|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
3.2.2008 13:39:26   
iva77
ta pravilna uporaba dojenčkov je pa zakon user posted image user posted image user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
3.2.2008 16:46:42   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce poglejte to: navodila za pravilno uporabo dojenčkov:

http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
3.2.2008 17:17:23   
nell
Hej Erin ti tud kako bedarijo kdaj najdeš na netu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo punca, smeh je pol zdravja. Midva sva se oba fajn nasmejala.

Sandra123 - vi si kr vzamite čas za user posted image user posted image , js bom že počakala, pa sej mi bo družbo delal moj user posted image , tko da mi nau dolg čas. Pa če sm zdej tok dolg čakala, bom pa še malo. Js bi tud želela, da mojga user posted image vredu pregleda, ne kr neki površno. No sam sm slišala same pozitivne glede Strahove zaenkrat, tko da mislim, da ve kaj dela.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
3.2.2008 18:40:14   
tejkaz
Tejka ima pa gripo. Zdravnica je rekla počivat in tu pa tam (največ 3 dan) lekadole za zbijanje vročine.
Ampak jez sem tako švoh da še počivat ne morem več, ker me vse boli.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
3.2.2008 18:48:54   
naty13
Tejka bogauser posted image user posted image user posted image  Ko se Eva pozdravi, pa ti zboliš. user posted image  Mi smo se tud pozdravli, smo šli v vrtec in spet fasali. No zdej je veliko bolš, v milejši obliki, jutri bo pa spet doma ostal. Tale zima pa je katastrofa. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še pri miru ne more bit, se sam jaga, pol pa še bolj hrope - kot lokomotiva.  No, vsaj apetit ni zgubu. user posted image

Jest se pa dobro počutim, na cajte mi sam mal dol pritiska. Nočnih obiskov WC-ja pa ni blo že dva dni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej mislim, da bo bolš, tudi slabo mi ni bilo že nekaj dni nič. Edino včeraj me je mal glava bolela. V glavnem stanje je skoraj 100% dobro. Mal nas pa more matrat, da vemo, da smo nosečke, a ne?! user posted image user posted image user posted image

Sayuri, tebi bi se pa lahko tole mal ustavlo. Zdej je pa zadni čas, če ne bosta tvojedva user posted image user posted image  kmal lačna.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
4.2.2008 8:39:05   
naty13
Dobrooooooooooo jutrooooooooooo! A tukaj straši? Nobene od nikoder. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas bom pa s user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  privabla. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A diši kaj? user posted image user posted image user posted image

Mi smo v redu, zdej se matramo z zajtrkom. Vreme je pa za en  k......user posted image .
Jutri pa že pregled. Jutri nas je pa tok na seznamu za GP in NS. To bo novičk. Sprejemamo sam dobre, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sta pa Mischel  in Odette na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
4.2.2008 9:16:11   
lana777
Mmmmmm ... Me je končn user posted image  zbudila ...
Sicer sm že ob sedmih bulila v ekran user posted image

Ponedeljek je ... k sreči je tedn deloven sam do petka, jeeej!
Jaz sicer samo čakam na popoldne, ko bo končn jasn, kako
je kaj z mojo pikico.

Saj vem, da držite pesti!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
4.2.2008 9:39:34   
gajka
lana777 - a danes imaš pregled? Te ni na seznamu, pa me je malo zmedlo... Vseeno, držim pesti in boš videla, da je s tvojo pikico vse v najlepšem redu! user posted image  Pa seveda držim pesti tudi za ostale, ki imate danes NS ali GP.

naty13 -  hvala za kavico. Pa res pridno skrbiš, da se jutro začne prijetno. Meni sicer kava že od nekdaj diši, okus pa mi ni preveč všeč in je sicer ne pijem. Mogoče kak kapučino ali pa kava z veliko (beri: večino) mleka.

Evo, jaz sem danes končno oznanila v službi. Je zelo mali kolektiv, važno pa je, da me zaradi tega šef ne bo prav nič postrani gledal. Mi je lepo čestital in ga je že zaskrbelo, če bi bilo dobro, da bi mi plačo dvignil, da bi imela potem za porodniško višje povprečje. user posted image  za njega!

