|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
29.12.2007 22:14:17   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

31.12. - anonimnauser posted image
03.1. - katjakoc
03.1. - meeryana
03.1. - naty13

03.1. - astrea
04.1. - BOJTKA
04.1. - K_a_t_j_a
04.1. - Ariella
07.1. - ANA_P
07.1. - bibika24
07.1. - cinca marinca

07.1. - anonimnauser posted image
08.1. - *nina*

08.1. - Vilika
09.1. - tejkaz

10.1. - sandra123
10.1. - aradej
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - pingo80
28.1. - *zvezdica*
28.1. - maya maya
04.2. - mishel
11.2. - sayuri

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
22.1. - Erin
22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
23.1. - m@j@
24.1. - gajka
28.1. - mishel
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - majah

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.12.2007 22:14:29   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 47 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ anonimna user posted image (2.user posted image , user posted image ) GP 21.12., Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, Maribor
~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 31.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12., NS 22.1 Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 7.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 10.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11., 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
GP 7.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ *nina*
GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.12.2007 22:23:06   
Erin
Jaz sem si kupila kremo proti strijam od Aventa ( v DM-u), so jo zelo priporočile punce na ostalih temah na forumu.
Zaenkrat se še ne mažem, samo mislim da mi že malo vzhaja trebuh tako da se bo treba kar začeti.user posted image

Prvi pregled:poln pričakovanj z nasmehom do stropa, hodila sem kot bi skakala..komaj sem čakala...potem pa...nič se še ne vidiuser posted image user posted image user posted image bomo videli na naslednjem pregledu...
...no, potem je navdušenje odšlo in me je začelo skrbeti zakaj se še nič ne vidiuser posted image ..ampak so me punce potolažile da je gotovo še prezgodaj...vseeno sem šla v trgovski center po  nekaj tunik zase, da se malo potolažim...sem si rekla da bom pozitivno gledala naprej in tako je še sedaj(z občasnimi padci siceruser posted image user posted image ampak  mi punce kmalu pomagajo s pozitivnimi besedamiuser posted image ), ko pa sem na naslednjemu pregledu videla srčka je bilo pa navdušenje nazaj in trenutek popolnuser posted image

Vilika - jaz jem vse, le bojim se srečanja z biftekom  saj ga obožujem, ampak jesti ga pa ni dobro...vsaj dokler ne izvem če sem imela toksoplazmozo ali ne...
Tukaj si poglej nekaj malega o prehrani...

Lep večer ter lepe sanje..user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.12.2007 22:30:31   
tejkaz
Erin hvala za vprašanje. Zdaj smo zdravi. Je že danes jedla kot tavelika. Sploh ni imela meje.

Punce, a redite se že? Malo še počakajte. No poleg vseh mojih neznakov nosečnosti je tukaj še eden, še vedno spravim vse svoje hlače nase in nisem se še nič zredila. Pišuka, a sem sploh noseča? user posted image

Kreme - se strinjam z Naty, mustela je zakon. Zdaj se sicer še ne mažem, ampak v prvi nosečnosti sem se in ni bilo nič strij.

Zdaj pa aja aja Nočko

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
30.12.2007 8:48:19   
gajka
Se oproščam, da tako dolgo ni bilo nobenega glasu od mene, ampak toliko dela imam, da sploh ne vem, kje se me glava drži! V glavnem, posebnih nosečniških znakov (še vedno) ni nobenih in kot so že tudi nekatere omenile, bi prav težko verjela, da sem nosečka, če ne bi imela že lepe slikice z UZ v rokah.

No, s fantom sva se opogumila in na božični dan staršem povedala za veselo novičko. Sem poskenirala slikico z UZ, dodala en okvirček z balončki in napis ''Pridem avgusta!'' ter potem na sprintan list prišila en parček ultra malih nogavičk. Potem pa sva vse skupaj zavila v rolico in oboji starši so dobili svoje božično darilce. Pa seveda mamam to precej hitreje potegne, ampak tudi ati ne zaostajajo preveč - v glavnem, vsi so bili ful veseli novičke! user posted image  Ostali pa naj še počakajo na konec januarja, da bo še NS za mano. A ste se še katere opogumile in razglasile veselo novičko?

