|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
7.2.2008 8:57:44   
Krysia
Dobro jutro.

Lana777, kapučino s čokolado ... mmmmmmmmm - hvala
iskanje, daja27 - dobrodošli!

No, da še jaz sporočim rezultate z NS: Trisomija21: 1:4064, Trisomija13+18: 1:57783, srčni utrip 162/min, spola se ne vidi. Smo pa tako majhni (45,5 mm), da če bi prišla par dni prej, ne bi mogli narediti preiskave ... Ja, pač smo stari šele 11 tednov. Drugače je pa vse ok, dr. Babnikova je res v redu. Moj user posted image je bil čisto navdušen - je rekel, da tako fajn zdravnice pa še ni srečal ...

Drugače pa mene tudi že dva dni pošastno boli glava. Mal bom še potrpela, potem bom pa morala lekadol vzet, če hočem, da bo še kaj koristi od mene. Moram danes še en test sestavit, pa se mi čisto nič ne da ... Pa moje slabosti se tudi še niso čisto umirile - ravno, ko pomislim, da jih je konec, me spet zagrabi ... Ampak, kaj moremo, to pač sodi k nosečnosti, a ne?

Sandra123, upam, da bo vse ok. Velik sreče, pa čimlepše rezultate z NS! Enako tudi vsem ostalim, ki ste danes na vrsti za NS! user posted image user posted image user posted image

Maja T., kaj pa če bi šla v kakšno drugo zlatarno gledat za prstane? Midva sva jih kupila v eni zlatarni na Prešernovem trgu v Lj, ampak zdaj se ne spomnim imena (jah, to je bilo 2 leti in pol nazaj ...). Gospa je bila res prijazna, prstani so bili veliko cenejši kot v Zlatarni Celje, izbira pa ravno tako velika ...

Moji nočni obiski wc-ja so ponavadi enkrat okrog treh pa potem okrog šestih še enkrat, ampak takrat že itak vstanem, tako da se to ne šteje med nočne obiskeuser posted image

Lepo se imejte pa lep dan vsem!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.2.2008 9:03:10   
sayuri
Jutro še od mene. Toliko, da vas pozdravim in vsem, ki imate danes NS zaželim lep pregled.

Bodite lepo. user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.2.2008 10:11:04   
Ryssa
Pozdravljene!

Se že nekaj časa nisem oglasila, vendar sem vas redno brala.
Moram povedat, da ste zadnjič dobr držale pesti za moj izpit, sem ga naredla, zdaj se pa že lahko učim za naslednjega, ki je hvalabogu tudi zadnji. Potem pa še praksa in diploma, upam da mi vse uspe do avgusta.
Me pa zadnje čase muči grozna utrujenost. Že popoldan komaj čakam, da bo spet večer, da bom lahko šla spat. Samo spala bi. Moram priznat, da tak utrujena pa še nikoli nisem bila.
Kar se tiče onih simptomov, jaz iz dlesni ne krvavim, mi pa vsako jutro teče iz nosa, kot da bi imela nahod, pa ko se smrkam je večkrat na robčku kri oz. vsakič user posted image

Pozdravljene vse nove nosečke, nas je vedno več, super user posted image
Vsem, ki pa imate danes NS pa veliko sreče in lepih občutkov.
Jaz jo imam pa natanko čez en teden, se že oba s fantom veseliva in komaj čakava.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.2.2008 10:25:43   
tejkaz
Košuta jaz sem tudi čisto herpasta. Trenutna (trkam) sta dva suha in ni videt novih ampak že od začetka nosečnosti mam non stop herpese ki jih prej nisem imela.

A je še katera poleg mene brez trebuščka?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.2.2008 11:37:36   
renatka
Ddoobbrroo jjuuttrroo!

Najprej dobrodošle vse nove user posted image user posted image user posted image ! Danes je res lep dan ampak jaz imam še vedno mirovanje, tak da upam da bo drugi teden tudi takšno vreme, ko bom lahko šla ven.

Maja T. midva sva si dala delat prstane pri Grabušniku na Tyrševi, podobnim kot v Zlatarni Celje, le malo večje in bolj masivne in za polovico cenejše. Lahko pa jim daš še staro zlato (belo ali rumeno) in ti ga vzamejo v račun. Ful se splača.