Pa lep ponedeljek vsem, čeprav je vreme videt malo kislo, ampak naj le ne vpliva preveč na vas!

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
4.2.2008 9:57:01   
košuta
Pozdravčki!
Sem si v kavico nalila veliko mleka in je bila kar v redu - za kavo... Ker je drugače ne pijem. user posted image
Sem rabila skoraj dve uri, da sem prebrala vse, česar še nisem (od petka) in ste bile kar pridne čvekice.
Jaz sem imela pa zobarja v petek in sem povedala, da sva prišla dva. Me sestra vpraša, kako daleč smo - ji povem, pa me gleda in pravi, da kje pa skrivam, ker se mi nič ne pozna. Ja, enim se bo pač malo pozneje poznalo, a ne? Tako da še ne bo nič z nakupovanjem pravih nosečniških oblačil. Sem si pa za vsak slučaj kupila ene hlače (eno številko prevelike user posted image ), da ne bom nekega lepega dne ugotovila, da se ne morem spravit v nobene svoje običajne več. Ker sem namreč doma in kar naprej nosim trenirke... Bomo pa tu malo prišparali, ker ni treba za v službo finih cotk imet.
Meni je pa Tifola zmanjkalo, pa mislim, da ga ne bom več kupovala. Sem si hotela prejšnji teden Hipp natal aktiv kupit, pa ga v lekarni niso imeli. user posted image  Mi je farmacevtka rekla, da Elevit naj jemljem samo, če mislim, da nimam raznovrstne prehrane, drugače pa ne rabim ničesar. Zdaj bom pač še bolj okupirala sadje...
Imam pa drug problem - vem, da ne popijem dovolj. Vode ne morem, ker mi po dveh požirkih rata slabo, čaj nima pravega okusa (beri: ni zanimiv), mogoče bi šli kakšni sladki sokovi, pa spet vem, da to ni fajn... Bo treba nekako rešit!
Držim pesti za dobre rezutate NS in GP!
LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
4.2.2008 10:38:53   
K_a_t_j_a
tejkaz želim ti, da se čimprej pozdraviš! Meni čaj z medom zelo pomaga.
naty13 hvala za dišečo kavico. user posted image
gajka super je tale tvoj šef! user posted image

mishel, Odette in lana777 držim pesti za uspešne preglede! user posted image user posted image user posted image

Meni bo še ostala cela škatlica Dabrostona, ali ve katera kaj bi lahko naredila z njo?
Drugače me pa tak boli vzadaj v križu, če dolgo ležim ali sedim. Pol ko se vstanem mi vse poka.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
4.2.2008 11:30:28   
sayuri
Pozdrav še od mene. Sem bila pri koooončno pri frizerju in zdaj spet normalno zgledam user posted image user posted image user posted image . Sem imela tak narastek na glavi, da je bilo joj user posted image . Sem kar zdržala v vseh tistih vonjavah user posted image , sem pa zdajle čist zelena in izgleda, da za mano prihaja. JA, res bi bil že zadnji čas, da se tole ustavi. user posted image  DAnes popoldne dobim izvide krvi, potem bomo pa vidli, kako bo. Če ne bo ok, bom morala v bolnico na infuzijo. user posted image  Ampak človek sve naredi za naše otročke, a ne? Vam bom javila, kako in kaj bodo odločili.

