|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.12.2007 18:37:00   
Anonimen
Kind ladyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
14.12.2007 18:37:27   
K_a_t_j_a
kind lady zelo mi je žal zate user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image Zakaj je usoda tako kruta do nekaterih??user posted image

urskaj jaz imam še čisto malo svetlo rjavega izcedka (samo na wc papirju). Res zelo veliko počivam.

Erin user posted image user posted image user posted image user posted image za srčka!!! Ciste pa baje lahko tudi same zginejo, če so vodene.

mishel jaz bom šla ali na Ptuj ali pa v Velenje na NS. Bom še počakala, da zagledam srčka moje user posted image , potem se pa naročim.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.12.2007 18:38:00   
Erin
Na temi upajmo skupaj sem videla da tudi naša kajsica nima več svojih pikic...
Žal mi jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.12.2007 18:39:37   
naty13
Kind lady žal mi je za tvoja user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na izpitu je blo pa obupno. No saj je januarja spet. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj mi je glavno da je z user posted image  vse ok.

Erin prav je da si šla na pregled. Jaz sem šla tud takrat, pa sem vsaj vedla da je blo z otrokom vse ok.

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.12.2007 18:40:52   
K_a_t_j_a
Joj, kakšne slabe novice kapljajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.12.2007 18:44:31   
Anonimen
Pa kakšen dan je to danes?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
14.12.2007 18:44:33   
Erin
Kaj je danes v zraku?? Vsem gre nekaj narobe....user posted image user posted image

Moram poiskati kakšno slikco da vas/nas spravi v dobro voljo...

No tole sem našla..mene je nasmejala, upam da bo tudi vas...

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 582
14.12.2007 18:46:23   
Anonimen
Erin, ta dec je tak štorast, da po mojem ne bi vedu, kam ga vtaknat!user posted image
Včasih ko sem ga gledala, sem bla prav jezna na njega, ker je bil tak butast.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
14.12.2007 18:46:59   
K_a_t_j_a
Erin ti me znaš vedno nasmejat!!user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 584
14.12.2007 18:50:32   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj
Erin, ta dec je tak štorast, da po mojem ne bi vedu, kam ga vtaknat!user posted image

Mensezdi da bi kar svojega ubogega medija napadeluser posted image user posted image user posted image
No me veseli da sem vas spravila vsaj malce v dobro voljo...nosečnice se moramo smejat in biti srečne, me pa smo preveč zaskrbljene in žalostne...Ženske pač..ne moremo iz svoje kože da nas nebi skrbelouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
14.12.2007 19:11:00   
košuta
Kera slikca! user posted image  Bi ga bila marsikatera vesela...

Mishel - V Velenju v zdravstvenem domu sta dve G, ki delata NS. Sem brala po forumu, da ful hvalijo Biserko Štajerec Martin, si baje veliko časa vzame in vse razloži. Druga G je pa Ksenija Kardoš Mohorko (03/8995464). Ne vem pa, ali je možno dobiti filmček ali samo slikce. Pa tudi cene ne poznam. user posted image  Bi jo pa rada...
Druga varianta je ZD Domžale - Darija Strah. Njena tel št. 01/7245221. Vem, da je pri njej možno dobit filmček, cena je verjetno okrog 60 evrov. Ima pa precej gužve in so odzivi na njeno delo malo mešani user posted image ...

Se priporočam, če boš kaj zvedela glede Biserke Štajerec Martin user posted image . Jaz se še nisem odločila, če bom sploh šla na NS -  po eni strani bi, po drugi ne...
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 586
14.12.2007 19:27:30   
naty13
Ja erin kaj ti pade na pamet. A je to tvoj lubi? user posted image user posted image user posted image  Hecam se! Ne zamert!

A za Strahovo imajo pa tko različna mnenja. Pol grem pa kar k pušenjaku v dravlje?
Košuta jaz grem definitivno na NS, v prvo nisem šla, pol me je blo pa 9 mesecev strah če je vse ok.. Zdaj pa grem.

