|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
7.1.2008 17:49:16   
Vilika
Pozdravljene punce!

Mislm, povezava je res katastrofa!

Zadnjic sem pozabila napisat, da je bila moja pikica v soboto velika ze 10,8mm in je glede na izracun stara ze 7T3D, kar je 1 teden vec kot sem racunala sama - zagotovo sem avgustovka user posted image user posted image user posted image . Tocnen PDP mi pa doloci moja G jutri na pregledu - komaj cakam da se s pikico spet vidim.
Ko sem bila v soboto na urgenci zaradi izcedka mi tudi ni dala nobenih zdravil (dobrostron, al kaj je ze) user posted image , se pa izcedek seveda se vedno ni umiril in zato se toliko bolj komaj cakam na jutri, da izvem vse podrobnosti.

Aja, pa za NS so me danes poklicali, imam datum 5.2. ob 17ih pir dr. Pusenjaku, sevedauser posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
7.1.2008 18:52:25   
ANA_P
Oj punce!

Torej drugi UZ za mano. Noseča sem 8 tednov in 4 dni, pikica pa je  velika 2 cm, srček lepo bije user posted image user posted image user posted image . Glede na velikost ploda, mi je prestavil PDP, tako da, Erin, me lahko prestaviš na 14.8.2008. Drugače se počutim vredu, slabosti nimam, samo utrujena sem še non-stop. Aja, pa jajčniki me bolijo kot user posted image , so še kar veliki, je pa posledica hiperstimulacije, ki sem jo dobila po inekcijah. Tako da še me bo to en čas bolelo, dokler se ne zmanjšajo. Naslednji pregled imam 28.1., takrat se bova tudi dogovrila, za datum za NS. Delal mi jo bo v 12 tednu.
Drugače pa še nasvet mojega G: počivat, počivat, počivat in spati toliko koliko se vam spi.
Sem se samo smejalauser posted image user posted image , spim namreč 10 ur na noč, pa še dve čez dan user posted image user posted image , preden sem zanosila, pa povprečno sedem ur na noč. Očitno zdaj rabim 5 ur več spanja dnevno, da lahko normalno funkcioniramuser posted image user posted image .
Vsem skupaj nam želim mirno in zdravo nosečnost!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
7.1.2008 18:55:03   
m_m
oj
vidim da je debata o avgustovkah kar aktivna user posted image  jaz sem sicer nova, za datum PDP še ne vem (v petek imam prvi pregled), je pa nekje konec avgusta. Na nuhalno se bom naročala ta teden. Še nekaj o meni. Stara sem 26 let. Sem iz okolice Ce. To je druga nosečnost. Slabo mi je cele dni. Nimam apetita. Popoldan je malo boljše, da lahko vsaj nekaj pojem. S kilcami sem pa začela tak kot v prvi nosečnosti, tak da mi je uspelo po porodu priti na "nulo" user posted image .

Kak pa te dni preživljate ve? Utrujene? Ima še katera kaki recept proti slabosti?

lp m_m user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
7.1.2008 19:13:01   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 50 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.2.,NS 21.1 Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, UZ 10.1. Maribor
~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let GP 12.1, NS 28.1., Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let GP 28.1., NS 22.1.

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let GP 10.1., NS 22.1 Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let GP 6.2., Ljubljana

07.08.

~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS, GP 24.1

10.08.

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 18.1, NS 31.1., Celje

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 28.1.

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let GP 17.1., Celje
~ supermiška (2.user posted image ) 28.let GP 10.1., NS 25.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 5.2., NS 5.2.

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let GP 5.2., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
GP 11.1.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let  GP 8.1.
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 10.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11.1, 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. user posted image ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image ) GP 14.1., NS 11.2

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ m_m
(2.user posted image ) 26.let GP 11.1.
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, NS 17.1. Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  GP 11.1., Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
*nina*user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=2&tabid=361

Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
7.1.2008 19:13:04   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

07.1. - bibika24
07.1. - cinca marinca

08.1. - cicmic
08.1. - Vilika
09.1. - tejkaz

10.1. - sandra123
10.1. - Nevaeva
10.1. - aradej
10.1. - supermiska
10.1. - Maja T.
11.1. - anaya
11.1. - buruolan
11.1. - m_m
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
14.1. - anonimnauser posted image
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
17.1. - košuta
18.1. - K_a_t_j_a
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - sayuri
12.2. - mkj
18.2. - PABLO