VSem, ki imate danes preglede, želim lepe občutke in lepe novičke. user posted image  Uf, jaz imam pa že čez en teden pregled. Kok je to hitro minilo. user posted image

Grem jaz malo v vodoraven položaj, ker sem zelo utrujena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2586
4.2.2008 11:56:23   
Erin
Dobro jutro, dober dan....

tejka - pozdravi se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti veliko spančkaj, pregrej se pod kotrčkom pa veliiiiiiiko tekočine pij, čim več tem bolje, pa med pa limonce...user posted image Pa res nimate sreče, skoz je eden bolan...user posted image
naty - kako je pa pri vas? Nejček spet bolan? Pozdravita se...velik juhce pit, teli naši malčki jo obožujejo...user posted image ponavadi bi radi največ juhe pojedl (tud po 3 krožnike) glavne jedi se pa tud pritaknejo ne...to mi je bilo vedno zanimivo v jaslih.
Tudi jaz imam manj nočnih obiskov wc-jauser posted image user posted image user posted image Kooončno...sem bila že sita nočnega sprehajanja.
Je pa res ja, naty, nekaj nas mora matrat da se spomnimo da smo user posted image user posted image user posted image user posted image

lana777 - danes imaš pregled? Kako pa to da te nisva na seznam dali???user posted image user posted image user posted image Dobro opravi, velja?user posted image user posted image

Jaz pa kavico pijem ampak tisto iz vrečke - jacobs Milka, je tako dobra, kot bi kakav pil, meni je dober nadomestek za pravo ki sem jo pred nosečnostjo oboževala potem pa se mi je zagabila...
gajka - 3x hura za tvojega super šefauser posted image user posted image user posted image user posted image
K_a_t_j_a - jaz bom Dabroston pojedla do konca - sedaj na 12h jemljem po eno tableto in če sem prav izračunala jih imam še za en teden in pol.

No poleg srbenja trebuha in prsi me te dni morijo tudi vrtoglavice in aritmija user posted image ...sem že naročena na ponovni pregled pri kardiologu (ukaz ginekologinje)...upam, da ni kaj narobe...
Ali ima še katera probleme s srčkom? Mene en mičkeno skrbi...user posted image Ali naj to tudi navedem gin. ko mi bo dajala bolniško oz zdravnici ko bova pisali na komisijo???

Punce, dajte se mal poslikat - trebuščke za spomin..jaz se bom danes, če bom le imela čas oz polne baterije za fotičauser posted image ...sem že taka bunka da se sprašujem kaj šele bo...user posted image user posted image
Včeraj je moj iz kleti prinesel škatle z otroškimi oblekami (0-6 let)še od mojega brata in sem malo pogledala kaj je še dobrega in kaj ne (zanimivo da jih v 12 letih niso nič molji načeli, le nekatere oblekce so malo zbledele no pa nekaj cunc je bilo tako strganih in umazanih da sem zbrala za celo škatlo cunj za v smeti)...tako da nekaj zaloge že imamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
4.2.2008 12:02:12   
Erin
sayuri - super za frizerjauser posted image user posted image user posted image jaz sem bila prejšnji teden kot prerojena ko sem prišla od njega,paše če nekaj narediš  zase, kajne?user posted image
Upam da bodo izvidi dobri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Kaj vse boš ti morala še pretrpeti, boga...držim pesti za lepe novičkeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
4.2.2008 12:10:18   
naty13
Erin user posted image  nam user posted image  mal nagajajo. Kar naenkrat  začnejo močno zbijat, čez par minut je pa vse ok. Naše telo je obremenjeno. Drugač bi pa Bambi14 znala kaj več povedat.

Drugač pri nas viroze ni, je le mal bronhitisa. Ko se jaga, mu hrope. Apetit ima, čeprav mal zmanšan. Ja je pa res Erin. Poje en krožnik (beri tavelik) juhe, glede na to, da je jedec, pa tud glavno jed poje, no odvisno kaj je. Ko je doma, itak skuham kaj takega, da lahko papca. Zelo rad ima tudi kruh in sadje. Mislim, da tudi v vrtcu poje glavno jed, ker mi prinese pokazat na bodiju. user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam je, pa se popacka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana77 tudi tebi veliko sreče na pregledu. user posted image

Sayuri tebi pošiljam user posted image  za dobre izvide.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
4.2.2008 12:15:13   
naty13
Erin glede naših trebuščkov............... ga bom slikala vsak mesec na tisti dan, ki mi ga bo G določila za rok. user posted image user posted image user posted image user posted image  Takrat tudi sporočim za kilogramčke. user posted image user posted image user posted image

Ufffffffff frizer. Jest bi mogla tud k frizerju, pa kar zmanjka časa. user posted image user posted image user posted image  Pa moram narest nekaj zase, tko kot Erin pravi, da narediš nekaj zase. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
4.2.2008 12:19:50   
Anonimen
ojla souser posted image . ve ste pa tako pridne, da si moram po parih dneh kar čas vzeti da vas preberem zanazaj...

pri meni je prišlo malo do spremembe... javlam nove datume NS 20.2., GP z UZ pa 12.2.

vidim da vas kar dosti še nima materinske knjižice-jaz sem jo dobla pred 3mi tedni.

