|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
3.1.2008 8:54:11   
sayuri
Živjo punce. Nimam nič novega za napisat, pa itak se komaj zvlečem do računalnika. Slabo, slabo, slabo...... še vedno in nič ne kaže na bolje. user posted image  Prazniki so minili z objemanjem školjke in s spanjem. Močno komaj čakam na dan, ko bom lahko začela uživati nosečnost.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.1.2008 9:48:51   
Anonimen
Sayuri, zgleda da imava podobne težave. Tudi meni je slabo, samo wc školjke še ne objemam. včasih bi se najraj prisilila bruhat, ker imam vse v grlu. danes, ko sem vstala sem že mislila, da mi ne bo slabo, pa sem se zmotila. mi je tko slabo, da komaj sedim in gledam, po vrhu vsega me pa še zob boli - skoraj nič nisem spala, zobar pa komaj popoldne dela in bo treba še malo potrpeti.

Erin, danes so mi sporočili, da imam NS 18.1. v Dravljah.

lepo se imejte, jaz grem ležat
user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.1.2008 10:11:34   
naty13
Ja punce jaz mam tud rahle slabosti, hrana mi ne diši kaj preveč. Danes imam pa pregled. Komaj čakam ampak me je kar strah. Upam, da bo z mojo pikico vse ok. Pregled pa šele ob 14h. Kje je še to. Pa toliko stvari imam še za narediti.

Aja, ko ste v prejšnjih dneh govorile o oblačilih. Jaz hlače še vedno lahko zapnem in upam da bo še nekaj časa tako.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.1.2008 10:13:27   
*nina*
pozdravljene punce!!!to novo leto se je zame začelo slabo....v petek sem morala iti na čiščenje,ker se mi je v vrečkici nabrala kri in se plodek ni mogel razvijati,tako da počakam 2meseca in gremo na novouser posted image user posted image user posted image drugače se pa vredu držim in ostajam optimist,kajti pesimizem mi lahko samo škodi....za vse vas pa srčno upam da bo vse vredu in da bote imele lepo nosečnost!!!!

lep pozdrav, vaša nina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.1.2008 10:26:18   
K_a_t_j_a
*nina* user posted image žal mi je zate! user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se! Želim ti, da čimprej zagledaš spet user posted imageuser posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.1.2008 11:19:49   
naty13
Nina žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čimprej ti želim user posted image .

Pa ravno zdaj sem prebrala to slabo novičko, da me še bolj skrbi ker mam čez 3 ure pregled. Punce držte pestke zame in za mojo pikico, da bo vse v redu.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.1.2008 11:36:31   
mishel
Nina drži se. Upam, da bo sreča tudi tebi kmalu naklonjena.user posted image

Anonimen in Sayuri, tudi jaz se vama pridružujem. Slabosti so prisotne res cel dan, občasno pa za posladek objamem še WC user posted image .

Komaj čakam da slabosti minejo in bom lahko začela uživati v nosečnosti. Morem pa povedat, da je moj user posted image res ful dober in me razume, čeprav grem že sama sebi na živce, ker še kuhati ne morem, tako mi vse smrdi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.1.2008 11:44:31   
K_a_t_j_a
naty13 držim pesti, da bo na pregledu vse vredu!user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ga imam pa jutri in že komaj čakam, me je tudi malo stah, da bi bilo kaj narobe, kljub temu da sem že vidla srček tik-takat. Dobim tudi materinsko, zvem uradni pdp in se odločim za nuhalno, pa tudi kri in vodo bom menda mogla dat. Danes me pa spet grozno peče zgaga, pa zaspana sem. Sam morem it zdajle po opravkih.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.1.2008 13:17:32   
lana777
Joj, Nina en topeluser posted image  zate ...

Erin, kako je šlo zjutraj in v službi?
Jaz sm komi komi vstala, zdaj pa zmrzujem, ker
so tak pametni in niso dovolj zgodaj ogreli ... kot
da mi ni že dovolj slabo user posted image

Vsem, ki čakate na pregled user posted image user posted image  ...
Jaz bom morala še kar dolgo čakati (pa me je že zdaj strah).

