Strawberrie Cherrie -> RE: Ali se to sploh sme?? (13.11.2007 11:54:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: niksa ja, zmotla sem se, saj sem napisala podatke za leto 2006, namesto 2005, saj sem novo vlogo dala v Januarju 2007. Čeprav sem imela leta 2006 še nižji prihodek kot 2005, se pa pri izračunu upošteva povprečna slovenska plača za leto 2005 in tako smo presegli razred 15% za 0,47%. Sigurno pa tega nisem naredila namerno ,da bi zato dobivala višje otroške. Menim pa, da bi na csd lahko podatke preverili preden izdajo odločbo ne pa da potem čez 8 mesecev ugotovijo, da sem se zmotila. Po tem takem odločbe podpišejo in poštemplajo ne da bi sploh preverjali kaj je napisano?? Poglej, sama sem iz koroškega konca, pa sem ravnotako (po pomoti!) napisala podatke za l.2006 -> oddajala enako januarja 2007 - gospa na CSDju je takoj ugotovila moj kiks, ker je vse pregledala na LICU MESTA. In valjda, da VIDI, ali gor piše l.2005 ali l.2006. Sem pač še 1x napisala vlogo, napisala prave podatke in to je bilo to. Pa še vse otroške za nazaj (dec,jan, feb) sem dobila vrnjene, ker mi je ravno šlo vse skupaj navzkriž, da sem prve otroške začela dobivati šele marca. Ne vem, koliko je kaj poanta v tem, da stvari ne pregledajo, ker če si iz SGja, jih definitivno zelo natančno.
|
|
|
|