|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
31.12.2007 15:13:17   
bella02
Živjo, sonosečke!
Ker so prazniki in se mi ne da vedno prižigat računalnika, se vam javljam malce pozno. Najprej user posted image user posted image user posted image vsem novim avgustovkam in vsaki posebej želim lepo nosečnost. Mene še vedno dajejo celodnevne slabosti, le da se mi je zdaj juhica kar malo uprla. Zredila se nisem še nič, trebušček pa se že veča, vidim po hlačah.
Prvi GP sem imela 27. 12. Videla sem user posted image in bila ful vesela. Sem pa malo prestrašena, ker je G videla pregrado v maternici. Izgleda tako, kot da bi krog dal na pol in v eni polovički je mojuser posted image , druga je pa prazna. Ker je to moja 2user posted image in sem hčerko rodila normalno z glavco naprej in nismo nikoli opazili nobene pregrade, sem kar malo zaskrbljena. Sicer je G rekla, da to LAHKO pomeni splav, prezgodnji porod ali lažjega dojenčka, zato me kar skrbi. Pravi, da je to morda le trenutno in da bomo več vedeli 28. 1. na naslednjem GP. Zanima me, če se je katera kdaj srečala s tem. Za kakršnokoli informacijo bom zelo hvaležna.
Poleg slabosti me zadnje dni proti večeru prične špikat v spodnjem delu trebuha, ko hodim. Takoj je bolje, če na tisto mesto dam roko. Ča pa ležim ali sedim, pa nič ne špika. Kaj mislite? Sama sumim, da je to posledica kilometrine, ki jo naredim čez dan. Ti prazniki in 4 letna punčka zahtevata pač svoje. Ker se mi zdi, da če bi bili to krči, bi se pojavljali tudi, ko bi počivala, pa se ne, sem malo pomirjena. Ima katera podobne težave?
Erin, še za statistiko: PDP ostaja  4. 8.,  to je moja 2user posted image in sem iz LJ. Naslednji GP je 28.1., za nuhalno pa moram še poklicat.
Sočustvujem z vsemi, ki ste se morale posloviti. Pogrešale vas bomo!
Srečno, zdravo in uspešno vsem in vsaki posebej! Naj bo user posted image lepa in ravno tako porod. In vsem zdrave, krepke in lepe user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
31.12.2007 16:43:34   
K_a_t_j_a
Zdajle sem prebrala, da je ena RR-jevka rodila iz naših koncev, sma bili že tudi na čveku. Jojjjjjjjjj sem kar kurjo kožo dobila in orosene oči...

Punce želim vam zdravo, srečno in nepozabno leto 2008 ter zdrave user posted image avgusta!

Katja

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
31.12.2007 16:49:04   
matejchi
Sem se včeraj z eno babico pogovarjala in je rekla, da moramo najmanj do 26 tedna prit, itak pa do 40. Pa ko boste šle v LJ porodnišnico, ne nosite s seboj denarja in denarnice. 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
31.12.2007 17:03:51   
bella02
Aja, Erin še nekaj zate. Stara sem 28 let.

Lepo silvestrujte!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
31.12.2007 17:15:48   
Erin
Punce, najprej bi vam rada zaželela prijetno praznovanje v krogu najdražjih.
Naj vam leto 2008 prinese zdravja, sreče, uspehov ter seveda, neboleč porod in zdravega user posted image user posted image user posted image user posted image

PRIHAJA LETO KO BOMO MAMICEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jaz se bom počasi poslovila, si moram umiti lase pa uštimat se počas...sicer bova z dragim sama ampak se bova malo zapeljala okrog do kolegov.
Uživajte!!!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
31.12.2007 17:36:05   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

31.12. - anonimnauser posted image
03.1. - katjakoc
03.1. - meeryana
03.1. - naty13

03.1. - astrea
04.1. - BOJTKA
04.1. - K_a_t_j_a
04.1. - Ariella
07.1. - ANA_P
07.1. - bibika24
07.1. - cinca marinca

07.1. - anonimnauser posted image
08.1. - *nina*

08.1. - Vilika
09.1. - tejkaz

10.1. - sandra123
10.1. - Nevaeva
10.1. - aradej
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - maya maya
04.2. - mishel
11.2. - sayuri
18.2. - PABLO

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
23.1. - m@j@
24.1. - gajka
28.1. - mishel
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - majah

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
31.12.2007 17:36:24   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 47 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.2.,NS 21.1 Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, Maribor
~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let GP 28.1.
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 31.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image .user posted image ) 27.let GP 10.1., NS 22.1 Ljubljana

07.08.

