Jelenche
|
oj punce, končno se lahko tudi jaz oglasim. Namreč me je skrbelo, če bom sploh prišla do nuhalne. Ampak nuhalno smo dali čez in je HVALABOGU vse ok! srček bije, NS=1,6, RISK =1:6106. Tako da je rezultat celo nekoliko boljši kot pri mojem prvorojencu Filipu. aha, spol se ni videl, bomo pa vprašali na morfologiji v 20 tednu. Naslednji pregled pri G imam 21.2. Sicer se jaz počutim zelo dobro, nobenih slabosti, nobenih težav. Pa tudi če bi kaj imela od tega, ne bi mela cajta počivat, Filip je star 7 mesecev in ni počitka!!! No tudi v prejšnji nosečnosti nisem imela težav z bruhanjem oz. slabim počutjem. Imela sem pa sladkorno in jo bom zdaj garant spet fasala. Pa nič hudega, vse se preživi. Erin res vse pohvale za seznam in tiste linke,.. zelo lepo in domiselno narejeno. Sicer vidim da jamrate da vas spodaj boli. Mene tudi boli, včasih imam občutek da so to jajčniki, včasih me vse neki boli tam spodi,.. ampak načeloma se maternica razteza, oz vezi ki jo držijo. In naj ne bi bilo nič hudega. Jaz sem v prejšnji nosečnosti celo malo zakrvavela, pa tudi ni bilo hujšega. (pravijo da lahko malo zakrvaviš, ko naj bi bil tvoj čas za menstro) no kaj naj še povem, verjetno bom bolj malo z vami, (Filip pač ) ampak bom sigurno poročala ko pridem s pregledov. Sicer sem še sveža in se spomnim skoraj vse iz prejšnje nosečnosti, tako da vem kaj me čaka. sicer pa otroka že čutim, seveda čisto narahlo in samo včasih. Če se prepognem in ga potlačim, takrat negoduje. Tudi na nuhalni je beba brcnila v UZ, se je G kar nasmejala načeloma se v 2 nosečnosti prej čuti. No pa tut angelsounds imam, da srčka poslušam. (mi je prijateljica posodila) aha še moji podatki G mi je dala rok 17.8., a mislim da se je zmotila za en dan, vsaj glede na kalkulator na netu, ki kaže 16.8. Pa takrat je full hitela, ker se je delovni čas že končal, pa je mogla še mene pogledat. sicer 3 nosečnost, a samo 1 porod do sedaj. stara sem 27 let in rodila bom v Ljubljani. Zaenkrat ne vem koliko sem se zredila. Aja, pa še ime, če bo punčka, bo Katarina, mogoče tudi Ksenija. Za fantka se moram še izborit No to je moje izčrpno poročilo LP vsem