Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A ve imate toliko denarja, da vam je vseeno za 200 € na mesec.
Jaz dobim celih 25 €
Mi pa ga sploh ne dobimo . Pa so bojda vsi otroci v Slo upravičeni. Očitno moje dete ni v Sloveniji. Smo pa v najvišjem razredu za plačilo vrtca. Pa ne si misliti, da imava ne vem kako bajne plače. Samo vse imamo prikazano tako kot je. Bo treba začeti malo državo goljufati
Mi pa ga sploh ne dobimo . Pa so bojda vsi otroci v Slo upravičeni. Očitno moje dete ni v Sloveniji. Smo pa v najvišjem razredu za plačilo vrtca. Pa ne si misliti, da imava ne vem kako bajne plače.
Niso vsi upravičeni. Če presegate povprečno plačo na družinskega člana, ga ne dobite. Meni se 2.500 neto ne zdi ravno malo denarja. Ni pa bajno, ja.
IZVIRNO SPOROČILO: al bina A ve imate toliko denarja, da vam je vseeno za 200 € na mesec.
Jaz dobim celih 25 €
Mi pa ga sploh ne dobimo . Pa so bojda vsi otroci v Slo upravičeni. Očitno moje dete ni v Sloveniji. Smo pa v najvišjem razredu za plačilo vrtca. Pa ne si misliti, da imava ne vem kako bajne plače. Samo vse imamo prikazano tako kot je. Bo treba začeti malo državo goljufati
Ti, rahujka, saj to, da veliko imate, si povedala že v mnogih postih. Direkto in indirektno, zato
Ja, no, in 400 rov bo zdaj morala vrnit takoj, ostala bo brez otroških dodatkov, dokler ne vrne. Če je npr, dobivala 200 evrov na mesec, jih potem 2 meseca ne bo dobila. Zdaj razumeš?
Ja, no, in 400 rov bo zdaj morala vrnit takoj, ostala bo brez otroških dodatkov, dokler ne vrne. Če je npr, dobivala 200 evrov na mesec, jih potem 2 meseca ne bo dobila. Zdaj razumeš?
Ne, to sem razumela že na začetku :), saj je jasno napisano.