~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS, GP 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 7.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 10.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11., 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. user posted image ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
GP 7.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ *nina*
GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
31.12.2007 20:10:34   
pingo80
Souser posted image !

V letu 2008 vam želim čim manj neprespanih noči, le kolikor je treba user posted image , nekaj malega nosečniških tegob (da bomo vedele, da smo res noseče), lepe okrogle trebuščke, v avgustu pa solzice sreče, ko boste (bomo) v rokah držale svoje user posted image .
Lepo silvestrovanje vsem.

Pingo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
31.12.2007 22:19:48   
gajka
V prihajajočem letu vam in vašim najdražjim želim veliko lepih trenutkov! Vam, drage sonosečke, pa še posebej želim čim lepšo in čim manj problematično nosečnost ter seveda božanski avgustovski grand finale!

Pa nazdravimo našim pridno rastočim pikicam!  Meni je user posted image   v ta namen v trgovini v voziček podtaknil en otroški jagodni šampanjec! user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
1.1.2008 12:34:19   
Anonimen
Evo, bom jaz prva avgustovka v novem letu. Ostale očitno še spite. Mi smo pokonci že dolgo, ker naša otroka nista silvestrovala.

Tole pa so moje želje za vas v novem letu:

Želim vam: sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, analnega seksa, sekasa z naključnimi neznankami, seksa brez zaščite, seksa kar tako, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, počenih kondomov, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Olimpijinih zmag, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako. In jasno, želim ti čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki. Obilo sreče, zdravja, veselja, radosti, dela, uspehov, mirnih noči, poznega vstajanja, oblinih in zdravih zajtrkov, tople kopalnice, nežnosti, razumevajočega partnerja, dobrega šefa, marljivih sodelavcev, mičnih sodelavk, denarja, avtov, parcel, hiš, garsonjer, vikend hišic, jadrnic, bajlajnerjev, poležavanja na plaži, smučanja v tujini, obiskov interšparja, obiskov kulandije, obiskov ikeje, nakupovanja pri najboljšem sosedu, pri drugem najboljšem sosedu, obiskov kar tako, potrpljenja, potrpežljivosti, preračunljivosti, nasvetov, stiskov rok, dobrih želja, zastonj parkirnih mest, rekreacije, dobrih živcev, vibracij, robčkov, tipkovnic, noutbukov, printerjev, optičnih čitalcev kartic, digitalnih fotoaparatov, diapozitivov, kovčkov samsonite, pistacij, kave barkafe, slik, paštet, sira, plesnivega in navadnega, makaronov, tune calvo, v rastlinskem olju, vina iz Brežic in Portorika, preplezanih smeri, perujskih avtocest, brazilskih navijačic, obiskov Amsterdama, Mariborovih zmag, kolendarjev, skuoša, tenisa, mini golfa, rokmeta, malega fuzbala, športnega plezanja, alpinizma, lednega plezanja, pohodništva, trekingov, osvajanja vrhov, osvajanja sotesk, raftinga, ribolova, sci člankov, člankov kar tako, prostega časa, prostega kavča, polnih postelj, pokošene trave, opletih vrtov, pobarvane ograje, položenih tlakovcev, opravljenih izpitov, igranja z otroci, igranja z živalmi ter igranja kar tako.