Pa seveda dobrodošle vse nove nosečke! In čestitke! user posted image  Se vas ne upam po imenu naštevat, ker mi bo sigurno uspelo katero nehote izpustit!

erin - me veseli, da je bila mama navdušena. Pa hitro se pozdravi! Mene tudi malo prehlad lovi... Aja, pa 24.1. imam pri svoji G, ki ima tudi licenco za NS, oboje hkrati - GP in NS.

sayuri - ti prav nič ne zavidam teh po mojem mnenju najočitnejših znakov nosečnosti. Moja kolegica, ki ima rok nekje julija, je tudi vsa povožena in cele dneve preživi na relaciji dnevna soba - kopalnica, vendar pa ima žal zaradi rizične nosečnosti še nujno mirovanje.

neža7 - ja, mogoče se še pa kdaj v čakalnici pri G srečava! Svet je res majhen in človek nikoli ne ve...

tejkaz - jaz tudi še vedno nosim čisto vsa oblačila ista kot prej. Zaenkrat še ni bilo potrebe, da bi se odpravila po nakupih, čeprav pa se mi zdi, da se počasi trebušček začenja napihovat...

naty13 - upam, da se tvoj pikec čim prej pozdravi in pride domov!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
30.12.2007 11:19:08   
maya maya
Midva sva njegove starše z veselo novico razveselila na predbožični večer, tašča je bila vsa v solzah, celo tast je eno solzico izgubil in seveda takoj stekel po vino, da smo tej novici nazdravili (jaz seveda s čajem, ker se alkohola v velikem loku izogibam že izpred nosečnosti.)
Mojim staršem pa sva povedala za božič, reakcije iste, sreča nepopisnauser posted image . Nisva mogla kaj, da ne bi skrivnosti izdala tudi bratom in sestram, sedaj pa samo drživa pesti da ne bo novička prehitro pricurljala v javnost, vsaj do prvega pregleda naj počakajo, potem pa se bo tudi moj trebušček začel počasi večati in bom vsem jasno.

Tudi meni so še vse hlače prav, čeprav si že želim prvih nakupov nosečniških oblačil.  Verjetno pa bo prvi na vrsti kakšen moderček, prsa se mi kar polnijo, kar ponosna sem nanje, sam bolijo pa tud.
Takoj po novem letu grem v napad za kakšnimi lepimi majčkami, tunikami...

Lepo nedeljo vam želim, kakšen dolg osvežujoč sprehod, vroč čajček in pa kakšen "zdrav" prigrizek za pod zob, da vam ne bo user posted image .

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
30.12.2007 11:45:54   
lana777
Pozdravljene!user posted image

Berem, da ste ene že povedale in s tem razveselileuser posted image bodoče babice in dedke.
Verjamem, da so občutki lepi ...

Jaz bom - predvsem zaradi bolečin - raje počakala do GP.
Sem pa povedala najboljši prijateljici in je
bila ful vesela.

Držite se (upam, da mi na silvestrski večerji pri tašči ne
bo preveč očitno slabouser posted image ).

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu maya maya)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
30.12.2007 11:58:45   
mishel
Zdravo punce.

Pri meni ni nič novega, bruham še vedno čez celi dan, pa vsaj vem da je vse tako kot mora biti.

Ful sem vesela za tiste, ki ste prvič vidle srčeke, pa user posted image tistim, ki ste že povedale doma za nosečnost.

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
30.12.2007 12:08:00   
Vilika
Men pa sploh ni jasno kako dolgo bom se lahko skrivala, imam en filing da me bo mami prej kot slej pogruntala. Moram pa vsaj do prvega pregleda pocakat ce ne dlje, potem bom pa vsaj najozjim objavila veselo novicko.

Ze tako se ji zdi cudno ker popoldne nic ne pridem kofetkat k njej, kar je bil prej vsakodnevni ritual -  sedaj si nekaj izmisljujem da me po kavi boli glava...

