Maja T.
|
Dober večer punce! Joj kaj to berem Erin in anaya, tržita se in res počivajta, jaz mislim, da smo že toliko visoko N, pa našim bijejo, da bo vse ok, samo res ti presneti izcedki . Jaz jih sicer nimam, ampak doli me tako boli, da sem vedno bolj panična in komaj čakam, da jutri vidim in da mi reče, da je vse . Punce vse smo z vami, pošiljam vam enega Vebo drži se, Shelly meni je CB dal tako očiten + in to dva-krat, tako da jaz se zanesem na njega. Naj ga proba kupiti v drugi lekarni, mogoče pa je pošiljko zajela vlaga in so v tej lekarni vsi CB fuč - no razmišljam pač, možno je Glede barvanja, jaz se bom pobarvala, ko bo ta magičen 12. t. za mano - mogoče je malo kompliciranja, ampak boljše je, da sem jaz mirna... Srečnice, ko boste imele "randi" na pregledu in se boste spoznale, kaj sem edina iz MB oz. mislim, da je ena napisala, da gre roditi v MB? Pri NS, če se bo le videlo, bom tudi jaz vprašala za spol, to sem si že rekla pri mojih 18 letih, kdo si bi mislil, da bo toliko let minilo, da sem kooooooončno prišla do našega ... Midva imava že izbrana imena, mogoče o tem malo kasneje, samo da bo NS za mano... lep večer še naprej in en velik