Ostalim želim vso srečo na NSuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.2.2008 11:57:31   
Erin
Dober dan...

Mene je danes zbudil poštar ki mi je prinesel odločbo od komisije - bollniško imam do 15.3. in moram biti SAMO DOMA, razen če grem k zdravniku...Kriza! A kaj veste, a gin da lahko kakšno dovoljenje za kratke sprehode itd. ker se bojim da se mi bo telo preveč polenilo, živim pa kot sem že napisala enkrat v 4. nadstropju. Že zdrave nosečke komaj prilezejo tako visoko kaj bo šele z menoj če se ne bom NIČ gibala...user posted image user posted image user posted image Ne bom čez nekaj mesecev mogla od doma in ne domovuser posted image user posted image
Kaj narediti???

(odgovor članu renatka)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.2.2008 12:05:28   
Erin
Evo, sem gin kar klicala in povedala vse in je rekla da krajše sprehode bi mi pa lahko dali in bo napisala potrdilo oz dovoljenje za njihuser posted image user posted image user posted image pa naj se oglasim drug teden pri njej...še dobro da sem klicalauser posted image v nasprotnem primeru bi doma ležala do srede marca - MORAuser posted image

P.S. hvala za kapučino s čokolado...ful je dobr (ga tudi v resnici vsako jutro pijem)user posted image user posted image

P.P.S. Vso srečo danes  vsem na NSuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.2.2008 12:43:46   
sandra123
Evo mene drage souser posted image , hvala,ker ste mislile nameuser posted image . Stvar je takšna, da sem uspešno prestala operacijo, prislužila sem si 5 šivov, tako, da jih bom morala 10 dni prenašati user posted image ; mesto je zelo zoprno, še moja "češpljica" me boli...bom pa sedaj morala kar 10 dni počivati, ker mam pravi "krater" v dimljahuser posted image . Upam, da bom zvečer sposobna, da me možek še v Domžale pelje...mam kar bolečine in upam, da mi bo lekadol pomagal...
Lp, lep dan, ju3 pa poročam o NS, če bom šla...

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.2.2008 12:46:03   
Erin
sandra - upam da bodo bolečine minile in se boš kmlau pozdravila. Lep pregled NS ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
7.2.2008 12:50:47   
lana777
Sandra123 - en velikuser posted image zate in vso srečo na NS.

Erin - mislim, da si nardila prav, da si klicala G, ker to pa
res ne gre, da ne bi smela na sprehod. Drži se!

Pa je skor vikend! Jeeeee! Vidim samo še postlouser posted image !

Aja, glede zoprnih simptomov:

- krvavanje iz dlesni - JA,
- nabiranje sluzi - JA,
- kri iz nosu - NE,
- zamašen nos - JA.

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
7.2.2008 12:55:05   
Erin
Saj sem že morala, ker sem že rahlo depresivna postala ker sem že mesec dni samo doma in sem na računalniku, gledam tv, kuham, gledam tv, sem na računalniku...in žalostno gledam skozi okno kako se ljudje nastavljajo sončkuuser posted image sej se mi že trga, zato sem bila pa še bolj paf ko sem prebrala da moram biti do srede marca DOMA in nikjer drugje. Sem morala še zadnjo bilko upanja dobit in sem klicala in dobila bom dovoljenje za krajše sprehodeuser posted image user posted image user posted image

Končno!! Sem tako vesela kot že dolgo neuser posted image user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
7.2.2008 15:21:38   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

A je še katera poleg mene brez trebuščka?

Trenutno še. Imam pa že izbočenega.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
7.2.2008 15:24:53   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Saj sem že morala, ker sem že rahlo depresivna postala ker sem že mesec dni samo doma in sem na računalniku, gledam tv, kuham, gledam tv, sem na računalniku...in žalostno gledam skozi okno kako se ljudje nastavljajo sončkuuser posted image sej se mi že trga, zato sem bila pa še bolj paf ko sem prebrala da moram biti do srede marca DOMA in nikjer drugje. Sem morala še zadnjo bilko upanja dobit in sem klicala in dobila bom dovoljenje za krajše sprehodeuser posted image user posted image user posted image

Končno!! Sem tako vesela kot že dolgo neuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dovoljene izhode - sprehode ali kaj drugega
Je pa res, da če se ne giblješ si po porodu čist out. Kar pridno začni tekat naokoli. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
7.2.2008 15:44:46   
košuta
Tejkaz - Jaz tudi trenutno brez sočnih mehurčkov, sem jih pa imela 1,5 meseca non-stop. Prej pa navadno 1× letno. Itak, da sem  po user posted image . Jaz še tudi brez trebuščka...user posted image  Mogoče se mi pa ne bo tako zelo poznalo...