Za silvestrovo bi blo pa tud treba malo nazdravljat in to... Imam v planu, da se naredim bolno in recem  - ne smem piti, ker sem mna tabletih user posted image . Joj, res ne zelim se vsem raztrobit novice, sam je pa tezko to skrivanje.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
30.12.2007 12:11:28   
lana777
Ja saj to  - Vilika, tudi mene mučiuser posted image

Tudi jaz mam tak plan - sm na tabletah,
saj ne, da bi tok grozno pila drugače, sam
kak kozarček penine pa že ... Tašča bo že sumila,
če ne napletem zgodbe o viroziuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
30.12.2007 12:33:50   
Maja T.
Pozdravljene punce!
Sem zelo nova na forumu - avgustovka 2008  user posted image in sem prav vesela, ko berem ta vaša sporočila in še enkrat hvala Pingo80 za povabilo in Erin, da je tako hitro ažurirala seznamček nas novih mamic v avgustu 08.

Berem, da ste ene že povedale in s tem razveselile bodoče babice in dedke, da pa pri prijateljih in širši javnosti še kar pridno molčite. Jaz ko sem videla plusek nisem morala biti tiho od vznesenosti in sem možička takoj poklicala v službo in še potem tri prijateljice, da so z mano delile to nepopisno radost. Bodoči babici in dedka, pa sva kar tisto nedeljo povabila na kavo in sporočila veselo novico - joj kakšne solze sreče...user posted image , še predvsem zaradi tega, ker sva bila v januarju 2008 že prijavljena na IVF postopek, potem pa novembra 07 user posted image - noro kaj user posted image .

Jaz sem od prijateljic dobila vsa nosečniška oblačila (namreč vse so letos rodile), tudi že za poletje - prekrasne stvariuser posted image

Tejkaz in Gajka srečnici, ker nosita še ista oblačila, jaz mojih kavbojk ne zaprem več skupaj, prav neprijetno bi mi bilo, da bi malo pikico stisnila preveč skupaj - ja kaj češ, krivi so Božični prazniki user posted image user posted image user posted image , pa še premalo se gibam, ker imam malo povišano temperaturo (37 -37, 3) praktično že ves čas od kar sem zanosila, ampak vem, da bo to počasi prešlo...

KER NAS ZA PRAZNIKE NE BO DOMA, VAM ŽELIM ČUDOVITO SILVESTRSKO PRAZNOVANJE IN HARMONIČNO IN ZA NAS PREČUDOVITO LETO 2008

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
30.12.2007 16:02:12   
naty13
Dan.

Mi smo k sreči že doma. So tamalga izpustili iz bolnice čeprav s težavo. Morava pa jutri se pokazat k zdravniku, doma pa bomo morali sami dajati inhalacije, to smo pa že vajeni. Prvo ko je prišel domov, se je pošteno najedel, ker je hrana v bolnici tako zanič, da se kar čudim ker je kar dobro jedel.

Ko ste pa že pri kilcah sem se jaz za 1kg zredila to je blo okoli božiča ko smo pridno papcali. Sedaj pa ne vem koliko bi mi tehtnica pokazala. V glavnem hlače so mi še vedno prav. Sicer sem imela pa v prvi posvetovalnici, to je pri 11t v prvi user posted image  mislim da 2 ali 3 kg več. Na koncu pa 12kg.

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.12.2007 18:08:50   
srecka30
Ojla, drage user posted image !
Tako, pa so tudi mene doletele te nosečniške težave. Res mi ni jasno, zakaj se tem slabostim pravi jutranja slabost, če pa je meni že dva skupaj slabo kot user posted image .
Včeraj sem bila celi dan na "pakl župi", danes sem pri tašči skoraj pri mizi izbruhala kosilo. Sem se še pravi čas umaknila. Je tast že nekaj posumil, pa je moj dragi povedal, da smo se ga včeraj malo napili. Zdaj mi je že nekoliko boljše, sem pa mislila včeraj, da bom umrla. Stanje je bilo tudi ponoči krizno. Kaj češ, se  je mali pač pošteno zasidral. Samo, da rase, bomo že vse pretrpeli.
Sicer me v trebuhu nič več ne špika,le joške me še bolijo.
vidim, da se pogovarjate že o kremah proti strijam. moja prijateljica se je mazala z mandljevim oljem in je bila tudi fejst zadovoljna. No, jaz še ne vem.
okej, uživajte in lp