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
17.1. - iva77
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
22.1. - bella02
23.1. - m@j@
24.1. - gajka
25.1. - supermiska
28.1. - mkj
28.1. - Maja.T.
28.1. - mishel
31.1. - K_a_t_j_a
05.2. - astrea
05.2. - Vilika
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - majah
11.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
7.1.2008 19:23:00   
Erin
Vilikauser posted image user posted image user posted image za tvojo pikico ki tako pridno rasteuser posted image Upam da se ti bo izcedek ustaviluser posted image
ANA_P - upam da bodo bolečine v jajčnikih prenehale, ti samo veliko počivajuser posted image no, saj v to ne dvomim, si tudi postala zaspanka...meni se tudi spi, pa ne moremuser posted image ..samo 8 ur kolikor mi jih pripada na nočuser posted image
sayuri - a ti še toliko spančkaš? Pa slabosti? Samo še malo pa boš lahko mirno uživalauser posted image user posted image user posted image
K_a_t_j_a - kako si pa ti? Joj  vas pogrešam, se vidi da je šiht spet pa nas ni toliko tukaj...user posted image

m_m - dobrodošla in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image Si že na seznamčku, PDP pa le sporoči ko ga izveš pa pridi kdaj na klepet z namiuser posted image Povej, imaš fantka, punčko? Koliko je star-a? Si stara toliko kot jaz pa že drugega user posted image pod srčkom nosiš...bravouser posted image

Recept proti slabosti? Ga ni, lahko pa jo omili npr. da poješ kak grisin še preden iz postelje zlezeš, pa kokakola pa donat menda omilijo...sayuri pa pravi da ga ni boljšega zdravila od spanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
7.1.2008 19:56:27   
sandra123
Lep pozdravček. Jaz sem imela pa GP kar danes, ker sem morala še nekaj urejati pri G, spet mi je naredila UZ, pa možek je bil zraven...Oba pikeca se že dobro vidita, srčka lepo utripata, tako, da sva bila oba čisto raznežena, ko sva ju gledala na UZ. Noseča sem pa 7T3d. Za NS bom pa ta teden poklicala. Naslednji GP imam 28.1.08.
Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
7.1.2008 20:03:09   
K_a_t_j_a
Erin jaz sem kar vredu. Tudi jaz bi kar spala. Na pregledu sem spet imela izcedek, prej pa en teden nič. Danes pa spet ko sem se obrisala rdečega pol pa spet nič. Ne vem ali mi je kakšna žilica poknala, ker zdaj pa nimam spet nič.user posted image Je rekla G, da bom kar do 13. tedna baje jemala Dabroston. Ravno zaradi izcedkov me naroča na kontrole na 14 dni in mi za vsako naredi UZ, tako da skoraj vsake 14 dni vidim najino user posted image , ki je vsakič večja. Na tazadnjem UZ je bila velika 18,4 mm in mi je tak lepo pomigala z ritkico.user posted image

Dobrodošla m_m! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
7.1.2008 20:14:47   
Erin
bravo sandra za tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-------------------------------------------------------------------
He he sedaj sem se spomnila nekaj:

Kdo ima eno user posted image ? Vsako živo bitjeuser posted image
Kdo ima dva user posted image user posted image ? Nosečkauser posted image user posted image
Kdo ima triuser posted image user posted image user posted image ? sayuri ali sandra ali radenskauser posted image
Kdo ima štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image , človek ki pije radenskouser posted image
Kdo ima petuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? Nosečka user posted image ki pije radensko.
Kdo ima šest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ? sayuri ali sandra, ki pije radensko
7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ???dve user posted image in ena radenska
8user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz in dve radenskiuser posted image
9user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sayuri, sandra in radenska
10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tri radenske in moja mami en dan po praznikihuser posted image
11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sayuri in sandra z radensko in jaz ki žoham za 1dcuser posted image
12user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sayuri in sandra vsaka s svojo radenskouser posted image user posted image user posted image

Ja veeeeeeeeeem, dolgčas mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.1.2008 20:22:26   
sandra123
Ja, Erin, ti pa znaš človeku še bolj polepšati danuser posted image
Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.1.2008 20:23:44   
Erin
Katja,fouš sem ti, jest bi tud rada videla kako mi user posted image z ritko miga...