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 587
14.12.2007 19:36:50   
pika74
kind lady, kajsica, Balonchy (julijka 08)... žal mi je, da se je sreča tako končala...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Punce, hitr pobožat bušije, pa zaželet malim pikicam srečno pot pri razvoju... pa naj bo že enkrat konec teh žalostnih novičk...user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 588
14.12.2007 19:38:59   
košuta
Oj!
Naty 13 - pa se nič ne vprašaš, kaj pa potem, če bodo rezultati slabi? Saj vem,da je verjetnost za Downov sindrom in druge napake relativno majhna, sploh pri mlajših ženkah, pa tudi raziskave niso 100% ziher... Samo vprašam se, kaj pa če bi bilo kaj narobe? Potem bi se šele sekirala celo user posted image . Vsaka ženska bi rada imela zdravega user posted image  in čimprejšnje potrdilo o tem.
Kaj pa če bi bilo kaj narobe? A bi šle pa splav delat? Meni je to po enem letu truda za user posted image  nepredstavljivo, pa še zdravniki se kdaj zmotijo. Pa še versko prepričanje...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
14.12.2007 19:44:14   
meeryana
košuta, se strinjam s tabo....tudi jaz se odločam o tem, če ja ali ne. Poznam primer, ko je bila punca na NS, so rekli, da je o.k. in je vseeno rodila mongoloidno deklico  user posted image

Tako, da....pa še vsi ti razlogi, ki si jih naštela....se popolnoma strinjam. Ampak saj pravim. Verjetno bom šla, ker sem prveč nervozna oseba.

Kajsica, Kind lady...ne morem verjet in zelo mi je žal za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP
Muser posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 590
14.12.2007 19:46:59   
Erin
Jaz npr ne vem kaj bi storila če bi bilo na NS kaj narobe(raje sploh ne mislim na to), ker že nasplošno o določeni stvari lahko govorim eno ampak dejansko bi pa v določenem trenutku ravnala drugače...
Punce ne sploh od tega premišljevat, prosim...me imamo zdrave otročičke in bomo imele lepo user posted image user posted image Velja?user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 591
14.12.2007 19:57:32   
meeryana
Veljauser posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi trudim razmišljat pozitivno!

Lep petkov večer in veliiiiiko snegeca!

Muser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 592
14.12.2007 20:01:36   
Anonimen
punce, ki ste zgubile angelčke user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
14.12.2007 20:10:00   
košuta
Oj, Erin!
Saj se trudim biti pozitivna, ampak dilema pa vseeno obstaja, a ne?
Sem tudi jaz firbčna - da ne bo pomote. Pa še mojega user posted image  bi peljala zraven, ker še po moje ni čisto dojel - je še zmeraj skeptik glede user posted image   (beri: ne veseli se preveč, ker bo potem preveč bolelo, če ne bo vse kot pričakuješ).  Ampak se ne dam user posted image , malo naš klepet pogledam, pa sem bolše volje.
LP

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.12.2007 20:21:09   
tejkaz
Je bil lep večer do sedaj ko sem prebrala da sta dve naši user posted image izgubili pikici. Kind lady in kasica moje sožalje in držita se.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 595
14.12.2007 20:25:18   
astrea
kind lady, kajsica žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj kako žalostno.

Kako ste ostale?
Jaz sem dopoldan v službi nonstop lačna, me bo sodelavka zdaj en dan pogruntala (pa še na wc me prime vsakih 15 min). Komaj čakam, da minejo tile 3 tedni do pregleda. Se mi bo kr vleklo. Pa še prazniki so vmes. In moj dragi bi vsem povedal. Tako ali tako pa bo ljudem jasno, ker od pozitivnega testa nisem prižgala cigaretauser posted image .

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 596
14.12.2007 20:28:22   
tejkaz
Bravo Astrea. Midva sva pa že povedala doma. Sicer mi je sedaj kar žal. Pišuka, nikol ne veš kaj pride, ampak če se veselijo z nama, bodo pa še žalostni z nama, če se slučajno kaj zgodi.
Kar ne vem kako bom dočakala pregled 9.1.

Mojo tamalo pa matrajo zobki. Je zaspala malo pred osmo in je sedaj že prvič budna. Joj, kakšna noč bo. Sploh si ne znam predstavljat. Še dobro da je vikend.

Nič, grem v ležečki, zdaj je zaspala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.12.2007 22:08:18   
Anonimen
Hudo mi je kar sem zdaj prebrala user posted image user posted image user posted image  

Kind lady, kajsica user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim avgustovkam pa želim obilo dobre volje in veliko optimizma, predvsem pa pozitivnih misli. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 598
14.12.2007 22:21:40   
Anonimen
Hvala enako Taly.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
14.12.2007 23:09:02   
Anonimen
kind lady, kajsica user posted image user posted image user posted image user posted image
zelo sem bila žalostna, ko sem prebrala vajini žalostni novički. srčno upam, da takšna usoda ne bo doletela še katere izmed nas.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?