|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
10.2.2008 11:27:08   
nell
Aja pa še tole sm pozabla napisat...še enkrat vsem puncam hvala za vašo podporo in po domače "brce v rit", je pomagalo, da sem stvari pogledala iz drugega zornega kota in začela drugače misliti, so še trenutki, ko me zvije, ampak načeloma se držim... je pa tud moj user posted image zelo zlat in me velikokrat spelje na pravo pot.

Sandra123 - si napisla, da si imela občutek, kot da bi me že poznala... tud sama sem imela tak občutek...ampak sej je tud res, da se dejansko že poznamo, ker smo pač take čvekice tukile gor. Upam res, da kmalu pade kako srečanje, zdaj ko se bo začela pomlad, bo priložnosti za to več kot dovolj.

naj vas sonček greje zunaj in znotraj

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.2.2008 13:22:57   
astrea
Pozdravljene

spet vas samo berem, pišem pa nič.

Nell ne smeš obupat in misli samo pozitivno, tako kot pravijo ostale punce.

Vsem čestitke za uspešne preglede in NS.
Jaz grem zdaj z mojo prijatlco (je tudi svakinjauser posted image ), ki ima pdp dva meseca pred mano na sprehod in na obisk k drugi prijateljici, ki ima pdp en mesec pred mano user posted image . Poletje bo res kraasnouser posted image .

Uživajte v preostanku tega sončnega dnevauser posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.2.2008 15:58:35   
košuta
Oj!

Sončne pozdravčke iz našega konca.
Nell - se mi je ful lepo zdelo, da je tašča dobila tako darilo, sploh, če bo prvi vnukec. Najin user posted image  bo taščin 3. vnukec vendar prvi, ki boživel v isti hiši... Fešta!  user posted image
Erin - tudi jaz mislim, da je za imena še malo zgodaj. Prej pa ne bova povedala nikomur, da ne bo že prej morebitnih pripomb... Imava pa bolj konzervativen okus, meni so sploh všeč daljša imena.  To bo še pogajanj z mojim dragim!

Katera je že spraševala za psa? Ker 20 kg je že konkreten pes! Kaj pa umivanje v škafu vode? Še vedno je lažji kot 20kg!

No, pa fajn se imejte - greva malo še moje domov pogledat... LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.2.2008 16:44:57   
naty13
Dan!

Mi smo šli dopoldne mal se na Pokljuko sankat. Potem smo kosilo skuhal, pa popapcal, pa mal bli zunej. Evo, zdej bo pa že večer počas, jutri pa nov delovni teden. Uffffffff ponedeljke sovražim, ker se mi neskončno vlečejo. Ta se mi bo pa še bolj, ker mamo v torek NS.

Psa 20kg težkega pa jaz ne bi dvigovala.

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.2.2008 18:02:44   
gajka
Julija08 - jaz sem si tudi v soboto nabavila AngelSounds (je 69 EUR vredno manj kot miren spanec) in sem se kar precej namatrala, da sem našla utrip. Sem imela iste probleme kot ti in tik pod popokom nekje našla tudi svoj utrip - se da preverit, ker utripa čisto enako kot če ga otipaš na vratu. Sem pa do sedaj utrip od user posted image  našla vedno čisto malo nad sramno kostjo. Utrip mora biti okrog 150-160 udarcev/minuto. Je pa precej slabše slišen kot npr. utrip tvojega srca tako da samo veliko potrpljenja in obvezno daj na senzor kakšen gel, mleko za telo ali karkoli podobnega. Je pa luštno slišat bitje srčka, te res spravi v user posted image !
Glede tvojega psa pa takole. Sama večkrat delam na terenu in sem se pozanimala pri G za omejitve pri dvigovanju bremena. 5kg omejitev naj bi veljala, če jih dviguješ 8 ur zapored. Če pa dvigneš večje breme samo za čisto kratek čas (nekaj sekund) in ne prepogosto in si to brez problemov redno počela tudi pred nosečnostjo, pa naj ne bi smelo biti problemov, če je bila tvoja nosečnost do sedaj brez zapletov. Predvidevam, da si psa dvigovala tudi prej in da ga dejansko samo prestaviš v in iz kadi, kar menim, da ne bi smelo pustiti posledic. Sicer pa sama poslušaj svoje telo in znake, ki ti jih daje! Jaz včasih pri svoji prinašalki, če ji moram samo oprati tačke, nalijem vodo v vedro, vedro dam na tla in potem samo vsako šapo posebej v vedru operem. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.2.2008 19:57:59   
naty13
Čer.