In jasno, želim čim manj slabih dni, joka, stoka, nerganja, slabe volje, še slabše volje, poškodb, nesreč, minusov na tekočih računih, neplačanih računov, nezgod, počenih živcev, živčnih zlomov, razbitih avtov, potopljenih bajlarnejev, ukradenih skuterjev, neosvojenih vrhov, počenih arkad, zvitih gležnjev, zarošenih šip, zmrznjenih ključavnic, razbitih šip, pokakanih otrokov, pokakanih živali, prometnih nesreč, izsiljevanja prednosti, vožnje skozi rdečo, napihanih balončkov, vožnje po krožnih križiščih, tovornjakov pred tabo, jeznih šefov, bledih tajnic, postane kave, dva tedna starih zoknov, mastnih las, gužve v interšparu, gužve v kulandiji, gužve pri najboljšem sosedu, gužve pri drugem najboljšem sosedu, gužve kar tako, nepotrpežljivosti, nepreračunljivosti, porazov Olimpije, porazov Maribora, izgubljenih kompletov, razpok na asfaltu, neulovljenih rib, zlomljenih loparjev, zasedenih kavčev, neopletih vrtov, hurikanov, tornadov, zemeljskih plazov v Logu pod Mangrtom, orkanov Katrina, afriške suže, saharskega peska v tvojih laseh, pokvarjenih računalnikov, praznih baterij v mobitelu, zmedenih satelitov ki vodijo tvoj gps, praznih abc kartic in praznih škatelj z robčki.

Pa najpomembnejše - enega lepega zdravega dojenčka avgusta!!!

To bi bilo na kratko vse  za novo leto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anonimna A.user posted image

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
1.1.2008 12:40:09   
astrea
Vsem skupaj želim kar se da lepega v novem letu in veliko srečnih trenutkov tekom nosečnosti, v avgustu pa široke nasmehe!

Z user posted image  sva pravkar vstala (oba sva veliiika zaspanca user posted image ) in greva zdaj h njegovim staršem na sarmice, njami user posted image ... Mi full paše kisla hrana; solate si nikoli nisem toliko okisala in na koncu popila kisa user posted image . Mi je rekla nona, ko je to vidla, da sem kot pokojni nono, haha.

Naty zdaj bo kmalu najin pregled, jeeej! Komaj čakamuser posted image  in upam, da bo vse ok!

Pridne bodteuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
1.1.2008 13:15:30   
lana777
Hej, hej, drage avgustovke user posted image – srečno 2008

in da bi bil 8. mesec res najlepši v tem letu, ko postanemo mamiceuser posted image .

Vsem želim čim lepšo pomlad in prijetno čakanje na poletje ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
1.1.2008 13:25:11   
naty13
TUDI JAZ VAM ŽELIM SREČNO, USPEŠNO LETO 2008 IN PREDVSEM ZDRAVE DOJENČKE AVGUSTA!

Astrea, še 2 dni pa bo pregled, me kar mal stiska pri srčku, kar mal se bojim da ne bo kaj narobe. Sploh ker je prvi pregled, ker ne vem kaj se dogaja. Upam, da se bo vse izteklo kot se mora in bomo avgusta srečne mamice.

Kdaj pa maš v četrtek pregled Astrea? Jaz ga imam ob 14h.

pa pa

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
1.1.2008 14:02:40   
Vilika
Vsem noseckam zelim VESELO, ZDRAVO, RAZUMEVANJA POLNO LETO 2008!!!

Zelim da, srecno in s cim manj tegob priplujemo do konca nasega veselega pricakovanja in bomo v avgustu najsrecnejsa bitja na svetu...  

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
1.1.2008 14:13:10   
Erin
Dobro jutro drage moje sonosečkeuser posted image ..
No, saj je že dan, samo jaz sem pa takooooo lena...
pa sem šla spat že  ob 1h in vstala ob 11.30 ampak se mi še kar spi...