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.12.2007 18:23:22   
K_a_t_j_a
Tudi jaz sem glih danes slišala od ene, da je mandljevo olje najboljše, ker je tudi naravno. Jaz že tudi študiram, da si ga bom šla kupit. Zaenkrat imam Niveino mleko za telo pa neko kremo od avona, se vsak večer mažem. Sem šla zdaj med Božičnimi prazniki kar 1 kilo gor. Madona, če se pa kar je. Danes tak normalno jem, sam zjutraj mi je bilo kar fajn slabo, mi je vse tak grozno smrdelo.

Včeraj je bila moja babica tukaj na obisku in teta, ti že vsi vedo da sem user posted image in so vsi zelo veseli. user posted image je že dobila darilo od bodoče prababice, je seštrikala copatke. Tukaj jih lahko vidite: http://www.ringaraja.net/forum/photo.asp?v=moji&photoid=99804&asortType=9&apage=1, so tak lepe, mi je kar na user posted image šlo. Moji hormoni...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu srecka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
31.12.2007 10:45:55   
m@j@
pa spet jaz malo po dolgem času.

saj vas berrem, pišem pa bolj malo.

Strije...jaz sem v prvi nosečnosti imela mandljevo olje in niti ene strije. Mislim pa, da je s tem tako...da je to dedno. moja mami tudi nima nobene strije, ima pa trebuh od poroda in jaz ga imam tudi.

Mi je pa tale druga nosečnost čist drugačna kot prvič. ni mi slabo, ampak me vse tišči, hormoni delajo 500 na uro, boli me križ, imam vročino, utrujena sem nenormalno.
Pa bom vse prenesla, sam na bo z user posted image  vse ok.

lp,

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
31.12.2007 10:46:53   
m@j@
aja, pa še user posted image  vse novim nosečkam in seveda dobrodošle.

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
31.12.2007 11:05:01   
Anonimen
Pozdravljene, avgustovke moje user posted image !

Kar nekaj časa se nisem javila, pa kaj čemo, če so pa takšni dnevi in se je treba družit in obiskovat in čvekat in si čas vzeti za prijatelje in sorodnike, seveda pa je treba ob vsem tem še marsikaj postoriti.............časa pa ni na pretek. Pa saj vem, da ste vse same fajn punce in razumete user posted image .

Ja, Erin, res si super punca, sploh ko si tukaj na teh straneh tako ustrežljiva, ažurna, polna besed na pravem mestu in sploh super, taka "mami", prava rakica (saj nisem zamešala, če sem potem sorry!).

Seveda sem vesela za vse nove user posted image , ki ste se pridružile! user posted image user posted image user posted image user posted image in iskrene čestitke! Naj bo vse tako kot mora biti s polno veselja!!!

Tako! Da ne bom več delala zmešnjave z anonimnostjo, sem svoj nik zamenjala. Od sedaj naprej ne bom več Anonimna user posted image , ampak se vam bom vedno pridružila kot PABLO.  In še nekaj podatkov za naš seznam. Prvi pregled sem imela 21.12. Naslednji pregledi pa si sledijo: 21.1. imam NS v Domžalah, drugi GP pa imam 18.2. v Celju. Stara pa sem 33 let in bo to moj drugi otrok. Rodila bom verjetno v CE, čeprav sem prvič v MB.