Kaj pa če bo plesalec/-ka? Čačača....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.1.2008 20:32:06   
K_a_t_j_a
Erin ti pa res znaš spravit človeka v smehuser posted image user posted image user posted image .
Ja bomo vidli kaj bo, nikoli ne veš. Sem pa zdajle shranla slikico v album in lahko vidiš mojega plesalca oz. plesalko. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.1.2008 20:43:22   
Erin
 A ressssssss...čaki...user posted image user posted image user posted image
Ooooooo lepe slikce....ti povem to bo pa en fest fantuser posted image user posted image user posted image , hočem rečt ta prava babauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se razvija tvoje dete pa naj bo fantek ali pa punčka, v vsakem primeru bo taaaaak cukr...to boš še ponosna mami...user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.1.2008 20:49:06   
K_a_t_j_a
Ja ta pravo je že to dete v meni. user posted image  user posted image In seveda bom ponosna mami, moj je pa že zdaj čist zmešan. Je reku, da morma napisat seznam kaj morema kupit za user posted image . Bo pa dobil do sedaj najlepše darilo za roj.dan. (ga ima 21.8.).

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.1.2008 21:00:30   
Erin
Ooooo fajnuser posted image To bosta mela potem skupaj žurkeuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.1.2008 21:44:51   
srecka30
OJ!
Spet se po dolgem času javljam, ker do sedaj sploh nisem mogla do računalnika. Nonstop mi je slabo. Danes popoldne sem komaj malo zadihala in sem se odpravila tudi do G, da dvignem materinsko. Pa sem sestri omenila, da mi je ful slabo in me je kar do G poslala. Ta pa mi je takoj naredila tudi pregled. Sem videla rokice in nogice pa srčeka. Uh, sem bila vesela. Je vse vredu. Proti slabosti pa sem dobila neke svečke. Sem nekje tu zasledila, da baje pomagajo. Upam, da bodo tudi meni in bom lahko šla jutri v službo, ker mam ležanja že poln k...(pardon).

sem zasledila, da ima ena punca neko alergijo. moja prijateljica jo je tudi mela in  je ugotovila, da je alergična na koco (tisto kosmato). Poskusiti ni greh!
okej, uživajte v nosečnosti in lep pozdrav

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.1.2008 21:58:09   
Anonimen
Zdravo, avgustovke 2008! Pozdravček novim članicam user posted image ! Drugače pa, uaauuu, saj nas je že 50 user posted image ! Super user posted image user posted image user posted image .

Dnevi mi tako bežijo, da to skoraj ne more biti res. Punce, kako ste kaj? Jaz sem v redu. Čeprav mi je začetne tedne zaznamovala nenehna slabost, špikanje in čudno raztezanje tam spodaj nekje user posted image ......itd, so mi tedni vseeno lepo in hitro minili. Drugih večjih nevšečnosti pa nisem imela. Enkrat me je sicer malo begal močnejši rumenkast izcedek, vendar menda ni bil nič posebnega, ker se ni nadaljeval v kaj neobičajnega. Sedaj sem v 11t in še malo pa bomo zaključili prvo tretjino. Naš triletni mišolin se že prav veseli user posted image in pogosto vpraša kolikega smo danes in če je še dolgo do takrat, ko dobimo dojenčka user posted image . On je prepričan, da bo dobil sestrico oz. pravi, da je naročil punčko user posted image . Bomo videli, kaj bo?! Pa dostikrat se spomni na pikico in me pride objet in pobožat trebušček user posted image . In čisto potiho vpraša a pikica spi, koliko je pa že zrastla, kje pa ima nogice .....? Joj, vse to naredi dan tako "sladek", da bi se kar stopil. Mišolin pa postane še večji cuker. Komaj čakam na NS, tam ponavadi že lahko določijo spol. Seveda ni 100%, vendar me vseeno zanima. Ravno danes sem v Planetu Tuš videla zanimivo obešanko - medvedka za planice. Je pa v dveh barvah, v roza in modri. Torej nič špekulacije vmes user posted image . Če bi vedela spol, bi že verjetno to reč danes nabavila, tako pa me je barva "zezala" user posted image , zato niti cene nisem pogledala. Saj drugače se mi zdi še absolutno prehitro kupovati stvari toliko vnaprej, ker se še marsikaj lahko zgodi. Ampak pri takšnih malenkostih za dušo bi pa naredila izjemo.

Erin, kje dobiš tako hitro tako zanimive like in migajoče figure? So mi všeč in sem se prijetno nasmejala.

