|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem res pomagala?
21.12.2004 15:32:32   
žabica
Ob takšnih zgodbah se človek zave kako smo lahko srečni, da imamo urejeno življenje. Tudi sama bi rada pomagala. Prosim sporoči kako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Sem res pomagala?
21.12.2004 16:43:34   
Gina
Veš, Kinokia, jaz tudi včasih nisem mogla verjeti, da človek ne more dobiti službe.Se mi je zdelo, da če hočeš kaj delat, zagrabiš za karkoli in sigurno dobiš.Kako sem bila krivična!!! Ko je moj ostal brez službe, sem ugotovila, da je velika množica oglasov v časopisih vnaprej dogovorjenih.Enkrat sem šla štet. Od 63 prošenj je bil povabljen na 3 razgovore! 57 mu jih niti odgovorilo ni!! Zavod za zaposlovanje pa tudi ne vem čemu služi. Nekateri ljudje resnično živijo v revščini, tudi v Sloveniji - Evropa - samo mi jih nočemo videti.:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Sem res pomagala?
21.12.2004 18:01:03   
ZARA
Se absolutno strinjam z Gino...Jst sem sluzbo iskala celo leto,napisala cez 150 prosenj,dobila vec kot 30 negativnih odgovorov in en sam razgovor...Zavod za zaposlovanje je navaden bla,bla,bla...
Na koncu sem jo dobila sama,pa se to preko vez...:hudicek:
NE MORES VERJET,CE NE DOZIVIS!!!
Za bruhat...

lp,ZARA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Sem res pomagala?
21.12.2004 19:04:08   
Urša
Res je, Gina! Tud moj dragi išče in išče službo, ima fakultetno izobrazbo, mu ne nuca nič, kot da bi zastonj fax delal, pa išče tud delo za srednjo šolo, odziva pa nobenega! Prov žalostno za našo državo. :hudicek:
Glede družinice v stiski, pa rada pomagam in jim pošljem paketek, ki jim bo vsaj malo polepšal praznike. Javi naslov na privat. Hudo mi je za njih. Jst se pa včasih sama sebi smilim, ko mi zmanjka denarja na računu in stiskam tisti teden do plače, potem pa spet v trgovine in zapravljat. Ko takole pomislim, da niti za kurjavo ne bi imeli... Grozno! :(
Sem pa ful srečna in ponosna na našo RR družinico, ki je tako pripravljena pomagati! 9nebesa9nebesa9nebesa
Bravo Kristina!!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Sem res pomagala?
21.12.2004 20:26:21   
Anonimen
Kristina! A BEBE mleko je prav ime firme, ki jo daje mamica punčki?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Sem res pomagala?
21.12.2004 20:30:29   
Anaelisa
Prosim še meni njihov naslov na privat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Sem res pomagala?
21.12.2004 21:38:43   
Sonka
Tudi meni prosim pošlji naslov na privat. Rada bom pomagala, ker vsake toliko časa nakažem družinam denar, ki ga zbirajo v oddaji Spet doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Sem res pomagala?
21.12.2004 23:37:44   
Annny
Kristina, kaj je ta mladi gospod po poklicu in od kod so doma?
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Sem res pomagala?
22.12.2004 9:03:53   
Anonimen
Imam bolj malo časa za računalnik, tako da nisem pogosto gori.

Splišni, BEBE 2 je mleko od NESTLE firme. Sem ga tud jst prvič vidla v DM-u. Je v rumeni škatli.

Annny @ Naja, žal je oče brez izobrazbe. Končano ima OŠ. Vem pa, da je pred nekaj leti delal v kliničnem centru kot spremljevalec bolnikov.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Sem res pomagala?
22.12.2004 9:06:48   
Anonimen
VSEM HVALA, res velika HVALA v njihovem imenu.

Ker nimajo telefona, jih ne morem poklicat. Sem jim pa tudi jaz poslala pisemce in jim sporočila, da jim bo nekaj ljudi pomagalo.

To, kar ste nekatere napisale, da sem pomagala in naredila plemenito dejanje... Naredila sem, kar aenkrat lahko. Vem, da ni blo ne prvič, ne zadnjič. Pomagam, kolikor lahko. Pa ne samo njim. na splošno.
Velikokrat ljudem pride prav že samo zelo lepa beseda in nasmeh na obrazu. Ta itak nič ne stane, dela pa čudeže.

HVALA vsem še enkrat :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Sem res pomagala?
22.12.2004 9:18:39   
Anonimen
Ja, res je, da je danes težko dobiti SLUŽBO, DELA pa ne. Jaz sem brez službe že 10 let, pa vedno pri svojem denarju, ker delam honorarno.

Vedno sem rekla, da kdor hoče delati, lahko dela. Pa sem bila pred desetimi leti z gimnazijsko izobrazbo čistilka na občini. Delala sem in imela denar, saj na njem ne piše, odkod je.

Kristina, si, seveda si pomagala, kratkoročno, dolgoročno pa si bodo morali predvsem sami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   Sem res pomagala?
22.12.2004 9:25:43   
Anonimen
Kristina, še nekaj. Ali jim lahko paket kar pred vhodnimi vrati pustimo? A misliš, da bodo dobili ali je bolj varno, da jim izročimo osebno? Jaz jih ne bi rada izpostavljala v njihovih težkih razmerah in bi kar pred vrati pustila. Pa ne vem, če lahko?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   Sem res pomagala?
22.12.2004 9:40:45   
darjatimci
Se strinjam,kdor hoče delat bo vedno kaj našel.Res je plemenito pomagati,če lahko pomagaš ampak ti SMS kar naprej prihajajo in to mi malo diši po izkoriščanju,ker vejo da si dobričina.Jaz mislim,da je neodgovorno imeti:duda:,če živiš v takšnih razmerah,najprej si je treba urediti razmere,kako bo šlo to naprej,če še pri mleku šparajo potrbe pa bodo vedno večje,da ne pomislimo še na kakšno neboditreba bolezen,dekle bo pri štiridesetih postalo razvalina,če se ne bo vzela v roke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Sem res pomagala?
22.12.2004 11:47:54   
Anonimen
Otroka nista nič kriva. Ne moremo zdaj časa nazaj vrtet. Pred 2 letoma ni bilo tako hudo. Imel je službo za 70.000 na mesec, pa je naekrat postal višek. Marsikaj je še neodgovorno, vem, vendar ne moremo sedaj otrok krivit za njuno stanje.
Tudi jaz se bojim, da bo mlada mamica čez nekaj let zbolela. Pa v otroštvu ji ni bilo nič z rožicami postlano...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Sem res pomagala?
22.12.2004 20:49:56   
jagoda
Jaz pa nisem dobila naslova! Si pozabla name?:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?