Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Karin24, srednjega sloja že zdavnaj ni več. si reven ali bogat. In za tistem katere mečeš v srednji sloj, za marsikaterega ne veš, da hodi na karitas in rdeči križ. In vse kar si ti privoščiš, spadaš med bogataše. O šit Zdej sm se pa skor vscala Bogataš sm Srce jamrajoče....če sm pa jst bogataš je pa 70% slovenije bogatašev. Oz. skor vsi k jih jst poznam. Če pomeni da si bogataš če se zapufaš za stanovanje, pred tem pa 5 let krepko šparaš, imaš dva skor 8 let stara avta, registracije z regresi plačuješ, ne greš na morje(letos recmo nism šla) da si lahko plačaš šolnino, sanjaš o zadetku na loteriji da bi si lahko sploh privoščil sanjat hišo, imaš tolk položnic kolkr plače(še sreča da sva dva k drgač bi bla lačna), čakaš plačo da kupiš zimske gume.....pol sm bogataš. Kul Drgač mi pa nič ne manjka...mam za jest, mam za oblečt, mam za obut, mam za kkšno afnarijo ki si jo zaželim, sm zmožna odplačvat kredit, sem na svojem(če odbijemo hipoteko), mam vozen avto, lahko komu ki ga imam rada kupim tako darilo ki si ga želi, sem zmožna našparat za šolnino, sem zmožna bla narest sklad za bebico čeprav še noseča nisem, sem si zmožna kdaj plačat privat zdravstvo če je treba....kul mi je. Nič mi ne manjka. Pa še boljš mi bo. Enkrat. Ker bom krepko delala na tem da bomo lepo živeli in ne bomo lačni. In ne bom jamrala. Kot nekateri. Me je pa sram da živim med neumnimi ljudmi. K vsak k ne gre spat lačen v mrzlo pojstlo pač ni reven! Ni! In vsakemu takmu prou hudičevo prvoščim da bi enkrat bil da bi vedu kakšne neumnosti govori. Matr. Nekdo nima boljšga avta k sosed pa je reven. Ja čudno. Moja teta na hrvaškem je šla zjutrej v trgovino, kupila eno bedrce in dva krompirja. In to je bla hrana za cel dan al pa celo dva! To je revščina. Ne pa razvajen folk, po možnosti zastojn živeč pr tastarih, jamrjajoč da ni služb(pa iščejo čistilke, kelnarce, delavce....sam joj to pa ni za njih ), pa samo seb smileč kok so bogi in revni. Jebenti če si lahko privoščiš viset kle gor nisi revna. K maš računalnik, elektriko in internet povezavo. Torej....ful si revna ja.... Za kozlat!
|