|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
14.12.2007 23:10:08   
Erin
Hvala Taly..ti si moja dobra vila veš....user posted image

En šopek samo zate:

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
14.12.2007 23:20:44   
Erin
košuta - pravijo da moški prvikrat dojame da bo oče ko gre z žensko na UZ oz na NS...le pelji ga s seboj tja, ne bo vama žal...moj je že sedaj čist navdušen..prve dni je pa samo nemo pred sabo gledaluser posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj ko dojema, pa takle...prou fletn je...user posted image user posted image user posted image user posted image
urska, K_a_t_J_a - kako sta? Se je izcedek ustavil...jaz ga imam čist mejčkn, je bolj prozoren, pomešan s sluzjo...ampak sem pomirjena...če bo kriza pa itak...gremo nazaj...nekatera dekleta pravijo(sem brala pri sosednjih mesecih) da se jih pojavlja izcedek vsak mesec takrat ko bi morale imeti menstruacijo...potem nekatere so ga imele tudi stalno po nekaj tednov potem je pa bilo dobro...tud dohtarca me je pomirila danes ko je rekla da je tega veliko in da ponavadi ni nič hujšega..trkajmo  trk trk trk...user posted image
tejka- upam da boš imela mirno noč...da bo tamala spančkala...user posted image

Grem tud jaz u mižule.. Nočkooooooo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 602
14.12.2007 23:57:15   
Anonimen
user posted image

Tole je za vse vas avgustovke, ki stopate ze nami junijkami.
Če rabite kakšen nasvet, pa kar pokukajte k nam, jaz se rada nasmejim vašim postom, sploh ko se spomnim, kako mi je bilo ob teh ziljon vprašanjih user posted image
Jao, zdaj sem to napisala, kot da da da da da...ma, sej veste. user posted image  Čau

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 603
15.12.2007 8:30:27   
sayuri
Joj sem zdajle blila jezna. Vse napišem, pol me pa nekam ven vrže user posted image . Tako da bom zdaj samo povzetek naredila user posted image

kind lady in kajsica user posted image user posted image user posted image  Žalostna sem z vama. Zelo zelo žalostna..... Ni besed, ki bi omilile vajino bolečino. Bila sem v vajini situaciji in vem, kako boli.... Do spomladi sei naberita novih moči, potem pa v nov boj. JAz sem vajina navijačica in močno verjamem, da vama bo uspelo user posted image user posted image user posted image
Erin kaj nas zdaj še ti z izcedki strašiš user posted image . Uf, tega je tud mene strah. Je  pa zdaj vse ok, a ne? PA še srček si videla user posted image user posted image user posted image . Se spomnim, da sem pred leti na porodniški tud jst vsak dan gledala to oddajo Mein Baby in tulila zraven od sreče in veselja (nosečniški hormoniuser posted image ). Zdaj pa žal nimam časa dopoldne gledat, ker sem v službi. Na RTLu je vsak dan, a ne?
urskaj in katja se je vama kaj umirilo stanje tam doli?

Dobrodošle vse nove nosečke. user posted image user posted image user posted image

Se vam tekom dneva še javim. Zdaj grem že tretjič jest to jutro. user posted image  Blagor tistim, ki jim ni slabo..... Jst sem mogla dat iz kabineta in kopalnice tepihe stran, ker jih voham in mi ful smrdijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 604
15.12.2007 9:22:37   
Anonimen
V drugi nosečnosti sem imela od začetka pa do 4 meseca izcedke in krvavitve. Skoraj vsak mesec sem bila kak teden v bolnici zaradi tega. V tretjem mesecu sem se ponoči zbudila, ker sem imela občutek da ležim na mokrem. Ko sem prižgala luč je bil pod mano ogromen krvav flek. Komaj sem prišla do kopalnice saj se je kri, kar vlivala iz mene. Sem bila sigurna, da sem otroka izgubila. V bolnici so me pregledali in je bilo vse OK. Niso pa ugotovili zakaj sem krvavela. Rodila sem zdravo user posted image . Sem ji vedno rekla, da je bila prava borka. 