Kje ste vse? Ni več sončka zunej. Pridite mal počvekat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh pa pogrešam danes Sayuri in Erin, no pa vse ostale tudi seveda. Nas je bolj malo, ki smo se oglasile danes. user posted image

Jest sem že pred tv namontirana, sam nič pametnega ni na programu.user posted image user posted image user posted image

Povečerjala tudi že. Zvečer mam res gromozanski apetit. A ga ima še katera?

Zaenkrat je to vse, pa še pridem pogledat, če se bo katera opogumila gor pridt. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.2.2008 20:47:24   
Erin
Čer...user posted image evo mene...zaspana sem kot medveduser posted image

Se samo toliko oglašam da vas pozdravim...sem ravno prej mojemu pico spekla sedaj se grem pa k njemu na kavč mal pocrkljat...user posted image

Sonček je bil pa danes res lep, sem ga z balkončka malo lovila, vsaj nekaj narave da užijem. Jutri grem do  gin po potrdilo za sprehode pa jo bom poskusila nažohat da pogledava malegauser posted image user posted image user posted image

Lep večer vam želim...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.2.2008 21:15:11   
Višnja
Pozdravljene,

jaz sem tudi ena od tistih, ki vas redno berem ampak bolj malo napišem, ker mi zmanjkuje časa. Drugače še vse po starem....slabosti so še prisotne, tu pa tam me zaboli v jajčnikih oz v trebuhu...upam, da ni nič kaj takega, ker zadnjič sem se kar pošteno ustrašla, ko sem bila z mojim malim na sprehodu in sem ga nosila (ima 10 kg) in me je tako začelo bolet, da sem se mogla vsest in skrčit v klobčič in počakat, da me mine...amapk sem se pa pošteno ustrašla. Kaj pa morem...ne morem, da ne bi dvigovala mojega malega, čeprav je gine rekel, da čim manj,....amapak je to nemogoče.
Tudi jaz imam v torek NS pri Pušenjaku ob 17.30...komaj čakam....upam, da bo vse ok.
Zdaj pa grem si še umit glavo in nato hitro v porteljo...zaspat, še preden se moj mali zbudi.

Lahko noč vsem velikim in malim,

Anonimna25

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.2.2008 21:47:41   
bella02
Ojla, punce!
Redno prebiram našo stran in vesela sem, da ste uredu, le oglašam se sem pa tja. Tudi midva z user posted image sva uredu, slabosti ni več, apetita pa tudi še ne prehudega. Jutri začnem še zadnji del faksa v  svojem življenju in sem vesela, da gre h koncu. Le še izpiti čakajo ...
Midva z user posted image imav aza fanta vsak teden drugo ime, za punco pa še ne razmišljava preveč, ker imam občutek, da bo pob. če bo pa user posted image , bo pa mamica še bolj srečna, kot bo že tako ali tako.
Erin, pregled imam 28. 2, pri kg pa mi piši +1. Vesela sem, da imaš dovoljene sprehode, meni bi se drugače zmešalo.
Lepo bodite, čuvajte sebe in svoje user posted image user posted image user posted image in uživajte na sončku!!!!

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.2.2008 22:36:18   
mishel
Lep pozdrav še z moje strani. Danes sva se vrnila iz zasneženih Golt, kjer sem uživala na snegu in sončku ter vsakodnevnih pohodih. Pa tudi vas sem pogrešala in komaj preletela vse te strani, ko ste ve pridno čvekale. Kaj več vam napišem jutri, ker komaj čakam, da zlezem v svojo posteljo!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.2.2008 1:39:16   
nyna84
Ojla!