Erin in ostale "sotrpinke" mene tudi nenormalno srbijo prsi in trebuh. user posted image pa sploh-vse me srbi,tak da se počutim kot opica ko se samo praskam. user posted image
Glede počutja- slabosti so tu pa tam,ko predolgo zavlačujem in ne grem pravočasno nekaj pojest. UUUUU,pa pečeno meso mi tako smrdi in cvrtje (dušeno niti ne) pa vonj banan mi kar želodec obrača.....Vam tudi??  Bruhala na srečo še nisem nič in upam da tako ostane.
Nas začetku so me nenormalno bolele prsi, sedaj se je pa tudi to umirilo.pride dan ko me popolnioma nič ne bolijo, pa tudi takšen ko se ne smem naslonit nanje.

Lahko rečem, da user posted image poteka brez večjih nevšečnosti in se proti nekaterim kar dobro počutim. Edino mozolčki so me napadi......user posted image in to ni ravno fajn, ko moram bolj mirovat , drugače se večer ne morem več premikati, tako me boli križ in vsake toliko me močno špikne v trebuhu.

vsem čestitam za lepe rezultate na pregledih, čuvajte nase in na svoje user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------
anonimnauser posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2591
4.2.2008 12:40:46   
bambi14
Erin v nam mal nagajajo. Kar naenkrat začnejo močno zbijat, čez par minut je pa vse ok. Naše telo je obremenjeno. Drugač bi pa Bambi14 znala kaj več povedat.

http://www.bambino.si/?d=clanek&id=804&h=srce%20in%20nose%C4%8Dnica
user posted image sama nimam izkušenj s temi problemi,...jaz bi sigurno svetovala obisk pri zdravniku. Drugače pa se nam v teh tednih zelo poveča količina krvi v telesu, kar verjetno pomeni tudi več dela za srce in v primeru nikega krvnega tlaka mislim, da lahko prihaja do omotice,...

Lepe preglede vsem,..poročajte kako ste doživljale te trenutke user posted image .
Jaz sem žal čist out,...prehlad me daje, tako da je moja največja prijateljica odeja in gospod čajček.user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
4.2.2008 13:02:08   
Neža7
tejka...... velik user posted image  da se čim prej pozdraviš

Danes sem tudi jaz se zbudila z bolana. Pravkar sem si čaja skuhala user posted image  Ni še krize ampak bom pazila.
Sladkor me tudi zadnje dneve nagaja user posted image
Komaj čakam za NS v četrtek user posted image

Punce lepo zdrave ostanite in vedno bodite nasmejane user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
4.2.2008 14:35:43   
naty13
Bambi14 jaz pijem vodo, če mi pa ne paše pa kakšen sladek sok mal z vodo zmešam, pa je fajn. Zvečer pa zjutraj pa kakav spijem.

pa pa

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
4.2.2008 15:11:39   
bambi14
Bambi14 jaz pijem vodo, če mi pa ne paše pa kakšen sladek sok mal z vodo zmešam, pa je fajn. Zvečer pa zjutraj pa kakav spijem.

Meni tud najbolj ustreza pol soka pol vode. Jaz si ponavadi zjutraj skuham sadni čaj in ga potem pijem tud mrzlega čez cel dan. Ej ja kakav tud meni ful paše,...sem si kupila pravi kakav in ga sladkam potem z rjavim sladkorjem in mi je zakon. Kupim pa ga v eni trgovini z zdravo prhrano( je pa cca.3,5 eur).