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
15.12.2007 9:35:15   
Neža7
kind lady in kajsica...... tako mi je hudo, ko sem to prebrala. Držite se in upam, da boste kmalu spet user posted image  in da boste rodile zdrave user posted image user posted image

Erin.... sem videla navodile. Sem 27let, PDP 19.08.08 in rodila bom v Celju.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
15.12.2007 9:36:54   
Neža7
Erin.... oops in je 2.user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 607
15.12.2007 10:43:45   
naty13
No pa se še jaz oglašam. Sem ravno tamalga dala spančkat. v vrtcu grejo ob 12h doma pa ne zdrži nti do 11h.

Mene pa danes nič ne špika. Ja mi je kar mal čudno. Upam da je vse ok. Teli trije tedni se bojo pa vlekli.

Punce naj se vam ustavijo izcedki. user posted image user posted image user posted image

Žal mi je za kind lady in kajsico ki sta izgubili user posted image . Naj se to ustavi.

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 608
15.12.2007 11:22:35   
K_a_t_j_a
Mojega izcedka skoraj ni čist nič več, zdaj je že bolj rumenkast in ga je še manj kot ga je bilo včeraj. Tak da upam, da ga ne vidim več. Že komaj čakam torek, da bom spet vidla pikico in upam, da ji bo že utripal user posted image .

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 609
15.12.2007 11:36:52   
m@j@
končno se spet oglašam.
Najprej vsem hvala za čestitke.
Glede nuhalne Erin, ne vem, mam res 23. 1. 2008, še spraševala je, če bi hotla dvd, bi mogla prej pridet. Pa saj sam Pušenjak dela na tej št.,  a ne? ker nisem nč rekla, za dr. Pušenjaka. Mogoče bodo pa še poklical, pa spremenil.

me pa še nekaj zanima. Jaz nosim v križu. Ali me bo zato ful križ bolel? namreč že tako imam probleme in me je kar malo strah.

lp,

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 610
15.12.2007 11:58:03   
tejkaz
Dan

Spali zadovoljivo.

Punce, a ima katera že probleme s prebavo? Jaz sem tok zaprta da je že kar hudo. A ima elevit, ki vsebuje kar veliko železa kakšne posledice na prebavo? Da je blato bolj črno? Hvala za odgovore user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu m@j@)
Neposredna povezava do sporočila: 611
15.12.2007 12:09:42   
K_a_t_j_a
tejkaz ja železo povzroča bolj temno blato, tudi jaz ga imam bolj temnega, nič skrbet. Prebavo imam pa jaz zaenkrat vredu, grem 1x na dan na veliko potrebo. Mene pa taaak peče zgaga že zdaj, kaj šele bo. Imela sem že prej probleme z zgago, zdaj pa se mi zdi, da jih imam še bolj. Mi sploh nič ni za jest zaradi tega.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 612
15.12.2007 12:27:42   
Anonimen
Zdravo punce!

Upam, da ste super. Hvala, ker vas skrbi zame, res ste zlate.
Stanje pri meni je tako: izcedek svetlo rjave barve, na hlačkih ga ni, tudi ko se obrišem ga ni, edino, ko s papirjem malo globlje grem v nožnico- ne globoko, le malo bolj, ga zagledam na papirju čisto malo. Upam, da izgine. Fejst me skrbi. Krčev nimam in tudi boli me nič ne, le v jajčnikih me tu pa tam uščipne.

Kako pa je z vami-Erin, Katja?

Neposredna povezava do sporočila: 613
15.12.2007 12:31:25   
Anonimen
Komaj čakam ponedeljek, da vidim, kaj je z mojim otročičkom. Upam, da se tokrat izvlečem, če se že julija nisem.

