Peteršilj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly IZVIRNO SPOROČILO: haloze Piščanc,mislim, da se moraš ti zelo zamisliti nad sabo. Tudi tebi se lahko zgodi, da ti bodo otroški velik del družinskega dohodka. Kdor visoko leta-nizko pade. Mislim, da je pri veliko družinah tako, moj mož j e redno zaposlen, jaz na žalost redne službe ne dobim, sprejmem razna priložnostna dela in so otroški velik del družinskega proračuna. Pa me zdaj ni treba napadati, da sem si sama kriva za brezposelnost, ker te bom tisto kar prek maila na g.... Ne dobim nobene socilne pomoči ( kot marsikatera ki je kao samohranilka .oz koruzničarka). Piščanc, veš ni treba tolči po tistih, ki imamo manj kot ti. Srečna bodi, da imaš in drugič , preden kaj napišeš, vklopi Možgane. Ponavadi je tako...............ko mački stopiš na rep, zacvili. Tvoja kultura je pa danenapišemkje. In otroški dodatki niso bili še nikoli glavni vir dohodka....lahko so tebi, če imaš tako skopega moža, da ti ne da niti centa za skupno življenje. Razen, če te rit boli za delat. [/quote Pa da se popravim , da ne boš spet narobe razumela. Otroški so velik del naše družine, kamor spada tudi moževa plača. Sem pooblaščena po možu in si lahko vzamem denar, kadar rabim. Če mene rit boli od dela, pa pazi, da ne bo tebe začela glava boleti od nesramnih misli, ki se motajo po njej. Srečna bodi, da imaš redno plačo vsak mesec, pa ne tolči po nas, ki tega nimamo. KER SI NI VSAKA SAMA KRIVA. Pa mi ti poišči službo, če misliš, da jo je lahko najti. Sem ti mogoče na žulj stopila, ker spadaš med koruzničare?
|