|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
13.12.2007 22:22:46   
meeryana
Joj, , nehaj... :( Ne smeš tako razmišljat user posted image user posted image

Po moje je to čisto normalno. Jaz tudi nimam vsak dan enako občutljivih. Počakaj, boš vidla, kako bo jutri. Pa stran z grdimi mislimi!! user posted image user posted image

Ena_mici lep pozdrav tudi tebi in lepo user posted image !

LP
Muser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.12.2007 23:21:41   
Erin
tejkaz - mene so za NS poklicali čez 2 dni, tko da kr pričakuj klic v kratkemuser posted image
No, tejka je dokazala da prepečenci preganjajo slabost, punce prepečence v roke..aja pa kokakolo, ki menda tudi blaži slabostuser posted image
meeryana - lepo da si nas prišla pogledat..jaz nimam nobenih očitnih znakov le zmatrana sem pa štoka me v maternici...se pravi dete pridno rasteuser posted image
ena_mici - dobrodošla med nami in čestitke!!user posted image
urskaj - mene tud ja, en dan me skoraj nič ne bolijo bradavice, drug dan me skelijo k pr norcihuser posted image , tretji dan spet nič...sem pa opazila da mi temnijo kolobarji kar je pa normalno...ne se strašit s tem punca...če ne bolijo ni nič narobe, samo ene bolj občutijo bolečino druge manj, sej veš prag bolečine pa to...user posted image

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.12.2007 23:24:37   
Erin

user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

02.08.

~ kajsica
(1.user posted image ) 35.let GP 12.12.

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
GP 21.12

xx.08.

~ kind lady
(2.user posted image , user posted image user posted imageJesenice

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.12.2007 23:27:14   
Anonimen
Ojla!!!!!
drage moje punce,dajte mi hitr povedat,kako se pravi totemu testu,kateri lahko nardiš še preden izostane user posted image .
Majko milo,kako sem nesterpna user posted image .Aha,pa še to,kok dni pred user posted image že lahko nardim?

Anonimnauser posted image

(odgovor članu meeryana)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
13.12.2007 23:31:14   
Erin
Mislim da na vseh testih piše da naj se test dela vsaj če M zamuja en dan, ker drugače je vsebnost hormona premajhna da bi jo test  zaznal..Jaz sem delala ClearBlue 2 dni preden bi mogla dobit M in mi je pokazal lep +. Jaz ti kar tega priporočam, aja pa First sign tud ni slab, kupi se ga pa v DM. Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
13.12.2007 23:51:41   
Anonimen
Hvala punce. Ste me pomirile.

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
13.12.2007 23:53:03   
vika1
Erin hvala,ampak enkrat sem tuki zasledila,da je ena punca napisala,samo nenajdem. CHEK IT neki takega user posted image ,da,kao,pokaže prav pred izostankom user posted image .

Anonimnauser posted image

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 532
14.12.2007 7:26:34   
tejkaz
Jutro
Jaz že v službi. Želodček že sit :) Zjutraj sem res pojedla dva prepečenca in se počutim super. Pa da ne boste mislile da sem od tega sita. Ne ne :)

Tistemu testu se res reče Check it. Pokaže pa ena dva dni preden ti M zamuja, vendar je treba delat test z  jutranjim urinom.

Joj, punce, slabe misli proč. Če bi tako razmišljale, bi moj plod (bog ne daj) že zdavnaj odmrl, ker mene prav nič joške ne bolijo. So čist mlahave in ni nobene spremembe user posted image Še jajčniki in maternica me ne špikajo več. Nič! Zdaj bo še mene panika zagrabla. Ne ne :) To je normalno da en dan bolijo več, en dan manj. Po ene 14 dnevih čisto nehajo bolet in potem ne bolijo nič več. Vsaj tako je bilo pri moji prvi nosečnosti.

Lep dopoldan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.12.2007 7:57:11   
S@nta
Jaz pa sem zastonj upala, da bom med vamiuser posted image
Sem včeraj naredla test, pa ni bilo druge črtice, žal.
Zdaj bom pa začela malo dragega žicat, da še kaj nabavimo, ker sem se čisto vživela, ko vas berem.
Vsem srečkam nosečkam pa vse najboljše, pa čim manj slabosti.
Uživajte teh 9mesecev, ker jaz jih kar pogrešam.
papa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.12.2007 9:18:20   
naty13
Pozdravljene. Najprej čestitke vsem novim user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ste se kar načvekale. Mene nič bradavice ne bolijo. Danes me tudi v spodnjem delu trebuha ne špika. Me je pa včeraj cel dan nekaj bilelo. Sem pa že ene 10 dni fulllllllllllll utrujena. Kar nič se mi ne da. Upam, da bo z user posted image  vse ok, da čimprej preguramo prve 3 mesece, pol se pa vse umirja. Potem pa spet zadnji mesec.