Jaz sem pa nova na forumu. Sicer včasih prebiram vaše zanimive pogovore, ampak do sedaj še nisem zbrala toliko časa in poguma, da bi tudi sama kaj napisala. user posted image
No, mi pričakujemo drugega dojenčka 4.8. in se že veselimo. user posted image  Naša prva - Gaja je stara pa že 3 leta in 3 mesece.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.2.2008 7:38:12   
sandra123
Jutro punce, pošiljam vam eno veliko, sočno user posted image , da se zbudite. Jaz zdajle pripravljam otroka za v šolo, nato pa imam kontrolo pri diabetologu. Sem ful vesela, ker mi teža še vedno stoji na -1.5... Poročam, ko se vrnem...

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.2.2008 9:01:21   
gajka
Dobro jutro, user posted image !
sandra123 - jaz si bom postregla kar s tvojo user posted image  z veliiiko mleka, zraven pa dodajam sveže in dišeče maslene rogljičke! Njami! Kje je še današnja malica?!? user posted image

nell - tole mi je slučajno prišlo pod roke:
Merjenje nuhalne svetline je presejalni poskus in ne diagnostična metoda. To pomeni, da se pri deležu otrok pojavi lažni negativni izid (čeprav ima plod anomalije, tega preiskava ne pokaže) ali lažni pozitivni izid (pri zdravem plodu preiskava pokaže na anomalije). Pri plodu med 11. in 14. tednom nosečnosti je nuhalna svetlina povprečno velika 1-2,5 mm. Vrednosti višje od 3,0 mm veljajo za povišane, nad 6,0 mm pa močno povišane. Statistično je kromosomska mutacija prisotna pri 2 od 10 otrok z nuhalno svetlino večjo od 3,0 mm. Nekateri zdravniki svetujejo analizo kromosomov pri svetlini, večji od 2,5 mmm, zlasti zato, ker gre za preiskavo, ki lahko pokaže tudi lažne negativne izide. Pogostejši od lažnih negativnih so lažni pozitivni rezulati. Torej preiskava pokaže na anomalije, čeprav je otrok zdrav. Razlog za lažne pozitivne rezultate je često napaka pri merjenju; zdravnik lahko namreč nuhalno svetlino zamenja s plodnikom in izmeri preveliko vrednost.
Samo brez skrbi, me smo s tabo! Jaz verjamem, da je vse OK! user posted image

nyna84 - lepo, da si se opogumila in se nam pridružila. user posted image  Dobrodošla!

Lepo, da ste se malo oglasile tudi tiste, ki se bolj redko oglašate. Je tako še bolj pestro! Pa nikar nas drugič spet ne pustite tako dolgo čakat! user posted image

V glavnem, upam, da vse uživate in da so neprijetne tegobe že za vami. In gremo veselo v nov in kot kaže precej sončen teden! Upam, da bo takšnih do avgusta čim več.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.2.2008 9:19:22   
soncek3
Kako ste pridne, ko tok pišete. user posted image user posted image user posted image  Tudi za mano je NS. Neverjetni občutki, ko vidiš svojo  user posted image ,  kako se kobaca tam notri, pa še pomaha ti. Rezultati so OK, trenutno jih nimam pri sebi, je pa plod glede na zadnjo M zelo velik (68 mm), tako da se bo PDP verjetno prestavil za par dni. Je pa proti koncu pregleda zaspal, ravno ko smo imeli še nogice za pogledat, in potem sem mogla trebušnjake delat, da smo ga zbudili. Zdaj se mi tudi trebušček začenja poznat!!! Vau. Spola se ni vidlo, ampak na naslednjem bomo najbrž vprašali. Sem preveč firbčna, da bi čakala do poroda.

Erin, ti si pa tako pridna, ko vse te sezname urejaš in skrbiš, da smo z vsem informirane. Bravo. Aja, jaz sem stara 29 let. Jutri (12.2.) imam pa naslednji pregled pri ginekologu. Zdaj bomo šele izvide od prvič pogledali (kri), ker sem šla pozno kri dat.
Nell, tudi moja znanka je imela zelo nizko tveganje (1:63, je pa bila pri njej tudi starost 37), pa je bil dojenček popolnoma zdrav. Tako da pogumno in optimistično naprej. Razmišljaj samo o lepih stvareh.

