|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
3.1.2008 20:32:59   
Erin
Čer punce, samo na hitro se oglasim ker sem čist izmučena in grem direkt u mižavce sedajuser posted image ..

naty - cifre od Pušenjaka nimam, sem pisala sem in napisala svoje podatke ter že takoj prosila za Pušenjaka:

http://www.neplodnost.com/  oziroma    http://www.neplodnost.com/prijavnica.php

in so me oni sami poklical da smo se zmenil za pregled. Pa ful so prijazni, NS pa stane 60€ plus lahko ti posnamejo na  cd. Samo da to dodatno stane mislim da 10€.

Jaz sem tud kot en star deda ponoč, 2-3x nujno lulat...user posted image user posted image Bomo že potrpel...Bolj mi gre na živce zgaga ki  mi je začela probleme delat kak teden dni nazaj...pa sem donat pila pa ni bilo nič boljš, pa mlek pa nič ne pomaga...da bi pa pikcu že laski rasli je pa prezgodaj, edin če bo hipiuser posted image user posted image user posted image

Žal danes ne bom mogla nič poklepetat, zaspaaaaaaaaana semuser posted image ..jutriuser posted image ...v soboto grem pa po nakupih v Avstrijouser posted image user posted image user posted image (samo upam da ne bo preveč snega)

Lepo spančkite...papaaaa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.1.2008 21:13:38   
Anonimen
*nina*, žal mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drži se punca!!

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.1.2008 22:43:58   
bella02
Tudi jaz spadam med tiste, ki jim je neprestano slabo, le da mi ni treba objemat školke. Pa upam, da kmalu mine. Buši pa kar nekam raste, teža pa še ne, kar je razveseljivo.
Nina, zelo mi je hudo za tvojo pikico in naj pride kmalu dan, ko ugledašuser posted image .
Erin, nuhalno imam 22. 1. Komaj čakam, da spet vidim svojegauser posted image . Lepo se imejte!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.1.2008 11:25:41   
Estrella*
Pa ful so prijazni, NS pa stane 60€ plus lahko ti posnamejo na cd. Samo da to dodatno stane mislim da 10€.

Erin, jaz sem bila začetek novembra pri Pušenjaku na NS in sem dala 60eu, zraven pa dobila CD, brez doplačila. Rečt pa moraš predno se pregled začne, da ti posname kakšen filmček v 3D. Meni je 2 po 25 sekund. Ni bohve kaj, je pa vseeno lepo videt svojo pikico, ki krili in se kobaca po bušiju!!!

Pa lepo opravite preglede NS Avgustovke 2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.1.2008 13:11:44   
Neža7
Nina..... Zelo, zelo mi je žal user posted image user posted image  user posted image user posted image  drži se..

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.1.2008 13:22:47   
Erin
Estrella - hvala za info.user posted image Mi je sestra rekla da se po novem letu NS podraži s 50€ na 60€ tako da sedaj ne vem, si imela ti pregled še za 50€ in ti je 10 € računal za CD, ali...ko me je sestra klicala je rekla poleg tega da bo NS 60€ še to da je treba za CD dodatno plačat 10€ tako da sedaj nič več ne vemuser posted image user posted image ..Bom za vsak slučaj vzela 70€ s sebojuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.1.2008 13:26:19   
sonček33
OJ erin, kako si? zdrava? počutje? pridna?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.1.2008 13:28:19   
Estrella*
Erin: ko me je poklicala po telefonu za termin mi je rekla, da stane 60eu. Na računu pa piše samo Pregled NS...60eu, brez kakšnih drugih podtkov.
Res pa je, da se je sedaj po novem letu vse podražilo in bi bilo čudno , da se NS niuser posted image
Upajmo na najboljše!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.1.2008 13:35:11   
Erin
 A res...da si mela že ti 60€user posted image user posted image user posted image zakaj pa je meni potem rekla da je sedaj(novembra, ko sem se naročila) še 50€ po NL pa 60€...mater so smešni...sej pravim, bolje kak € dodatno s sabo vzet da ne bom za kašen Cd prikrajšana potem..user posted image