Lepo bodite user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.1.2008 13:27:26   
tejkaz
naty držim pesti, da bo vse tako kot mora biti.

nina žal mi je user posted image user posted image

Včeraj sem prebrala v eni knjigi, da slabost pomeni manjšo verjetnost splava. Pa še večkrat so to dokazali. Meni ni pa nič slabo. Prav nič. Nič me ne špika, nič me ne boli, nič mi ne smrdi  user posted image sam me zdaj kar malo panika.

Eno  user posted image Če bi bilo kaj narobe, bi jaz že vedela, ne? Mislim, telo bi me na to že opozorilo, ne?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.1.2008 13:34:43   
Vilika
Nina user posted image user posted image user posted image , ful mi je zal za tvojo pikico user posted image . Drzi se, in cimprej ti zelim novi plusek ter brez zapletov potem.. user posted image user posted image user posted image ...

Pri meni je danes 'zaenkrat' vse normalno in upam da tako tudi ostane. Hvala vsem ki ste pomagale drzati pesti zame - je pomagalo user posted image . Je pa res da sem se v mislih pogovarjala s pikico in ji govorila naj bo mocna... na pregledu v torek bom pa koncno videla dejansko stanje in user posted image in upam da bom potem popolnoma pomirjena.

Uzivite!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.1.2008 13:49:48   
Erin
*nina* - žal mi je za tvojo izgubo... močna punca si da tako pozitivno gledaš naprej. Želim ti vse najboljše, da boš kmalu imela zdravo pikicouser posted image user posted image user posted image

03.1. - katjakoc
03.1. - meeryana
03.1. - naty13                     ŽELIM VAM LEP PREGLEDuser posted image

03.1. - astrea

Punce, včeraj sem zaspala šele okoli polnoči tako da sem spala slabe 4 ure...na šihtu je bilo hvalabogu manj otrok, tako da se nisem preveč naprezala...išias me še vedno boli kot user posted image in otrok tudi dvigovat ne moremuser posted image ...
SEdaj moram pa malo v trgovino zaloge nakupit, potem pa okoli 7-8 že spat..če ne bom že prej dol padlauser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.1.2008 13:56:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Eno  user posted image Če bi bilo kaj narobe, bi jaz že vedela, ne? Mislim, telo bi me na to že opozorilo, ne?

Mislim da bi ti, saj telo vsako nepravilnost sporoči. Če bi bilo s pslodom kaj narobe bi gotovo imela bolečine v trebuhu, krvavitve,..

naj te ne skrbi...VSE BO UREDUuser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.1.2008 15:25:26   
naty13
Jaz sem s pregleda. Videla sem pikico in user posted image  bije. Noseča sem 7t4d, velik je pa 13,6mm. Taprav korenjak. Rok mi zdej še ni določla, bomo na NS in na naslednjem pregledu, rekla je samo to da tam okrog 17.8.. Pa ni še treba popravljat Erin, ko bom točno vedela, pa popravi, zdej bom kar 18.8. obdržala. Naslednji pregled pa čez 5 tednov, 5.2.. Za NS pa moram poklicat. Eri, a mi lahko prosim napišeš od Pušenjaka telefonsko številko

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.1.2008 15:45:42   
Maja T.
Hallo drage user posted image !

Sem šele zdaj prižgala računalnik in vidim, da se je od včeraj na danes ogromno zgodilo.

Nina - oj, žal mi je za tvojega user posted image , ampak s takšnim optimizmom boš slej ali prej prišla do malegauser posted image . Le pogum punca, tržim ti pesti, občudovanja vredno

Naty 13 - user posted image user posted image user posted image za tvojo pikico in malega user posted image , kako božanski občutek je, ko ti reče, da je vse ok.

Erin - me veseli, da si prestala prvi delovni dan v novem letu user posted image . Danes so mi postavili datum za NS-28.1.