Trenutno sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje (od novembra), ker sem hotela iskat zapositev. Potem sem pa zanosila (ko sem že mislila, da nič ne bo). Zadnjič sem poklicala svetovalko, ji pojasnila situacijo, pa mi odvrne: "Ja, kar iščite naprej. Saj nosečnost ni bolezen!" Ja, seveda ni. In jaz bi rade volje nekaj delala in ne cele dneve čepela doma (čeprav mi nič ne manjka, je pa dolgčas). Ampak: kdo bo zaposlil nosečko? Ki še nima delovne dobe. Ki bo delala kvečjemu 4 mesece? Mislim, da ga ni junaka. Na žalost. user posted image Bom pač pošiljala prošnje in hodila na razgovore (če slučajno bodo), kjer bo kmalu vsakemu jasno, da nisem sama in službe itak ne bo. Brez veze. Drugače me pa pustijo pri miru le, če gre za zdravstvene razloge. A spada rizična nosečnost tudi sem zraven? Ker sem malo krvavela na začetku in jedla dabroston ter pridobila tako oznako. Moram pa potem potrdilo G prinest. Groza!
Sem se mogla malo izkašljat - sorry... Ampak me razkuri.
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
7.2.2008 15:51:29   
Zoja Miša
Živjo user posted image ,

Zunaj je prav lep sonček, zavidanja vredno, da bi bil kar zunaj in se martinčkal. Ampak v službi se to ne da. user posted image . Čeprav smo danes po malici na kavici (no, jaz sok, kava mi ne diši) sedeli zunaj na terasi in je bilo prav super!

Ja, Tejkaz, jaz sem prav tako še skoraj brez bušija. Pa bi ga bilo luštno že malo kazati. Malo imam samo izbočenega. user posted image

Sandra123 pazi nase in počivaj, naj te razvajajo.

Erin res pametno, da si poklicala in se pozanimala, ker človek res zastoji, če nič ne miga.
Tudi jaz se bom morala prav malo prisliti v kaj takega. A ko pridem okoli 17.00h domov, je že skoraj tema, pa se mi potem nekako ne da še sprehajat. Hmmm...a nekaj bom morala ukreniti.

Kako pa ostale, ki ste v službi rešujete to?
In kdaj je pametno iti - začeti obiskovati na kakšno user posted image telovadbo?

Drugače pa vsem, ki ste že mimo NS čestitke in vsem ki imete to v prihajajočih dneh, držim pesti! user posted image
Jaz jo imam drug teden, pa že komaj, komaj čakam! Da bi le vse bilo user posted image .

Želim vam lep praznični dan, sončen podaljšani vikend in čim več dobrega počutja!
ZM

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
7.2.2008 18:23:59   
Anonimen
Lep pozdrav moje drage avgustovke!
Še sem tuki,ampak nimam dostopa do interneta (neki nam rutar nagaja,noče moj rač.zaznat )
Zdaj  moj sinko se je usmilil in dal mamice 10 min časa da vam kaj napišem.
Drugi pregled smo dali skoz in na UZ PDP se je spremenil na 2.09,tak da plodek raste,PDP po ZM pa je nespremenjen 29.08,bomo vidle kako bo NS pokazala (13.02).Pa GP mam 29.02 za seznamček.
Drugače mam eno vnetje in pijem antibiotik,slabosti so še prisotne,tudi dlesni krvavijo,trebušček-je že,tok lep user posted image joj.
Zdaj grem še malo prebrat zanazaj.
Vsem novim user posted image user posted image
Lepo bodite!!!!!