Me je pa zelo strah, ker sem tudi takrat imela 7 dni takega čisto blagega izcedka kot sedaj, le da so me spremljali hudi krči. Dejstvo je, da je vsaka od nas drugačna in neki simptomi pri eni pomenijo čisto nekaj drugega kot pri drugi.
Izcedke ima tretjina nosečnic, od tega jih 50% uspešno donosi, 50% pa jih spontano splavi. Iz tega sledi, da imam 50:50 možnosti. Upam na najboljše!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 614
15.12.2007 12:39:50   
meeryana
Katja, tudi jaz imam težave s kislino :( In sem jih tudi že prej imela. Ampak zvečer pred spanjem so najbolj pogoste in takrat spijem en kozarec mlačnega mleka, pa mi je dosti bolje. Ali pa domači metin čaj mi tudi pomaga.

LP
M

Neposredna povezava do sporočila: 615
15.12.2007 12:49:36   
tejkaz
Ena stara vraža, ki sem jo poslušala v prvi nosečnosti, ko me je pekla zgaga. Če te peče zgaga, rastejo dojenčku laski. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 616
15.12.2007 12:57:23   
Erin
Oooooj!user posted image
sayuri - ti pa si facauser posted image , kmalu boš imela prazno stanovanje če bo šlo tako naprejuser posted image ...ne morem verjet da ti vse tako smrdi..men pa nobena hrana ne paše, vse je brez okusa, potem pa meljem tist košček kruha kot v sloumošnu...fuj..mi pa ni slabo - vsaj to.
anonimna - hvala za tvojo zgodbo...v tkaih trenutkih res potrebujemo izkušnje drugih deklet da nas potolažijo in dajo upanje. Tvoja punca je bila res velika borka.user posted image
Neža7 - kako si? Ful sem vesela zate da vama je uspelo, res...Naj bo tokrat nosečnost lepa ter user posted image zdravuser posted image user posted image user posted image
m@j@ - kaj pa če jih pokličeš in vprašaš..mene so klical s številke 01 4302800 v četrtek in mi sporočil da so se zmotil pri datumu, ker Pušenjak dela samo ob torkih popoldne menda, 23 je pa sreda.. Poklič-za vsak slučaj.user posted image
Glede križa ti ne vem pomagat ker je moja prva nosečnost in nimam takega položaja. Najbolje da vprašaš Gin, bo najbolje vedel-a.user posted image

tejka - tudi jaz jemljem elevit in imam čist črno blato, sem se tud ustrašila na začetku pa sem pri julijkah zasledila da je s tem vse uredu.
Punce, če kaj ne boste vedele kar pri julijkah poglejte ker so se spopadala z istimi problemi in zastavljale ista vprašanja.
urskaj - meni se je izcedek ustavil tudi krči so ponehali. Mi je tako odlego.  Mislim da če je tak majcen izcedek da ni panike...upam da se je obdobje izcedkov končal...prooooooosim...
Punce, držim pesti da boste ta teden videleuser posted image svojihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
15.12.2007 12:58:51   
Erin
tejka men so pa vedno govoril, da če te ful zgaga peče da bo imel otrok ful las, če ne pa malo...čaki sem nekje zasledila te vraže...kje že???

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 618
15.12.2007 13:00:08   
Erin
TO SO VRAŽE; NE VERJET!!!user posted image