Katja - to bo pa res največje, najlepše in najdragocenejše  user posted image !!! No, pa saj tudi pri nas bo nekaj podobnega. Moj ima roj. dan 26.7., tako da bo vse skupaj tam nekje. V skupnem seštevku pa bomo, (če nekdo res ne bo strašansko prehiteval) trije levi pri hiši. Tudi to bo še zabavno, za žure in praznovanja še posebej user posted image . Finančno pa verjetno tudi user posted image .

Sandra123 - user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo dvojno srečo

srečka30 - meni je sedaj v 11t malenkost manj slabo, v primerjavi z dnevi prej user posted image . Upam, da to kaže na izboljšanje in ni to le lažni občutek. Upam, da se tudi tebi slabost umiri.

Ojoj, pa sem celega vraga napisala. Pa še drugič kaj, če ne že danes, ko sem očitno v formi user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.1.2008 23:11:00   
Anonimen
Punce, jaz pa sem vesela, ker mi je končno slabo! ni tako hudo, da se ne bi dalo preživet, je pa neprijetno. Pa takooooooo sem utrujena... Da se mi še spat ne dauser posted image

Petek je pa še tako daleč. Komaj čakam, da vidim našega tretjega srčka...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.1.2008 8:07:58   
supermiska
Pozdravček,
moram rečt punce da vam sploh ne sledim ste res vnete in kar ižarevate to energijo ob nosečnosti. Jaz imam prvega fantka starega 2.leti.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.1.2008 8:14:18   
naty13
Dan.

Pa sem se spet mal oglasila Razlog, ni bilo časa. Moj pikec spet v bolnici, jaz po vrhu še včeraj in soboto cel dan delala.

Sem pa opazila da se mi je trebušček mal izbočil, mal imam napihnjenega, nosim pa še vedno brez problema navadne kavbojke.

user posted image user posted image user posted image user posted image  novim user posted image .

pa pa

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
8.1.2008 10:08:48   
sayuri
Da se še jaz prfočkam user posted image . Najprej Erin user posted image , kako si me ti nasmejala s tistimi srčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . KAr solze so mi tekle po licih. Joj, kako znaš lepo poskrbet za dobro voljo user posted image user posted image user posted image . Si polna energije in pozitivizma. In pozitivno vplivaš na druge nosečke. Verjetno predvsem name, ki se čist skozlana in kisla user posted image user posted image . Včeraj zvčer sem morala k zdravnici. user posted image  Bruhanje se ni hotlo zaustavit, na koncu sem mislila, da bom že žolč ven vrgla. Silila sem se s pitjem, pa je šla vsa voda ven. Bala sem se dehidracije. user posted image Dobila sem neke svečke in čez kake pol ure je bilo bolje. Imam teh svečk sedaj kar nekaj doma, ampak jih moram vzet res samo v skrajni sili (če se ponovi včerajšnja scena). Zdajle sem kar nekako, tudi jedla sem že 2x in je do sedaj vse ostalo na svojem mestu user posted image . Sem pa dopolnila 10. teden in stopam v 11.user posted image  Trebušček se mi že pozna, sicer sem cele dneve v trenirki, ker sem doma na bolniški, ampak sem včeraj zvečer normalno svoje hlače oblekla. Seveda, če majo pa nizek pas, potem pa trebušček čez pas lepo visi.user posted image

Vsem puncam, ki ste videle svoje pikice, čestitam user posted image . in tiste, ki imate sedaj pregeld, držim pesti. user posted image user posted image user posted image

Punce, čist tko vas za eno mnenje vprašam. Rada bi si kupila tisto majčko "Prihajam......" Pa me zanima, kaj bi ve naredile v moji situaciji. Rok imam 5.8. oziroma 3.8., bosta pa dvojčka, kar pomeni, da bosta kake 3 tedne prej prikukala na plano. A naj vzamem majico "prihajava avgusta" ali "Prihajava julija"user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
8.1.2008 10:22:25   
m_m
Erin in ostale hvala.
Erin, ja punčka je. Se mi zdi kar v redu razlika 3 leta 4 mesece bo avgusta. Glede starosti... sem bolj zgodaj začela ja user posted image  Sem pa vidla, da so tut ene še bolj pridne (23, 24 let pa 2. user posted image ) Mislim, da še imam v albumu ene stare slikce, nisem nič ažurirala. Sem mela pestro leto. Mogoče bom zdaj več doma. Sej jaz tut bolj spim, mi je moj nabavu vrečko grissinov, suhega sadja, bonbonov... sem včeraj začela prakticirat, pa tile bonboni sploh niso švoh user posted image

ana-p sem se smejala ko sem brala tvoj odgovor. jaz sem tudi povečala dozo spanja, skoraj za 2x. Nič ni iz mene.