Sonček - dobro sem, hvala, zaspana, ampak bo, ozdravljena, išias me še mal matra, pridna itak -zmeri, povsoduser posted image user posted image user posted image Pa ti? Reci mi da pridno pikici greješuser posted image user posted image Še 8 dni pa bo testek!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.1.2008 13:38:38   
sonček33
No fajn da si fajn
jaz sem tut ok,  včeraj depresivna, danes ok, grejem pridno in jih božam in se pogovrajam...upam, da jima je tolk fajn, da ostaneta

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.1.2008 13:47:39   
lana777
Pozdravljene punce,

upam, da se veselite, da je pred nami vikend
in da nas bodo naši bododči ateki lah mal razvajaluser posted image ,
glede na to, da smo nekatere morale zdej po
praznikih delatuser posted image

Me pa zanima, kdaj se je potrebno naročat na NS -
js sm misnla počakat na 1. GP, sam ne vem, kako
je kaj z vrstami?
Hvala, če mi boste svetovaleuser posted image .

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.1.2008 13:47:44   
Erin
seveda jima je...še kaj dobrega jima skuhaj, da bosta hotela še in ostalauser posted image ..dobre kuhne se je treba držatuser posted image
Pa veliko počivaj, ne se naprezat preveč, velja?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.1.2008 13:51:15   
Erin
lana jaz sem se naročila na NS že nekaj dni po tem ko sem zagledala user posted image , ker so mi rekli da ima Pušenjak zelo zaseden. Za vsak slučaj pokliči k tistemu h kateremu nameravaš in se naroči, oni ti bodo pa že dali datum glede na to koliko časa si noseča. Ponavadi delajo NS od 12-14 tedna, če se prav spomnim. Ti kar poklič pa se naročuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.1.2008 13:53:31   
lana777
Erin, hvala tiuser posted image ,

sm že bla mal v paniki, da sm spet kaj zamudila.

Se bom res kr lotla, pa potem sporočim.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
4.1.2008 13:57:24   
TamaraJ
Sem zasledila, da se menite glede cene NS v Dravljah pri Dr. Pušenjaku. Jaz sem imela pregled 20. novembra pri Pušenjaku in sem plačala 50€ s tem, da nisem vzela CD-ja, za katerega računajo 10€. Sem pozabila rečt pred pregledom za CD. Dobila sem izvid in račun, kjer piše storitev pregled, itd. ter cena 50€.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.1.2008 13:58:23   
Nevaeva
Pozdravljene! Mislim da je Naty spraševala glede cifre od Pušenjaka. V Dravljah so mi dali tole številko 051/321-224 in mi rekli da naročajo med 8-10 uro. Upam da ti bo pomagalo.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
4.1.2008 13:59:18   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

lana jaz sem se naročila na NS že nekaj dni po tem ko sem zagledala user posted image , ker so mi rekli da ima Pušenjak zelo zaseden. Za vsak slučaj pokliči k tistemu h kateremu nameravaš in se naroči, oni ti bodo pa že dali datum glede na to koliko časa si noseča. Ponavadi delajo NS od 12-14 tedna, če se prav spomnim. Ti kar poklič pa se naročuser posted image

Pri Pušenjaku se mi ni zdelo, da bo bila pretirana gneča. jaz sem klicala sicer vsaj mesec prej in so mi določilo datum glede na trajanje nosečnosti. je pa res najbolje narediti pregled NS od 12-14 tedna.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.1.2008 14:02:43   
Erin
Jaz ko sem se naročala za NS v Dravljah sem pisala sem in napisala svoje podatke ter že takoj prosila za Pušenjaka:

http://www.neplodnost.com/prijavnica.php

http://www.neplodnost.com/ 

in so me oni sami poklical v parih dneh da smo se zmenil za pregleduser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.1.2008 14:36:53   
Anonimen
lana 777 - če se zanimaš izključno za Pušenjaka, so ti že punce svetovale in pomagale. Če pa bi ti morda prišla prav tel. št. v Domžalah pri dr. Strah, pa lahko pokličeš na št. (01) 72 45 221. Pregled stane 60 eur. Jaz sem poklicala 27.12. in sem dobila datum pregleda 21.1. Torej, manj kot 30 dni, čeprav sem nekje prebrala, da se čaka na pregled od 30-45 dni. Delovni čas pa imajo: PO - 12.°°-18.°° ure in TO, SR, PE - 8.°°-13.°° ure.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.1.2008 14:39:52   
Maja T.
Hallo punce!

Še moj prispevek glede NS. Pregled je treba narediti med 11-14 t., kasneje ni več mogoč, ker je naš user posted image prevelik. Možnost je potem še edino trojni presejalni test (user posted image se vzame kri, med 16-18 t.) in biopsija, ki pa se dejansko naredi med 11-13 t., ti dve metodi pokažeta vse kromosomske nepravilnosti, sta pa žal obe plačljivi, sploh biopsija je lahko mogoče nevarna za našo user posted image .

Jaz sem se odločila še za en UZ (10.1.), samoplačniški pri dr. Miglarju, ker mi G., ki je bil nadomestni, nekako ni znal določiti starost mojega user posted image in sem v dvomih, da slučajno ne bi zamudila NS, tako da Erin, mogoče bom imela spremembo datuma NS.

Punce glede vnetja, kamilice in jogurt, dobitna kombinacija user posted image , meni pomaga, še bom nadaljevala kuro cel drug teden.

Dober tek, če ste pri kosilu, jaz pa grem zdajle likat, joj muka user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.1.2008 14:50:57   
supermiska
Ojla punce!
Vidim, da ste same stare znanke me sprejmete tudi mene zraven?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.1.2008 14:59:32   
supermiska
Ojla punce?
Se vam lahko pridružim v debatah?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.1.2008 16:15:38   
K_a_t_j_a
Moj pregled danes je bil uspešen, pikica pridno raste je velika malo več kot 18 mm, imam pa pdp prestavljen iz 10.8. na 12.8. user posted image mi je pomigal z ritko, sem se kar topila zraven.user posted image Dala sem kri in vodo ter dobila materinsko. Na NS se pa naročim v ponedeljek pri dr. Lukmanu  na Ptuju. Slikico bom pa pripopoala v album kasneje. G mi je še napisala Dabroston, ker sem glih na pregledu še imela mal rjavega izcedka. Pa spolne odnose imama prepovedane, dokler se izcedek čist ne ustavi. Pa glih danes sem ga mela, drugače pa že cel teden nič.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu supermiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.1.2008 16:20:12   
Anonimen
Jaz se pa javljam precej potrta in znervirana. Danes dopoldan se mi je kar naenkrat ulila kri in to kar precej. Sem takoj šibala k G. Je videl gestacijsko vrečko, odsev ploda, utripa pa še ne. user posted image Rekel je, da vidi tudi neko podpludbo, kjer sem zakrvavela. Počile so mi žilice v maternici... Krvavitev je bila samo pred obiskom G, sedaj pa nil več ne teče.
Ampak jaz sem vseeno zaskrbljena.
Vem pa, da je do ovulacije prišlo kasneje in sem tudi kasneje zanosila. Tako nisem danes noseča 6t4d ampak kvečjemu 6t. Tako ,da imam še veliko upanje, da bo čez en teden na ponovnem pregledu srček lepo utripal. Ve pa držite pesti.
Samo ne vem kako naj počivam pri dveh majhnih otrokih, pa enega moram drug teden še v vrtec uvajatuser posted image

(odgovor članu supermiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.1.2008 16:21:13   
Anonimen
Pozabila sem se podpisat - Anonimna A.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?