Pikantna hrana je prevarant!
Pikantna hrana lahko izzove porod. V večini primerov lahko nosečnice jedo skoraj vse, obstaja pa določena hrana, za katero zdravniki priporočajo, da se ji nosečnice izogibajo, kot sta zelo mehek ali nepasteriziran sir. Ta živila, čeprav redko, imajo lahko bakterijo listerijo, ki jo povezujejo s splavom ali prezgodnjim porodom.
Zabloda okoli srčnega utripa
Če je utrip srca nizek - nosiš fantka in če je visok - deklico.
Previdnosti nikoli ni dovolj
Če nosečnica dvigne roke nad glavo - se bo otrok zadušil.
Vroče seksualno praznoverje
Strastno ljubljenje izziva porod. Seks ne bo povzročil porod. Zdravniki ga celo svetujejo.
Stara ugibanja o zgagiČe nosečnico pogosto peče zgaga, bo imel otrok polno glavo las.
Pazi se grdega Če nosečnica vidi nekaj grdega ali strašnega, bo tudi otrok grd. To je dvojna laž, prvič ne obstaja noben znanstveni dokaz in drugič, ne obstaja nekaj, kar lahko imenujemo grd otrok.
Laž o "ječmenu"
Tisti, ki bo prikrajšal nosečnico za hrano, ki si jo je zaželela, bo dobil "ječmen" na očesu.
O kavi in željah
Če je otrok rojen z madeži v barvi bele kave, je mama popila preveč kave ali se ji med nosečnostjo ni izpolnila neka želja. Spet, samo mit!
Lepota je prenosljiva
Če dobi nosečnica izpuščaje, nosi deklico, ki ji bo ukradla vso lepoto. To je šivinistično naklepanje, kaj pomeni to, da lahko otrok ukrade mamino lepoto? V vsakem primeru to ni resnica, to je smešno.
Gor - dol
Ženska, ki nosi visoko, bo imela deklico. Ženska, ki nosi nizko, bo imela dečka. To je zelo pogost mit, toda ni resničen.

Med nosečnostjo je najboljša strategija "nasvete prijateljev in sorodnikov jemati z rezervo medtem, ko se je nasvetov, ki ti jih daje tvoj ginekolog, dobro tudi v resnici držati.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 619
15.12.2007 13:11:11   
Erin
Punce malo si poglejte te članke:user posted image

30 dejstev, ki jih mora poznati vsaka nosečnica

Nosečnost po tednih 1. trimesečje

Nosečnost po tednih 2. trimesečje

Nosečnost po tednih 3. trimesečje

in še veliko več...vse to imate na strani 

http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 620
15.12.2007 13:28:27   
Erin
urska, K_a_t_J_A in vse ki imate izcedke, poglejte si to:

Spontan splav

Približno petina nosečnic doživi krvavitev v prvih 20 tednih nosečnosti in okrog polovica teh nosečnosti se bo končala s spontanim splavom. Skupno se kar tretjina nosečnosti konča s spontanim splavom, vendar se pogosto spontan splav zamenja z močno ali pozno menstruacijo. V tem primeru ženske sploh ne vedo, da so zanosile in izgubile otroka.

user posted image
Vsaka krvavitev skozi nožnico v prvih 20 tednih nosečnosti je lahko znamenje grozečega spontanega splava, lahko pa tudi vrste drugih bolezni ali stanj.
Ključna preiskava je ultrazvočni pregled, ki ugotovi, ali je otrok v maternici in če še živi. Če otroka ni v maternici, pride v poštev ektopična nosečnost, kar pomeni, da se otrok razvija drugje v trebuhu zunaj maternice ali pa da je že prišlo do popolnega spontanega splava. Izredno redko se lahko zgodi, da je en otrok v maternici, dvojček pa zunaj maternice.

Če se na ultrazvoku zazna otrokov srčni utrip, pade verjetnost za spontan splav s 50 na samo tri odstotke.user posted image user posted image user posted image

Do polovice spontanih splavov pride zaradi kromosomskih nepravilnosti; nekatere so prirojene, večinoma so pa to naključne napake pri zorenju spolnih celic. Dejavniki tveganja za spontan splav so: starost matere (starejše matere imajo več spontanih splavov), pitje alkohola, anestezija s plini, pitje velikih količin kave, kajenje, kronične bolezni matere (slabo vodena sladkorna bolezen, celiakija, avtoimune bolezni), jemanje kokaina, spočetje 3 do 6 mesecev po porodu, uporaba znotrajmaternične kontracepcije (špirala), okužbe pri materi (predvsem spolno prenosljive bolezni), nekatera zdravila, pogostni umetni splavi v preteklosti, zastrupitve s kemikalijami, nenormalnosti v maternici (prirojene napake, tumorji).