Gajka, jaz sem tudi pila otroški jagodni šampanjec...zelo je dober...mi ga je moj hotel kar popit čeprav je imel svojega samo zase..user posted image No tudi jaz sem naredila en požirek njegovega ampak samo da sem probala pa nazdravila...
Je k nama prišla na obisk še soseda z 20 mesečnim sinom (pa še pred tem eni kolegi ki so pa okoli 10h šli - lih tolk da sem imela za pomit miljon kozarcevuser posted image ) in smo potem rakete v zrak spušal in baterije, kako je tamal vriskaluser posted image ...je bilo prav lepo...z mojega balkona je pa še izvrsten razgled na celotno ulico in smo občudovali ognjemete  z vseh koncec- no kar smo jih lahko, saj je bila gosta megla, da je bila še bolj gosta so pa poskrbele rakete...
Pa že dolgo nisem bila na Silvestrove čist trezna..mi je bilo kar malo čudno...user posted image user posted image

In kako ste ve praznovale...user posted image user posted image user posted image

P.S. Pogruntal me ni pa noben da sem user posted image , čeprav sem imela hlače odpete pa veeeeeeeeeeelik buhi...sem šele včeraj pogruntala da mi je še bolj zraseluser posted image ...sem imela nonstop okoli pasu obešeno debelo jopico da se ni opaziluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
1.1.2008 15:08:27   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

TUDI JAZ VAM ŽELIM SREČNO, USPEŠNO LETO 2008 IN PREDVSEM ZDRAVE DOJENČKE AVGUSTA!

Astrea, še 2 dni pa bo pregled, me kar mal stiska pri srčku, kar mal se bojim da ne bo kaj narobe. Sploh ker je prvi pregled, ker ne vem kaj se dogaja. Upam, da se bo vse izteklo kot se mora in bomo avgusta srečne mamice.

Kdaj pa maš v četrtek pregled Astrea? Jaz ga imam ob 14h.

Naty jaz ga imam komaj ob 16:15, tako, da bom verjetno delala do 15h, nato nekaj pojedla, pod tuš in šla na pregled. Sem pa ful na trnih in polna pričakovanjuser posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
1.1.2008 16:34:41   
Anonimen
Erin, tebi se samo zdi velik trebuh, v resnici pa je čisto majčken. Boš videla čez par mesecev. Se spomnim prejšnjih nosečnosti, ko se mi je zdelo da bi morali vsi okoli že opaziti, pa ni bilo kaj za opazit. user posted image

Anonimna A.user posted image

(odgovor članu astrea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
1.1.2008 16:48:13   
Erin
Mogoče se mi res zdi ampak hlače govorijo drugačeuser posted image in to tiste ki sem jih 2 tedna nazaj normalno zapela jih sedaj nisem mogla...tudi moj user posted image je rekel da sem sedaj v enem tednu dobila drugo obliko trebuha...zaprta nisem več toliko da bi bila lahko od tega, jedla pa tud nisem (preden sem hlače gor dala) že kakih 5 ur.user posted image user posted image user posted image
No, men se je očitno že začelo poznati...pišuka pošuka, kakšna bunka bom potem šele čez pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
1.1.2008 17:57:55   
Maja T.
Pozdravljene mamice v avgustu 08 user posted image user posted image user posted image !
No pa smo dočakale dan, ko lahko rečemo, da bomo letos dobile naše user posted image ... Vidim, da ste lepo praznovale Novo leto, tudi midva sva se imela prekrasno. Jupi, to je ja naše zadnje Novo leto, ko smo ga praznovali sami, super kaj? user posted image   (seveda za tiste, ki smo 1. user posted image ), drugo leto bo naš user posted image že star par mesecev user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vidim, da vas kar mučijo raznorazni izcedki, tudi jaz imam že par dni izcedek, pa me zanima ali ste začele mogoče uporabljati Canasten ali ste šle kar h G.? Verjetno bom v četrtek kar poklicala G., da slišim kaj poreče, da ne bo mogoče res kaj narobe.

Vidim, da sem res v prav luštni druščini, šele zdaj sem si vzela čas, da sem šla malo skozi  vseh teh 51 strani, da vas malo bolje spoznam user posted image .

Ob tem bi tudi jaz vsem mamicam, predvsem pa nam avgustovkam 2008 iskreno čestitalauser posted image user posted image user posted image za naše user posted image ...