Lep in poln sončka dan vam želim, če ga zunaj ne bo, pa naj sije v vaših srčkih!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.2.2008 9:25:27   
Višnja
Jutro,
kakšno lepo sonce je zunaj mi pa moramo bit v službi (vsaj nekatere).
Jaaaaa Gajka...tudi jaz bi maslene rogljičke....čakam, da mi moj dragi prinese čokoladne...mmmm....še malo pa bom pojedla računalnik.
Zdaj sem vas pozdravla, upam, da ste vse super...zdaj pa deeelaaat.

Aja, komaj zdaj sem vidla, da sem se izdala...tako da nisem več anonimna25 ampak višnjauser posted image

Dobrodošle vse nove

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.2.2008 10:09:47   
anita goitan
hojla,  da vas še jaz pozdravim, ma kolk ste pridne vas komaj dohajam, ja zunaj je sonce user posted image  jaz pa v službi, ni kaj je treba služit. V četrtek imam pregled, pa vam poročam kako pa kaj. Sicer se že 10 dni nisem nič tehtala, pa se mi zdi da nisem še nič pridobila, no sej bom videla v četrtek, lepo se imejte

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.2.2008 11:15:20   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 80 user posted image ~
PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image , +kg
------------------------------------------------
28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje  + 0 kg

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice    +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana  + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  + 1 kg
~ nyna84 (2.user posted image )

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  Postojna - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana  +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje  +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota 

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor  + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ iva77 (3.user posted image ,user posted image ) 30.let  Kranj

12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ iskanje

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let + 0 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje -1,5 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ ena_mici (2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let Ljubljana

18.08.

~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Maribor
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg
~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )

~ KRNEKDO

19.08.
~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje - 5 kg

20.08.
~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Celje + 3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  + 0 kg
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ bibika24 

22.08.
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let Celje - 1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje + 0 kg

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let Ljubljana +1,5 kg

03.09.
~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30. let

xx.08.

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.2.2008 11:22:46 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.2.2008 11:16:55   
Erin
        user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

12.2. - matejchi
12.2. - anonimnauser posted image
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
13.2. - renatka
14.2. - anita goitan
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
21.2. - Jelenche
22.2. - Neža7
22.2. - Muklla
25.2. - ANA_P
25.2. - Erin
25.2. - Zoja Miša
26.2. - Ryssa
28.2. - sandra123
28.2. - NJINJA
28.2. - bella02
29.2. - sonce84
29.2. - anonimna user posted image
03.3. - tejkaz
05.3. - cicmic
05.3. - nell
05.3. - aradej
06.3. - gajka
12.3. - naty13
12.3. - astrea
14.3. - K_a_t_j_a
27.3. - mishel

NUHALNA SVETLINA:

12.2. - buruolan
12.2. - NJINJA
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - Višnja
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
13.2. - anonimna user posted image
13.2. - renatka
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
16.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - pingo80
18.2. - Manika
19.2. - cicmic
20.2. - anonimnauser posted image

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.2.2008 11:17:11   
Erin
GP
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
11.2. - soncek3

NS
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - matejchi

Poročajte kako je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.2.2008 11:29:04   
lana777
Ponedeljkov pozdravček!

Držim pesti za vse tiste, ki ste danes na NS,
jutri smo pa KONČNO še enkatere na vrstiuser posted image

Mal si bomo mežikale, pa se že pol zmenle, kak je
ktera zgledla, ne?

Lep teden vsem! user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.2.2008 11:34:22   
Julija08
Pozdravljene punce, en lep sončen pozdravček iz moje pisarne user posted image user posted image user posted image

gledam sonček in mi je kar slabo, ker danes delam do 19h!!!user posted image user posted image user posted image

Pozdravljene tudi vse nove na RR!!! Upam, da se nas bo do avgusta nabrala 100!!!

gajka - potem pa mislim, da sem res svoj utrip slišala. Sem brala v navodilih, da moraš poslušati 5 cm pod popkom in potem 1,5 cm desno (ali nekaj takega). No, bom danes se poskusila bolj potruditi. Čeprav, sem šele 12t noseča, tako da verjetno se sploh še ne sliši.

