Krysia
|
Dobro jutro. Lana777, kapučino s čokolado ... mmmmmmmmm - hvala iskanje, daja27 - dobrodošli! No, da še jaz sporočim rezultate z NS: Trisomija21: 1:4064, Trisomija13+18: 1:57783, srčni utrip 162/min, spola se ne vidi. Smo pa tako majhni (45,5 mm), da če bi prišla par dni prej, ne bi mogli narediti preiskave ... Ja, pač smo stari šele 11 tednov. Drugače je pa vse ok, dr. Babnikova je res v redu. Moj je bil čisto navdušen - je rekel, da tako fajn zdravnice pa še ni srečal ... Drugače pa mene tudi že dva dni pošastno boli glava. Mal bom še potrpela, potem bom pa morala lekadol vzet, če hočem, da bo še kaj koristi od mene. Moram danes še en test sestavit, pa se mi čisto nič ne da ... Pa moje slabosti se tudi še niso čisto umirile - ravno, ko pomislim, da jih je konec, me spet zagrabi ... Ampak, kaj moremo, to pač sodi k nosečnosti, a ne? Sandra123, upam, da bo vse ok. Velik sreče, pa čimlepše rezultate z NS! Enako tudi vsem ostalim, ki ste danes na vrsti za NS! Maja T., kaj pa če bi šla v kakšno drugo zlatarno gledat za prstane? Midva sva jih kupila v eni zlatarni na Prešernovem trgu v Lj, ampak zdaj se ne spomnim imena (jah, to je bilo 2 leti in pol nazaj ...). Gospa je bila res prijazna, prstani so bili veliko cenejši kot v Zlatarni Celje, izbira pa ravno tako velika ... Moji nočni obiski wc-ja so ponavadi enkrat okrog treh pa potem okrog šestih še enkrat, ampak takrat že itak vstanem, tako da se to ne šteje med nočne obiske Lepo se imejte pa lep dan vsem!
|