Mogoče za vse ostale, ki se spopadamo z vnetji. G. mi je danes rekel, da se lahko načeloma uporablja Canasten, še bolj pa mi priporoča naravno metodo z navadnim jogurtom oz. kislim mlekom. Naj si naredim enotedensko kuro z jogurtom (jogurt naj bo na sobni temperaturi). No jaz bom poskusila, mogoče je še res najbolj zdrava metoda, pa da vidim user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.1.2008 19:12:15   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Jaz sem s pregleda. Videla sem pikico in user posted image  bije. Noseča sem 7t4d, velik je pa 13,6mm. Taprav korenjak. Rok mi zdej še ni določla, bomo na NS in na naslednjem pregledu, rekla je samo to da tam okrog 17.8.. Pa ni še treba popravljat Erin, ko bom točno vedela, pa popravi, zdej bom kar 18.8. obdržala. Naslednji pregled pa čez 5 tednov, 5.2.. Za NS pa moram poklicat. Eri, a mi lahko prosim napišeš od Pušenjaka telefonsko številko

Tudi jaz sem s pregleda in imam naslednjega 5.2. Pikico sem vidla, srček ji bije, velika je pa za 7t5d (glede na zadnjo M pa 7t3d) in bi bil pdp po teh podatkih 16.8. Tudi meni ni treba popravljat, Erin, bom javila po naslednjem pregledu. Jaz sem taaak srečnauser posted image , sem dobila tudi slikco. Zdaj bo pa lažje čakati na naslednji pregled. Jutri bom poklicala za NS kar v Postojno.

Nina žal mi je za tvojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.1.2008 19:46:24   
gajka
*nina* - en velik objem zate user posted image ! Lepo, da ostajaš optimistka in držim pesti za čimprejšnji user posted image .

erin - kaj naj rečem, rana ura, zlata ura... user posted image  Jaz še uživam na dopustu, drugače pa, ko sem v službi, vstajam ob 5:10 in ob 6h že veselo drvim proti službi - se vozim vsak dan na relaciji Velenje - MB.

tejkaz - jaz se tudi še vedno v stare hlače čisto normalno stlačim. Pa kot kaže, se še vedno tudi oklepam stare kilaže. Le kako dolgo še...

Ko ste že ravno omenjale izcedke... Meni se zdi, da ga je res mogoče rahlo več kot ponavadi, je pa take bele do bledorumene barve. Vsaj pri meni...

Dajte mi povedat, kako kaj dirjate ponoči na WC? Jaz sem prav slabe volje, ko moram kake 4-5 krat na noč tečt lulat na WC! Kot en star dedec s pokvarjeno prostato! user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.1.2008 19:47:07   
srecka30
Oj, user posted image !
Nina, tudi meni je tako hudo, ko preberem kaj takega. Ampak, kolikor sem prebrala, si res velik optimist in takim tudi vedno uspe. Zato, veselo na delo in upam, da se čimprej spet pridružiš user posted image !

Babe, meni je cele dneve (in noči) tak slabo, da se niti gor ne morem držati. Sem si kar podaljšala počitnice in še bom ta dva dni doma. Jem do večera nič, tudi piti ne morem. sem že dve kili shujšala. mater, prej sem si vedno želela shujšat, zdaj pa ni ravno najboljše, ne!?
sem pa imela tudi rjavi izcedek na silvestrovo in še potem včeraj, zato sem šla kar na urgenco, kjer so mi povedali, da je z bebo vse okej in srček že lepo bije.
Najprej mi je rekla dr. da moram zdaj počivat, ko pa sem ji rekla, da delam v šoli, pa mi je rekla, da naj kar grem v službo (češ, učitelji itak nič ne delate).
mater, sem si mislila. Sem pa potem šefico poklicala, ki pa je zelo razumevajoča in mi je dala dva dni kar fraj.
upam, da se do ponedeljka nekako "zložim" skupaj in začnem spet malo živeti.
vse lepo v novem letu in zdraveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.1.2008 19:51:44   
naty13
Glede WCja pa je pri meni ponoči kar ok, ker ne hodim, grem pa takoj zjutraj ko se zbudim, ker ne morem zdržat.

Astrea user posted image user posted image user posted image user posted image  za pikico. Torej sva približno enako. Pa še pregled imava spet na isti dan.user posted image user posted image user posted image user posted image
Tud jaz sem dobila slikico.user posted image user posted image user posted image user posted image  Če primerjam s prvo user posted image , ko sem imela pregled ravno tako pri 7t3d, je bil moj pikec manjši. Mam zdej večjega korenjaka v trebuščku, saj za zdaj.