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
4.2.2008 15:35:56   
sayuri
Uf, z izvidi krvi je vse vredu user posted image user posted image user posted image . Sem si kar oddahnila. user posted image MAter, sem zgleda res iz železa user posted image user posted image user posted image , da moje telo še vedno dobro funkcionira kljub stalnemu bruhanju. user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
4.2.2008 15:39:07   
Krysia
Živjo, punce,

po dolgem času se spet malo oglašam. Danes smo imeli športni dan - najprej me je ravnateljica hotela poslat plavat, potem sva se nekako zmenili za drsanje - je blo prav fajn. Itak pa drsam 1x na leto - ko gremo na šprtni dan user posted image . Pa na Bledu je snežilo! Za spremembo od deževne Ljubljane ...

krysia- pečen kostanj imajo že olupljen v tušu,....glede konzervansov pa pojma nimam.

bambi14, hvala za info. Sicer me je vmes že minilo, ampak nikoli ne veš, kdaj me bodo spet obšle take želje. Za konzervanse bomo pa pogledal, kaj piše gor, ni panike ...

Tejkaz, čimprej se pozdravi. Čeprav gripa traja en teden, če jo zdraviš, in 7 dni, če je ne. user posted image

Čestitke vsem za fajn številke z NS in lepo opravljene preglede. Tiste, ki vas to čaka danes in jutri, pa dobro opravite. Itak bo vse OK. Jaz sem na vrsti v sredo, ampak bolj pozno popoldan, pa potem imam še neke opravke, tako da vam rezultate sporočim verjetno v četrtek - da ne boste preveč nestrpne user posted image

Aja, glede spanja na trebuhu - men ne paše več in zdaj spim na boku. Predvsem zato, ker me ful prsi bolijo, če se uležem na trebuh. Pa očitno je srbenje tipično za user posted image , ker se jaz tudi praskam kot opica user posted image

Tako, uživajte in naj vam vreme ne pokvari razpoloženja ...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
4.2.2008 15:52:45   
Zoja Miša
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem ene takih, ki komaj sledim vsem vašim čvekam. Super ste in fino je brati in se potem potolačim, da ne zajebava samo mene vse! Utrujenost, lakota, slabost...user posted image je kar v pomoč, ko vem, da nas je več takih! Sem cel vikend doma preležala in grlo zdravila. Sedaj pa kašljam, da ponoči spat ne morem...res neugodno!

Tudi jaz moram k frizerju, ker sama sebi nisem več podobna! Drug teden se opogumim in naredim tudi to!

Pa hlače si moram kupiti, ker so mi moj premajhne. Tičijo me v pasu in to ni dobro. Čeprav trebušček pa se mi še ne pozna! user posted image  Upam, da bo kmalu! Sem nekje prebrala, večji trebušček, manjši problemi, pa upam, da to drži! Ve mogoče katera, kje se lahko kupijo bencinarke - to so kaobojke, z naramnicami, cele v bistvu! Take se mi zdijo dokaj uporabne! Ima katera kakšne informacije.

Drugače vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešne preglede!

Bodite pridne in se beremo!
Lp, ZM

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
4.2.2008 16:30:59   
K_a_t_j_a
Ve mogoče katera, kje se lahko kupijo bencinarke - to so kaobojke, z naramnicami, cele v bistvu! Take se Sem nekje prebrala, večji trebušček, manjši problemi, pa upam, da to drži! Ve mogoče katera, kje se lahko kupijo bencinarke - to so kaobojke, z naramnicami, cele v bistvu! Take se mi zdijo dokaj uporabne! Ima katera kakšne informacije.

Zoja Miša take hlače sem jaz vidla v H&M v Celju.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
4.2.2008 16:39:21   
bambi14
Ve mogoče katera, kje se lahko kupijo bencinarke - to so kaobojke, z naramnicami, cele v bistvu! Take se mi zdijo dokaj uporabne! Ima katera kakšne informacije.

Jaz sem si jih kupila v H&M za samo 9 eur,.....pred cca.14 dnevi.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.