vou k_a_t_j_a kar dva user posted image  no sej do prvega pregleda moram bit tut jaz tiho user posted image  sam mislim da ni veliko možnosti da bosta dva. bomo vidli. kak to da imaš na trakcu samo enega dojenčka? pa ful UZ. Kaj so dvakrat bolj pogosti user posted image

pablo no me sma pa skoraj na istem. naša še ni stara 3 leta, ampak govori o bratecu že od lani. tak da bi skoraj mogel bit bratec user posted image  če ne bo, treba pa še v tretje poskusit user posted image   v katerem planetu tuš ste to bli?

Kaj pa drugače počnete? Ste v službi? V šoli?
Jaz delam podiplomca, pri letnik. Pa bom mogla čim več izpitov stisnt do poroda, ker bo potem kakega pol leta ziher zatišje. S službo je pa tako... delala/delam preko študenta (v najhujši sezoni sem žrtvovala ves čas (od 7 do 7 zvečer + dve uri vožnje). Plača pa taka, da bi tule v okolici s polnjenjem polic v kaki trgovini po 6 ur zaslužla enako (če odštejem od plače stoške, ki jih imam s prevozom). Pa veliko prej bi bla doma. Sem pa kar v strokovnem delu, tak da me očitno ne znajo cenit. Trenutno miruje vse, ker mi je ful slabo, kak pa bo naprej ne vem.

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
8.1.2008 10:27:17   
m_m
sayuri mislim da bosta ziher prišla julija user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
8.1.2008 11:25:20   
Maja T.
Cao punce!
Joj koliko nas je že user posted image , čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image in lepo user posted image .

Erin jaz včeraj sploh nisem gor morala oz. tako dolgo se je vse skupaj odpiralo, da sem pustila, druge spletne strani so mi normalno delaleuser posted image Sem se morala prav nasmejat tistim srčkom user posted image in migajočim ritkam.
Erin kako pripneš slike, sem probala pa mi ne gre???

Tudi jaz samo spim user posted image in prav polenila sem se, danes je recimo v MB sonček, bi lahko šla komot na sprehod, jaz pa sem še v pižami - priznam nimam slabe vestiuser posted image user posted image user posted image .

Tudi mi smo zakorakali v 11.t., user posted image nisem imela, tako da upam, da sem tega rešena, me pa danes tako levi jajčnik špika kot user posted image ,  pa spet vročina 37, računam da bo tudi to počasi prešlo.

Toliko novega se je včeraj na RR zgodilo, da je prav težko slediti, tako da vsem našim, ki ste imele UZ in ste videle svoje user posted image iz user posted image čestitam user posted image user posted image user posted image , jaz ga imam čez 2 dni user posted image , cela večnost...

Sem včeraj malo po razprodajah šla in sem si dve tako luštkani stvari za nosečnost kupila - za dušo, tudi za našega user posted image sem gledala in sem se morala prav brzdati, da nisem nič kupila. Rada bi dala najprej NS skozi, mogoče zelo morfologijo, potem pa v akcijo user posted image user posted image .

Še eno vprašanje, nič nismo omenjale barvanja las, no mogoče ste na začetku, pa jaz nisem zasledila...
Kaj tiste, ki si jih barvate, ste to opustela ali ste si jih normalno barvale naprej???
Jaz si jih nisem, je pa zdaj že prava kriza user posted image , pa me zanima kakšno je vaše mnenje oz. stališče? Hvala za odgovore...

Drage user posted image v avgustu (najlepši mesec user posted image ), lep dan še naprej user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
8.1.2008 11:27:57   
K_a_t_j_a
m_m jaz mam samo enega user posted image , zgleda da si nekaj spregledala. Sayuri in sandra123 imata user posted image user posted image pri nas avgustovkah.
Jaz pa ne smem nikjer delat preko študenta, ker moram bolj mirovat in nič fizičnega delat, čeprav bi zelo rada. Nimam štipendije in živima s user posted image za sebe. Do decembra sem delala na Petrolu, sem pa mogla nehat zaradi izcedka. Drugače pa študiram na višji poslovno-komercialni šoli Celje smer komercialist, sem zadnji 2.letnik in imam tudi cilj naredit čimveč izpitov do avgusta. Vidim, da si iz Celja. A te lahko vprašam katero G imaš? Jaz imam Suzano Peternelj-Marinšek.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?