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
1.1.2008 18:00:26   
sayuri
Toliko sem se sestavila, da vam voščim vse naj naj v letu 2008.

Meni je tko slabo.....da ne morem bit pokonci.....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
1.1.2008 18:14:54   
Maja T.
Punce še eno vprašanje!

Kaj še delate? Mene je G. po novem letu dal kar na bolniško, tako da sem zaključila z delom in priznam, da mi je kar fajn, da se umaknem od stresa, ki je prisoten se mi zdi vsepovsod v službah...user posted image in se posvetim  100% user posted image in božanju bušija user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
1.1.2008 18:15:31   
meeryana
Srečno in veselo 2008!user posted image

Muser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
1.1.2008 18:18:28   
košuta
Pozdravljene, čveke!
Oglašam se vam po zeloooooooooooo dolgem času. Razlogi: malo lenobe po pregledu in nato finale - 3 dni ležanja na kavču in bruhanja kot vidra. Prav vse sem izbruhala, kar sem pojedla, vključno z vodo. Šele včeraj je juhica prvič ostala v trebuhu, čeprav negotovo.
No, na pregledu je bilo ok: dobila sem prvo slikico najine pikice, PDP pa mi je G popravila na 15.8. Eto, Erin, delo zate. Naslednji pregled imam spet 17. 1., bo gotovo tudi UZ naredila, ker me je nekaj spraševala, če so mi v bolnici videli slučajno dve (!!!) pikici. Ne, niso, ampak sem vseeno vesela, da bom spet videla pikico.
Me pa prsi še vedno zelo bolijo, slabo mi je kar naprej (zakaj sem se pa prej hvalila, da mi ni?!?), ne upam jesti kaj konkretnega, ker se bojim bruhanja. Najhuje pa je, da mi smrdi skoraj vsa hrana - in to zelo! Bog ne daj, da zavoham mehčalec, ker se mi želodec kar obrne... Dobro, da vsaj tašča ve, zakaj je tako in me ne sili (preveč) s hrano, pa še počivam lahko. Moji doma še ne vedo, sem rekla, da me je napadla neka viroza in še nisva šla niti voščit za novo leto.
Zato pa lahko voščim vsem nam: Veselo, debelo user posted image , zdravo in zadovoljno leto 2008, ki ga gotovo ne bomo pozabile. Srečno vsem!
No, pa imamo spet roman...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
1.1.2008 18:52:21   
Anonimen
VSEM SONOSEČKAM ŽELIM ČIM VEČ VESELJA, ZDRAVJA, LJUBEZNI IN DA BI ČIM HITREJE PRIŠEL AVGUST, KO BOMO V ROKAH DRŽALE NAŠE SONČKE.

sayuri, no, tudi meni je tako slabo, da neprestano ležim in prespim skoraj cele dneve. do pisanja mi sploh ni in komaj čakam, da slabosti minejo.

v pon. sem bila na pregledu. pikica je velika dobra 2cm in že veselo brca. PDP se mi je glede velikosti ploda prestavil na 6.8., naslenji pregled pa imam 6.2., za nuhalno pa še sporočim. dobila sem tudi dve slikice in videla sem kako user posted image razbija.

lepo se imejte, jaz grem ležat, ker komaj sedim.
user posted image

(odgovor članu košuta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
1.1.2008 19:28:13   
maya maya
Drage user posted image !
Vsem želim, da bi nas leto obdajalo z nepopisno srečo v pričakovanju naših user posted image , da bi bile zdrave in srečne in imele čim manj nosečnoških tegob. Da bi bil porod hiter in čim manj boleč in da bi naši mali angelčki prijokali na svet zdravi in polni življenja.

Tudi jaz sem imela dva tedna rumenkast izcedek in me je vse močno srbelo, pa tako bi se rada malo stisnila z mojim možem. No, zdaj je že boljše in spet smo lahko v akciji. Upam, da se mi ne bi vnetje s tem ponovilo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?