Še kar ne vem kam bi šla na NS. Pravijo da je tudi v Domžalah v redu. A ima Pušenjak fulll gužvo? Itak pa se prej ne morem naročit kot po pregledu, ker niti ne vem kateri teden sem. Ja 3 tedne bom mogla še počakat.

pa pa

(odgovor članu S@nta)
Neposredna povezava do sporočila: 535
14.12.2007 10:19:10   
K_a_t_j_a
Pozdravljene!

Meni se je izcedek od včeraj zelo zmanjšal, tako da ga že ni skoraj nič več. Edino špikne me še vsake toliko časa spodaj, to pomeni da moj user posted image raste. Komaj čakam, da so ti kritični meseci mimo in bom lahko začela uživat v user posted image . Še 2 meseca pa bo. No moj  user posted image ni dobil nič fraj za ta vikend, bom že nekak potrpela, pa saj pride popoldan mama k meni.

meeryana in ena_mici dobrodošle in lepo nosečnost!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.12.2007 11:32:11   
Erin
Dobro jutrouser posted image
Jaz sem malce prej zlezla iz postelje, pogledala Mein baby na RTL sedaj pa sem tu...moram še nekaj pojest pa mi ni do hrane splohuser posted image
Doma mi je ful dolgčas, komaj čakam da se še do konca pozdravim do nedelje potem pa v pon delat, vsaj za en teden...user posted image potem bom pa gotovo spet 2 tedna doma ker moram dopust pokoristit do konca leta pa bo med prazniki v vrtcu najmanj otrok pa ga bom šele sedaj lahko. Samo glede na to da je takrat najbolj fletno delat premišljujem da bi takrat kr delala pa dopust poskusila pretihotapit v januaruser posted image ..Bomo videli kaj bo pa šefica reklauser posted image
Uf...lušta se mi bele kave...še kateri? Evo za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A je dost?
S@nta - žal mi je da nisi zagledalauser posted image ..ti kar nažicaj dragega...kupi kake nove cunce, take čipkaste, pa smetanco, mogoče stopita čokolado, jagode, šampanjček...pa hopaaaaaa...pa mu vmes omeni...pa dodaj...a ni lepo delatuser posted image ? Heheuser posted image user posted image user posted image No malo za hec, lahko bi izgledalo kot da ga hočeš prisilt...vidva se le pogovoritauser posted image , jaz bi pa res rabila malo popestritve...hmmmuser posted image ...a mam še čokolado-sej ne škoduje ane?user posted image Ajaaaaaaaaaaa saj mi le ne paše, halo...user posted image user posted image user posted image Smetana-še bolj bljak...šampanjec-ne smem pit, cunce-nobena več pravuser posted image user posted image user posted image ..Oki, jaz se ne grem...user posted image
naty - mislim da delajo nuhalno od 11-14 tedna tko da če se naročiš pri njih na NS (naslov si poglej kako stran nazaj in naročilnico) in dopišeš situacijo bodo gotovo našli en datumček zate..bodo oni izračunal kdaj bi bilo treba priti, meni so tudi...user posted image
K_a_t_j_a - 3x huraaaaaaaaaaaaaa za izcedek ki ga ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še malo moramo potrpeti pa bo najbolj rizično obdobje mimo, kar pa ne pomeni da potem ni nevarnosti. Merkajmo se punce....
Kje je sayuri, pa anonimna user posted image ? Upam, da nas prideta danes kaj pogledatuser posted image
Pa da bo spet veliko novih srečk user posted image , več nas bo bolj zabavno bo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.12.2007 11:37:55   
Erin
kajsica je pa imela v sredo pregled... user posted image Upam da je vse uredu... Kajsica, javi seeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Pa *zvezdica* in Lilie ga imata v ponedeljek....Upam da boste videle svoje pikice kako jim veselo srček igrauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.12.2007 11:40:23   
Erin
Sem opazila da nas ima pol punc oz še več naslednji teden gi. pregled.user posted image Držim pesti za vse in vam za srečo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.12.2007 11:43:14   
K_a_t_j_a
Erin a veš, da meni tudi nič kaj ne paše za jest. Prejle sem pojedla kos torte, ki mi jo je včeraj user posted image prinesel iz službe. Zdaj se mi mpa nič ne lušta več. user posted image Tudi jaz sem gledala Mein baby. Tudi jaz bi rada rodila v vodi, tak ko je danes ona ženska. Matr mi delujejo hormoni, sem bla spet cela solzna. Sam v Celju zaenkrat še te alternative poroda nimajo. Imajo v Postojni in Murski Soboti baje zdaj po novem, sam to je pa predaleč.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.12.2007 11:45:40   
K_a_t_j_a
Tudi jaz držim pesti za vse ki imajo oz. imamo pregled drug teden, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz grem že drugič v torek, takrat bom že v začetku 7.tedna, upam da bom že kaj videla.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
14.12.2007 12:29:10   
Erin
Jaz bom pa na pregledu imela 8 tednov, ravno tisti dan. Sedaj bi se pa že moralo kaj videti kajne?user posted image
Porod v vodi imajo v Postojni, ja, moja prijateljica je rodila tam svoje tri otroke in bo še četrtega sedaj če bo zbrala denar, ker je pa menda za plačat, ne vem kolk že, mislim da okol 200 € user posted image . Če se motim naj me katera popravi.