Res bo lažje počakat na naslednji pregled. Mam posvetovalnico takrat, joj pa kri bo treba spet dat.user posted image user posted image user posted image  Ne morem gledat igel. Sicer pa me nič ne boli.user posted image

Erin kje se skrivaš???? Kdaj udarimo čvek? user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.1.2008 19:54:04   
pingo80
Hojla,

Nina - žal mi je za tvojo pikico. Ampak glavo pokonci; držim pestke, da čim prej spet ugledaš user posted image .

Naty 13 in Astrea - pa sta le dočakali. user posted image  za vajina sončka pod srčkom. Komi čakam, na prvi pregled (šele čez tri tedne), da zagledam user posted image  najinga sončka.

Gajka - js mam dirke na stranišče samo podnev. kakor hitr kej spijem, že morm letet. ponoč pa zaenkrat vstajam sam enkrat, pa sm že zato mal slabe volje. Tak da te čist zastopim.

Maja T. - kak pa to, da si ti že v bolniški? Si mela kej težav? Jaz sm šla zdajle po dvanajstih dneh v službo - sicer sem včeri jamrala ko hudič, ampak dans je blo pa kr v redu. dopoldne je tko hitro minilo, pa nism skoz študirala, da bi blo lahk kej narobe, ker me otroc preveč zaposlujejo. Mam pa mal problemov z jutranjim vstajanjem - tam neki čez 5 je res zgodna ura.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.1.2008 19:57:49   
pingo80
Srečka30 - vidm, da nisva sodelavki, ker so ble dans vse kolegice v službi. pa kar pridno počivaj še te tri dni - saj veš, pol morva it avgusta skup vija porodnišnica.user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.1.2008 20:13:57   
K_a_t_j_a
Glede wc-ja ponoči, imam pa jaz tudi probleme in kak zvečer kaj več spijem že morem obvezno vsaj enkrat it ponoči, drugače me začne spodaj vse bolet. Pa ponoči me tak boli desna noga, da je to za znoret!user posted image Prav grabi me po nogi pa pojma nimam. Danes je bilo že tretjo noč tak, čez dan pa nič.user posted image Ne vem ali res tak čudno spim??

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.1.2008 20:22:53   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 47 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.2.,NS 21.1 Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, Maribor
~ mkj
(1.user posted image , user posted image ) 26.let GP 12.1, NS 28.1., Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let GP 28.1.

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let GP 10.1., NS 22.1 Ljubljana
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) 26.let GP 6.2., Ljubljana

07.08.

~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS, GP 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let GP 17.1., Celje
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 7.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 5.2.

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let GP 5.2., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 10.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11.1, 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. user posted image ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
GP 7.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  GP 11.1., Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
*nina*user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.1.2008 20:22:55   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

03.1. - katjakoc
03.1. - meeryana
04.1. - BOJTKA
04.1. - K_a_t_j_a
04.1. - Ariella
07.1. - ANA_P
07.1. - bibika24
07.1. - cinca marinca

07.1. - anonimnauser posted image
08.1. - Vilika
09.1. - tejkaz

10.1. - sandra123
10.1. - Nevaeva
10.1. - aradej
11.1. - buruolan
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
17.1. - košuta
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - maya maya
04.2. - mishel
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - anonimna user posted image
11.2. - sayuri
12.2. - mkj
18.2. - PABLO

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
18.1. - anonimna user posted image
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
23.1. - m@j@
24.1. - gajka
28.1. - mkj
28.1. - Maja.T.
28.1. - mishel
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - majah

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.1.2008 20:25:11   
Maja T.
Hojla!

Gajka - ja jaz sem tudi ena izmed tistih, ki gre od 3-4 x na WC ponoči, ampak mi to ni taka panika, samo da mi ni slabo. Sayuri in ostale, se mi prav smilite user posted image , da imate tovrstne nosečniške znake, jaz upam, da nam bo v 12. t. eno in drugo minilo - upam user posted image .

Pingo - nimam nekih večjih težav, ampak glede na leta (33 let) in ker je trajalo 1. leto, da sem zanosila in ker je pri nas v službi zeloooooooooo stresno, nisem želela tvegati, da bi bilo kar koli narobe, zdaj lepo uživam doma. Tri moje prijateljice so mamice na porodniški in kako rečemo in končno se lahko naspim user posted image user posted image .

Aja še to, kaj se kaj potite ponoči, jaz se že 14 dni preoblačim ponoči user posted image
user posted image
user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?