Vendar je treba močno poudariti, da je ta spisek dejavnikov tveganja v pomoč nosečnicam, česa naj se v nosečnosti izogibajo in kje morajo paziti. Nikakor pa ne smejo o tem spisku premišljevati matere, ki so doživele spontan splav, češ če bi pila manj kave, pa ne bi prišlo do splava. Spontan splav je tragičen dogodek in za otrokom je treba žalovati. Nihče ni kriv, da je prišlo do smrti otroka, in nihče ne sme drugega obtoževati ali sebe obremenjevati z občutki krivde. Vedeti je treba, da ljudje prepogosto dolžimo druge ali sebe za nesreče, ki se nam dogajajo, gorje pa se s tem samo še množi. Članek objavljen v reviji Družina številka 2 (letnik 55)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 621
15.12.2007 13:34:24   
Erin

user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

xx.08.

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 622
15.12.2007 14:38:51   
naty13
Ko govorite o vražah, naj povem da sem mela medprvo nosečnostjo full lepo kožo na obrazu, tko da so mi vsi rekli da bo user posted image . Pa je bil res. Nosila sem ga pa spredaj spodaj. Kolegica ga je v križu pa je isto fantek. Mislim da lega otroka v trebuhu ni važna. Me je pa že v prvo mal špikalo v trebuhu in mela sem majhen trebuh pa sem mislila da nosim v križu pa ni bilo tako.

Je pa lega spredaj spodaj problematična predvsem zadnje 9 tedne, ko se otrok spusti že z glavo navzdol. Sem mela občutek da mi bo roka ven pogledala, ko me je brcal.

Če bojo naši user posted image  zgodnji in aktivni jih bomo kmal čutile. Fulll lepo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa dones po zajtrku in kosilu ni bilo nič slabo. Tudi user posted image  sem spila, pa je v redu. Me je pa začelo špikati mal v spodnjem delu trebuha.

Erin lepo da nam iz neta prinašaš informacije o otroku. Ponavadi so v revijah za nosečnice tudi opisani razvoj otroka po tednih. Pa porodne izkušnje so zelo zanimive. Imam pa revijo nosečnost, ki pride v poštev še danes, saj je napisano za vsak mesec po rojstvu otroka o razvoju, duševnosti, igri,... Je zelo dobro napisan. In o najpogostejših boleznih, o negi otroka, kopanju,....

Erin sem vidla tvojo pikico? Le kaj bo? A boš na NS vprašala za spol? Jaz v prvo nisem hotela prašat, sem hotela presenečenje, zdej bom pa vprašala. Joj kako sem firbčna.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 623
15.12.2007 14:45:45   
Erin
Ma ne moremi z svoje kože da če kaj zanimivega najdem da nebi delila z vami...se kr pripravite na take članke če bom kaj takega našlauser posted image ...

Ne vem kaj bom imela...bom vprašala naNS ampak itak ni 100% kaj bo tako da bom verjela najbolj šele ko bom v 9 mesecu in bodo UZ vsaj 10x potrdil spol (hehe, tolk UZ nam sploh ne pripada se pravi da jih ne bo)...ZA vozek sem se odločila naj bo kar nevtralne barve(zelene, bež) da če slučajno dobimo potem še kakega pikca da ne bo zoprno ko mu bodo zamenjaval spol..
Jaz sem tudi firbčna...dvomim da katera ni...ampak itak je najbolj važn da je zdrav pa pika aneuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 624
15.12.2007 14:48:17   
naty13
Sem gledala pri januarkah, samo mislim da 6 jih ne ve za spol.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?