Moje počutje je pa vse prej kot čudovito. V prvi nosečnosti skorajda nisem vedela, da sem noseča. Razen kovinskega okusa v ustih nisem imela posebnih znakov. Sedaj pa me dajejo slabosti čez cel dan in to ves čas, vendar ne bruham. To se mi je zgodilo le enkrat in še to tako za vzorec. Imam strašno občutljiv voh in mi v večini vse smrdi. Moti me kovinski okus. Nobena hrana mi pretirano ne diši, čeprav vseskozi jem. Prsa imam tudi tako polna in napeta, občasno boleča.....Pa kaj bi tarnala. Da je le detece zdravo! Zanima pa me, kako je s temi izcedki. Že morda dva dni ali še kakšen dan prej, imam rahel izcedek in to bolj rumenkastega. To naj bi bilo bolj kot ne običajno? Sem pomislila, če gre za kakšno vnetje. Ali v takšnem primeru moram na obisk k moji G ali to sploh ni za skrbeti in se samo uredi. Kaj mislite? Malo ste me prestrašile z vašimi izcedki, ki se niso dobro končali (žal mi je za vse vas, ki je bilo tako  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image ) in me malo bega.

In še eno vprašanje za Sayuri in pa Sandro123, ki nosita kar dve pikici. Aja, Sayuri je v bistvu že odgovorila. Ali se nosečnost z dvojčki vidi vedno že pri prvem G pregledu tam nekje od npr. 5t do 9t ali se zgodi pogosto, da večplodno nosečnost odkrijejo kasneje? Vsekakor pa vama namenjam še toliko večje čestitke  user posted image user posted image user posted image in bom za vaju še toliko bolj stiskala pesti, da bosta z lahkoto sfurali do konca user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1242
31.12.2007 11:36:36   
Anonimen
Mi je bilo kar žal, ko vam nisem uspela napisati voščila in zaželeti VESEL IN MIREN BOŽIČ, čeprav sem v mislih razposlala nešteto lepih misli na nešteto različnih naslovov in upam, da so se ujele in pristale v prava in odprta srca.

Imam pa sedaj možnost, da vam zaželim prijetno slovo od odhajajočega leta, da inventura ne bo prezahtevna in preobsežna in da bo predvsem veselja v izobilju ob prihajajočem letu, ki nam vsem toliko lepega obeta - predvsem poleti. Naj bo stisk roke letu ki prihaja iskren, ljubeč in prijateljski. Preživite najdaljšo noč v letu v družbi, ki vam največ pomeni in s pozitivno mislijo zakorakajte v mlado jutro leta 2008. Polne zdravja, veselja in ljubezni!!! Lepo silvestrovanje vam želim, pa kjerkoli že boste in SREČNO, RADODARNO ter PRIZANESLJIVO NOVO LETO 2008 VSEM!!!  

(odgovor članu m@j@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
31.12.2007 11:38:46   
Neža7
gajka..... res, nekoli ne veš user posted image  bi bilo z veselem user posted image

21. in 28. sem bila na pregledu, ker sem imela rahlo krvavitve in sladko si mi je povišal v user posted image
3.1 ima pa OGTT user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
31.12.2007 11:49:38   
Neža7
cicmic.... Tudi v prvi user posted image  sem imela pri kakih 9 tednov, ker mojo težke je malo cež mejo user posted image , čeprav sladkorno nimamo v družini in vedno sem imela sladkor ok.
Seveda, ko sem zanosila se mi je sladkor malo povišal, vedar me je specalist dal na dieto, ker ni bilo kritično.
Sedaj, ko sem zanosila v 1. pregledu sem že morala iti na test glukoza in ponovno je povišana, da 3.3 grem na OGTT.
G z mano dela veliko več kot pri normalni user posted image  ker sem imela v juniju SS, ko sem bila 19T in ne vejo kako je prišlo do tega, ker ta SS se zelo redko zgodi.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
31.12.2007 12:18:02   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 47 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )  starost, pregledi, kraj rojstva user posted image
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ PABLO (2.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.2.,NS 21.1 Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ Maja T.
(1.user posted image , user posted image ) 33.let GP 18.1, Maribor
~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 31.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12., NS 22.1 Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS, GP 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ,user posted image ) 29. let GP 7.1.

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., NS 6.2 Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let GP 28.1., Postojna
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 22.1 NS 7.2, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image ) 30.let GP 10.1., Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1.user posted image ) 28.let GP 11., 17.1. NS 11.2., Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ) 30.let GP 15.1., Celje

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

27.08.
~ aradej (2. ) 25.let GP 10.1. Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
GP 7.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.