Neposredna povezava do sporočila: 542
14.12.2007 12:30:37   
Erin
Glede hrane..prej sem hotela pojest banano pa se mi je obračala takooooooooo...sem jo potem malo ven bruhnila ker ni šlo in nišlo....bljakuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 543
14.12.2007 12:33:01   
naty13
Ja drug teden mate kar po vrsti preglede. Ja mene pa bolj mal špika ampak me kar mal boli. Upam da je vse ok.

Erin a ti bi se pa švercala v službi.

Vem da je nuhalna od 11-14 tedna, samo ne vem kateriteden sem jaz zdaj. Verjetno konec tretjega ali četrtega. Mal časa mam še.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 544
14.12.2007 12:41:10   
Erin
Ma ne bi se švercala, samo premišljujem da bi bilo fajn pustit tiste 4 dni dopusta kar jih imam za januar-kaj pa če kaj vmes prideuser posted image ...itak imam pogodbo samo do 31.1. tako da ga moram do takrat pokoristit.

Naj te dajo na  13 teden na pregled, je ravno tako vmes da ni važn kateri teden si, en gor ali dol, še vedno si tolk noseča da imaš lahko pregled.
Ti se kar naroč pa dopiš da ker si imela nereden cikel si zanosila kasneje in si 4 ali pa 5 tednov noseča pa naj glede na tedne gledajo kdaj bi imela pregled. Sej so dohtarji bojo že izračunaluser posted image kdaj pridi. Za vsak slučaj se naroč, da boš mela termin rezerviran, če ne bo teden pravi pa še zmeri lahko odpoveš...user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 545
14.12.2007 13:05:41   
Erin
No sedaj je pa še mene strah...tud jaz sem dobla rjav izcedekuser posted image user posted image user posted image ...Bom videla kako bo čez dan, če ne grem pa na urgenco ker ne dela ne osebni zdravnik dans ne ginekologinja...user posted image
Ne zastopim kako...saj že cel teden samo počivam...user posted image Upam da bo vse ureduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 546
14.12.2007 13:06:33   
Muklla
No, da se še jaz malo oglasim. Smo imeli z računalnikom neke frke, pa sem samo na hitro vsak dan preletela, ker je skoz neki štekal. Zdej deluje.

Slabosti počasi pojenjajo. Tudi meni je pomagal prepečenec. Po moje, ga bom kmal zasovražla, ker se počutim kot zajc. Men je full pomagala limonada. No, zdej slabosti skoraj ni več, sam apetita pa nobenga. Po kilah sem šla dol, ampak hlače me pa že vse tiščijo. V torek imam prvi pregled in že komaj čakam, me je pa tudi strah UZ-ja, da ne bi bilo spet kaj narobe.

Ja, pa joške mam full občutljive. Na trenutke srbijo ko hudič.

Babike, imejte se lepo! Pazite na pikice pokice, pa vam sporočim kako bo v torek na UZ-ju.
Papa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 547
14.12.2007 13:10:36   
Muklla
Erin, upam, da bo vse OK. Če se ti zdi, da je izcedka veliko, raje pojdi do G, da te pregleda. Nikol ne veš.

Evo, eno user posted image  za srečo!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 548
14.12.2007 13:43:19   
bella02
Tudi jaz se pridružujem user posted image z občutljivimi prsmi in slabostjo. Men pa tako paše juha!!! Sam to bi jedla, ko mi postane slabo. Upam, da bo kmalu to minilo. Drugače pa nimam kakega hudega apetita. Vsem novim user posted image user posted image user posted image iskrene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Anonimna, ki imava datume na isti dan, tudi jaz sem iz Ljubljane, oziroma  njene okolice.
Erin, upam, da je vse OK in za vse ostale enako.
Uživajte v pričakovanju user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 549
14.12.2007 13:51:51   
naty13
Bella naj ti povem, da je bilo meni po vsaki hrani mal slabo. Danes sem pa jedla juhico in  rdečo peso pa mi je dobr. Nič slabosti.

Kava mi tud ne naredi dobr. V prvo sem jo nehala pit, pol pri tretjem mesecu mi je pa zadišala in sem jo mogla vsak dan spit če ne sem se slab počutla. Sem pa utrujena zadnje dni.

Erin upam da ne bo hudo. Pa še vikend je ko G ne delajo. Jest sem imela rjav izcedek v 19t, pa sem šla v porodnišnico na pregled. Mi je dala Canesten - je blo mal glivic, ki so povzročle to rjavo sluz. Potem ko sem pa te svečke porabla - 6 jih je blo, pa ni bilo problemov. Je bilo že čez dva dni dober. Pa morš do konca porabit.  Erim držim pesti da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?