ANONIMNAuser posted image (po NS sigurno povem kdo sem)

(odgovor članu Zoja Miša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
7.2.2008 19:29:26   
naty13
Punce a veste kok je men zdej slabo. Za kosilo sem se napokalo ko user posted image , mi je naredl težo, prej sem pa spila mal ribezovga soka zalitega z vodo, pa mi je tok slabo ratal, da bi najraj user posted image  da bi blo za mano.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
7.2.2008 19:46:15   
anita goitan
hojla punce, tudi meni se trebušček še neč n pozna, še vedno v isti kavbojkah in majicah hodim v službo (v službi za moje stanje ve samo šef, drugim povem ob bližnjem roj.dnevu-30!), drugače se fajn, lena, zaspanost malo pojenja, občutljiva še vednouser posted image , čez vikend pa grem kam v goreuser posted image . 14.2.v četrtek imam pregled v KR, v bistvu bo to prvi tak zaresen pregled-posvetovalnica.
Lep praznik, vikend ,
13t 1/7, pdp 14.8.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
7.2.2008 21:18:56   
iva77
user posted image user posted image user posted image

evo mene iz NS user posted image , v ordinaciji pri dr. Dariji STRAH, bila pa je zelo prijazna G. dr. Ksenija GERŠAK, in sem z pregledom zelo zelo zadovoljna (moj pa tudi).

NS                     1,9mm
Trisomy 21        1:2727
Trisomy 13+18  1:9409
srček                 156bpm

pa še obnovljeni podatki za ERIN:
PDP 11.AVG
13t3d

pa še kok smo veliki:
CRL  75,5mm
BPD  25,8mm

P.S ko je delala NS, je moj skoz zraven komentiral in mu G. reče "vi pa že velik veste", pa on njej nazaj "pa sej sem po cele dneve na internetu, bom pa ja vedel", in na koncu mu da roko in mu reče "le tako naprej"

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
7.2.2008 22:05:22   
nell
Pozdravljene punce!

Se javljam na hitro, kot je že skoraj navada.

Danes sem videla svojo bibiko, ki pa ni hotel pokazat kaj skriva med nogami. Sm pa kr žalostna, ker so rezultati NS kr mal slabi, v bistvu na meji in me sedaj čaka amiocinteza...tko da sem trenutno na podnu in skos jokam.

Upam, da so druge mele lepše rezultate, kr tazga počutja ne prvoščim nobeni...

Je sicer rekla Geršakova, da rezultati tud niso tko porazni, so samo na meji in pač zato kritični, ampak men se je kr svet sesul. In zdej držim pesti in upam, da bo vse ok.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
7.2.2008 22:12:22   
iva77
nell držim pesti za tebe in tvojo pikico, kdaj si pa bila, jest sem imela 17:45 not sem pa šla ob 18:05, a smo se mogoče vidli????

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
7.2.2008 22:16:40   
nell
iva77 - js sm šla notr šele ob 19.00, je mela mal zamude...tko da ne verjamem, da smo se vidli.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
7.2.2008 22:21:56   
iva77
hmm lahko da sva se, za mano je bla še ena, in v čakalnici si bila lahko TI s svojim, sedel je desno od tebe imaš pa svetlejše lase oz. blond.

možno ?????

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
7.2.2008 22:38:43   
K_a_t_j_a
nell user posted image user posted image Vse bo še vredu, samo pozitivno misli. Jaz vem in verjamem, da je s tvojo pikico vse vredu. user posted image user posted image user posted image
iva77 user posted image user posted image user posted image za lepe rezultate z  NS!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.2.2008 7:17:11   
naty13
Jutro!

Že dolgo nisem kuhala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zato jo danes.

Iva  user posted image user posted image user posted image user posted image   za dober pregled. Nell tebi pa želim vse najboljše. Kolegica je imela 3,6mm, tveganje pa 1:34, če ti to kaj pomaga. Šla je naprej na preiskave. Bilo je v redu. Šla je v 16t. Rezultati so bili čez en mesec.. Če je pa kaj narobe pa te obvestijo v 2tednih. Hočem ti le povedat, da je mela res porazne rezultate.

Meni pa po parih kozarcih vode ni bilo več slabo. Sem šla tudi mal bolj zgodaj pančkat. Zdej pa že tamavček veselo skače po postli, ga bom še pustila dokler se ne bo začel dret. user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa čaka NS v torek. Upam, da vam sporočim lepe rezultate. Me že kar mal stiska.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.