Glede moje user posted image sem pa tudi že razmišljaja, da bi kar kupila uno večjo banjo za dojenčka in bi šla potem sama noter, ker banja je previsoka in se lahko poškoduje. No, sej imam v sredo pregled in bom vprašala še svojo ginekologinjo.

Danes ima kar nekaj punc GP in NS tako da držim pesti za čimlepše rezultate!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.2.2008 11:37:51   
Zoja Miša
Sončen dan user posted image !

No, malo sem pa sedaj tudi jaz prestrašena pred NS v četrtek. Komaj že čakam, da bo to za mano!
Vsem danes držim pesti! user posted image
In Nell, sploh se ne sekiraj, mi verjamemo, da je vse super! user posted image
Sploh pa mi lahko katera razloži kaj vse te številke, ki jih dobite na NS pomenijo in ali ti tam povedo točno kako in zakaj gre, ali ti sam zrecitirajo številke, potem pa moraš sam ugotavljati ali je to o.k. ali ne?!user posted image  Upam, da ni tako, ker se mi zdi, da bom potem zgubljena!

Prazniki so za nami in evo, spet moramo delati, čeprav je moja delovna storilnost nekako pod user posted image

A ja, še nekaj sem želela vprašati, ali je tudi v Lj. H&M-u oddelek za nosečnice, ali bom morala v Celje?! In kje lahko kupim spodnje perilo za user posted image , sploh spodnjih hlač mi malo promankuje. Tangice nekako ne gredo skupaj z nosečnostjo, vsaj meni se zdi tako.

Glede iman pa se strinjam z Erin, tudi meni se zdi, da moraš imeti par imen, ki so ti všeč, ampak šele ko otročka vidiš, veš kaj mu paše in takrat je ime zanj 100% pravo! To je pač moje mnenje, braz zamere!

Želim vam lep sončkast dan in čim več dobrega počutja.
Ko bi le že prišli tisti dnevi, ko se začneš počutiti super! user posted image
ZM

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.2.2008 11:38:54   
gajka
Jao, pa to ni normalno! Sem si prej sama sebi lušte naredila s tistim omenjanjem maslenih rogljičkov. Sem jih šla iskat med malico, vmes zavila še v Müllerja, kjer sem poleg nekih kozmetičnih zadev nabavila še 3 Milke. Sedaj sem pa vse 3(!) rogljičke zmazala, odprla čokolado in tudi te že skoraj ni več! user posted image  Mislim, da bom sedaj res začela dobivati tiste + kilograme, čeprav kakšna kilca zaloge se še vedno najde! user posted image  

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.2.2008 11:53:31   
soncek3
Eno vprašanje bi imela. Jemljem Elevit, ki ima vse te najbolj pomembne vitamine in minerale, vendar imam tudi dokaj pestro prehrano, zato jemljem le polovičko tablete/dan, da ne bi prišlo do predoziranja. A dela še katera tako in ali je to OK? Pri nekaterih tabletah ni namreč dobro, da se prelomijo, ker se potem v želodcu drugače raztapljajo. Če katera ve kaj o tem, naj prosim napiše.

Tudi mene kar precej špika v spodnjem delu trebuha, včasih me prav zvije. Pa mislim, da je delno tudi zaradi slabe prebave. Že od nekdaj sem bila zaprta, zdaj je pa le še huje.

Danes vas je kar dosti user posted image  na NS, želim vam vso srečo in uživajte, ko boste gledale svoje male srčke in srčice!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.2.2008 13:14:01   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Iva 77, verjetno sva se midve videli, kajti jaz sem blondinka, sedela sem pa pred vrati ordinacije, na moji desni je bil moj user posted image .

hoj,

potem je pa res mogoče da sta bila TI in tvoj user posted image .

user posted image

lp

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (28%)

ne spremljam(nikoli) (26%)

občasno( ko se dogaja kaj pametega) (11%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (35%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!