bolečin - kot hujša oblika menst.

simona2 dobrodošla user posted image user posted image user posted image , naša glavna je Erin in ji lahko kar preko RR vse sporočiš

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1440
8.1.2008 13:52:57   
tejkaz
Pozdravljene

Evo, končno imam malo prostega časa. No, danes ste se pa kar razpisale

Jaz imam pa jutri prvi pregled in moram reči da sem živčna ko strela. Jaz namreč nimam nobenih znakov nosečnosti sploh. Nič od nič. No, sicer M res ni in tudi ta druge ni bilo, to je pa vse. Jutri bomo videli kako in kaj. Imam pa šele ob 15.00 oz.naša G vse svoje paciente naroči za ob 15.00 potem pa kdor prej pride prej melje. Tako da bom ob dveh tam.
Naty
imam pa spet eno vprašanje zate. Rekla si da tamali hodi v vrtec. Kakšne copate nosi tam? Eva ima doma shoo shoo jeve za v vrtec jih pa res ne bi dala, ker sem od večih mamic slišala da zna biti kdaj v kopalnicah mokro po tleh in da se ne bi prehladila. A imate cicibanke?

Smo včeraj dobili vrtec in gre Eva v ponedeljek v vrtec. Do sedaj je bila v privat varstvu.

Katja po mojem tudi lahko gre sestra s tabo. Midva sva nameravala Evo vzet s sabo, vendar je po mojem brezveze, ker še itak ne ve in ne razume. Sam lovili bi jo tam :)

Barvam se ne, se nisem še niti enkrat, tako ne bi vedela.

Lana777 jaz hodim v službo. Ampak jaz ne trpim, ker mi ni nič slabo. Dolgčas mi pa tudi ni. Bi mi bil bolj, če bi ostala doma.

bibika24 in buhtlč dobrodošle!!!

Uf, sem zdaj videla, kolika vas ima 11.1 pregled :) Jaz pa jutri  user posted image Držite pesti!

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
8.1.2008 13:54:29   
tejkaz
Aja, že lep čas vam želim zaupat naslov mojga albuma, čebi si katera želela ogledati naše slikice. Ko bom dobila kakšno slikico od UZ pa ko bo trebušček začel rasti, bom tudi v ta album dajala slikice

http://tejkaz.moj-album.com

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
8.1.2008 13:55:45   
anaya
Erin: hvala za dobrodošljico in seveda tudi vsem ostalim.
Z mojo alergijo je mogoče celo malo bolje. Pri zdravniku sem bila, ker me je bilo strah da bo vplivalo na plod, ampak imam nekega čudnega zdravnika in se niti sam ni mogo odločit kaj to je. Se je kr strinjal z mano da bo alergija na hrano. po moje sem dobila to zaradi enih muslujev gozni sadeži, ki jih prej nikoli nisem jedla. Tako da se jih zdaj na daleč izogibam in seveda vsega ne poznanegauser posted image . bom v prvem trimesečju samo na vodi in bolj preverjenih stvareh.
za seznam pa so moji podatki še, 1. nosečnost, 27 let, pa najverjetneje bo kr Maribor sprejel moje dete, če si ne premislim kasneje.

lep dan vam želim pa čim manj slabosti in problemov...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
8.1.2008 15:04:27   
m@j@
ojla, zopet se malo oglasim.

Erin, prosim, če spremeniš datum za NS, imam 22.1., sem zadnjič ugotovila, da sem se narobe naročila, tko da sem zdaj pri Pušenjaku.
je pa kr trajal, da sem priklicala te ljudi in se naročila.

Sicer nimam nekih težav, sem pa včasih tok napeta, mam ful trebuh.

Aja, pa še to..stara sem 27 let, rodili bomo v LJ., je pa to druga nosečnost.

lp,

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
8.1.2008 15:06:22   
sonček33
Erin, kako si? Počutje?  Kilogrami? :))

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1445
8.1.2008 15:10:42   
anaya
Kaj pa res kilogrami jauser posted image  Jaz sploh ne vem kolko sem jih mela preden sem ugotovila d asem noseča. Zdaj pa niti ne upam stopit na tehtnico, ker se že samo po sebi opazi da je šlo nekaj gor.user posted image user posted image user posted image Pa druge?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
8.1.2008 15:16:39   
tejkaz
Jaz še nič. V prvi nosečnosti sem takoj začela pridno jesti in sem imela +3 na prvem pregledu :) Zdaj pa tudi kar veliko jem ampak se pozna ker delam, popoldan pa noriva s tamalo naokoli. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
8.1.2008 15:26:09   
Nevaeva
Ej, punce, tiste ki imate pregled NS 22.1. pri Pušenjaku... kdaj imate preglede? Vem da imate nekatere ob 16.uri, no jaz imam ob 17.15. tako da če bo katera okrog tega časa na pregledu, me lahko mal za rokav pocuka user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
8.1.2008 15:34:45   
K_a_t_j_a
Hvala za nasvet glede moje sestre. Je zelo vesela, ker bo teta in že komaj čaka, da bo lahko pazila na nečakinjo/nečaka. Ko sma povedala, da sem user posted image je cvilila in se jokala.user posted image Je pa stara 16 let. Na pregled grem na Ptuj (dr. Lukman),a ima mogoče katera izkušnje z njim glede NS?

tejkaz držim pesti za jutr, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image Ti samo pozitivno misli pa bo user posted image . Kak ima pa tvoja punčka lepo ime! Jaz imam ime Eva izbrano, če bo punčka. Mi je že enih par let to ime tako lepo!

Moje kile pa nihajo od +0 do +1 kg. Zaenkrat. Odvisno kako jem. Upam, da se ne zredim zelo velik, sem si postavila max.15 kg.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
8.1.2008 15:37:29   
supermiska
jaz sem pri prvi nosečnosti dobila 20 kg samo veliko od tega je bilo zaradi zastajnaja vode v telesu, zdaj ne bo tak problem ker bom na poletje imaš za obut japanke ali pa lahko oblekico če si pa pozimi je še ta problem.

Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?