~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ *nina*
GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) 30.let GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
      user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
31.12.2007 12:18:10   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

31.12. - anonimnauser posted image
03.1. - katjakoc
03.1. - meeryana
03.1. - naty13

03.1. - astrea
04.1. - BOJTKA
04.1. - K_a_t_j_a
04.1. - Ariella
07.1. - ANA_P
07.1. - bibika24
07.1. - cinca marinca

07.1. - anonimnauser posted image
08.1. - *nina*

08.1. - Vilika
09.1. - tejkaz

10.1. - sandra123
10.1. - aradej
11.1. - majah
11.1. - anonimna A.
15.1. - anonimna user posted image
15.1. - Lana777
15.1. - srecka30
17.1. - majah
18.1. - Muklla
18.1. - Maja T.
18.1. - iva77

18.1. - m@j@
22.1. - Neža7
23.1. - Erin

23.1. - kat007
24.1. - Gajka
24.1. - pingo80

28.1. - *zvezdica*
28.1. - maya maya
04.2. - mishel
11.2. - sayuri
18.2. - PABLO

NUHALNA SVETLINA:

17.1. - Muklla
21.1. - PABLO
22.1. - Erin

22.1. - sayuri
22.1. - Nevaeva
23.1. - m@j@
24.1. - gajka
28.1. - mishel
06.2. - tejkaz
07.2. - Neža7
11.2. - majah

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
31.12.2007 12:19:42   
Erin
Punce, sem sedaj samo seznamček uredila...pridem popoldne na obisk pa kaj napišem, se mi sedaj mudi v trgovino...

Božajte buhije...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
31.12.2007 12:47:56   
lana777

Ker se počasi odpravljava user posted image k taščici na drug konec domovine,

imam za vas dve vprašanji - prvo je bolj za šalo, je pa drugo zares:

- kater "butl" si je zmislu, da se temu reče jutranja slabost, če mi je slabo 24 ur na dan (ponoči
se zbudim in mi je ful slabo)?user posted image user posted image user posted image

- požirek ali dva penine DA ali NE???

Lepo razvajajte pikiceuser posted image  ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
31.12.2007 12:48:46   
Nevaeva
Pozdravljene sonosečke!
Vem, da se zadnje čase nisem veliko javljala. Sem bila polno zasedena kot marsikatera od vas, pa še za nekaj dni sva šla z dragim na Roglo. On je smučal, jaz sem pa uživala v bazenu. Za ta namen sem kupila tudi posebne tampone ki naj bi preprečevali okužbo in zaenkrat je vse ok. Sicer sem si pa super odpočila tako da o utrujenosti ni več sledu user posted image
Se je pa tudi meni začela slabost tako da nisem mogla popolnoma izkoristiti vse hrane, ki je bila na voljo v hotelu.

Erin, moj pregled pri G je bil rahlo razočaranje, ker sem mislila, da mi bo naredila UZ ampak mi ga bo šele na naslednjem GP in sicer 10.1. Sem si rekla še dobro da sem šla na samoplačniški UZ in sedaj vsaj vem da mojemu user posted image   bije srček. Ta UZ je tudi potrdil da sem zanosila kasneje, saj sem imela dan ZM 26.10. in tako bi imela PDP 1.8. ampak na UZ je rekla da bi bil PDP 6.8.08.

Sva pa z mojim dragim že povedala veselo novičko staršem ter bratom in sestram in sicer tako da sva kupila majice in napisala nanje Avgusta bom babica / dedek. Vsi so bili res veseli in sedaj upam da bodo znali obdržati skrivnost do 22.1. ko bom imela NS.

Drage user posted image !
V novem letu vsem želim najprej zdravja (ker brez njega vse ostalo ni pomembno), sreče, zdravih otročičkov, čimmanj nosečniških težav, da bi vas vaši najdražji crkljali in seveda tudi vi njih in da bi se imeli radi, radi, radi!!! Pa da bi dan poroda bil lahek in čim krajši.

SREČNO!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?